• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خب ... پرونده ی قهرمان لیگ هم بسته شد و سپاهان قهرمان شد ....

امیدوارم سال بعد یه کاری بکنیم ... با این اوضاعی که هست که توی آسیا امیدی نیست ولی لااقل کاش یه اکونی بخوریم که توی همین لیگ خودمون قهرمان بشیم ....;)

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

در ديدار مقابل پرسپوليس قهرمان ليگ برتر مشخص مي‌شود
قلعه‌نويي: شايد از سپاهان بروم، اما مسير بعدي‌ استقلال نيست

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: اتفاق كوچكي رخ داده كه شايد به خاطر آن از سپاهان بروم.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از پيروزي يك بر صفر مقابل نفت آبادان اظهار داشت: قبل از هر صحبتي از معرفت مردم آبادان تشكر مي كنم. هميشه گفته اند كه آبادان مهد فوتبال است، اما من مي گويم كه بايد در كنار اين جمله بگويم كه آبادان مهد معرفت است. آنها امروز فوتبال پاك را ارائه كردند.
وي افزود: من هميشه گفته ام آنچه باعث شده تا تختي بين مردم باقي بماند مدال‌هايش نيست بلكه معرفت او بوده است. اميدوارم كه نفت آبادان در فصل آينده بهتر ظاهر شود.

سرمربي سپاهان ادامه داد: براي اين بازي برنامه داشتيم و هافبك هاي اين تيم را از كار انداختيم. خوش شانس بوديم كه تك موقعيت نفت آبادان تبديل به گل نشد، اما در كل فكر مي كنم مستحق پيروزي بوديم.
وي در مورد قهرماني سپاهان در ليگ دهم عنوان كرد: هنوز تكليف تيم قهرمان به نهايي نشده و در ديدار بعدي قهرماني سپاهان مشخص خواهد شد.

قلعه نويي در ادامه در مورد اينكه براي فصل آينده چه تصميمي دارد، گفت: هنوز تصميمي براي فصل بعد ندارم. اتفاق كوچكي رخ داده كه اين احتمال وجود دارد به اين دليل در سپاهان نمانم، اما يقين بدانيد كه مسير بعدي من استقلال نيست.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

قلعه نویی هرگز ...
دوره لمپن بازی و داد و بیداد تموم شده !

دوست عزیز بازی استقلال سپاهان وقتی 80 هزار نفر میگفتند امیر باید برقصه کاملا محسوسه که قلعه نویی واسه هواداراه مرده !
در ضمن یک نکته این آقا خودش دوست نداره بیاد تا الان 10 تا مصاحبه کرده که سال دیگه سپاهانم ، اونوقت من و شما داریم سر چی دعوا میکینم ؟
یادت رفته بازی استقلال - مس پارسال تماشگرا چه طوری امیر حسین صادقی رو مورد عنایت قرار دادن؟
دقیقا یادمه تو مصاحبش گفت دیگه عمرا به استقلال برگردم.

از این حرفا زیاد میزنن شما جدی نگیر.

استقلال - پرسپولیس مربی هائی مثل قلعه نوعی میخان جلوی بازیکنا وایسه.یادته 2 سال پیش تو حساس ترین موقع لیگ جباری رو 2 ماه گذاشت کنار؟ (در صورتی که جانواریو هم مصدوم بود)
افرادی مثل جلالی و ابراهیم زاده با این که دانش بالائی داره نمیتونن تو این تیمهای پر حاشیه کار کنن.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
یادت رفته بازی استقلال - مس پارسال تماشگرا چه طوری امیر حسین صادقی رو مورد عنایت قرار دادن؟

استقلال - پرسپولیس مربی هائی مثل قلعه نوعی میخان جلوی بازیکنا وایسه.یادته 2 سال پیش تو حساس ترین موقع لیگ جباری رو 2 ماه گذاشت کنار؟ (در صورتی که جانواریو هم مصدوم بود)
افرادی مثل جلالی و ابراهیم زاده با این که دانش بالائی داره نمیتونن تو این تیمهای پر حاشیه کار کنن.

تایید میشه
دوست دارم دوباره امیر برگرده
سه سال پشت سره هم قهرمانی لیگ فکر نکنم کار ساده ای باشه

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
با اینکه میشد و پتانسیلش رو داشتیم قهرمان بشیم اما نشدیم خب ناراحتم اما این که دیگه تا این حد به مظلومی بتوپیم رو موافق نیستم . الان اگه همین دومی رو تو دوتا بازی حفظ کنیم از نظر من واقعا از هر لحاظ امسال تیم نمره قبولی میگیره. یعنی اول فصل رو یاد نمیارید لیگ داشت شروع میشد هنوز تیمی نداشتیم ؟! کسی فکرش رو میکرد تیم اینقد خوب نتیجه بگیره ؟

درسته مظلومی هم خیلی اشتباهات داشته و داره اما از نظر من لیاقتش رو داره که برا یکسال دیگه هم مربی استقلال باشه

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
با اینکه میشد و پتانسیلش رو داشتیم قهرمان بشیم اما نشدیم خب ناراحتم اما این که دیگه تا این حد به مظلومی بتوپیم رو موافق نیستم . الان اگه همین دومی رو تو دوتا بازی حفظ کنیم از نظر من واقعا از هر لحاظ امسال تیم نمره قبولی میگیره. یعنی اول فصل رو یاد نمیارید لیگ داشت شروع میشد هنوز تیمی نداشتیم ؟! کسی فکرش رو میکرد تیم اینقد خوب نتیجه بگیره ؟

درسته مظلومی هم خیلی اشتباهات داشته و داره اما از نظر من لیاقتش رو داره که برا یکسال دیگه هم مربی استقلال باشه

اره به نظر منم اگه دوم بشیم...نتیجه خیلی خوبی گرفتیم..چون ذوب آهن از ما بهتر بود حداقل تا این آخریا..

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

خوب چی شد مثلا گذاشت کنار ؟
تو آسیا از 4 تیم 4ام شدیم ؟ هنر کرد ؟
اگر عرضه داشت جوری رفتار میکرد که جباری اینحوری عکس العمل نشون نده ، تعویض اشنباهش 100 تا مشکل واسه تیم به وجود آورد .
من منکر این نیستم که قلعه نویی توانا هست ، این که یکی از بهترین مربی های ایران هست و البته پولش رو گرفته ،ولی بنده به شخصه دوست ندارم برگرده ، اولین دلیل سیستم مسخره 3-5-2 !! واقعا تو اعصابم هست ، دومین مورد تکیه بر لمپنیسم ...
در ضمن این آقا پارسال که استقلال داشت منفجر میشد با 1000 خواهش نیومد تیم رو بگیره !!!
دوست عزیز قلعه نویی خوبه ولی باید خیلی چیز هاش رو عوض کنه ، دوره ی خط دادن به لیدر ها و... دیگه به سر اومده .
موفق باشید.

تایید میشه
دوست دارم دوباره امیر برگرده
سه سال پشت سره هم قهرمانی لیگ فکر نکنم کار ساده ای باشه

اینی که گفتی دقیقا کی و کی انجام داده ؟
استقلال کلا 2 بار قهرمان لیگ شده :blink::blink:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
منظورش این بود که قلعه نویی 3 بار با استقلال -سپاهان-سپاهان قهرمان لیگ شد!

خوب چه ربطی به استقلال داره ؟
نیمکت الان سپاهان از استقلال بهتره ، عمه ی منم میتونست اون سپاهان رو قهرمان کنه ، توی هر پستی 2 تا بازیکن داشتش که عالی بودند و نه مثل اتیل آذین که فقط 10 تا مهاجم و 3 تا هافبک چپ داشتش ...

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633

خوب چه ربطی به استقلال داره ؟
نیمکت الان سپاهان از استقلال بهتره ، عمه ی منم میتونست اون سپاهان رو قهرمان کنه ، توی هر پستی 2 تا بازیکن داشتش که عالی بودند و نه مثل اتیل آذین که فقط 10 تا مهاجم و 3 تا هافبک چپ داشتش ...

الان مهاجمهای استقلال خوبن با زمان قلعه نوعی؟
امیر هر جا بازیکن لازم داشته گرفته مثل بعضی مربیا نیست که فقط به فکر گرفتن بازیکن بزرگن حالا هر پستی که شد

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
الان مهاجمهای استقلال خوبن با زمان قلعه نوعی؟
امیر هر جا بازیکن لازم داشته گرفته مثل بعضی مربیا نیست که فقط به فکر گرفتن بازیکن بزرگن حالا هر پستی که شد

دوست عزیز در مورد سپاهان دارم صحبت میکنم ! شما یکم با دقت بخون ...
شما اصلا داری از چی دفاع میکنیی ؟
مردک میگه در هیچ صورتی نمیام استقلال شما داری سنگش رو به سینه میزنی ؟
یکم به اول فصل فکر کن ، به اینکه چجوری پشت استقلال رو خالی کرد ، من واقعا متاسفم ...

همون بردن حیدری به سپاهان خیلی جرم بزرگی بودکه قلعه نویی مرتکب شد که قابل بخشش نیست.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
علیرضا جان شما کلا با امیر مشکل داری و هیچ حرف منطقی رو قبول نمیکنی در این مورد.
امیر در هر شرایطی با مهره یا بی مهره بهترین نتایج رو گرفته.
آرش برهانی که تو این چند فصل همیشه موقعیت خراب میکرده زمان امیر آقای گل شد.
جانواریو چند سال تو فولاد بود ولی زمان امیر جانواریو شد.
خسرو حیدری تو ابومسلم و پاس و پیکان چقدر بازیکن بود؟ ولی زمان امیر بازیکن شد.
حسین کاظمی زمان امیر حسین کاظمی شد.

کسایی میگن نیمکت سپاهان قویه کافیه فقط یه نگاهی به تیم خودمون و پرسپولیس بندازن - تک تک این بازیکنا ستاره بودن که مربی ما و علی دایی نمیتونن ازشون استفاده کنن.والا همین ابراهیم توره و عنایتی (دوره دوم صمد) مگه تو تیم ما و پرسپولیس نبودن ؟ پس چرا اینجا به درد نمیخوردن و نیم فصل عنایتی رو رد کردن ولی الان تو سپاهان دارن آقای گل میشن؟

اون سالی که میگی با تعویض اشتباه جباری رو آورد بیرون - جباری رو با برهانی تعویض کرد و برهانی 5 دقیقه بعدش گل زد.و من میگم همون موقع باید مادام العمر از استقلال بیرونش میکرد جباری رو - چون هر سال همین مسخره بازی رو داره و جای یه بازیکن دیگه رو پر میکنه و کلش 5-6 تا بازی تو سال انجام میده.
یه نگاه به بازیکنای استقلال تو این چند سال بنداز -امیرحسین صادقی - پیروز قربانی - وحید طالبلو اینا تو امیدها بودن و امیر اینا رو با شجاعت اینا رو به سطح اول فوتبال آورد.

شما میگی امیر لمپنه - دقیقا این حرفو اون واعظ ..... انداخت تو دهنا تا بتونه امیر رو بزاره کنار که با یه مربی تو سری خور مثل صمد کار کنه والا اگر به لمپنی باشه 90 در صد مربیای ایران از امیر لمپن ترن - بقیشون هم مثل پرویز و ناصر خان همیشه تو توهم پشت پرده برای برکناری و کودتا هستن.

در مورد حیدری شک نکن اگر نمیرفت سپاهان میرفت پرسپولیس یا ذوب.خسرو با پرویز مشکل داشت و استقلال بیا نبود.
به نظر من تو ایرانیا اول امیر بعدش فیروز کریمی - فقط این دوتا میتونن با استقلال نتیجه بگیرن و بس.

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
آقایون سر چی دارید بحث می کنید؟! قلعه نویی یک آدم پولکیه که از این حیث فقط با علی دایی میشه مقایسش کرد و بس. هر جا پول بیشتری بدن میره همونجا. این جنگولک بازیهایی هم که به راه میندازه همش فیلمه.

البته به نظر من مظلومی و امثالهم به درد تیمی مثل استقلال نمیخورن. مظلومی فقط به فکر نباختنه. همین پریروز دیدید که تو بوشهر تیم با چه احتیاطی بازی می کرد. تو بازی های قبلی هم همینطور. کلاً تز مظلومی اینه که وقتی بازی رفت رو میبره تو بازی برگشت فقط میخواد نبازه تا بگه از فلان تیم تونیتسم 4 امتیاز بگیریم. تیم مربی شجاع میخواد که تو هر بازی (داخل و خارج خونه) فقط به فکر بردن و بازی تهاجمی باشه.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

آقا کجا پتانسيل قهرمانی داشتيم؟؟ اصلاً استقلال خوب نبود تو اين فصل...3 وم هم بشيم از سرمون زياده..

تيم های ديگه افتضاح بودند که ما الان 2 وم هستيم..به نظر من سپاهان تنها تيمی هست که امسال لياقت قهرمانی داره و اين قهرمانی نوش جونش.

در رابطه با مظلومی هم بگم که اين مربی به هيچ وجه به درد استقلال نمیخوره...مربی بايد مثل قلعه نوعی باشه تا بازيکن ازش حساب ببره..ایرانی هم تا زور بالا سرش نباشه از هيچکی حساب نمیبره.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
بذارید من یه چیزی رو بگم...

من به شخصه از شخصیت و منش و رفتار امیرخان فوق العاده بدم میاد...ایشون یه شخص لمپن به تمام معناس! براشم محبوبیت و این مسائل پشیزی ارزش نداره! فقط بلده موقعی که با یکی بحثش میشه این رو علم کنه و در یه جمله تاریخی بگه: از اون محبوبیته میترسن ( اشاره میکنه به بالا) رفتارش کنار زمین...بیرون زمین..حال ادم رو به هم میزنه..

دقیقا مثل خوزه مورینیو توی رئال..شخصیتش حال آدم رو به هم میزنه..

تنها چیزی که نمیشه منکرش شد..دانش خوبیه که حداقل توی فوتبال ایران داره..و نتیجه گرفته!
به خاطر این نتیجه گرفتنش هم گرون ترین مربی داخلی هست و همه تیم ها میخوانش..

اگرم من دوس داشته باشم امیر خان برگزده..فقط به خاطر اینه که دوس دارم تیم نتیجه بگیره و قهرمان بشه...

چون به نظر من امثال صمد و مظلومی و ناصر خان نمیتونن این تیمو قهرمان کنن...

و چیزی که بهش نیاز داریم قهرمانیه...ق ه ر م ا ن ی ...حالا شاید بگید : به چه قیمتی؟

باید بگم...متاسفم...به قیمت خیلی گزاف!

پ.ن : در مورد فیروز کریمی هم حرفی نزنید خواهشا که تر زد به تیم! تا حالا هیچ مربی مثل اون تیم رو به سمت نابودی نبرده بود...حتی کخ!

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضا جان شما کلا با امیر مشکل داری و هیچ حرف منطقی رو قبول نمیکنی در این مورد.
امیر در هر شرایطی با مهره یا بی مهره بهترین نتایج رو گرفته.
آرش برهانی که تو این چند فصل همیشه موقعیت خراب میکرده زمان امیر آقای گل شد.
جانواریو چند سال تو فولاد بود ولی زمان امیر جانواریو شد.
خسرو حیدری تو ابومسلم و پاس و پیکان چقدر بازیکن بود؟ ولی زمان امیر بازیکن شد.
حسین کاظمی زمان امیر حسین کاظمی شد.

کسایی میگن نیمکت سپاهان قویه کافیه فقط یه نگاهی به تیم خودمون و پرسپولیس بندازن - تک تک این بازیکنا ستاره بودن که مربی ما و علی دایی نمیتونن ازشون استفاده کنن.والا همین ابراهیم توره و عنایتی (دوره دوم صمد) مگه تو تیم ما و پرسپولیس نبودن ؟ پس چرا اینجا به درد نمیخوردن و نیم فصل عنایتی رو رد کردن ولی الان تو سپاهان دارن آقای گل میشن؟

اون سالی که میگی با تعویض اشتباه جباری رو آورد بیرون - جباری رو با برهانی تعویض کرد و برهانی 5 دقیقه بعدش گل زد.و من میگم همون موقع باید مادام العمر از استقلال بیرونش میکرد جباری رو - چون هر سال همین مسخره بازی رو داره و جای یه بازیکن دیگه رو پر میکنه و کلش 5-6 تا بازی تو سال انجام میده.
یه نگاه به بازیکنای استقلال تو این چند سال بنداز -امیرحسین صادقی - پیروز قربانی - وحید طالبلو اینا تو امیدها بودن و امیر اینا رو با شجاعت اینا رو به سطح اول فوتبال آورد.

شما میگی امیر لمپنه - دقیقا این حرفو اون واعظ ..... انداخت تو دهنا تا بتونه امیر رو بزاره کنار که با یه مربی تو سری خور مثل صمد کار کنه والا اگر به لمپنی باشه 90 در صد مربیای ایران از امیر لمپن ترن - بقیشون هم مثل پرویز و ناصر خان همیشه تو توهم پشت پرده برای برکناری و کودتا هستن.

در مورد حیدری شک نکن اگر نمیرفت سپاهان میرفت پرسپولیس یا ذوب.خسرو با پرویز مشکل داشت و استقلال بیا نبود.
به نظر من تو ایرانیا اول امیر بعدش فیروز کریمی - فقط این دوتا میتونن با استقلال نتیجه بگیرن و بس.

مخلصیم برادر ...
ببین عزیزم من با امیر مشکل خونی که ندارم ، ولی فاصله ی بین عشق و نفرت خیلی کمه !
قلعه نویی بهترین نتایج این تیم رو کسب کرده ، قبول ولی خوب این دلیل میشه که تو 2 سال اخیر هر تصمیمی بگیره دقیقا بر علیه استقلال باشه ؟

اگر حسین کاظمی ، رو امیر حسین کاظمی کرد ، خود امیر ور استقلال امیر کرد عزیزم !

دوست عزیز عنایتی کجا داره آقای گل میشه ؟ همیشه به عنوان تعویضی میاد چند تا گل هم بیشتر نزده ، و هر چی سپاهان گل زده همه به خاطر ابراهیم توره بوه که یکی از بهترین بازیکنای خارجی تاریخ فوتبال ما بوده !
البته عکسشم هست ، مثلا جانواریو که امسال تقریبا نابود شده ، یا حیدری که هیچ وقت حیدری استقلال نشد و ...

یعنی شما قبول نداری لمپنه ؟ قبول آدم میفرستاد تو جایگاه تماشاگرا واسه فحش و شعار ؟ قبول نداری باند بازی میکنه ؟ یعنی اینا رو واعظ انداخت تو دهن ما ؟ دست شما درد نکنه ...

یک بار گفتم ، دوباره میگم ، امیر باید زمانی بیاد که تغییرات ایجاد کنه ، هم تو اخلاقش هم تو سیستم بازیش ، فکر کردن به این 3-5-2 لعنتی داغونم میکنه ، وقتی تو آسیا با این ترکیب سوراخ شدیم !

mahmahot

Registered User
لایک‌ها
1,094
همه می دونن که خارج زمین امیر لابی های قوی و گاها ناجوانمردانه ای علیه رقبای مربی و هر کس دیگه ای که چپ می افتاد می کرده نمیشه مدیریتش رو انکار کرد ولی نوچه پروری و زیراب زنی رو هم خوب بلده

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
اتفاقاً سيد صالحی آی کيو خوبی داره و سر زن بسيار خوبی هم هست ، اکثر مواقع جاگيری خوبی هم داره

با فروش سید صالحی مخالفم...

سید صالحی مهاجم خوبیه و فروشش زیاد جالب نمیتونه باشه ...

مخالفم .... سید صالحی درسته که تکنیک بالایی نداره ... ولی جایگیریش عالیه

دم شما گرم موافقم

در مورد مظلومی اصلاً با شما موافق نيستم
امير ابادی کلاً اصلاً خلاقيت نداره

معین جان به نظر من سید صالحی در بهترین حالت چزی مثل علی زاده میتونه باشه.
علی زاده هم تو اس اس چند تا گل زد و چند تا هم پاس گل داد با اوتاش

شرمنده بابت تاخیر در جواب :

سید جزو باهوش‌ترین فوتبالیستاست البته غیرتی‌ هم هست که خیلی‌ مهم هستش , مظلومی هر چی‌ هم خوب باشه بنظرم به درد ما نمیخوره چون ترسو هستش تو مربیگری استقلال ولی‌ این بحث نشون داده به جایی‌ نمیرسه مثل قبل که سر وحید با محمدی کم مونده بود همدیگرو بزنیم هممون :دی
در هر حال بنظرم هر کی‌ باشه یا نباشه مهم اینه تیم قهرمان بشه که امسال خبری نیست مگه اینکه جام حذفی ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا