• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام،

مشکل اینجاست که افرادی مثل من که درآمد اینترنتی دارن و ارزون میدن زیر سوال میرن که حتما ریگی به کفششون هست بارها تو همین تاپیک به این موارد بر خوردیم که فلانی چرا ارزون میده حتما حسابش هکیه حتی با وجود توضیحاتی همچنان این ذهنیت هست. به همین دلیل خیلی از اوقات قیمت رو بالا اعلام میکنم(به نظرم دیگر فروشندگان که درآمد اینترنتی دارن هم به همین خاطر قیمت بالا میدن)

خیلی وقته این پیشنهاد رو میخوام بدم که بخشی برای معرفی فروشندگان معتبر ایجاد بشه، هر فروشنده که میخواد نامش به لیست اضافه بشه مدارک شناسایی، آدرس محل سکونت و تلفن های تماسش رو به مدیر اون بخش ارائه کنه که امکان پیگیری در صورت تخلف باشه(این افراد میتونن یه Badge مخصوص به خودشون برای شناسایی داشته باشن). اینطوری خریدار هم با خیال آسوده تر خریدش رو (اصطلاحا) از ارزون فروش انجام میده ما هم دلارمون سریع تر فروش میره. (این کار، خیلی از مشکلات اینچنین رو حل میکنه).

نظر خيلي خوبيه

فقط فكر نكنم ادمينهاي پرشين تولز زير بار اين كار بروند

EasyPay

Registered User
لایک‌ها
2
سلام،

نرخ دلار پیپال قبلا که اینقدر حساب های جورواجور بین المللی نبود و بیشتر با درآمد اینترنتی فروخته میشد، قیمت پایین تر از نرخ دلار روز بود، ولی حالا بیشتر فروشندگان حساب بانکی یا کارت اعتباری به اکانت پیپال متصل می کنن و اگر هم حساب دو دو تا چهارتا کنین، قیمت تمام شده از نرخ دلار حواله بیشتر میشه. چون کارمزد و این حرفا هم وجود داره واسه حواله.

ولی اینکه بعضی فروشندگان نرخ رو پایین نمیارن یا دیر این کارو انجام میدن، این دور از انصافه یا اصلا کارشون رو بلد نیستن،
آخه با هر منطقی که حساب کنین، وقتی یه نفر 10.000 دلار هم خرید کرده باشه، وقتی نرخ بالا میره، سریع نرخ خودشو به روز میکنه، ولی وقتی نرخ میاد پایین، گفته میشه که با نرخ بیشتر خرید شده!
حتی صرافی ها هم که سرمایه روی دلارشون خیلی بیشتر از این حرفاست، با تغییرات روز تغییر میدن قیمت هاشون رو.

متاسفانه بعضی ها با بیزینس کوچکی که دارن این مشکلات رو ایجاد می کنن.

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
نظر خيلي خوبيه

فقط فكر نكنم ادمينهاي پرشين تولز زير بار اين كار بروند

این روش جواب نمیده چون قبلا پیش اومده که کلیه اطلاعات یک نفر وجود داشته اما باز هم کلاهبرداری صورت گرفته و طبیعی هست که ادمینها هم چنین مسئولیتی را قبول نکنند

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
سلام،

نرخ دلار پیپال قبلا که اینقدر حساب های جورواجور بین المللی نبود و بیشتر با درآمد اینترنتی فروخته میشد، قیمت پایین تر از نرخ دلار روز بود، ولی حالا بیشتر فروشندگان حساب بانکی یا کارت اعتباری به اکانت پیپال متصل می کنن و اگر هم حساب دو دو تا چهارتا کنین، قیمت تمام شده از نرخ دلار حواله بیشتر میشه. چون کارمزد و این حرفا هم وجود داره واسه حواله.

ولی اینکه بعضی فروشندگان نرخ رو پایین نمیارن یا دیر این کارو انجام میدن، این دور از انصافه یا اصلا کارشون رو بلد نیستن،
آخه با هر منطقی که حساب کنین، وقتی یه نفر 10.000 دلار هم خرید کرده باشه، وقتی نرخ بالا میره، سریع نرخ خودشو به روز میکنه، ولی وقتی نرخ میاد پایین، گفته میشه که با نرخ بیشتر خرید شده!
حتی صرافی ها هم که سرمایه روی دلارشون خیلی بیشتر از این حرفاست، با تغییرات روز تغییر میدن قیمت هاشون رو.

