بچه ها رو تو تنگنا قرار نده . دی اینا اصلآ به فکر امضا نبودن .![]()
بیا و خوبی کن !راست میگی!دوستان بارسایی می خوایید نیروی ویژه بفرستیم براتون که امضا رو درست کنید؟!![]()
![]()
بیا و خوبی کن !![]()
ای بابا !![]()
همون حقتون بود امضایی که محمود براتون ترتیب داده رو میذاشتیم ، قشنگ 3 روز کامل لاگین نمیکردید !![]()
بیا و خوبی کن !![]()
ای بابا !![]()
همون حقتون بود امضایی که محمود براتون ترتیب داده رو میذاشتیم ، قشنگ 3 روز کامل لاگین نمیکردید !![]()
من که می دونم حرف مفت می زنیاگه واقعآ امضا درست کرده بودید ، بدین من اونو اختصاصی بزارم . همین الان هم بدید![]()
![]()
من رو منچستر میبندم
خجالت بکش سعادت به عنوان یه طرفدار چلسی :دی
تا یه امضا بهت دادن رفتی طرف سیر الیکس ؟ :دی
عمو به خدا آرزو به دل موندم یه بار بتونم یه امضا بندازم به کسی![]()
یکی نیست به من بگه گوسپند تو که طرفدار چلسی هستی دیگه چرا بی رگ بی غیرت
تو رو چه به منچستر![]()
یکی نیست به من بگه گوسپند تو که طرفدار چلسی هستی دیگه چرا بی رگ بی غیرت
تو رو چه به منچستر![]()
من که می دونم حرف مفت می زنیاگه واقعآ امضا درست کرده بودید ، بدین من اونو اختصاصی بزارم . همین الان هم بدید![]()
![]()
عمو جان تو مو میبینی و من پیچش موبهت که گفتم این قبری که داری بالاسرش فاتحه میخونی توش مُرده نیست قبول نکردی
![]()
من دیگه چیز بخورم بیام سمت اولترافورداشکال نداره الان وقتشه به سمت اولترافورد قدم برداری :دی
مگه میشه به فکرتون نباشیمبچه ها رو تو تنگنا قرار نده . دی اینا اصلآ به فکر امضا نبودن .![]()
بد جوری باید خالی کنیداقا این قضیه امضا چیه؟جایی رو باید امضا کنیم؟![]()
![]()
[/B]
اگه اشتب نشمرده باشم: شد بیست و دو ( به نیت 22 بهمن به فنا رفتیم :دی) نفر منچستر.
جواد نمیشد تو این لفظ رو نمیدادی ؟![]()
جواد جون من از این خوشحالم که باهم این ننگ رو ۳ روز تحمل میکنیم میشه تحملش کرد
تو بگو ما میمیریم برات![]()
من نمی دونم اینایی که هی روی تیم مخالف بارسلونا شرط می بندن، کی می خوان صاحب بصیرت بشن :دی
معین تحریکشون نکن.من که می دونم حرف مفت می زنیاگه واقعآ امضا درست کرده بودید ، بدین من اونو اختصاصی بزارم . همین الان هم بدید![]()
![]()
ایشا.. گرگ بخوردش همون جا:lol:بارسا رفته گل بچینه![]()
لاف نزن پسر. بریز بیرون بینم چی تو چنته داری.![]()
عمو بهت قول میدم تو این 34 تا ریپلی حداقل 3 تا امضا هست . تعدادتون بالاست و فرصت استثناییه واسه همین میخوایم یه امضا درست و حسابی بدیم بهتون مگرنه چند تا گزینه ی آماده هست :دی
بخدا وقتی شمردم دیدم شد 22 خودم رو باختم. یه عرق سردی به پیشونیم نشست که نگو. دیگه به دلم افتاده بود. نمینوشتم هم همین میشدجواد نمیشد تو این لفظ رو نمیدادی ؟![]()
دوستان امضارو بدن تا بزاريم
نكته بعدي اينكه بايد چند روز امضا رو گذاشته باشيم؟
در ضمن امضا رو داديد منو هم خبر كنيد تا بزارم