• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
علی جون اگه میشه این فیلمو آپ کن توی یوتوب هم بذار بفهمن هیچ /// نیستند

دمت گرم
نيكي و پرسش ؟

داداش اگه داری اپلود کن ببینیم.

متاسفانه دقیقا تو همون لحظاتی که این حرومزاده ها پرچم بحرین دراوردن و شعار می دادن استقلال گل خورد چون تمرکز تیم بهم ریخته بود.جالبه دوست من یه پرچم ایران اورده بود صد بار بهش گیر دادن حالا چه جوری پرچم بحرین به اون گندگی اوردن نمیدونم!!!!

از نظر فنی هم به نظر من استقلال با مظلومی به جایی نمیرسه.مربی بدی نیست ولی در حد استقلال نیست.بدرد همون مس و ابومسلم میخوره

دوستان شرمنده اگه کیفیت خوب نیست واقعا این سمت وضع بهم ریخته بود و دقیقا
سر همین صحنه ها بود که گل رو خوردیم دیگه کسی نمی تونست بازی رو نگاه کنه
تو این شلوغی دست پسر عموم محکم خورد به دستم گوشیم پرت شد رو زمین دل و روده اش
ریخت بیرون دیگه نشد فیلم بگیرم البته زنده موند
ناچار شدم اینجا اپ کنم چون یکسری سرورها فی*ر بود اپلود فا هم مشکل داشت
دانلود کنید
10 مگ

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
با اون شعارای تماشاگرا حال کردم

//

در ضمن دقیقه 65 در اون صحنه ای که دروازه بان خورد زمین و توپ رو زد بیرون بازیکن استقلال فیرپلی رو رعایت نکردن آیا یا من اشتباه متوجه شدم!!؟؟

Last edited:

more

Registered User
لایک‌ها
0
با اون شعارای تماشاگرا حال کردم

//

در ضمن دقیقه 65 در اون صحنه ای که دروازه بان خورد زمین و توپ رو زد بیرون بازیکن استقلال فیرپلی رو رعایت نکردن آیا یا من اشتباه متوجه شدم!!؟؟
در اون صحنه پزمان منتظری بود که بازی ادامه داد که البته کار بسیار درستی کرد چون دروازه بان حریف هیچیش نشده بود داشت نقش بازی می کرد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
در اون صحنه پزمان منتظری بود که بازی ادامه داد که البته کار بسیار درستی کرد چون دروازه بان حریف هیچیش نشده بود داشت نقش بازی می کرد.

بله بنظر منم کار درستی کرد
اما این دوستان استقلالی که طی چند هفته قبل به بازی پرسپولیس- استیل تو صحنه ای مشابه چیزهای دیگه ای میگفتن حالا باید نظرشون جالب باشه!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
خب.
حذف شدیم.
بعد مدتها یه بار دیگه مجبور شدیم برای تو رفتن صف بکشیم. ملت واقعا خوب اومدن. دمشون گرم. خیلی حرفه ای و زیبا و در ایران بی نظیر بود که تیمت اوت بشه و در کمتر از سی ثانیه جمعیت ایستاده برای تیم کف بزنند.

ما اگر گل نمیخوردیم خیلی روح بهتری میداشتیم.
او ارازل و اوباش ........ که هر چی فحش و بد و بی راه به این جماعت بگی واقعا کمه، بازی رو خراب کردند. به چشم خودم دیدم فرهاد اون قسمت رو نشون نیمکت میداد و کلا تمرکز تیم رو خراب کرد. لعنت خدا بر این ابوسفیان های دوران.

شریفات به نظر من تعویض خوبی بود و اتفاقا موثر هم کار کرد.
تو دفاع و دروازه نباید گل میخوردیم که خب خوردیم.

کاش همه بازیهایی که استقلال نتیجه نمیگرفت رو فرهاد موقعیت خراب میکرد.برام شوک اور بود که فرهاد نزد ولی ناراحت کنندگی نداشت. اصلا این پسر اونقدر اقاست و اونقدر برای تیم زحمت میکشه که این چیزها به چشم هم نمیاد. واقعا بهش افتخار میکنم و بی اندازه ممنون دارش هستم به عنوان یه هوادار.

دیروز روز خیلی ها نبود. خیلی از بازیکنهامون بازیهای قبلیشون رو نتونستند تکرار کنند و تو اون زمانها کادر فنی هم نتونست به انگیزه و حرف اونها رو تغییر بده.
کلا نیمه اول رو بخاطر تعلل و اندیشه ها مدارا مابانه نیمکتمون مفت از دست دادیم.
گل رو اگر نیمه اول میخوردیم بهتر بود.
بازم اگر گل دوممون رو 5 دقیقه زودتر میزدیم حتما سومی رو هم میزدیم.

داور هم شدیدا بی وجود بود

بهر حال حذف شدیم و زندگی و فوتبال ادامه داره.

یه درد دل هم بکنم: خب من تقریبا از هر سه تا بازی استقلال تو تهران دو تاش رو میرم. دیروز وقتی اون حرکت ساندیس خور ها رو دیدم، وا رفتم. دیگه اونجا هم امن نیست و واقعا یاد جمله مهاجرانی افتادم. دل منم خون شد. خیلی افسوس خوردم که همه اون چیزهایی که فکر میکردم تو فوتبال شاید برای پیشرفت حاصل بشه حداقل تا بیست سال دیگه هم نخواهد شد. وقتی ما از نژاد پرستها بدتر رو داریم. وقتی هنوز یاد نداریم که باید هر چی سر جاش باشه. و وقتی برای خودمون هیچ ارزشی قائل نشیم و من واقعا موندم تا کجا باید با این اوضاع به قهقرا بریم.!!!....

بریم برای سهمیه سال بعد و جام حذفی.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
در مورد حرکت آقایون ساندیس خور فکر کنم مقدماتی جام جهانی 2002 بود که با بحرین بازی داشتیم که اگر میبردیم ما میرفتیم جام جهانی و اگر میباختیم عربستان میرفت جام جهانی و بحرین با هر حربه ای که بود (جنگ روانی - ضد فوتبال و ...) ایران رو برد و بعد از بازی به خاطر اینکه ما حذف شدیم و عربستان رفته بالا تو ورزشگاه بازیکنا و تماشاگرای بحرینی جشن گرفتن.
حالا آقایون ساندیس خور کاسه داغتر از آش شدن برای بحرینی ها:wacko:

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اما این دوستان استقلالی که طی چند هفته قبل به بازی پرسپولیس- استیل تو صحنه ای مشابه چیزهای دیگه ای میگفتن حالا باید نظرشون جالب باشه!

بازي داخلي با بازي با اين عرب ها كه غير از وقت تلف كردن تاكتيك ديگه اي ندارن فرق نمي كنه

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

دوست عزیز کار درست نبود ! ولی حقشون بود ...
چرا ما هر کار غلطی رو که انجام میدیم رو برای اینکه وجدانمون راحت بشه یه کلا شرعی سرمون میزاریم ؟

دوست عزیز کار بازیکنای استقلال کاملا غلط بود ولی دلمون خنک شد و من خوشحال شدم ولی این حرکت به دور از جوانمردی بود ، گاهی اوقات آدم میزنه زیر گوش یک نفر ، میگه دیشم میدم ولی دلم خنک میشه !

آقای دایی میگفتند هم حرکت ما درست بود ، هم جوانمردانه بود و هم آخر فیرپلی ولی ما این رو نمیگیم ، من میگم هر 2 حرکت غیر اخلاقی ، به دور از فیر پلی و حنی زشت بود ولی خیلی حال کردم ، دلمونم خنک شد ...

King Cyrus

Registered User
لایک‌ها
21
جالبه دوست من یه پرچم ایران اورده بود صد بار بهش گیر دادن حالا چه جوری پرچم بحرین به اون گندگی اوردن نمیدونم!!!!
مشکل پرچم ایران است حتی اگر عربی شده باشد. وگرنه شما آزادید پرچم‌های سوریه، لبنان، عراق، بحرین، فلسطین، روسیه، چین، ونزوئلا و حتی افغانستان را با خود با ورزشگاه ببرید.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بازي داخلي با بازي با اين عرب ها كه غير از وقت تلف كردن تاكتيك ديگه اي ندارن فرق نمي كنه

دوست عزیز کار درست نبود ! ولی حقشون بود ...
چرا ما هر کار غلطی رو که انجام میدیم رو برای اینکه وجدانمون راحت بشه یه کلا شرعی سرمون میزاریم ؟

دوست عزیز کار بازیکنای استقلال کاملا غلط بود ولی دلمون خنک شد و من خوشحال شدم ولی این حرکت به دور از جوانمردی بود ، گاهی اوقات آدم میزنه زیر گوش یک نفر ، میگه دیشم میدم ولی دلم خنک میشه !

آقای دایی میگفتند هم حرکت ما درست بود ، هم جوانمردانه بود و هم آخر فیرپلی ولی ما این رو نمیگیم ، من میگم هر 2 حرکت غیر اخلاقی ، به دور از فیر پلی و حنی زشت بود ولی خیلی حال کردم ، دلمونم خنک شد ...

بازی داخلی و خارجی تو این مسائل هیچ تفاوتی نمیکنه دوست عزیزم.
اما من میگم همونطور که پرسپولیس کار خوبی کرد بازیکنای استقلال هم کار خوبی کردن!

فقط دوستان توجه داشته باشن هر مسئله ای میتونه واسه خودشون هم اتفاق بیوفته پس اینقدر بد و بیراه نگن و .... . (ارجاع به چند هفته قبل)

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام
واقعآ دیروز اون طور که باید حمله میکردیم حمله نکردیم و تا زمانی که گل رو نخوردیم به خودمون نیمدیم
متاسفانه دیروز روز فرهاد جان نبود با اینکه یه گلم زد ........:( ولی اینقدر فرهاد برامون خوب و با غیرت بازی کرده که نمیشه بهش خرده گرفت.
در کل نباید بگذاشتیم کار تیم برای صعود به اینجا بکشه که کشید و این تقصیر کسی نیست به جز مظلومی:(:(:(

emrah2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حیف شد
امروز با پسر عموم رفتیم استادیوم که جشن صعود بگیریم ...نشد!
از فرهاد مجیدی بعید بود اون موقعیت 100 درصد رو خراب کنه !
سر گل اول یه اتفاقی تو ورزشگاه افتاد که اصلا حواس تماشاگران
سمت چپ دروازه استقلال اصلا به بازی نبود و همش دعوا و فحش بود
یه حدود 100-200 بسیجی اومده بودن پرچم بحرین رو اورده بودند
شعار میدادن که ملتم با فحش جوابشون رو دادن اخرم انداختنشون بیرون
یه کم فیلم گرفتم اگه خواستید بگید اپلود کنم

نکته جالب بین دو نمیمه شریفات و حنیف و شکوری داشتن تمرین میکردن
شریفات جلوی دروازه توپ سانتر شده رو استوپ کرد زد اسمان
خیلی خنده دار بود

سلام داداش...
من خودم هم توی جایگاه 29 بودم.......
چه حالی میداد بسیجی ها رو فحش میدادیم.....
اگه میشه اون فیلم ها رو هم آپلود کن تا همه ببینن......
مرسی......

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اما من میگم همونطور که پرسپولیس کار خوبی کرد بازیکنای استقلال هم کار خوبی کردن!

فقط دوستان توجه داشته باشن هر مسئله ای میتونه واسه خودشون هم اتفاق بیوفته پس اینقدر بد و بیراه نگن و .... . (ارجاع به چند هفته قبل)

شما میگی فیرپلی رو رعایت نکنی کار درستی هستش ؟
فیر پلی میگه 2+2=5 شما اگر از این قاعده تبعیت کنی فیر پلی رو انجام دادی و اگر نکنی انجام ندادی ! دیگه به کسی ربطی نداره این قاعده درست هست یا نه !
حالا شما 100 تا دلیل بیار که 2+2=4 میشه ، وقتی از قاعده بالا پیروی نکنی پس فیرپلی رو انجام ندادی ...

لپ کلام اینه که کسی که فیرپلی رو ابداع کرده یک قانونی گذاشته ، شما دیگه واسه خودت نمیتونی تبصره ماده بزنی که نه فلان هست و ...
اگر قبول نداری انجام نده ولی ادعا نکن که این کار رو انجام دادی ...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
سلام داداش...
من خودم هم توی جایگاه 29 بودم.......
چه حالی میداد بسیجی ها رو فحش میدادیم.....
اگه میشه اون فیلم ها رو هم آپلود کن تا همه ببینن......
مرسی......
سلام داداش
اقا اپلود کردم دیگه
پست #15363 رو نگاه کن

mohandesmeharbi

Registered User
لایک‌ها
252
آقا قربون دستت مستقیمش کردی

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سلام
اینم تو فیس بوک بودش ، فحاشی به بسیجیا !
تاکید میکنم +18 هست چند ثانیه آخر :

کد:
http://net4dl.dl.rapidbaz.com/ocB-/Esteghlal.flv

ممنون دوست عزیز
داداش کدوم گوشه سکوها ساندیس خورها بودن;)

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
ممنون دوست عزیز
داداش کدوم گوشه سکوها ساندیس خورها بودن
توی اخبار چه حمایتی میکردن ازشون :hmm:. نمیفهمن هر چیزی جای خودش . ممکنه با این کارا ایران رو از برگزاری بازیهای خونگی محروم کنن .

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

با حضور بيش از 85 هزار نفر در ديدار مقابل النصر
استقلال ركورد تماشاگران ليگ قهرمانان آسيا را شكست

fpmo5p21wqvwuykv262.jpg

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال با حضور 85 هزار نفري هوادارانش در ديدار مقابل النصر عربستان ركورد تماشاگران در مرحله گروهي را شكست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا، با پايان مرحله گروهي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا و انجام 96 بازي در گروه‌هاي 8 گانه در مجموع 995 هزار و 133 نفر اين ديدارها را از نزديك تماشا كردند كه تيم فوتبال استقلال تهران با كشاندن بيش از 85 هزار هوادار در ديدار مقابل النصر عربستان به ورزشگاه آزادي در آخرين مسابقه‌اش از مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا، ركورد تماشاگران مرحله گروهي را شكست و ارتقا داد.
0cfn9m9o9fo2fquz2fy.jpg

استقلال در اين ديدار با نتيجه 2 بر يك مقابل حريف عربستاني خود به پيروزي رسيد، اما با توجه به بازي رودر روي 2 تيم و تفاضل گل كمتر نماينده كشورمان نتوانست جواز حضور در مرحله حذفي را كسب كند تا وداعي تلخ با اين رقابت‌ها داشته باشد.

پيش از اين، ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و بنيادكار با حضور 30 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي پرتماشاگرترين ديدار اين مسابقات بود.

3h5eqeo37mht0cc7oh1s.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا