• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید و فروش پی پال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

avan

Registered User
لایک‌ها
207
مبلغ $21,000 جهت ارسال از طریق MassPay موجود است.

در حال حاضر:

موجودی دلار در پی پال و ویزا : 25,000$

قیمت هر دلار : 1280 تومان

توجه: لطفا سفارشات و سوالات خود را فقط از طریق سایت ارسال کنید.

کارت چیه برادر؟
32 میلیون !!!!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
روزانه 5000 دلار موجود هست. سورس بانکی الوعده وفا دلار اومد پائین من هم نرخ رو دقیقا مطابق بازار کردم:)

خیال دوستان راحت باشه قیمت فیکس نیست دلار پائین رفت اینجا هم ارزون میشه ;)

از 1 دلار تا هر چقدر که بخوایید 1257 کارمزد و از این جور چیزها هم نمی گیرم
پرداخت های خرد هم با همون قیمت انجام میشه بدون کارمزد

اگه پرداختهاتون خیلی حساس هست می تونم مستقیم براتون بدم از دبی انجام بدن

در صورت نیاز شماره تلفن ثابت و موبایل هم خدممتون می دم که یا پخ بدید یا یاهو

ای دی یاهو : loardshin یکسره آنلاین از 9:30 صبح تا 2 شب

در ضمن گیفت کارت فیزیکی هم با همین نرخ برای دوستان اگه بخوان صادر میشه

یه توضیح کوچولو هم برای دوستانی که هزینه سرور می دن یا هاستینگ دارن بدم . این بالا رفتن کاذب دلار بیشترین ضرر رو میدن . این دوستان می تونن با من هماهنگ کنن من رو بهترین و مناسب ترین نرخ ارز براشون به مقدار نیازشون می زام کنار . هزینه هم نداره و نیازی به واریز کردن پول به صورت پیش نیست :)
$ تمام شد . انشالا فردا یا پس فردا در خدمت دوستان و سروران هستم

eqbalb

Registered User
لایک‌ها
56
450 دلار پی‌پل موجود است. دلاری 1250 تومان.

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان یکی یه توضیح کاملی راجع به پی پال میده ؟ من تازه کارم و سر در نمیارم ! اینکه وریفای پی پال رو خودمون نمیتونیم انجام بدیم ؟ حتما باید وریفای شده بخریم ؟ و اینکه اگر بخوام حساب پی پال باز کنم و توی اینترنت چیزی بفروشم و برام بخوان پول بریزن فرایندش چطوریه ؟ مثلا فرض کنید یه دامین رو میخوام بفروشم و 300 $ ازم میخرن . برای فروشش هم حساب پیپال میخواد ! یکی یه توضیح کاملی بده ممنون میشم یا اگر میشه یه لینکی بدید که توضیح داده باشه ! ممنون :)

hadi.EST

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
25
دوستان یکی یه توضیح کاملی راجع به پی پال میده ؟ من تازه کارم و سر در نمیارم ! اینکه وریفای پی پال رو خودمون نمیتونیم انجام بدیم ؟ حتما باید وریفای شده بخریم ؟ و اینکه اگر بخوام حساب پی پال باز کنم و توی اینترنت چیزی بفروشم و برام بخوان پول بریزن فرایندش چطوریه ؟ مثلا فرض کنید یه دامین رو میخوام بفروشم و 300 $ ازم میخرن . برای فروشش هم حساب پیپال میخواد ! یکی یه توضیح کاملی بده ممنون میشم یا اگر میشه یه لینکی بدید که توضیح داده باشه ! ممنون :)

دوست عزیز جواب اکثر این سوالتات رو میتونید در این تاپیک پیدا کنید: http://forum.persiantools.com/f166.html باز هم اگر به مشکل برخوردید در تاپیک مربوطه مطرح کنید قطعا" پاسخ داده خواهد شد.

موفق باشید

mosili

Registered User
لایک‌ها
9

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
دلار پیپال به صورت نا محدود موجوده.

سورس پول فقط حساب بانکی.

1300 = $

امکان مراجعه حضوری هم وجود داره.

Yahoo ID : dehlya2009

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
مبلغ $15,000 جهت ارسال از طریق MassPay موجود است.

در حال حاضر:

موجودی دلار در پی پال و ویزا : 19,000$

قیمت هر دلار : 1270 تومان

توجه: لطفا سفارشات و سوالات خود را فقط از طریق سایت ارسال کنید.

================

ضمنا دوستانی که برای پرداخت iWeb نیاز به ارائه مدرک دارن جهت وریفای شدن پرداختشون ، بدون دریافت هزینه این کار براشون انجام میشه.

CodeRush

Registered User
لایک‌ها
0
دلار پی پال با بهترین قیمت موجود است و علاوه بر فروش مستقیم دلار، خرید آنلاین از جانب شما و پرداخت صورت حساب های شما هم انجام می شود.

منبع پول حساب بانکی ست و پرداخت ها با حساب معتبر و در عرض چند دقیقه انجام می گیرد.