متاسفانه بعضی ها با بیزینس کوچکی که دارن این مشکلات رو ایجاد می کنن.

کسی که قیمتش رو پایین نمیاره آدم سودجو و فرصت طلبی هست. و تنها راهش نخریدن سرویس از اون ادم هست.

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
در این دوران بحرانی اصلا مدیریتی بر روی نرخ ارز وجود نداره. هر شخصی از یک سورسی در آمد داره. یکی در آمدش از سایتهای اینترنتی حاصل میشه، یکی پول از یک کشور یه کشور دیگه منتقل میکنه، یکی فقط یک واسطه فروش هست که از تفاوت قیمت تامین کننده و خریدار نهایی سود ببره و ... نهایتا"در اکثر مواقع افرادی هستند که دلار رو به نرخ روز در ایران و یا خارج از ایران میخرند و نیاز دیگران رو تامین میکنند که این هم باز 2 قسمت میشه. ( 1-شارژ مستقیم حسابهایی مثل پی پال یا کارتهای اعتباری که ممکنه شامل کارمزد ناچیز یا اصلا" نباشه. 2- انجام خریدهای اینترنتی برای افرادی که دارای کارت یا حساب الکترونیک نیستند . در مورد 2 نباید انتظار داشت کسی که دلار رو 1250 از بانک تهیه میکنه بیاد و یک اوردر در یک درگاه حساس ویزا یا مستر کارت رو که حداقل 20 دقیقه وقت و تجربه لازم داره رو به همون نرخ خریداری شده انجام بده. بعلاوه کارمزد انجام کاری که از شخص گرفته میشه هزینه های بانکی و ریسک خریدی رو که خریدار مجبور به انجام اون نیست رو هم پوشش میده. )

Last edited:

Business Man

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
کسی که قیمتش رو پایین نمیاره آدم سودجو و فرصت طلبی هست. و تنها راهش نخریدن سرویس از اون ادم هست.

همچین گفتی... الان با خودم گفتم دلارت 1200 ت هست. مرد مومن الان یکی 100 دلار پرداخت بزنه که 132 تومن ازش میگیری. میشه دلاری 1320 تومن !!!!!! من که تو عمرم یک حساب پی پال از نزدیک ندیدم و با واسطه بخوام واسه کسی انجام بدم الان میتونم 1250 تومن براش کارشو راه بندازم تازه سودم بکنم. چه برسه به جنابعالی که تخصصت اینه مثلا !!!. بعد تو به بقیه میگی سود جو ؟!!!. واقعا جالب بود.

http://up.iranblog.com/images/ppd65krhwoif6unhcen0.jpg

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
آره قیمت اینجا خیلی پرته.

یادمه یک زمانی قیمت پیپال کمتر از قیمت نرخ بازار بود ولی الان همه نرخ های غیرواقعی میدن. هیچکس هم نیست که این نرخ رو بشکنه. کسی هست که من اسکناس دلار بهش بدم برام پیپال کنه؟ اگر نه که خودم دارم میرم دوبی یک فکری براش می کنم.

جدا خیلی ها درآمد های اینترنتی دارند فکر کنم هر طور حساب کنی باز هم براشون سود داره با قیمت بانکی بفروشند.

این روش جواب نمیده چون قبلا پیش اومده که کلیه اطلاعات یک نفر وجود داشته اما باز هم کلاهبرداری صورت گرفته و طبیعی هست که ادمینها هم چنین مسئولیتی را قبول نکنند

به نظرم این راه میتونه برای شروع یه سری تغییرات و ساماندهی به این اوضاع شروع خوبی باشه(به هر حال باید خودمون دست به کار بشیم و نظمی به این اوضاع بدیم) .
مسلما هیچ مسئولیتی متوجه کسی غیر از خود فروشنده نیست و جمع آوری مدارک این رو ثابت میکنه که فروشنده متعهد هست و در صورت تخلف قابل پیگیری(یعنی حداقل آدرس و نامی برای شکایت در دست هست) و از طرفی تا حد زیادی از فعالیت کلاه بردار کم میکنه.

قبلا پیش اومده که کلیه اطلاعات یک نفر وجود داشته اما باز هم کلاهبرداری صورت گرفته

اگر اینطوری به این قضیه نگاه کنیم هیچ معامله ای نباید در هیچ بازاری انجام بشه چون احتمال کلاهبرداری وجود داره.
مسلما ارائه مدارک به هیچ عنوان از کلاهبرداری جلو گیری نمیکنه اما درصدش رو پایین میاره.

