• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
دوم این شما و این قیافه جدید آقا پرویز :دی

5qt5pct5ahr16go6m0.jpg
ایول فرزاد
laugh3.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سیبیلو واقعا زده ؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
درود

اول تبریک بخاطر به فینال رسیدن امیدهای اس اس :

صعود به فینال با گل‌های فردین و یعقوب

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال ،سرانجام زحمات شبانه روزی بازیکنان به نتیجه رسید و تیم امید استقلال راهی فینال مسابقات امیدهای تهران شد. بر و بچه‌های خوب امید، دیروز در ورزشگاه هرندی با دو گل فردین عابدینی و یعقوب کریمی از سد تیم امید داماش گذشت و به فینال مسابقات پای گذاشت.
استقلال که بازی رفت را هم با تک گل فردین عابدینی به پایان رسانده بود، دیروز در بازی برگشت هم، داماش را شکست داد تا راهی مسابقه نهایی شود.
در این بازی داور در دقایق پایانی یک پنالتی برای حریف گرفت که به گل تبدیل شد.
امید استقلال در مجموع با نتیجه سه بر یک به فینال راه یافت.

دوم این شما و این قیافه جدید آقا پرویز :دی

5qt5pct5ahr16go6m0.jpg

این هم آخرین اخبار اس اس از دوحه :

ترس استقلالي‌ها از تكان‌هاي شديد هواپيما و سرماخوردگي جباري

آقا به نظرم اگه این پرویز خان رفته بود تو کار سینما فردینی میشد واسه خودش:happy:

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بدون سبیل که تعادل نداره :D

Last edited:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
100812.jpg

راز تراشیده شدن سبیل های سرمربی استقلال پس از نزدیک به 40 سال مشخص شد.

برنا: تغییر چهره پرویز مظلومی در سفر به قطر تعجب تمام بازیکنان استقلال را به دنبال داشت زیرا تا پیش از این هرگز سرمربی خود را بدون سبیل ندیده بودند!

اما در خصوص تغییر چهره مظلومی باید به این نکته اشاره داشت که اصرار فرزند مظلومی که به تازگی از استرالیا بازگشته اصلی ترین دلیل تغییر چهره سرمربی استقلال تهران بود.

سرمربی استقلال تهران پیش از این در مصاحبه با خبرگزاری برنا اعلام کرده بود تنها در مقطعی که شاگرد حشمت مهاجرانی بوده سبیل هایش را تراشیده است.

منبع:bornanews.com

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

I_din

Registered User
لایک‌ها
19
یه مظلومی بود و سبیلش:دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
انصافا خوش تیپ تر شده سیبیلو زده

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
این جور آدما سبیل براشون خیلی حیثیتیه !!! تعجب کردم دیدم سبیلاشو تراشیده :blink:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بازگشت زودهنگام استقلال به تهران و تمرين انفرادي هوار محمد

به گزارش خبرگزاري فارس، هوار ملامحمد تنها بازيكن از استقلال در تمرين روز گذشته بود كه به صورت انفرادي دور زمين دويد و به دليل مصدوميت در تمرينات گروهي شركت نكرد.

* هتل هاليدي محل اقامت آبي پوشان نزديك به ورزشگاه جاسم بن حمد است. فاصله هتل تا ورزشگاه با اتوبوس كمتر از پانزده دقيقه است و در مسير رفت و برگشت اتوبوس تيم استقلال از ترافيك خسته كننده خبري نيست.

* كادر فني به بازيكنان استقلال اجازه دادند كه امروز براي خريد وسايل مورد نياز به بازارهاي دوحه بروند.
طبق برنامه قرار شد بعد از خوردن صبحانه در ساعت 9 صبح، بازيكنان استقلال در صورت تمايل از هتل به بازارهاي مختلف دوحه بروند و ضمن انجام خريد، قبل از ساعت تعيين شده براي ناهار به هتل برگردند. اين تصميم به اين خاطر بوده كه برنامه برگشت كاروان تيم احتمالا عوض مي شود. قبلا براي صبح روز پنجشنبه بليت برگشت به تهران تهيه شده بود اما قرار است اعضاي تيم استقلال بعد از خاتمه بازي سه شنبه شب با اولين پرواز موجود به ايران برگردند.

* تيم السد مثل استقلال براي بازي حساس سه شنبه برخي بازيكنانش را در اختيار نخواهد داشت كه مهم ترين آن ها هافبك و مدافع ملي پوش اين تيم هستند.
طلال البلوشي هافبك دفاعي السد به دليل دو اخطاره بودن از حضور در مسابقه با استقلال محروم است و محمد كاسولا به علت مصدوميت نمي تواند بازي كند. همچنين عبدالله مدافع و كاپيتان السد، در تمرين يكشنبه شب اين تيم به صورت انفرادي تمرين كرد و قرار است وضعيت نهايي اين بازيكن صبح روز مسابقه مشخص شود.

مظلومي: از نقاط ضعف السد براي پيروزي استقلال استفاده مي‌كنيم

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در نشست پيش از بازي با السد قطر اظهار داشت: اين بازي مرگ و زندگي براي ما است و از حساسيت بالايي برخوردار است دنبال اين هستيم كه 3 امتياز را كسب كنيم. السد در ليگ قهرمانان آسيا نتايج خوبي گرفته است و شناخت لازم را از آنها داريم.

وي درباره نقاط قوت و ضعف السد عنوان كرد: ما آنها را به خوبي مي‌شناسيم فيلم بازي‌هاي اين تيم را ديده‌ايم اميدوارم از نقاط قوت آنها بتوانيم جلوگيري كنيم نقاط ضعف آنها را نمي‌گويم تا بتوانيم با استفاده از آنها پيروز شويم.

سرمربي استقلال در پاسخ به اين سؤال كه ماندن در ليگ قهرمانان آسيا چقدر براي استقلال مهم است گفت: قطعاً براي هر تيمي در اين مسابقات شركت مي‌كند ماندگاري مهم است چرا كه حضور در مرحله‌هاي بالاتر باعث اعتبار فوتبال آن كشور مي‌شود.

مظلومي درباره اينكه براي مدافعان استقلال كه معمولاً به سمت جلو حركت مي‌كنند چه برنامه‌هاي دارد اظهار داشت: ما دنبال مسائل تاكتيكي خودمان هستيم بازيكنان سرعتي السد را هم مي‌شناسيم ما نمي‌توانيم مدافعان خود را حبس كنيم و در مواقع لزوم آنها مي‌توانند به جلو بروند.

مجيدي: استقلال براي 3 امتياز آمده است

A1041131.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، فرهاد مجيدي در نشست خبري پيش از بازي با السد قطر عنوان كرد: السد تيم خوبي است. ما آنها را مي‌شناسيم اما به هر جهت استقلال مي‌خواهد اين بازي را ببرد و براي كسب 3 امتياز به دوحه آمده‌ايم. پيروزي در بازي فردا براي ما خيلي مهم است و كمك مي‌كند بتوانيم براي صعود به مرحله بعد اميدوار شويم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه تيم‌هاي اماراتي بهتر نتيجه گرفته‌اند يا قطري گفت: تيم‌هاي قطري در 2 سال اخير در ليگ قهرمانان آسيا از تيم‌هاي اماراتي بهتر كار كردند.

برهاني: مطمئن هستم استقلال السد را شكست مي‌دهد

A1007998.jpg

آرش برهاني در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد بازماندن از سفر به قطر اظهار داشت: به من گفتند ساعت 3 به هتل المپيك بروم اما وقتي به آنجا رسيدم متوجه شدم كه براي من بليت تهيه نكردند. از اين موضوع ناراحت شدم اما قضيه همان موقع برطرف شد و مشكل خاصي نيست.
وي افزود: ساعت خوابم بهم ريخت. صبح همان روز زود از خواب بلند شده بودم و براي اينكه بتوانم به موقع به هتل برسم نخوابيده بودم. با توجه به اين شرايط با فتح الله زاده و مظلومي صحبت كردم كه شب هم به قطر نروم چون در صورت اين سفر فقط يك جلسه مي توانستم با تيم تمرين كنم كه آن هم تمرين سبك قبل از بازي بود.
مهاجم استقلال در مورد بازي فردا مقابل السد قطر گفت: من مطمئن هستم كه مي توانيم اين مسابقه را ببريم و به خواسته مان برسيم.

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
خداییش بهتر شده اون مدل سیبیل خیلی تابلو بود . سیبیل مدل 2 بر حیاط :lol:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
بابا دم فرهاد گرم 2 گل زده تا دقیقه 37

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
گل دوم خیلی قشنگ ضربه رو زد
ایول فرهاد

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بازهم داور. جالبه هیچ چی نمیگن سرمربی و بازیکنا
یه گل 100% و یه پنالتی استقلال سوخت

ای بابا .... وقتی مظلومی به جای اینکه به فکر برد باشه به فکر تساویه حقمون همین بیشتر نیست!

بابا دم فرهاد گرم 2 گل زده تا دقیقه 37

داش فرهاد واقعا اسطوره ی معاصر فوتبال استقلاله ..... دوسش دارم به خدا ... با اینکه بعضی موقعا رو اعصابه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
شیر فرهاد تک ستاره همیشه درخشان ..

فایل های ضمیمه

• 10-fr-560b2b79827ad9eb6ea88c7cb24ce907.jpg
    10-fr-560b2b79827ad9eb6ea88c7cb24ce907.jpg
    218.2 KB · نمایش ها: 13
Last edited:

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
شیر فرهاد تک ستاره همیشه درخشان ..

و آن روی سکه پرویز مظلومی :دی اعصاب نمیذاره برای آدم ..................
کیانوش رحمتی فیکس جانم :دی کاری نمیشه کرد غیر از الکی‌ خوش بودن حیف این همه زحمت فرهاد :hmm:
بخدا تحمل دیدن تا آخر بازی رو آدم نداره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا