• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
استقلال به کنار، چه تيم تعطيلی بود پاختاکور،واقعاً ضعيف بودن، 4 تا پاس تو ورزشگاه خودشون نميتونستن به هم بدن!
با کمترين حملات 2 تا زدن و بردن ،البته تو بازی رفت هم با کمترين حملات 2 گل زده بودن!

درسته .... وقتی که ما به تیمی میبازیم که به قول شما اینقد تعطیله باید بدونیم که کلاهمون پس معرکس ....

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
باز هم مظلومی :hmm:
دیوانه کرد ما رو :hmm:
آخه این دو تا اعجوبه رحمتی و آشوبی یک پاس درست و حسابی نمی تونند بدهند فقط رحمتی چند تا پاس اشتباه داد که ممکن بود منجر به گل بشه و همینطور محمدی :hmm:

نمی دونم چی باید بگم :eek:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام رفقا
کلا همه چیز باعث تاسف بود به معنی واقعی کلمه
اصلا حس هیچی نیست امشب اونم (((دقیقا)))

افسوس

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
باز هم مظلومی :hmm:
آخه این دو تا اعجوبه رحمتی و آشوبی یک پاس درست و حسابی نمی تونند بدهند فقط رحمتی چند تا پاس اشتباه داد که ممکن بود منجر به گل بشه و همینطور محمدی :hmm:

تازه امروز تنه امیر حسین هم به این 2 تا اعجوبه خورده بود و چندتا پاس بدجور داد

اون صحنه هم فکر نکنم اخراج داشت بخدا ...... :hmm:

در هر صورت فقط یه جمله تیتری به ذهنم میرسه الان :

تکرار سریال ناکامی آسیائی اونهم در عین شایستگی ..:(

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
چه گل مسخره ای خورد استقلال دقیقه آخر، یعنی همچین تیمی نباید یه برنامه برای دفاع روی ضربه ایستگاهی بداشته باشه؟
این مدافع ها اصلا کجا بودن که مهاجم پافتاخور به این راحتی اومد ضربه سر زد به جای اینکه بیان سر اخراج بازیکن اعتراض کنن ارایش دفاعیشون رو درست کنن معلوم نیست چی کار میکردن مظلومی نباید یه تذکر بده ارایش دفاعی بگیرین؟
کلی اعصابمبو خورد کردن سر اون گل مسخره که خوردن و اون کلی که برهانی باید میزدو نزد.
سر گل دوم تقصیر دروازه بان هم خیلی زیاد بود نباید بیاد 2 تا داد بزنه بگه بیاین سر جاتون واستین آخه اینچه وضعشه :ا:ا:ا

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
تازه این اعجوبه (مظلومی) فصل بعد هم قراره باشه.
چی بگیم دیگه؟
یعنی چی داریم که بگیم؟
جز شرمندگی

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

باختیم خیلی هم بد باختیم واقعا تیم مقابل اصلا تیم نبود و من گاهی احساس می کردم با یک تیم دسته چندمی بازی داریم و باعث تاجب که چرا استقلال به همچین تیمی باخت!؟!

در مورد مربی هم واقعا با دوستان موافقم مظلومی اصلا به درد استقلال نمی خوره و البته با اومدن قلعه نوعی هم 100 درصد مخالف به نظر من اون کمک مربی خارجیمون صد می ارزه به این مظلومی , آخه تیمی که در سطح خودش پر از بازیکن های خوبه چرا باید به این راحتی مقابل بازی ضعیف پاختاکور ببازه؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مظلومی بعد از باخت گفته که علت اینکه گل دوم رو خوردیم این بوده که عمران زاده یارگیر مستقیم اون بازیکنی بوده که گل رو زنه :wacko:

عجــــــب ..... برو بابا ... خر خودتی لعنتی

Last edited:

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
سلام به دوستان.
استاد مظلومي نبايد فك كنه چون دو بار پرسپوليسو برده بايد طلبكار باشه.

تيمي كه مبعلي رو نيمكتش ميشينه لياقتش بيشتر از ايناس

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
ما که نمیتونیم یه مربی خوب خارجی بیاریم .... توی مربیای ایرانی بهتر از قلعه نوعی کیو داریم ؟

من کاری ندارم که قلعه نوعی از لحاظ شخصیتی چجور آدمیه و شما چه مشکلی با ایشون داری و چرا ازش بدت میاد ... ولی شمایی که میگی ما با قلعه نوعی توی آسیا چیزی نمیشیم .... فعلا که توی ایران هم چیزی نمیشیم ... پس بهتر نیست قلعه نوعی که بهترین نتایج رو آورده سرمربی تیم باشه ؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
آف تاپیک،
من دیشب خواب دیدم برهانی فوت شده:eek: مرفاوی هم سر قبرش بود:blink:
فکر کنم شام زیاد خورده بودم. نه!؟

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
آف تاپیک،
من دیشب خواب دیدم برهانی فوت شده:eek: مرفاوی هم سر قبرش بود:blink:
فکر کنم شام زیاد خورده بودم. نه!؟

تعبیر خوابت این میشه که برهانی اینقدر توی استقلال میشه که هی بزرگ میشه و هی سنش میره بالاتر و باز هی بزرگ میشه و بازیم توی استقلاله ... خلاصه تا آخر عمر همینطور مهاجم استقلال میمونه و بر اثر کهولت سن از دنیا میره ... مرفاوی هم اونجا باید باشه :lol:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
یه نکته خیلی مهم که شاید زیاد بهش توجه نشده و به نظر من حاصل کار یورگن گده هست اینه که تیم داره به مراتب بهتر و بیشتر از قبل پاسکاری میکنه و بازیکنا خوب همدیگه رو پیدا میکنن و این نکته ایه که تو تیمهای ایرانی فقط سپاهان داره به اضافه استقلال.
ولی مشکل بزرگ تیم همون طور که همه دوستان گفتن ارنج تیم هست و تعویضها که واقعا بچه گانه و ابتداییه - البته اینن کته رو هم فراموش نکنید که حضور یه میداوودی آماده میتونست چقدر به تیم کمک کنه.
در نهایت من هم مثل بقیه نظرم اینه که این پیرهان به تن مظلومی خیلی خیلی گشاده.به نظر من امیر و البته فیروز کریمی بهترین گزینه های داخلی هستن که هر دوشون از استقلال خیلی دورن.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یه نکته خیلی مهم که شاید زیاد بهش توجه نشده و به نظر من حاصل کار یورگن گده هست اینه که تیم داره به مراتب بهتر و بیشتر از قبل پاسکاری میکنه و بازیکنا خوب همدیگه رو پیدا میکنن و این نکته ایه که تو تیمهای ایرانی فقط سپاهان داره به اضافه استقلال.
ولی مشکل بزرگ تیم همون طور که همه دوستان گفتن ارنج تیم هست و تعویضها که واقعا بچه گانه و ابتداییه - البته اینن کته رو هم فراموش نکنید که حضور یه میداوودی آماده میتونست چقدر به تیم کمک کنه.
در نهایت من هم مثل بقیه نظرم اینه که این پیرهان به تن مظلومی خیلی خیلی گشاده.به نظر من امیر و البته فیروز کریمی بهترین گزینه های داخلی هستن که هر دوشون از استقلال خیلی دورن.

فیروز کریمی؟ :wacko::blink::eek:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
فیروز کریمی؟ :wacko::blink::eek:

دوست عزیز بنده معتقدم تاکتیکی ترین استقلال 15 سال اخیر استقلال فیروز کریمی بود.
تنها دورانی بود که استقلال وقتی میباختم هم مشکلی نداشتم چون یک بازی زیبا و سرشار از تاکتیک رو از تیمم میدیدم و مطمئنا اگر فیروز فصل بعدش هم میموند مثل امیر تیم رو قهرمان میکرد.

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
تنها دورانی بود که استقلال وقتی میباختم هم مشکلی نداشتم چون یک بازی زیبا و سرشار از تاکتیک رو از تیمم میدیدم و مطمئنا اگر فیروز فصل بعدش هم میموند مثل امیر تیم رو قهرمان میکرد.

منم فیروز رو دویست داشتم:blush:

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اين قدر به مظلومي ايراد نگيريد - مشكل اصلي تر بازيكنان هستن

استقلال راحت مي تونه صعود كنه السد و النصر رو برده بوديم ولي بدشانسي آورديم

ببين پاختاکور و استقلال چقدر بدبخت شدن كه السد صدرنشينه :eek:

السد 1 - 1 النصر

با اين نتيجه همه چيز مثل قبله

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

منم قبول دارم و اوج بازیش بازیه استقلال برق شیراز بودش ...

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
اخه مشکل اینجاس از یه تیم واقعا در پیت باختیم ! تعطیل تعطیل بودن اونا !! یه موقع هست ادم میبینه حریفش قویه میبازه , میگه بابا بیخیال حریف قوی بود دیگه باختیم . اما وقتی آدم ببینه از یه تیم داغونی که همه جوره ازش سرتر بودیم باختیم اینش دیگه آدم رو عصبی میکنه . البته اخراج واقعا بی مورد حنیف هم مزید بر علت شد تا تو اون بی نظمی دفاع اونا گل دوم رو بزنن ...

تعویض های مظلومی واقعا افتضاح بود . بخدا نمیدونم چی بگم. به پژمان منتظری میگه نفوظ کن !! اخه پژمان چه خلاقیتی تو نفوظ داره ؟!

الان برا صعود باید دوتا بازی رو ببریم اما میدونم بازم این اقا میاد دو تا هافبک دفاعی میذاره...

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بازهم این مظلومی گند زد به بازی.

این رحمتی ^%&*%$&%^$*$%^ (به کسی هم بر خورد بره یه لیوان آب خنک بخوره) همیشه کارش گند زدن هست. پاس هایی که میده همش بی هدف هستن.

تعویض مجیدی هم اوج حماقت مظلومی بود. شریفات باید به جای این رحمتی می اومد. مبعلی هم باید به جای یکی دیگه می اومد. اخه بازیکردن با 6 تا دفاع چه دردی از تیم دوا میکنه؟

محمدی هم که....... بیخیالش......

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا