• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

jojotala

Registered User
لایک‌ها
183

سلام
در رابطه با سوال اولتون باید یک بار دیگه مراحل تولید نرم افزار های دات نت رو بررسی کنید .
ببینید به طور کلی کد سی شارپ شما تبدیل میشه به کد میانی یا همون Intermediate Code
کلا برای دسترسی به لایه های زیرین برنامه های دات نت چند تا گزینه وجود داره :
1- .NET Reflector
که کمک می کنه خیلی راحت تمام کتاب خونه های موجود داخل برنامه یا dll تون رو بیرون بکشید.
لینک دانلود این برنامه

2-
MSIL Disassembler
این برنامه فایل exe رو به کد میانی تبدیل می کنه !
این برنامه رو می تونید از آدرس
C:\Program Files\Microsoft SDKs\Windows\v7.0A\bin
روی کامپیوترتون باز کنید البته اگر دات نت نصب باشه !
3- اگر منظورتون اینه که یک راهی باشه که فایل exe رو تبدیل کنیم به کد اسمبلی و جزئیات انتقال اطلاعات بین ثبات ها و غیر و ذلک رو بتونیم ببینیم باید بگم من بلد نیستم فهمیدید به من هم بگید:wacko:

ممنون
فقط این گزینه اولو بیشتر توضیح بدید من نفهمیدم:(
استاد عزت دوست گفت برای c# بلد نیست اما اونم مثل c++ مثل اینکه ی گزینه داره که همچین کاری میکنه:(

دیباج فکر کنم خوب باشه
درمورد پروژه ، من لیست برومند رو دیدم،موضوعات تحقیقی+ برنامه نویسی توش بود ، ولی ساختی بدی خیلی بهتره، ریز2 و آزمایشگاه ریز رو بگذرونی میتونی یه دستگاه بسازی

ممنونم آخه من حس میکنم اصلا بلد نیستم چیزی بسازم البته ازمایشگاها رو نگذروندم البته با توجه به استادهای آز که چیری یاد نمیدن فکر نکنم تاثیری در یادگیریم داشته باشه:(
خدا لعنت کنه این صدر منوچهری رو:hmm::hmm:

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
کسی اینجا هست که چندتا کد ساده که با استفاده از منطق فازی نوشته شده باشه، بلد باشه؟!

reza-xx

Registered User
لایک‌ها
1
خواهشا هر کی راجع به فیلتر شکن *** چیزی میدونه منو راهنمایی کنه

mehdiops

Registered User
لایک‌ها
5
شما باید 21 بگیری (با احتساب وصایا)
7 واحد هم ترم برداری (مگر اینکه معدلت بالا باشی بتونی 23 + 1 برداری و ترم بعد معرفی برداری)

حالا اگر من يه جوري ١واحد رو كم كنم و ٢٦+١ وصيت بمونه چي
مي تونم ٦ تا رو معرفي به استاد بگيرم
اخه مي گفتن ٢٦ تا بمونه ترم اخر مي توني اين كارو كني

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون
فقط این گزینه اولو بیشتر توضیح بدید من نفهمیدم:(
استاد عزت دوست گفت برای c# بلد نیست اما اونم مثل c++ مثل اینکه ی گزینه داره که همچین کاری میکنه:(
به نظرم شاید اینجا جاش نباشه
آدرس ایمیلتون رو بدید توضیحات تکمیلی رو ایمیل کنم

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
کسی اینجا هست که چندتا کد ساده که با استفاده از منطق فازی نوشته شده باشه، بلد باشه؟!
دوست دارم کمکت کنم اما به اطلاعات بیشتری نیاز دارم.
میشه بیشتر توضیح بدی ؟
کجا این موضوع به گوشت خورده ؟
منظورم اینه که منطق فازی خیلی وسیعه از هوش مصنوعی بگیر تا بعضی از مسائل پیچیده ی ریاضیات کاربرد داره.

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
خواهشا هر کی راجع به فیلتر شکن *** چیزی میدونه منو راهنمایی کنه
چیزی که الان تحت عنوان *** و استفادش برای عبور از فیلتر مطرح میشه نوعی شبکه بین کامپیوتر شما و یک سرور قوی داخل یک کشور خارجی مثل آمریکاست که شما به اون سرور متصل میشید و هر فایلی که از شبکه ی اینترنت بخواید دریافت کنید به اون سرور میگید اون براتون دانلود می کنه و براتون میفرسته !
مثلا فرض کنید من میخوام به سایت x وصل بشم اما مخابرات ایران جلوی اون رو میگیره .
میام از طریق *** به سرور y وصل میشم که مخابرات با این اتصال مشکلی نداره و جلوی من رو نمیگیره !
حالا من به y میگم که فلان فایل رو که توی سایت x هست میخوام y برام دانلود میکنه و برام میفرسته !
در حقیقت شما تمام درخواست هاتون رو به y میگید و اون براتون میفرسته !
اما چند تا مشکل :
1-واسطه بودن این سرور سرعت اتصال شما به اینترنت رو پائین میاره.
2-مثلا فرض کنید میخواید به فیسبوک لاگین کنید.
اینجا شما باید یوزر و پسورد خودتون رو اول به y بدید تا اون به فیس بوک وصل بشه و چون شما به y وصل هستید به صورت غیرمستقیم شما به فیسبوک متصل میشید.
در حقیقت اگر سرور y یک سرور امن نباشه اطلاعات محرمانه ی شما مدام زیر دستش در حال گذر و میتونه ازشون سوء استفاده کنه !
شایعه شده که وزارت اطلاعات چندین سرور آماده کرده و از طریق اون ها *** بین مردم پخش میکنه !
حالا چی میشه ؟
تعداد زیادی از یوزر نیم و پسورد های مردم میره داخل بانک اطلاعات وزارت خونه ذخیره میشه !
حالا من زیاد وارد نیستم اگر باز هم ابهامی بود پیام خصوصی بده تا به یک بنده خدائی معرفیت کنم خودش حرفه ای حرفه ایه :D

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
ممنونم آخه من حس میکنم اصلا بلد نیستم چیزی بسازم البته ازمایشگاها رو نگذروندم البته با توجه به استادهای آز که چیری یاد نمیدن فکر نکنم تاثیری در یادگیریم داشته باشه:(
خدا لعنت کنه این صدر منوچهری رو:hmm::hmm:
تو آزمایشگاه ریز حتما یادمیگیرین کار با میکرو رو ، چون باید پروژه تحویل بدین ، موحدی و مرادخانی هستن،مرادخانی پروژه های خیلی سنگینی به بچه ها میده برای ساخت،در حد پروژه پایانی ه (ولی اگه بری دنبالش و بسازی خیلی چیزا یاد میگیری)
ریز2 هم که پروژه میخواد حتما
واسط هم اگه بردارید اونم پروژه میخواد
در کل نگران نباشید، کتاب "میکروکنترلر های AVR نوشته سید رضی" رو بخونید (بهترین مرجع AVR هست)،تو اینترنت سرچ کنید درباره دستگاه هایی که ساخته شده،از استادا (کاظمی پارسا،کتیرایی،مرادخانی) هم میتونید کمک بگیرید

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
دوست دارم کمکت کنم اما به اطلاعات بیشتری نیاز دارم.
میشه بیشتر توضیح بدی ؟
کجا این موضوع به گوشت خورده ؟
منظورم اینه که منطق فازی خیلی وسیعه از هوش مصنوعی بگیر تا بعضی از مسائل پیچیده ی ریاضیات کاربرد داره.

نیمچه ی کوچولو یه میکرونی (!!!) هوش مصنوعی!
همون جور که خودتون می دونید مثلا اگر ایکس دو متر از یک ستونی فاصله داره! سیاه و سفیدش میشه یا چسبیده بهش یا دو متر کامل فاصله داره، اما با فازی حالت خاکستری و بینابین داره!
این تیپ منظورمه!

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
تو آزمایشگاه ریز حتما یادمیگیرین کار با میکرو رو ، چون باید پروژه تحویل بدین ، موحدی و مرادخانی هستن،مرادخانی پروژه های خیلی سنگینی به بچه ها میده برای ساخت،در حد پروژه پایانی ه (ولی اگه بری دنبالش و بسازی خیلی چیزا یاد میگیری)
ریز2 هم که پروژه میخواد حتما
واسط هم اگه بردارید اونم پروژه میخواد
در کل نگران نباشید، کتاب "میکروکنترلر های AVR نوشته سید رضی" رو بخونید (بهترین مرجع AVR هست)،تو اینترنت سرچ کنید درباره دستگاه هایی که ساخته شده،از استادا (کاظمی پارسا،کتیرایی،مرادخانی) هم میتونید کمک بگیرید

وای چه باحال!:)))
فکر میکردم توی این دانشگاه خبر زیادی از پروژه نباشه!

Last edited:

Elfin

Registered User
لایک‌ها
4
نیمچه ی کوچولو یه میکرونی (!!!) هوش مصنوعی!
همون جور که خودتون می دونید مثلا اگر ایکس دو متر از یک ستونی فاصله داره! سیاه و سفیدش میشه یا چسبیده بهش یا دو متر کامل فاصله داره، اما با فازی حالت خاکستری و بینابین داره!
این تیپ منظورمه!
من توی یکی از مجله ها یک مثال جالب خوندم ازش !
فرض کن میری توی یک پارکینگ ماشینت رو پار کنی !
تمام جاهای پارک پره !
میری یک جائی که ماشینت درست جا نمیشه ماشینت رو پارک می کنی!
ماشینت پارک شده اما چون یک خوردش بیرونه ممکنه ماشین هائی که رد میشن بزنند بهش!
حالا سوال اینجاست توی پارکینگ جای پارک بود یا نه ؟
هم آره هم نه !
آره چون تو ماشینت رو پارک کردی !
نه چون اونجائی که پارک کردی درست پارک نشده !
حالا اگر به یک ربات ماشینت رو بدی ببره پارک کنه احتمالا ناموفق از پارکینگ خارج میشه ...چون مثل تو فکر نمی کنه که باید اونجا پارک کنه یا نه !
اون میره توی جا پارک ها پارک میکنه !
یعنی هر وقت تعداد ماشین ها برابر ظرفیت پارکینگ باشه ربات میگه این کار غیر ممکنه اما اگه تو باشی شاید بری تو باغچه ای جائی ماشینت رو پارک کنی!
اگر دوست داشتی ایمیلت رو بده چند تا مطلب در این مورد برات ایمیل می کنم اینجا جای بحث نیست.

zibayeh.penhan

Registered User
لایک‌ها
0
آسمانش را گرفته تنگ در آغوش

ابر ، با آن پوستين سرد نمناكش

باغ بي برگي

روز و شب تنهاست

با سكوت پاك غمناكش

ساز او باران ، سرودش باد

جامه اش شولاي عرياني ست

ور جز اينش جامه اي بايد

بافته بس شعله ي زر تا پودش باد

گو بريد ، يا نرويد ، هر چه در هر كجاكه خواهد

يا نمي خواهد

باغبانو رهگذاري نيست

باغ نوميدان

چشم در راه بهاري نيست

گر ز چشمش پرتو گرمي نمي تابد

ور به رويش برگ لبخندي نمي رويد

باغ بي برگي كه مي گويد كه زيبا نيست ؟

داستان از ميوه هاي سر به گردونساي اينك خفته در تابوت

پست خاك مي گويد

باغ بي برگي

خنده اش خوني ست اشك آميز

جاودان بر اسب يال افشان زردش مي چمد در آن

پادشاه فصلها ، پاييز.................
مهدي اخوان ثالث

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
من توی یکی از مجله ها یک مثال جالب خوندم ازش !
فرض کن میری توی یک پارکینگ ماشینت رو پار کنی !
تمام جاهای پارک پره !
میری یک جائی که ماشینت درست جا نمیشه ماشینت رو پارک می کنی!
ماشینت پارک شده اما چون یک خوردش بیرونه ممکنه ماشین هائی که رد میشن بزنند بهش!
حالا سوال اینجاست توی پارکینگ جای پارک بود یا نه ؟
هم آره هم نه !
آره چون تو ماشینت رو پارک کردی !
نه چون اونجائی که پارک کردی درست پارک نشده !
حالا اگر به یک ربات ماشینت رو بدی ببره پارک کنه احتمالا ناموفق از پارکینگ خارج میشه ...چون مثل تو فکر نمی کنه که باید اونجا پارک کنه یا نه !
اون میره توی جا پارک ها پارک میکنه !
یعنی هر وقت تعداد ماشین ها برابر ظرفیت پارکینگ باشه ربات میگه این کار غیر ممکنه اما اگه تو باشی شاید بری تو باغچه ای جائی ماشینت رو پارک کنی!
اگر دوست داشتی ایمیلت رو بده چند تا مطلب در این مورد برات ایمیل می کنم اینجا جای بحث نیست.

ممنون! ولی گفته بودم که مفهومش رو بلدم اما مثالایی با کد می خوام!

sam_1326

Registered User
لایک‌ها
0
کمک
بچه ها برای حذف يك درس تو حذف اضطراري بايد چکار کنم؟

webnama

Registered User
لایک‌ها
5
حالا اگر من يه جوري ١واحد رو كم كنم و ٢٦+١ وصيت بمونه چي
مي تونم ٦ تا رو معرفي به استاد بگيرم
اخه مي گفتن ٢٦ تا بمونه ترم اخر مي توني اين كارو كني

برو با کارشناس گروه مشورت کن راهنمایی میکنه . رو حرف های بچه ها که میگن اینجوری اونجوری حساب نکن .

reza-xx

Registered User
لایک‌ها
1
چیزی که الان تحت عنوان *** و استفادش برای عبور از فیلتر مطرح میشه نوعی شبکه بین کامپیوتر شما و یک سرور قوی داخل یک کشور خارجی مثل آمریکاست که شما به اون سرور متصل میشید و هر فایلی که از شبکه ی اینترنت بخواید دریافت کنید به اون سرور میگید اون براتون دانلود می کنه و براتون میفرسته !
مثلا فرض کنید من میخوام به سایت x وصل بشم اما مخابرات ایران جلوی اون رو میگیره .
میام از طریق *** به سرور y وصل میشم که مخابرات با این اتصال مشکلی نداره و جلوی من رو نمیگیره !
حالا من به y میگم که فلان فایل رو که توی سایت x هست میخوام y برام دانلود میکنه و برام میفرسته !
در حقیقت شما تمام درخواست هاتون رو به y میگید و اون براتون میفرسته !
اما چند تا مشکل :
1-واسطه بودن این سرور سرعت اتصال شما به اینترنت رو پائین میاره.
2-مثلا فرض کنید میخواید به فیسبوک لاگین کنید.
اینجا شما باید یوزر و پسورد خودتون رو اول به y بدید تا اون به فیس بوک وصل بشه و چون شما به y وصل هستید به صورت غیرمستقیم شما به فیسبوک متصل میشید.
در حقیقت اگر سرور y یک سرور امن نباشه اطلاعات محرمانه ی شما مدام زیر دستش در حال گذر و میتونه ازشون سوء استفاده کنه !
شایعه شده که وزارت اطلاعات چندین سرور آماده کرده و از طریق اون ها *** بین مردم پخش میکنه !
حالا چی میشه ؟
تعداد زیادی از یوزر نیم و پسورد های مردم میره داخل بانک اطلاعات وزارت خونه ذخیره میشه !
حالا من زیاد وارد نیستم اگر باز هم ابهامی بود پیام خصوصی بده تا به یک بنده خدائی معرفیت کنم خودش حرفه ای حرفه ایه :D

آقا دمت گرم اگه بتونی اون بنده خدا رو معرفی کنی که عالیه، ولی نمیدونم چطوری پیام خصوصی بدم :eek:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
وای چه باحال!:)))
فکر میکردم توی این دانشگاه خبر زیادی از پروژه نباشه!
همونقدر که خبری نیست،خبر هست!:دی ، یعنی میشه پروژه رو با یه استاد ... گرفت و خیلی راحت ازش رد شد هم میشه دنبالش رفت واقعا روش کار کرد :دی

dma

Registered User
لایک‌ها
57

fuzzy؟
اینکه بیشتر تو حوزه مهندسین صنایعه!بهر حال سوالتو بگو از یه مهندس غول صنایع که عشق فازیه بپرسم...

nini-joon

Registered User
لایک‌ها
0
fuzzy؟
اینکه بیشتر تو حوزه مهندسین صنایعه!بهر حال سوالتو بگو از یه مهندس غول صنایع که عشق فازیه بپرسم...

خب فازی تو خیلی از رشته ها و زمینه ها کاربرد داره! مثل این می مونه که آدم بگه عملگر جمع فقط تو فلان مبحثه! به هرحال..
چند تا مثال برنامه نویسی احتیاج دارم که توش از منطق فازی استفاده شده باشه! می خوام تمرین کنم و بعد برنامه خودمو بنویسم!
کلا برای این می خوام: می خوام برنامه ایی بنویسم که قسمتیش *تشخیص فاصله میده*!
خب اگه یکم فکر کنیم می بینیم که از نقطه 0 تا 2 متر از نظر کامپیوتر یا 0 یا دو! ولی با فازی تشخیص میده که اگه 2.5 بود *چقدر نزدیکه و چقدر دور* !
این تریپیا!

بالا