• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام.

بازی هفته اخر خیلی مهمه و من بیشتر از همه امیدوارم که استقلالی های استیل جلو ذوب دندون تیزی کنند.
بازی ما تو همدان راحت نیست و اختلاف تفاضل ما و ذوب فقط دوتاست و نمیشه به مساوی قانع بود چون ممکنه ذوب با اختلاف بیش از دو استیل رو ببره.

برای نقل و انتقالات دیگه نباید نگران بود چون حاجی رو از اول کار داریم و من حتم دارم که موفقترین تیم بازار ما خواهیم بود.

من فکر میکنم که حاجی مهرهایی تاپ و درجه یک رو حتی از سپاهان بخره. رحمتی قبلا گفته بود بخاطر بچه اش از اصفهان میاد تهران. ادینیو هم که تو بورسه. بازیکنهای خودمون هم که پخش شدند هستند. کلا اوضاع خوب خواهد بود.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
چی میشد از اول نیم فصل مظلومی قید دو هافبک دفاعی رو میزد و جباری و مبعلی و هوار رو بازی میداد؟

بازی با ملوان توی جام حذفی کی هستش؟

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
چی میشد از اول نیم فصل مظلومی قید دو هافبک دفاعی رو میزد و جباری و مبعلی و هوار رو بازی میداد؟

بازی با ملوان توی جام حذفی کی هستش؟

پنجشنبه 12 خرداد ساعت 17:00 !
در ورزشگاه تختی انزلی ...

کد:
http://www.varzesh3.com/playoff.do

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
منم برد استقلال رو تبریک میگم
الان اگر سپاهان ببازه ما شانس قهرمانی داریم ؟

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
مظلومي: قول مي‌دهم فصل بعد استقلال را قهرمان كنم

پرويز مظلومي در گفت‌وگو با سايت باشگاه استقلال در مورد شرايط استقلال و بازي در جام حذفي مقابل ملوان انزلي صحبت هاي زير را مطرح کرد:

* با 4 محروم ملواني را شکست داديد.

به هر صورت ما دو نيمه خيلي خوبي داشتيم با اينکه 4 روز از بازي سخت‌مان مقابل النصر گذشته بود خوب کار کرديم تيمي هم که بر اساس تاکتيک کار مي‌کند، غيبت نفراتش نمي‌تواند به آن ضربه بزند. بچه‌هاي جايگزين ما هم خوب کار کردند و توانستيم بازي را اصولي و حرفه‌اي انجام دهيم. ملوان هميشه در تهران استقلال را اذيت کرده بود اما ما ديروز حتي اجازه نداديم مهره‌هاي تأثيرگذار آنها در زمين حرفي براي گفتن داشته باشند. مي‌توانم به جرأت بگويم جزو معدود تيم‌هايي هستيم که در ليگ ايران بچه‌هايمان اينقدر خوب به هم پاسکاري مي‌کنند.

*پاس‌ها زياد شده است، شکل بازي خوب است اما از فرصت‌هاي گلزني باز هم به اندازه کافي استفاده نمي‌شود. قبول داريد؟
شايد يک مقدار استرس و مسائل روحي و رواني سبب شد که ما از موقعيت‌هايمان به خوبي استفاده نکنيم. با اين حال با توجه به تدابيري که انديشيده بوديم ملوان يکي دو موقعيت بيشتر مقابل ما نداشت تا در نهايت ما به حقمان که پيروزي بود برسيم.

*پورغلامي بعد از بازي گفت: روز 12 خرداد منتظر استقلالي‌ها در انزلي هستيم.
چيز بدي نيست که منتظر ما باشند. براي ما قهرماني در جام حذفي يک هدف است و بايد بگويم تا 3 نشه بازي نشه. 2 بار در ليگ ملوان را برديم و بايد 12 خرداد هم در جام حذفي برنده باشيم تا تعداد بردهايمان را به 3 برسانيم.

*قهرماني در جام حذفي يکي از برنامه‌هاي شماست؟
تلاش مي‌کنيم تا به اين هدف برسيم. همه تيم‌هايي که تا به اينجا صعود کرده‌اند خوب هستند و ما اگر ملوان را ببريم شک ندارم که قهرمانيم.

*قبل از بازي گفته بوديد اگر هزار تماشاگر هم براي اين ديدار به استاديوم بيايند خوب است. حضور 2 هزار تماشاگر را چطور ديديد؟
تماشاگران ما در بازي که به آنها نياز داشتيم آمدند و رکورد بي‌نظيري هم از خود به جاي گذاشتند. براي اين بازي هم پيش‌بيني مي‌کرديم که تماشاگر کم بيايد. با اين حال از همه آنهايي که به استاديوم آمدند تشکر مي‌کنم و اين برد را هم به تک‌تک هواداران استقلال تبريک مي‌گويم.

*يکي از روزنامه‌ها نوشته بود شما با مدير برنامه ادينهو تماس گرفتيد و گفتيد او را براي فصل بعد مي‌خواهيد؟!
من اگر بخواهم کاري کنم، از طريق باشگاه اين کار را انجام مي‌دهم اما ادينهو اول بايد ديد، خود او چکاره است و چه مي‌خواهد. آيا در مس مي‌ماند يا نه؟ همه اين حرف‌ها در پايان ليگ معلوم مي‌شود.

*پيشکسوتان استقلال بعد از بازي با النصر خوب ما را مورد حمايت قرار دادند.
دست تک‌تک‌شان درد نکند. آنهايي که روي نيمکت استقلال نشسته باشند مي‌دانند در استقلال چه خبر است. از حمايت همه آنها ممنون هستم و اميدوارم با بردهايمان خوشحالي همه استقلالي‌ها را سبب شويم.

*کسب سهميه آسيا براي استقلال مسجل شد.
من به دينم عمل کردم. روز اولي که به استقلال آمدم قول دادم که تيم را آسيايي کنم و همين هم شد. الان هم فراتر از قولم حرکت مي‌کنم. چرا که قول نداده بودم استقلال را قهرمان کنم اما الان تمام تلاشم اين است که در جام حذفي تيم اول باشيم.

*پس مي‌توان روي قول‌هاي شما حساب باز کرد؟
ما براي قهرماني دور بعد هدف داريم. قول مي‌دهم استقلال را فصل بعد قهرمان کنم. اول فصل با آن شرايطي که داشتيم قول کسب سهميه آسيا را دادم و الان هم قول مي‌دهم که با جذب بازيکنان کليدي به قهرماني فصل بعد برسيم.

*سپاهان هم که قهرمان شد.
قهرماني را به اين تيم تبريک مي‌گويم. البته ناصرخان از اول فصل گفته بود که سپاهان قهرمان مي‌شود، چون امکانات آنها را ديده بود. شرايط ما را با سپاهان در ابتداي فصل مقايسه کنيد. آنها فرصت کافي براي جذب بازيکن داشتند و يک ماه جلوتر از ما هم تمريناتشان را شروع کرده بودند. با آن همه امکانات طبيعي بود که سپاهان قهرمان شود.

*شما و فتح‌الله‌زاده که هيچ وقت با هم به مشکل نمي‌خوريد؟!
خوشبختانه ارتباط ما خيلي خوب است و هيچ مشکلي با يکديگر نداريم. فتح الله زاده در ابتداي فصل و سپس در طول فصل خيلي براي استقلال زحمت کشيد و اگر او نبود اينقدر تيم خوب شکل نمي‌گرفت. من در طول کارم با مديرعامل هيچ باشگاهي مشکل نداشته‌ام و الان هم نه من در کار حاجي دخالت مي‌‌کنم و نه او در مسائل فني دخالت مي‌کند. هر دو با اتحاد و همفکري کارمان را ادامه مي‌دهيم. من و فتح الله زاده سختي‌هاي زيادي کشيديم تا استقلال را به اينجا رسانديم. واقعاً با اين کمک‌هاي قطره چکاني که به استقلال مي‌شود حاجي خيلي خوب تيم را مديريت مي‌کند.