یاهو: saeb.amini
شماره ی تماس: 09379976640

با تشکر،
امینی

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
انجام خریدهای اینترنتی شما بصورت انلاین

دلار 1270

سفارشات ازطریق سایت پیگیری خواهد شد

eqbalb

Registered User
لایک‌ها
56
موجودی پی‌پل: 500 دلار

قیمت: 1250 تومان

کارمزد: ندارد
(بصورت mass-pay)

IranNewMan

Registered User
لایک‌ها
69
دلار ترکید 1100 تومان شده دولتی

به همه مبارک باشه

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72

Business Man

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
خوب ! کی میتونه با این نرخ بخره ؟؟؟؟
فقط روی کاغذ این قیمته برای خرید باید نرخ آزاد پول بدی

دوست عزیز امروز دلار آزاد 1170 بود. پس چرا آقایون دارن 1280 و 1250 میفروشن ؟؟؟؟ اون موقه که 1230 هم بود همین قیمت بود. مشل اینجاست که ملت واسه 1000 تومن هر کاری مثه گرون فروشی رو انجام میدن.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
آره قیمت اینجا خیلی پرته.

یادمه یک زمانی قیمت پیپال کمتر از قیمت نرخ بازار بود ولی الان همه نرخ های غیرواقعی میدن. هیچکس هم نیست که این نرخ رو بشکنه. کسی هست که من اسکناس دلار بهش بدم برام پیپال کنه؟ اگر نه که خودم دارم میرم دوبی یک فکری براش می کنم.

جدا خیلی ها درآمد های اینترنتی دارند فکر کنم هر طور حساب کنی باز هم براشون سود داره با قیمت بانکی بفروشند.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
خوب ! کی میتونه با این نرخ بخره ؟؟؟؟
فقط روی کاغذ این قیمته برای خرید باید نرخ آزاد پول بدی

سلام
این قیمت ها دو، سه روزه که اومده پایین، بعدش ببینید دیگه باز هم میره بالا.

سکه رو هم گفتند بانک مرکزی به تعداد زیاد داده بیرون تا بازار رو تنظیم کنه، ولی کو تنظیم؟ از 420 تومن اومده رو 450 تومن تقریبا.

به اخبار نمیشه اعتماد کرد، تورم هر روز به صورت نجومی داره میره بالا شدیدا، به نظر من هر کس پرداخت هاش رو زود انجام بده موفق تره و برندست.

Last edited:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
سلام
این قیمت ها دو، سه روزه که اومده پایین، بعدش ببینید دیگه باز هم میره بالا.

سکه رو هم گفتند بانک مرکزی به تعداد زیاد داده بیرون تا بازار رو تنظیم کنه، ولی کو تنظیم؟ از 420 تومن اومده رو 450 تومن تقریبا.

به اخبار نمیشه اعتماد کرد، تورم هر روز به صورت نجومی داره میره بالا شدیدا، به نظر من هر پرداخت هاش رو زود انجام بده موفق تره و برندست.

خب این مشخصه !
چرا ؟
بانک مرکزی ناگهانی 110 تومان گزاشت روی دلار و دیگر ارزها هم همینطور گرون کرد !
الان هم داره از همون 110 تومانه مایه میزاره ارزون کنه که بگه آره ما تونستیم !
این مورد فقط یک مورد خبری هست که باهاس میخواهند مانور بدهند !
مثل همون بالا رفتنش که یک روزه 110 تومان گرون شده ناگهان ارزون میشه دوباره همینطور که میبینید چه اتفاقی داره میوفته و ارزون میشه اما در اصل نرخ اصلی گرون میشه که در آینده نزدیک مشخص میشه !

Sanjero

Registered User
لایک‌ها
44
آره قیمت اینجا خیلی پرته.

یادمه یک زمانی قیمت پیپال کمتر از قیمت نرخ بازار بود ولی الان همه نرخ های غیرواقعی میدن. هیچکس هم نیست که این نرخ رو بشکنه. کسی هست که من اسکناس دلار بهش بدم برام پیپال کنه؟ اگر نه که خودم دارم میرم دوبی یک فکری براش می کنم.

جدا خیلی ها درآمد های اینترنتی دارند فکر کنم هر طور حساب کنی باز هم براشون سود داره با قیمت بانکی بفروشند.

سلام،

مشکل اینجاست که افرادی مثل من که درآمد اینترنتی دارن و ارزون میدن زیر سوال میرن که حتما ریگی به کفششون هست بارها تو همین تاپیک به این موارد بر خوردیم که فلانی چرا ارزون میده حتما حسابش هکیه حتی با وجود توضیحاتی همچنان این ذهنیت هست. به همین دلیل خیلی از اوقات قیمت رو بالا اعلام میکنم(به نظرم دیگر فروشندگان که درآمد اینترنتی دارن هم به همین خاطر قیمت بالا میدن)

خیلی وقته این پیشنهاد رو میخوام بدم که بخشی برای معرفی فروشندگان معتبر ایجاد بشه، هر فروشنده که میخواد نامش به لیست اضافه بشه مدارک شناسایی، آدرس محل سکونت و تلفن های تماسش رو به مدیر اون بخش ارائه کنه که امکان پیگیری در صورت تخلف باشه(این افراد میتونن یه Badge مخصوص به خودشون برای شناسایی داشته باشن). اینطوری خریدار هم با خیال آسوده تر خریدش رو (اصطلاحا) از ارزون فروش انجام میده ما هم دلارمون سریع تر فروش میره. (این کار، خیلی از مشکلات اینچنین رو حل میکنه).

Phoenix666

Registered User
لایک‌ها
1
150$ برای انتقال به paypal نیاز دارم , دوستان هر کسی داره قیمت بده لطفا (برای امروز می خوام)

و یک سوال اینکه آیا خود Paypal کارمزد کم می کنه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا