جای مهدی میتونی مظلومی رو بذاری با بقیش موافقم !
در مورد مظلومی اصلاً با شما موافق نيستم،مظلومی تو اين فصل نشون داد مربی هست که شعور فوتبالی داره و کاملاً جای پيشرفت داره،شما تصور کنيد الان مظلومی نباشه ! خوب يا تيم دوباره ميآفته دست يه خارجی که يه گند اساسی ميزنه به تيم که تا سال بعدش هم نميشه جمعش کرد،،از ايرانی ها هم که هيچ گزينه ی بهتری وجود نداره.
به نظر من مظلومی تو ايرانی ها جزو مربی های خوبه.
معین جان به نظر من سید صالحی در بهترین حالت چزی مثل علی زاده میتونه باشه.
علی زاده هم تو اس اس چند تا گل زد و چند تا هم پاس گل داد با اوتاش
ولی بازیکنیه که شعور فوتبالیش صفره - مهرداد فولادی رو امشب تو بازی مس دیدی؟ بازیکن شوتزن - با قدرت بدنی بالا ولی شعور فوتبالی صفر.
این بازیکنا به درد تیمهایی در سطح استقلال نیستن در حد همون شاهین بوشهر و .. هستن و بس .
اتفاقاً سيد صالحی آی کيو خوبی داره و سر زن بسيار خوبی هم هست ، اکثر مواقع جاگيری خوبی هم داره ،مشکل بزرگش فيزيکيش هست که زياد سری نيست و يه مقدار استيل خوبی نداره، به نظر بازيکنيه که به درد ميخوره ،آماره گل زنی امسالش هم اين رو ثابت ميکنه
عليزاده تونسته تو عمر فوتباليش تو 10 بازی 8 تا گل بزنه؟
امیر آبادی امروز خوب نیود ولی تو سمت راست واقعا بازیکن خوبیه که مربی ... نمیدونم برای چی هیچوقت ازش تو پست تخصصیش استفاده نمیکنه ازش.
اگر یادتون باشه قبل از اینکه خسرو بیا داستقلال بازی با داماش فینال جام حذفی امیر آبادی ترکونده بود .
کلا حرکات مظلومی رو کسی متوجه نمیشه.
به نظر من باید به لیستت سید صالحی رو هم اضافه کنی.
امير ابادی کلاً اصلاً خلاقيت نداره ،اصلاً نميتونه بازيسازی کنه،اکثر پاس هاش رفع تکليفی هست،فيزيک خوبی واسه دفاع نداره ,واسه توپ های بلند مشکل داره
چپ يا راست هم فرقی نداره،وقتی نميتونه 4 تا پاس سالم و به درد بخور بده ،شيرزاد خيلی بهتر از امير اباديه .
//
در مورد قهرمانی هم به نظر من اين تيم از همون اول هم شخصيت قهرمانی نداشت ، تا اينجا هم خيلی خوب کار کرده،،به نظرم انتظار قهرمانی از تيم ،انتظار زيادی هست
هر طور هم بخوايم حساب کنيم قهرمانی ،حق سپاهان هست که هم از نظر بازيکن ،هم از نظر ثبات تيمی ،هم از نظر فنی و مديريتی از بقيه تيم ها بهتر بوده