• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.5 میلیون تومان و بالاتر

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
مشکل زبان فارسی اندروید حل شد؟

من منتظرم مشکل ساپورت سایت های وب فارسی زبان کامل حل بشه یک سری آندروید بگیرم ولی دست هر کی دیدم سایت ها رو مشکل داشته. منظورم اس ام اس نیست

گالکسی اس مادر زاد فارسی رو ساپورت میکنه....سامسونگه دیگه.....البته فکر میکنم اپلیکیشن اندرویدش هم باشه

يه گوشي بين 550 تا 650 مي خوام
ترجيحاً تاچ باشه
چي پيشنهاد مي كنيد ؟

منم دنبال تاچ میگردم حدود 500-600
اورژانسیه یکی کمکم کنه

فقط تاچ؟.....شفاف سازی کنید لطفا.....600 میخواین بدین یک گوشی که فقط تاچ باشه؟:f34r:

alirezaer

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من تا 600 تومان می خوام یک گوشی بخرم:
نظر خودم Htc Hd2 هست.

انتظاراتی که از گوشی دارم:
صفحه بزرگی داشته باشه.
برای اینترنت رفتن مناسب و خوب باشه.
پشتیبانی از فونت و زبان فارسی داشته باشه و تو اینترنت زبان فارسی رو درست نمایش بده
قابلیت نصب برنامه های متعدد و کاربری داشته باشه
LAN هم داشته باشه.
پیشنهاد دوستان چیه؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
HD2 دیگه قدیمی شده...بهتر به گزینه های جدید مثل سونی اریکسون arc یا گالاکسی اس یا دیزایر اچ دی فکر کنید.

alirezaer

Registered User
لایک‌ها
3
HD2 دیگه قدیمی شده...بهتر به گزینه های جدید مثل سونی اریکسون arc یا گالاکسی اس یا دیزایر اچ دی فکر کنید.

از لحاظ امکانات HD2 چطور هست؟
اگر مدل خاصی از مارکهای دیگه منظورتون هست لطفا مدل رو بگید.
HD2 مشکلی داره؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
از لحاظ امکانات HD2 چطور هست؟
اگر مدل خاصی از مارکهای دیگه منظورتون هست لطفا مدل رو بگید.
HD2 مشکلی داره؟

همونطور که مازیار گفت قدیمی شده دوست من
مدل های جایگزین مناسب رو هم که گفت مازیار.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببینید HD2 در اکتبر 2009 معرفی شده...RAM اش نسبت به دستگاه های جدید کم هست....دوربین اش 5 هست با فیلم برداری VGA در حالی که الان دستگاه های جدید اپدیت به 8 شده اند و اکثرا فیلم برداری 720p هستن....پردازنده گرافیکی دستگاه Adreno 200 هست که قدیمی شده تقریبا....بعد از ابتدا ویندوز موبایل 6.5 هست....باید دستکاری کنید و رام جدید بریزی و دنگ فنگ زیاد داره....بعد هم باتری اش 1200 میلی امپر هست که با توجه به صفحه بزرگی که داره و superamoled یا حداقل amoled هم نیست خب مصرفش زیاده...

همه اینها رو که بزاری کنار هم میبینی که ارزش خرید دیگه الان نداره...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
همون 3 تا گوشی که چند تا پست بالاتر گفتم توصیه میشن...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام
من تا سقف 400هزار تومن یه گوشی خوب میخوام.

پیشنهادتون چیه؟

iranmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
چندی پيش برای خريد Nokia N900 راهنمايی خواستم که گويا کسی پاسخی نداشت يا که جای درستی درخواستم را ننوشته بودم.

اينگونه که می گويند ديگر توليد نمی شود و برای همين هرکی يک قيمتی می دهد آن هم با اختلاف بيش از 100 هزار تومان!

يکی دو جا کمابيش همان قيمت گذشته می فروشند. برای اينکه من وارد نيستم يک بار ديگر اينجا هم می پرسم کسی توانست ممنون می شوم راهنمايی کند:

می خواستم بدانم برای اينکه N900 گارانتی ندارد در هنگام خريد چه بخش هايی را برای تست بيشتر توجه کنم؟ همچنين برای اينکه از آکبندی دستگاه مطمئن شوم و يا اينکه اگر N900 غير اصل دارد چگونه فرق آن را بدانم و به چه نکته هايی دقت کنم؟

پيشاپيش سپاسگزارم. :)

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
سلام
من تا سقف 400هزار تومن یه گوشی خوب میخوام.

پیشنهادتون چیه؟
این خوب بودن از نظر هر کسی یه چیزی میشه! ولی شاید بهترین انتخاب الان توی این حدود Galaxy SL باشه

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
چندی پيش برای خريد Nokia N900 راهنمايی خواستم که گويا کسی پاسخی نداشت يا که جای درستی درخواستم را ننوشته بودم.

اينگونه که می گويند ديگر توليد نمی شود و برای همين هرکی يک قيمتی می دهد آن هم با اختلاف بيش از 100 هزار تومان!

يکی دو جا کمابيش همان قيمت گذشته می فروشند. برای اينکه من وارد نيستم يک بار ديگر اينجا هم می پرسم کسی توانست ممنون می شوم راهنمايی کند:

می خواستم بدانم برای اينکه N900 گارانتی ندارد در هنگام خريد چه بخش هايی را برای تست بيشتر توجه کنم؟ همچنين برای اينکه از آکبندی دستگاه مطمئن شوم و يا اينکه اگر N900 غير اصل دارد چگونه فرق آن را بدانم و به چه نکته هايی دقت کنم؟

پيشاپيش سپاسگزارم. :)
نمیدونم دلیلتون برای هزینه کردن برای خرید یک گوشی از رده خارج/ بزرگ/ سنگین چیه! دقیقا هم نمیدونم چقدر میخواید براش پرداخت کنید ولی هر چقدر که هست قطعا انتخاب بهتری هم دارین الان!
همون تست های معمول مثل امتحان تماس یا چک کردن قسمت های مختلف گوشی کفایت میکنه! آکبندیش هم که از ظاهرش تقریبا مشخصه.. نوکیا هم کد برای talk time داره. من یه کد رو پیدا کردم که شما میتونید امتحان کنید ببینید قبلا با گوشی صحبت شده یا خیر. (که در واقع برای سری 60 ه ولی ممکنه روی این گوشی هم جواب بده)
کد:
*#92702689#
OR
Open Phone app, select settings and then call timers

در مورد تقلبی بودن هم بعیده گوشی چینی با ظاهر و منوی اصلی به جای گوشی اصلی به شما بفروشن ولی جهت اطمینان میتونین یکی دو تا برنامه Maemo دانود کنین و از فروشنده بخواید که همونجا جهت تست، براتون نصب کنه.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

iranmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
نمیدونم دلیلتون برای هزینه کردن برای خرید یک گوشی از رده خارج/ بزرگ/ سنگین چیه! دقیقا هم نمیدونم چقدر میخواید براش پرداخت کنید ولی هر چقدر که هست قطعا انتخاب بهتری هم دارین الان!
همون تست های معمول مثل امتحان تماس یا چک کردن قسمت های مختلف گوشی کفایت میکنه! آکبندیش هم که از ظاهرش تقریبا مشخصه.. نوکیا هم کد برای talk time داره. من یه کد رو پیدا کردم که شما میتونید امتحان کنید ببینید قبلا با گوشی صحبت شده یا خیر. (که در واقع برای سری 60 ه ولی ممکنه روی این گوشی هم جواب بده)
کد:
*#92702689#
OR
Open Phone app, select settings and then call timers

در مورد تقلبی بودن هم بعیده گوشی چینی با ظاهر و منوی اصلی به جای گوشی اصلی به شما بفروشن ولی جهت اطمینان میتونین یکی دو تا برنامه Maemo دانود کنین و از فروشنده بخواید که همونجا جهت تست، براتون نصب کنه.

دستتون درد نکند. ديروز می خواستم پاسخ بدهم، يک باره بی اينترنت شدم. :)

برای اين برای آکبندی می پرسم که يک جا که بسته بندی پک بود، روی جعبه برچسب «12 ماه ضمانت» آبی رنگ نوکيا را داشت و جعبه های ديگر و باز که ديدم اين برچسب را نداشت. گوشی ای که گارانتی ندارد برچسب ضمانت برای چی بايد داشته باشد؟ طبيعی است؟
چون تاکنون اين گوشی را از نزديک نديدم و کسی از دور و وری ها نداشته هيچ شناخت فيريکی ندارم.

هم رده ی اين گوشی با توانايی های که دارد چی پيشنهاد می کنيد؟ با توجه به اينکه آنگونه که دريافتم ديگر گوشی لينوکسی نوکيا (N950/N9) تازه شايد در ماه آينده وارد بازار آنوری ها بشود و خدا می داند کی ايران برسد و با چه قيمتی.

باز هم ممنونم.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظر من کلا الان دیگه خرید N900 اشتباه هست....اون اوایل که اومده بود یه توجیه ای داشت الان دیگه اصلا ....

وقتی میخواید 500 هزینه کنید N900 بخرید به گزینه های خیلی خیلی بهتری مثل I9000 سامسونگ یا Desire یا X10 فکر کنید....

mhek

Registered User
لایک‌ها
125
تو خط نوکیا چی؟ :D

نوکیا c6-01 و c7 هست که صفحه های با کیفیتی دارن و دوربین و لمس خوبی هم دارن ولی بزرگترین ایرادش سیستم عامل کهنه و قدیمی سیمبین هست...پیشنهاد نمیشه....
همونطوری که جناب Wiseman گفتن بهتره کمی رو پولتون بذارید و گالاکسی اس ال بخرید که سرتر از x10 هستش..و حتی میتونید به i9000 گالاکسی هم فکر کنید که کمی قیمت بالاتری داره ولی صفحه با کیفیت تری هم داره...
از اچ تی سی هم دیزایر هست البته گراتیا هم هست ولی بدلیل اینکه رزولوشن و صفحه کوچکتری داره پیشنهاد نمیشه و از سخت افزار ضعیف تری هم برخوردار هستش...
از موتورولا هم DEFY نسبتا خوبه اگر چه سی پی یوش 1 گیگ نیست ولیکن امکاناتی مثل بدنه نسبتا قوی و صفحه ضد خش داره.....
تمامی گوشی های معرفی شده آندروید هستن بجز نوکیا ها و همین اندروید بودن خودش دلیل محکمی برای خریدنشون هست...

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
دستتون درد نکند. ديروز می خواستم پاسخ بدهم، يک باره بی اينترنت شدم. :)

برای اين برای آکبندی می پرسم که يک جا که بسته بندی پک بود، روی جعبه برچسب «12 ماه ضمانت» آبی رنگ نوکيا را داشت و جعبه های ديگر و باز که ديدم اين برچسب را نداشت. گوشی ای که گارانتی ندارد برچسب ضمانت برای چی بايد داشته باشد؟ طبيعی است؟
چون تاکنون اين گوشی را از نزديک نديدم و کسی از دور و وری ها نداشته هيچ شناخت فيريکی ندارم.

هم رده ی اين گوشی با توانايی های که دارد چی پيشنهاد می کنيد؟ با توجه به اينکه آنگونه که دريافتم ديگر گوشی لينوکسی نوکيا (N950/N9) تازه شايد در ماه آينده وارد بازار آنوری ها بشود و خدا می داند کی ايران برسد و با چه قيمتی.

باز هم ممنونم.
اون ها بیشتر ضمانت های سر کاری هستن! توجه نکنین. این بدون گارانتی ها هم باز بودن پکشون اهمیتی نداره. در واقع من هنوز ندیدم گوشی بدون گارانتی که آکبند باشه جعبه‎اش.

وقتی شما فقط دنبال گوشی لینوکس هستین انتخاب جدید تری نمی مونه تقریبا. البته میتونین به یه سری از موتورولا های قدیمی تر که هنوز توی بازار پیدا میشن هم یه نگاهی بکنین، نسبتا زیبا تر هستن و قیمت معقول تری دارند.
Motorola A1600
Motorola RAZR2 V8
Motorola RAZR2 V8 GOLD
Motorola A1210 &...

بالا