*از حاشيه‌سازاني که آرامش استقلال را به هم مي‌زنند، خيلي دلگير هستيد.
نمي‌دانم ديگر چه بگويم. اين‌ها وابسته به يکسري آدم‌هايي هستند که نمي‌خواهند مظلومي جام بگيرد. با اين حال مردم رفاقت‌شان را به من و استقلال نشان دادند وقتي 90 هزار تماشاگر در بازي با النصر به استاديوم آمدند. اينکه عليه من نظرسنجي درست مي‌کنند، حتماً هدف دارند. مگر من در استقلال بد کار کردم که اينطوري نظرسنجي مي‌گذارند. ما حتي مقابل النصر که برديم و حذف شديم، بهترين بازي‌مان را انجام داديم و همين که هواداران پس از اين بازي ما را تشويق کردند حکايت از رضايت آنها از اين استقلال دارد اما متأسفانه حاشيه‌سازان آمدند و گفتند تيم هو شده... ديگر من چه مي‌توانم بگويم...

* استقلال اگر پاس را بزند نايب قهرمان ليگ مي‌شود حتي با وجود پيروزي ذوب‌آهن. بازي جمعه را مي‌بريد؟!
بازي سختي است چرا که پاس هم به دنبال فرار از سقوط است. ما هم همه تلاش‌مان را به کار مي‌گيريم تا در اين بازي برنده باشيم و به نايب قهرماني برسيم. مطمئناً هواداران استقلال هم مي‌دانند اين نايب قهرماني چيزي کمتر از قهرماني نيست.

*آرش برهاني، کمي هم در مورد تمام حرف و حديث‌هايي که در مورد او مطرح شد صحبت کنيد.
متأسفانه در اين چند وقت عليه برهاني شيطنت کردند. آرش بچه خيلي خوبي است من او را خيلي قبول دارم. الان هم به دنبال اين است که آرم باشگاه که بر روي پايش است را پاک کند و ... برهاني فوتباليست خوبي است که کمتر تيمي يکي مثل او را دارد. من اين رکورد گلزني را هم به او تبريک مي‌گويم و اميدوارم برهاني همينطور به گلزني‌هايش ادامه دهد.

*حرفي اگر باقي مانده بگوييد.
من از کانون هواداران استقلال و تمام تماشاگران متعصب‌مان تشکر مي‌کنم و اميدوارم با کسب رده‌هاي بهتر بتوانيم هواداران‌مان را خوشحال‌تر کنيم. همه تلاش ما جهت خوشحالي همين هواداران صورت مي‌گيرد با اين حال من از هواداران استقلال مي‌خواهم به هوش باشند و اجازه ندهند کسي براي تيم حاشيه درست کند. ما از درون هميشه تمام حاشيه‌ها را کنترل کرديم و از هواداران هم مي‌خواهيم بدانند يکسري افراد هستند که مي‌خواهند آرامش استقلال را به هم بزنند.

///////

تبریک میگم برد دیروز رو و همچنین کسب سهمیه آسیا رو. واقعا باید به مظلومی امسال با همه نقطه ضعف هایی که داشت نمره خوبی رو داد. من بهش از 20 , 19 میدم به شرطی که بازی بعد هم ببریم و نائب قهرمانیمون هم قطعی بشه.

با همه ایرادایی که به مظلومی گرفته شد و منم قبولش دارم اما من بهش برا سال بعد ایمان دارم.

تیم الان قشنگ روند رو به رشدش دیده میشه. نحوه پاس کاریها و ایجاد موقعیت گل ساختن الان تو استقلال خیلی خوب شده. حالا اینم قبول دارم باید خیلی زودتر دست از گذاشتن دو هافبک دفاعی برمیداشت اما خب فرصت دادن به یه مربی یعنی همین

تو اسیا هم گرچه خیلی تلخ حذف شدیم اما مردونه حذف شدیم. شاید تو بازی با پاختاکور اگه حنیف اونجوری بچه گانه اخراج نمیشد الان صعود کرده بودیم. حالا همین اسیا امسال هم امیدوارم تجربه ای شده باشه برا مظلومی

در کل اگه بذارن کارش رو بکنه و مشکلاتی که میدونیم به هر حال ممکنه برا تیم پیش بیاد و نیاد من به تیم سال بعد مظلومی خیلی امیدوارم

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دوستان عزیز من یه خبر جالب بگم حال کنیم دور همی ..... جناب قلعه نوعی برای فصل آینده ی سپاهان میدونید چه لیستی داده ؟؟؟؟؟؟؟

1- شهاب گردان
2- حنیف عمران زاده
3- لوسیانو ادینهو
4- محمد رضا خلعتبری
5- آندرانیک تیموریان
6- آرش افشین

خنده داره .... :p

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
دوستان عزیز من یه خبر جالب بگم حال کنیم دور همی ..... جناب قلعه نوعی برای فصل آینده ی سپاهان میدونید چه لیستی داده ؟؟؟؟؟؟؟

1- شهاب گردان
2- حنیف عمران زاده
3- لوسیانو ادینهو
4- محمد رضا خلعتبری
5- آندرانیک تیموریان
6- آرش افشین

چیش خنده داره؟ مصطفی جان منم باشگاه کلی پول در اختیارم میزاشت بهترین بازیکنارو میگرفتم.

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31

1- شهاب گردان
2- حنیف عمران زاده
3- لوسیانو ادینهو
4- محمد رضا خلعتبری
5- آندرانیک تیموریان
6- آرش افشین

باید گریه کرد منم نظرم اینه ادینهو استقلالی بشو نیست یعنی‌ تا میان بجنبن پر زده حیف
پیروز قربانی (بازیکن مورد علاقه من) رو نمی‌خوان برگردونن نا مردا ؟

اندرانیک رو بگیره من آرزو می‌کنم اندرانیک بشه مال سپاهان :)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

کلا به نظر من این تیم با 4 تا بازیکن می تونه سال بعد بهترین تیم ایران بشه مثلا دوتا دفاع راست و چپ خوب و یک هافبک دفاعی مثل حسین کاظمی و یک گوش چپ همین :دی

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
استقلال فقط یک زنیت پور رو بگیره ، یک هافبک راست خوب هم گیر بیاره ، یک نفر هم جای این کیانوش رحمتی منگل پیدا کنه تیم واسه قهرمانی آسیا بسته میشه !
قلعه نویی رو هم ولش کنید ، 3-5-2 که دیگه این حرف ها رو نداره :)

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
الان با افتادن استیل بهترین موقعیته که بازیکنای خوبش رو جذب کرد
زنید پور - کاظمی - زندی بازیکنهای خوبی هستند که تو استیل خیلی ضربه خوردند
یه فوروارد خوب مثل افشین - ادینهو بگیره عالیه

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
الان با افتادن استیل بهترین موقعیته که بازیکنای خوبش رو جذب کرد
زنید پور - کاظمی - زندی بازیکنهای خوبی هستند که تو استیل خیلی ضربه خوردند
یه فوروارد خوب مثل افشین - ادینهو بگیره عالیه

آره فکر کنم بازیکنای استیل لیگ یکی حساب میشن چون افتاده و سهمیه لیگ برترمون هم نمیپره.
از استیل زنید پور -سیا - حسین کاظمی خوبن - البته کعبی و زندی هم یه جورایی برای پستایی که بازیکن نداریم خوبن:wacko:
ادینیو هم بستگی داره زیر نظر کی بازی کنه - این پیمنتا یادتو رفته چه بازیکنی بود یا همین آرفی الان چی شدن ؟
چون مربی خرابشون کرد و انتخاب اشتباه داشتن حالا در مقابل جانواریو اومد استقلال تازه بازیکن شد.
به نظر من پیمنتا از ادینیو کم نداشت.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
آره فکر کنم بازیکنای استیل لیگ یکی حساب میشن چون افتاده و سهمیه لیگ برترمون هم نمیپره.
از استیل زنید پور -سیا - حسین کاظمی خوبن - البته کعبی و زندی هم یه جورایی برای پستایی که بازیکن نداریم خوبن:wacko:
ادینیو هم بستگی داره زیر نظر کی بازی کنه - این پیمنتا یادتو رفته چه بازیکنی بود یا همین آرفی الان چی شدن ؟
چون مربی خرابشون کرد و انتخاب اشتباه داشتن حالا در مقابل جانواریو اومد استقلال تازه بازیکن شد.
به نظر من پیمنتا از ادینیو کم نداشت.
به نظرم سیا دیگه به درد استقلال نمی خوره ! به نظر من استقلال باید یه فوروارد خوب بگیره
که در کنار این بازیکن ها بتونه خط حمله خودش رو تقویت کنه!
امیدوارم ادینهو بیاد و همونجوری باقی بمونه ! این ارش افشین هم مهره خیلی خوبیه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام.

من فکر میکنم حاجی حسین کاظمی رو برمیگردونه. سیاوش دوست داره بیاد ولی معلوم نیست که بخوانش.
ادینیو رو هم معلوم نیست سپاهان بتونه بگیره. چون تو کل کل پول حاجی کم نمیاره.
شنیدم رحمتی گفته میخواد بیاد تهران . و همینطور سید جلال حسینی. اینم داستانی خواهد شد.
زنید پور رو هر تیمی بگیره برد کرده.
ما به همون اندازه که بخواهیم یار بگیریم باید دو سه تا یار رو بدیم برن. چون هم تیم رو شلوغ میکنند هم حاشیه تولید میشه بخاطر بازیکن زیا تو یه پست.
مثلا کیانوش رو بدیم بره خیلی خوبه بجاش حسین رو بگیریم.
سید صالحی رو هم بدیم بره. الان میلاد برمیگرده. ارش و فرهاد هستند و اگه بخواهیم یه مهاجم خوب هم بگیریم میشه 4 تا که کافیه. تازه برای روزهای خاص که کم بیاریم شریفات هم هست.
تو دفاع هم یار نگیریم . امیر حسین هست. پژمان و حنیف هم هستند. باید کفاع بغل بگیریم. هم راستمون ضعیفه و هم چپمون. کلا ما امسال بیشتر از همه چی از این دو پست ضربه خوردیم که اتفاقا همیشه قویترین نقطه استقلال بوده.
دروازه هم داستانی خواهد شد این فصل.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
sm459.gif

حجازی: تا زنده ام نمی گذارم آن «آقا» به استقلال بیاید / مظلومی می ماند ؛ دنبال تیم های دیگر باش
dlgpa9y82j04jvbgyimj.jpg
ناصر حجازی باری دیگر در گفت و گو با سایت شخصی خود ، از مظلومی حمایت کرد

*با آرزوی سلامتی برای شما، بعنوان اولین سوال این روزها شایعات و حاشیه سازی های بسیاری برای پرویز مظلومی وجود دارد ، ناصر حجازی رییس کمیته فنی باشگاه استقلال عملکرد مظلومی را چطور می بیند و دیدگاه خود را جهت همکاری با ایشان برای فصل آینده بیان کنید.

بعنوان رییس کمیته فنی استقلال و یکی از اختیاراتی که فتح اله زاده مدیریت باشگاه مبنی بر بررسی و اعلام نتیجه جهت انتخاب یا برکناری سرمربی تیم به من واگذار کرده است ، عملکرد مظلومی را با توجه به نتایجی که بدست آورده، قابل قبول می دانم و در جلسه ای که در آینده با فتح اله زاده برگزار می کنم، نظر خود را به ایشان خواهم گفت و اطمینان دارم که روند کاری مظلومی مورد رضایت وی نیز می باشد.البته با مظلومی از لحاظ فنی اختلاف نظرهایی دارم و منکر آن نیستم ولی شاید بدلیل بیماری ام ، آنطور که باید نتوانستیم پیرامون این اختلاف نظرهای فنی به بحث و تبادل نظر بپردازیم تا به نتیجه واحد برسیم اما با این حال از عملکرد ایشان رضایت دارم و اجازه نمی دهم تا کسی برای وی حاشیه سازی نماید و اتفاقات 4 سال قبل که برای من و فتح اله زاده بوجود آمد ، برای مظلومی ایجاد شود و اگر کسانی هستند که قصد حاشیه سازی برای سرمربی استقلال را دارند تا از این طریق به نیمکت این تیم نزدیک شوند ، سفارش می کنم تا به آینده کاری خود در تیمهای دیگر فکر کنند و فراموش نکنند که ناصر حجازی هنوز زنده است.مظلومی مورد حمایت من می باشد و امیدوارم همه در کنار هم ، ا ستقلالی بسازیم که فصل آینده شادی و رضایت هواداران را بدست آورد و مظلومی نیز در کنار نتایج قابل قبول ، با ارایه فوتبال تهاجمی و زیبا جواب حمایت ما را بدهد.

*بعد از حضور شما در فدراسیون فوتبال ، نسبت به مسوولین باشگاه گسترش فولاد تبریز انتقاداتی مطرح شد که بدون در نظر گرفتن شرایط جسمانی شما و با توجه به اعتبار و محبوبیتتان قصد داشته اند تا با درخواست از شما بواسطه حضوردر فدراسیون به نتیجه دلخواه خود برسند ، در این ارتباط توضیح می دهید.

کسانی که این انتقادات را از مسوولین گسترش فولاد تبریز مطرح می کنند ، فراموش کرده اند که نماینده تام الاختیار این باشگاه هستم و نیازی نیست کسی از من بخواهد تا در فدراسیون حاضر باشم.همواره سعی کرده ام در قبال مسوولیتی که بر عهده داشته ام ، وظیفه ام را انجام دهم و از آنجایی که احساس کردم ممکن است حقی از تیم گسترش فولاد پایمال شود ، به فدراسیون رفتم. کماکان استقلال فکری و توانایی تصمیم گیری در کارهایم را دارم و البته مشاوران تحصیل کرده ای نیز در کنارم هستند اما همچون گذشته تصمیم نهایی را خودم میگیرم وفقط اوایل بستری شدن اخیرم در بیمارستان بدلیل مصرف دارو که باعث خواب آلودگی ام نیز میشد چندان متوجه آنچه در اطرافم اتفاق می افتاد، نبودم . پس دلیلی ندارد که دیگران بخواهند دوستانم در باشگاه گسترش فولاد را مورد انتقاد غیر منصفانه قرار دهند در حالیکه آنها بدلیل شرایط جسمانی ام راضی به حضور من در فدراسیون نبودند و ترجیح می دادند که در منزل استراحت نمایم.

* حرف پایانی.

وقتی مظلومی حمایت مدیریت و رییس کمیته فنی را می بیند ، پس باید بدور از حاشیه ها، با قدرت و تمرکز لازم و اعتماد به نفس بالا به جام حذفی فکر کند تا با قهرمانی پاسخ محکمی به حاشیه سازانش بدهد.مظلومی در سال اول حضورش و با توجه به شرایط ابتدای فصل نتایج قابل قبولی گرفته است، پس دلیلی ندارد نسبت به آنچه در اطرافش می گذرد ، نگرانی داشته باشد.البته به مظلومی سفارش می کنم تا نسبت به انتقادات سازنده ای که در ارتباط با ایشان مطرح می شود ، تدبیر بیشتری نشان دهد.

پیتر

Registered User
لایک‌ها
7
خبرای داغ داغ :

1-محمد محمدی....پرَ
میخواد بره داماش...میگه پول بیشتر بدن میرم

2-حنیف عمران زاده ....پَر
پیشنهاد از سپاهان

3-سید مهدی رحمتی .....از سپاهان پَر.....ویجیت استقلال!
گفته به شرطی میام که سید جلال حسینی هم بیاد!
http://www.esteghlaltehranfc.com/new...-15894-fa.html

4- ادینیهو هم از مس پَر...ویجیت استقلال
گفته البته یه میلیارد پول میخوام

http://www.esteghlaltehranfc.com/new...-15898-fa.html

5- محمد نصرتی از تراکتور پَر...ویجیت استقلال
http://www.esteghlaltehranfc.com/newsdetail-15897-fa.html

6- محمد رضا خلعتبری هم نمیاد استقلال و ذوب اهن میمونه

http://www.esteghlaltehranfc.com/new...-15871-fa.html

7- در ضمن پورحیدری گفته الکی به کسی رضایتنامه نمیدیم!
http://www.esteghlaltehranfc.com/new...-15901-fa.html

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
خبرای داغ داغ :

1-محمد محمدی....پرَ

پیشنهاد از سپاهان

حالا اینها که همش شابعه هستش. مثلا نصرتی بیاد استقلال بگه چند منه؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خبرای داغ داغ :

1-محمد محمدی....پرَ

پیشنهاد از سپاهان

کاملا خنده دار و بی دلیل هست !
محمدی مثلا چرا بره از استقلال ؟
دوست عزیز تا حاجی هست کسی نگران نقل و انتقالات نیست ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا