نه عزیزم . بازی ساعت 17:30 روز یکشنبه بود . در اصل اونجوری حساب کنیم تا 17:30 چهارشنبه هم وقت بود :دی حال دادیم بهتون زود تر امضا رو آماده کردیمیک سوال فنی بازی 3 روز پیش حدود ساعت های 17 یا 19 بودش خوب الان مگه 3 روز کامل از اون روز نگذشته؟
یعنی امضا رو دیر ندادید؟
من تازه واردم دوستان با تجربه راهنمایی کنن
چرا دیر که شده! ولی معمولا تا 12 شب وقت دارن:دی
نه عزیزم . بازی ساعت 17:30 روز یکشنبه بود . در اصل اونجوری حساب کنیم تا 17:30 چهارشنبه هم وقت بود :دی حال دادیم بهتون زود تر امضا رو آماده کردیمشما ریاضیاتت خیلی ضعیفه عمو جان![]()
![]()
پ.ن : بارسلونا: anita2377-Amenocy-H-C-Mehraɴ-.:Bermoda:.-Mariachi-JVD
گروپ زده شد واسه بارسا - رئال . اینوایت ها رو بگیرید که اومد![]()
+ کل امضاتو باید پاک کنی امضاء شرطبندی رو قرار بدی... اون اسپویلرهای اضافی اخر امضات رو باید پاک کنی :دی
مخلصیم عمو . از برد بارسا خوشحالم :دیengar saazet kheili kooke haj mehran . di
چه زیبا واقعآ ... :دیامضا نصب شد![]()
نه عمو اسپویلر مشکلی نیست :دیکل امضاتو باید پاک کنی امضاء شرطبندی رو قرار بدی... اون اسپویلرهای اضافی اخر امضات رو باید پاک کنی :دی
تایید :دینه همچین قانونی نداریم!:blush: دوستان راحت اسپویل کنن امضاشون رو! :happy:
ای قهرمانسلام دوستان
امضا نصب شد:دی
اِی آقا ...خدا به دادتون برسه یکشنبه و فینال:دی
+ کل امضاتو باید پاک کنی امضاء شرطبندی رو قرار بدی... اون اسپویلرهای اضافی اخر امضات رو باید پاک کنی :دی
الکلاسیکو از نوع سی ال (مجموع رفت و برگشت):
امضا: رئال مادرید:navid69-F A R A M A R Z-S.M.H-navid_k-j_2006_n-
پونیت: بارسلونا: anita2377-Amenocy-H-C-Mehraɴ-.:Bermoda:.-Mariachi-JVD-
ولی برای بازی های دیگه.پوینت: آرسنال:navid69-Amenocy-H-C-Mehraɴ-.:Bermoda:.-JVD-پیتر-navid_k-
امضا: منچستر یونایتد:anita2377-shane1373-TURK_AVENGER-Exporter-F A R A M A R Z-Mariachi-S.M.H-j_2006_n-
نه همچین قانونی نداریم!:blush: دوستان راحت اسپویل کنن امضاشون رو! :happy:
بابا اون اسپویلر رو گذاشتم هیچکی نمیاد ثبت نام کنه
الان شاید به بهانه دیدن امضای شرط بندی یه نگاهی هم به اون بندازن![]()
عــه افشین اینجایی عموخدا به دادتون برسه یکشنبه و فینال:دی
عــه نمیدونستم :blush: اخه شما و بقیه کل امضاها رو پاک میکردید و امضا شرطبندی رو میذاشتید فکر کردم باید پاک شه :happy:
نمیدونستم شما از علاقه زیاد به امضا شرطبندی چیزی نمیذاشتید:دی![]()
![]()
ای قهرمان![]()
پیشاپیش قهرمانی لیگ شرطبندی مبارک :دی البته خبر ندارم خودت تکی صدر جدولی یا همراه هم داری :دی
اونهایی که تیم برنداشتند عجله کنند. مثل حسام و جواد و امیر رضا و خودم و دیگه یادم نیست. خلاصه جا نمانید.