• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
منم برد و دومی رو تبریک میگم به همه دوستان
امروز به جز چند دقیقه اول که افتضا بودیم بقیه بازی عالی بودیم.:)

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
yapyapyapf.gif

خسته نباشه!
دقت کردین تقریبا تمام اونایی که تو اون شرایط استقلال رو تنها گذاشتن و رفتن، خیری از این بی معرفتی شون ندیدن و الان به شدت پشیمونن. (من فقط از جانواریو ناراحت نبودم و نیستم، بقیه برای همیشه تصویرشون توی ذهنم خراب شده)

------------------

این برد بسیار شیرین رو تبریک میگم رفقا
47b20s0.gif

نوید جان قضیه خسرو و جانواریو با قضیه حسین کاظمی و سیاوش اکبرپور فرق میکنه.
سال گذشته قبل از اتمام لیگ واعظ که اون موقع مدیر عامل تیم بود رسما گفت ما برای سال بعد سیاوش اکبرپور و حسین کاظمی رو نمیخواهیم - سیاوش جدا دلش با استقلال بود و مجبور شد بره - فقط اشتباهش این بود که زود قرارداد بست و حتی وقتی فتح الله زاده اومد سیا میخواست قراردادش رو لغو کنه که نمیتونست.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

منم برد تیم رو به همه بچه ها تبریک می گم :)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام تبریک بابت برد و صعود به رده ی دوم !

ترکیب مبعلی جباری هوار واقعا جواب میده ...
واقعا نمیدونم این مظلومی بازی با پاختاکور چه کرد ولی حتی تو آسیا هم امید هست :)
ممنون

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

برد رو تبریک میگم و باید همچنان امیدوار بود.

امیدوارم تجربه خوبی برای مظلومی بوده باشه و کاملا متوجه شده باشه که نیازی نیست برای اینکه مربی استقلالی و حریفا فشار مضاعفی دارند از دو هافبک دفاعی استفاده کنی.
هوار و مجتبی و ایمان ترکیبیه که قطعا هر تیمی تو آسیا هم ارزوش خواهد داشت و ما تازه به خوشبختی میرسیم!!!

خیلی خوب و شجاع بودیم.
مجتبی شماره یک واقعی ما بود و واقعا حیف از این پسر که تو جوانی با مصدومیت سوخت.
فرهاد کاپتان دوستداشتنی آبی

بازم تبریک میگم. فقط کاش هوادارا هم میومدند استادیوم. واقعا این تعداد هر بار تو نگاه اول واقعا مایوس کننده هست.
به امید روزهای بزرگتر برای آبی دلان

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
اقا من بیرون بودم تا 2-1 دیدم
الان هنگم
فقط تبریک میگم یکم برم گلا رو ببینم میگن گل اخر ارش برگردونه قشنگی زده

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
ااااااااااااااااااا وووووووووووو مای گاد!

6-2 بردیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من تا الان فکر میکردم 2-1 بردیم!!!!

حیف شد ندیدم پس...

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
سلام

آقا تبریککککککککککککککککککک

الان تو خبرها شنیدم 6 تا زدیم . حیف من در شرایطی هستم که نمیتونم بازیها رو ببینم! :(

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
تبریک بابت برد. من ندیدم بازی رو اما گلها رو گرفتم نگاه کردم. جدا این بازی 2تا هافبک دفاعی نبود؟ یعنی میشه مظلومی تو بازیهای بعد هم اینکاارو بکنه؟؟؟؟؟؟ :D

نوید جان قضیه خسرو و جانواریو با قضیه حسین کاظمی و سیاوش اکبرپور فرق میکنه.

البته قضیه خسرو با همه اینها فرق داره. جان واریو هم به خاطر اینکه حاظر نشدن پول بدن بهش رفت (بازیکن خارجیه نباید بیشتر از این توقع داشت) اما این خسرو ^%)%#$^($^%$ که هر چی فحش تو ازادی خورد کمش بود گند زد به تیم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
p42epqfww95zyutwlgy.jpg

تبریکات فراوان بابت این برد شیرین
کولاک بود آقا ! " کولاک "
بقول بروبچ گفتنی :

استقلال واقعی همینه ، همینه

به این تیم و ترکیب خیلی امیدوارم ! به امید ادامه این روند مخصوصا در آسیا ..

مظلومي: 6 گل به نفت زديم، 6 گل هم نزديم

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از برتري 6 بر 2 برابر نفت آبادان در نشست خبري اظهار داشت: بازي خيلي خوبي بود. گل زود هنگام نفت باعث نشد بازيكنان ما نااميد شوند و زود به بازي برگشتند. ما 6 گل زديم و 6 گل هم نزديم. به بازيكنانم تبريك مي‌گويم استقلال بايد هميشه همين‌گونه بازي كند. ما تلاش كرديم به صدر جدول برسيم.
وي ادامه داد: سپاهان اكنون 3 امتياز از ما جلوتر است. 9 امتياز ديگر مانده و سپاهان يك بازي بيشتر از ما دارد. به هرحال ما تلاش خود را مي‌كنيم.

مظلومي در مورد اينكه هواداران استقلال انتظار دارند كه اين تيم هميشه اينگونه بازي كند، گفت: تلاش‌مان اين است كه انتظار هواداران را برآورده كنيم اما گاهي اوقات مسائل تيمي هست كه تاكتيك به بن‌بست مي‌خورد. ضمن اينكه استقلال چند باري است كه اينگونه زيبا بازي مي‌كند و فقط يكبار نيست. من هم انتظار دارم استقلال هميشه اينگونه تهاجمي باشد.

سرمربي استقلال در مورد علت بازگشت كوشكي به فهرست استقلال پس از اخراج، گفت: او در چند مسابقه است كه در فهرست 18 نفره قرار دارد و هرگاه لازم باشد از او استفاده مي‌كنيم.

وي در مورد اينكه محمدي در 4 بازي 8 گل دريافت كرده و درون دروازه توازن رعايت نشده و فتح‌الله‌زاده نيز از عملكرد محمدي در ديدار قبلي استقلال انتقاد كرده بود، گفت: فتح‌الله‌زاده نظرش را گفته است. ما صلاح ديديم محمدي بازي كند. طالب‌لو هم با ما تمرين مي‌كند و در فرصت مناسب از او استفاده خواهيم كرد.

مظلومي در مورد اخراج دسوزا گفت: او را از تمرينات كنار گذاشتيم. بازيكن وقتي بازي نمي‌كند بايد صبر و حوصله داشته باشد. نمي‌توانم همه بازيكنان استقلال را بازي دهم. هر بازيكني كه خوب باشد از او استفاده مي‌كنيم.

سرمربي استقلال در مورد اينكه اين تيم در هر مسابقه دو گل دريافت مي‌كند، گفت: ما همين نفرات را داريم و حريف فشار مي‌آورد و گاهي اوقات بازيكنان اشتباه مي‌كنند.

Last edited:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
سلام به همه آبی دلان

آقا تبریک بابت برد شیرین .... بازی خیلی خوبی بود .... فکر کنم دیگه الان مظلومی هم منوجه شده دو تا هافک دفاعی نیاز نداریم ..

تبریک دوباره

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
به به .... حال کردم

آقا من همین الان یعنی ساعت 5:40 دقیقه از اتوبوس پیاده شدم .... داشتم از کرمان میومدم ولی دلم با تیم بود .... دقیقه به دقیقه اس ام اس رد و بدل میکردیم با پسر عمه که نتیجه رو دریابیم ...

الان فقط میتونم بگم تبریک :cool:

ترکیب و ک نگاه کردم دیدم رحمتی رو از اول نذاشته بود .... کار درست همینه ... اگه دقت کنید بعد از ورودش به زمین باز هم تیم افت کرده و فقط 1 گل به ثمز رسونده و یکی هم خورده .... به خدا قسم این رحمتی باید بره بوق بزنه ... به درد فوتبال نمیخوره ...

الان ماتحتم داره از بازی مقابل تراکتور میسوزه که اگه زده بودیم ....

خلاصه تبریک :lol:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
جداً اين جباری چی هست! ،مقايسه کنید شوت زدنش رو با آشوبی و رحمتی و حتی مبعلی

واقعاً جباری بازيکنی که سرنوشت بازی رو ميتونه عوض کنه ، تو اين بازی واقعاً عالی بود.

دوره رفت که تموم شد دوست داشتم ،دوره برگشت 3 تيم رو تو آزادی له کنيم ،يکيش همين نفت بود که گلرشون هم تو بازی رفت خيلی ادا در مياورد،يکی صبا بود يکی تراکتور ، صبا و نفت رو له کرديم ،فقط اين تراکتور جست که واقعاً حيف شد،وگرنه الان خيلی شانس قهرمانی داشتيم.

نکته ديگه اينکه مظلومی نشون داد که مربی که ميتونه از بازی ها درس بگيره و تو مرور زمان تيمش رو به ايده آل نزديک تر کنه (مقايسه کنيد ترکيب تيم رو از اول فصل تا حالا) ميشه گفت تو کل بازی ها تيم از نظر ترکيب و تاکتيک سير صعودی داشته با اينکه اشتباهاتی هم بوده

به نظر من استقلال فصل بعد با مظلومی با چند تا يارگيری خوب،کارهای زيادی حتی تو آسيا ميتونه انجام بده.

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دعا میکنم مظلومی بعد از این بازیه نخواد ادای پروفسورایی رو در بیاره که فک میکنن چیزایی رو بلدن که دیگران بلد نیستن و بخواد ثابت کنه که یه مربی خاصه و بیاد به ترکیب برنده دست بزنه ....

خدائیش هر چقر هم ازگل باشه نباید به ترکیب برنده دست بزنه ... البته این کار رو همین 2 بازی پیش کرد و نتیجشم شد شکست مجدد .

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
همینک دریابیده شد که امروز تولد مجتبی محبوب مجاز است.
do.php
:guitar::guitar::guitar:

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
تبریک میگم . فقط کاش از این ترکیب تو بازیهای قبل هم استفاده میکرد

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
f6rwlfzywq23mgx28txe.jpg

اینم عکسی از بهترین ترکیب اس اس فقط جای سید صالحی مجیدی باشه بهتره :دی

o4mbc0y09cfvzoqqpr8.jpg

آرش با گلی که دیروز زد به رکورد عنایتی بعنوان بهترین گلزن لیگ دست پیدا کرد

احوال‌پرسي نفتي‌ها با كادرفني آبي‌ها و غيبت هوار محمد

A0976191.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز استقلال از ساعت 15 در كمپ تيم هاي ملي آغاز شد.

* فرهاد مجيدي در تمرين استقلال حاضر شد و براي دقايقي هم با پرويز مظلومي و منصور پورحيدري صحبت كرد اما به دليل مصدوميت تمرين نكرد.

* هوار ملا محمد،‌بازيكن عراقي استقلال به دليل مصدوميت در جلسه امروز غيبت داشت.

* در ابتداي تمرين بازيكنان و كادرفني تيم نفت تهران با اعضاي كادرفني استقلال به خوش و بش پرداختند.

* با وجود برتري 6 بر 2 روز گذشته استقلال برابر نفت آبادان، ‌اما امروز هيچ تماشاگري در تمرين آبي هاي پايتخت حضور نداشت.

* ميلاد ميداودي، مهاجم مصدوم استقلال در تمرين حاضر شد و به كارهاي كششي پرداخت.

* بازيكنان اصلي كه روز گذشته برابر نفت آبادان بازي كرده بودند، پس از دويدن و تمرين 20 دقيقه اي راهي استخر و سونا شدند. بازيكنان ذخيره نيز در 2 گروه تقسيم شده و فوتبال بازي كردند.

* فردا تمرين استقلال تعطيل است و سه شنبه در زمين نوبنياد ساعت 14 تمرين اين تيم پيگيري خواهد شد.

همه با هم دعا میکنیم :دی :happy: :

A0868113.jpg

فتح‌الله‌زاده: دعا براي شكست سپاهان بد نيست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا