سلام
من کلا تو ارز هستم و دیدم اینجا یه بحثی شده گفتم یع چند تا نکته رو واسه دوستان مشخص کنم .
دوستای عزیزی که با من کار کردن و نرخ دلاری که من به دوستان می دم رو دیدن و فک کنم از این بابت رو سفید هستم . . دوست گلم آقای Business Man
ببینید برای مثال امروز نرخ دلار توی صرافی منشا حواله از دبی 1178 تومن هست . قبلا تا 10000$ مشد حواله زد که این حواله توسط خزانه داری آمریکا مورد بازبینی قرار نگیره . ولی الان به صدقه سری بعضی از مسائل این رقم شده 5000 دلار . قیمت انجام حواله + insurance میشه 90$ . بدون insurance میشه 50$ . تا اینجا که درسته ؟ پس شما باید نرخ تمام شده هر دلار رو به این صورت محاسبه کنید 5090$ . عزیز وقتی شما برای مثال یه debit card داری و آخرش هم شاید ماهیانه بخوای 500 دلاری آنلاین خرج کنی هزینه تراکنش شما رایگان هست . ولی وقتی شما حساب بانکی و شرکت شما توی امارات باشه و مالیات سالیانه هم نداشته باشه این پولو بانک از جای از شما می گیره میاد میگه روی هر تراکنش من 0.5% از شما کارمزد می گیرم .
اگر من امروز حواله داشتم 1234 تومن قیمت می دادم این قیمت + سود خودم هم هست
حالا اگه یه موقع منشا حواله هم فرق کنه ممکنه قیمت بالاتر و پائین تر داشته باشه
من برای اطلاع کلیه دوستان لااقل شیوه کاری خودم رو گفتم و بدونن که چرا نرخ دلار پی پال یه 30 یا 35 تومن گرون تر هست .
اگر تمامی موارد بالا رو که خدمت عزیزان گفتم دقیقا حساب کنن مبلغ نهایی رو می بینن که به دور از واقعیت نیست . در ضمن دوستان لطفا درباره فروشندگان عزیز دیگه لطف کنید موارد دیگه رو هم در نظر بگیرید . کسی خریدار رو اجبار خرید از کسی نکرده

.
اینجا یه چیزی بگم این فرمول کاری خودم هست تو رو خدا سو تفاهم واسه فروشندگان گل و همچنین سروران گرامی پیش نیاد
دوست گلم جناب phoenix_i06
دقیقا با حرف شما موفق هستم تجربه کاری 8 ساله من تو بازار ارز 1 چیز رو به ثابت کرده . 1-اعتبار 2-انصاف
در مورد مسئله سود با شما موفق نیستم . چون لااقل تیم خود ما (ما تو کار گشایش LC و حواله هستیم) مقدار مصرف روزانه ارز خودمون رو می دونم . ای رقم دستمون هست در ضمن دلار هم انبار نمی کنیم :wacko: . دلیل جلو رفتن با روند بازار خیلی پر سود تر از ریسک کردن روی اون هست . سود رو به روز باید کسب کرد نه اینکه
فدات شم من برای مثال هفته پیش دلار موجودی که روزانه اینجا ابلاغ می کردم + دلاری و درهمی که برای کار خودم نیاز داشتم ساعت 3 بعدالظهر تموم شد

. من کلا کارو تعطیل کردم . دلیل : می تونستم دوباره همون روز حواله بزنم ولی وقتی هر نوع ارز درحساب شما رسوب داشته باشه فردا مطمئن باشید ضرر می کنید . شاید سود هم بکنید و احتمال ضرر خیلی بیشتر هست