ضمنا در بخش فروشندگان معتبر، یه سری اطلاعات هم میتونه در مورد فروشنده به خریدار داده بشه از جمله اینکه حساب پی پلش از چه نوعی هست، چند سال سابقه فعالیت داره و آیا با اطلاعات حقیقی وریفای شده یا خیر و غیره.
خیلی از خریداران خودشون رو مجبور میبینن که پرداخت رو به فروشنده های خاص بدن چون اطلاعات دقیقی از حساب پی پل فروشندگان دیگه ندارن.

نباید انتظار داشت کسی که دلار رو 1250 از بانک تهیه میکنه بیاد و یک اوردر در یک درگاه حساس ویزا یا مستر کارت رو که حداقل 20 دقیقه وقت و تجربه لازم داره رو به همون نرخ خریداری شده انجام بده. بعلاوه کارمزد انجام کاری که از شخص گرفته میشه هزینه های بانکی و ریسک خریدی رو که خریدار مجبور به انجام اون نیست رو هم پوشش میده. )

موارد مورد بحث اینجا یکی دو تا نیست پیشنهاد میکنم بخشی با عنوان "حل مشکلات بازار خرید و فروش دلار پی پل" (یا چیزی شبیه این) باز بشه که بتونیم مفصلا راجع بهشون بحث کنیم(البته اگه بحثش تو این بخش درست نیست).

Last edited:

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
راستش این دوره و زمونه من نمیتونم باور کنم کسی صرفا از روی انصاف تعیین قیمت کنه، مثلا مشتری به قیمت بالاتر هست و میتونه بفروشه ولی بگه، نه من به این قیمت میفروشم به خاطر انصاف! معمولا طرف یا مشتری نداره، یا وقت نداره، یا ریالش رو لازم داره و میخواد زودتر تبدیل کنه، یا نمیخواد ریسک کنه و پول رو تو حساب پی پال نگه داره و ...
به هرحال خریدار و فروشنده زیاد هست، رقابت هست، خریدار ها هم همیشه از چندین جا قیمت میگیرن و شرایط رو میسنجن و انتخاب میکنن. در مورد قیمت هم معمولا با قیمت بازار پایین و بالا میره، ولی وقتی تو شرایطی زندگی میکنیم یک شبه 13 درصد گرونش میکنن بعد ارزونش میکنن و معلوم نیست فردا چه تصمیمی بگیرن، این به معنای ریسک بالا هست (یعنی امکان ضرر، ضرر هم این نیست که صرفا ارزونتر از قیمت خرید بفروشن، از دست دادن سود بیشتر هم ضرر هست!) ریسک بالا هم یعنی افزایش قیمت و در نظر گرفتن حاشیه سود بیشتر!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام

من کلا تو ارز هستم و دیدم اینجا یه بحثی شده گفتم یع چند تا نکته رو واسه دوستان مشخص کنم .
دوستای عزیزی که با من کار کردن و نرخ دلاری که من به دوستان می دم رو دیدن و فک کنم از این بابت رو سفید هستم . . دوست گلم آقای Business Man

ببینید برای مثال امروز نرخ دلار توی صرافی منشا حواله از دبی 1178 تومن هست . قبلا تا 10000$ مشد حواله زد که این حواله توسط خزانه داری آمریکا مورد بازبینی قرار نگیره . ولی الان به صدقه سری بعضی از مسائل این رقم شده 5000 دلار . قیمت انجام حواله + insurance میشه 90$ . بدون insurance میشه 50$ . تا اینجا که درسته ؟ پس شما باید نرخ تمام شده هر دلار رو به این صورت محاسبه کنید 5090$ . عزیز وقتی شما برای مثال یه debit card داری و آخرش هم شاید ماهیانه بخوای 500 دلاری آنلاین خرج کنی هزینه تراکنش شما رایگان هست . ولی وقتی شما حساب بانکی و شرکت شما توی امارات باشه و مالیات سالیانه هم نداشته باشه این پولو بانک از جای از شما می گیره میاد میگه روی هر تراکنش من 0.5% از شما کارمزد می گیرم .

اگر من امروز حواله داشتم 1234 تومن قیمت می دادم این قیمت + سود خودم هم هست :) حالا اگه یه موقع منشا حواله هم فرق کنه ممکنه قیمت بالاتر و پائین تر داشته باشه

من برای اطلاع کلیه دوستان لااقل شیوه کاری خودم رو گفتم و بدونن که چرا نرخ دلار پی پال یه 30 یا 35 تومن گرون تر هست .

اگر تمامی موارد بالا رو که خدمت عزیزان گفتم دقیقا حساب کنن مبلغ نهایی رو می بینن که به دور از واقعیت نیست . در ضمن دوستان لطفا درباره فروشندگان عزیز دیگه لطف کنید موارد دیگه رو هم در نظر بگیرید . کسی خریدار رو اجبار خرید از کسی نکرده ;) . اینجا یه چیزی بگم این فرمول کاری خودم هست تو رو خدا سو تفاهم واسه فروشندگان گل و همچنین سروران گرامی پیش نیاد

دوست گلم جناب phoenix_i06

دقیقا با حرف شما موفق هستم تجربه کاری 8 ساله من تو بازار ارز 1 چیز رو به ثابت کرده . 1-اعتبار 2-انصاف
در مورد مسئله سود با شما موفق نیستم . چون لااقل تیم خود ما (ما تو کار گشایش LC و حواله هستیم) مقدار مصرف روزانه ارز خودمون رو می دونم . ای رقم دستمون هست در ضمن دلار هم انبار نمی کنیم :wacko: . دلیل جلو رفتن با روند بازار خیلی پر سود تر از ریسک کردن روی اون هست . سود رو به روز باید کسب کرد نه اینکه :(
فدات شم من برای مثال هفته پیش دلار موجودی که روزانه اینجا ابلاغ می کردم + دلاری و درهمی که برای کار خودم نیاز داشتم ساعت 3 بعدالظهر تموم شد :) . من کلا کارو تعطیل کردم . دلیل : می تونستم دوباره همون روز حواله بزنم ولی وقتی هر نوع ارز درحساب شما رسوب داشته باشه فردا مطمئن باشید ضرر می کنید . شاید سود هم بکنید و احتمال ضرر خیلی بیشتر هست

Last edited:

Phoenix666

Registered User
لایک‌ها
1
150$ برای انتقال به paypal نیاز دارم , دوستان هر کسی داره قیمت بده لطفا (برای امروز می خوام)

Business Man

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام

دوست گلم آقای Business Man

من برای اطلاع کلیه دوستان لااقل شیوه کاری خودم رو گفتم و بدونن که چرا نرخ دلار پی پال یه 30 یا 35 تومن گرون تر هست .

میخوام بدونم الان خود شما داری 1204-1209 میدی که میگی 30-35 گرونتره ؟؟؟؟؟

دلار روز 1174 تومنه دیگه نه ؟؟؟؟؟

www.mesghal.com

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام

دوست گلم آقای Business Man

میخوام بدونم الان خود شما داری 1204-1209 میدی که میگی 30-35 گرونتره ؟؟؟؟؟

دلار روز 1174 تومنه دیگه نه ؟؟؟؟؟

www.mesghal.com

شرمنده راست میگی . گند زدم تو حساب کتاب :wacko: . خوب شد بالا شد :eek: تا پائیید :p

1216 نهایتش

اینم فورمول

5000+90 = 5090 (هزینه حواله + مفدار دلار)
5090 + 28 = 5118 (اون 28 دلار کارمزدی هست که بانک برای ترانس اکشن ها میگیره)
قیمت تمام شده هر دلار بدون سود = 5118 ضرب در 1178 = 6029004 تقسیم بر 5000 = 1206 تومان
1206 + سودمن ;) = 1216 (خونه پرش)

این فرموله کاری من هست و غلط بکنم قصد جسارت داشته باشم .
بازم می گم منشا حواله رو قیمت کلی تاثیر داره چو فرمول رو گفتم اگه یه روز بالاتر درامد فک نکن دوستان دارم گرون می فروشم :(

یه دونه از اینا
55138_eskelet_53.gif
هم تقدیم کنم شما ما رو به بزرگواری خودتون ببخشید

Last edited:

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
دلار پیپال به صورت نا محدود موجوده.

سورس پول فقط حساب بانکی.

1290 = $

امکان مراجعه حضوری هم وجود داره.

Yahoo ID : dehlya2009

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان یک سوال ؟ PayPal Smart Connect چی هست ؟ ایا اینم یک نوع سورس پرداخت هست ؟

و چجوری باید چنین اکانتی ساخت ؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

vorujak

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
یه پرداخت 160 دلاری دارم
بهترین قیمتتتون رو ارسال کنید

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوستان پرداخت با سرویس send goods چند درصد کارمزد داره ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا