یاد مرحوم تنگنا افتادم
فکر کنم اون دختر مو طلاییهچشم سبز استرالیایی رو که دختر سفیر هم هستش رو پیدا کرده و ازدواج کرده
در شرف گرفتن د.ر.ابچه ها كازاندرا كجاست
يك هفته اي هستش كه پيداش نيستش![]()
یه بابایی بود به اسمه farzad_z که نینجایی بود واسه خودش . :lol: اونم نیست انگار
بانو کسندرا هم انگار از چیزی ناراحت هستن که پست نمی دن .. هر از گاهی میان پی تی و میرن
![]()
در شرف گرفتن د.ر.ا
حدس بود فقط اگه درست باشه خودش معني مخففهارو ميفهمه اگرم نه كه يعني حدسم اشتباه بود
یه بابایی بود به اسمه farzad_z که نینجایی بود واسه خودش . :lol: اونم نیست انگار
بانو کسندرا هم انگار از چیزی ناراحت هستن که پست نمی دن .. هر از گاهی میان پی تی و میرن
![]()
مخلصیم عمو معین :دییه بابایی بود به اسمه farzad_z که نینجایی بود واسه خودش . :lol: اونم نیست انگار
![]()
ارادت ویژه داریم جوات جون :دیفرزاد چند روز پیش تو یاهوو آن شد من سرم شلوغ بود تا اومدم بهش پی ام بدم رفت![]()
درسته تو این کار سررشته دارم ولی این دفعه دیگه کار من نبودهعمو كي بانو رو ناراحت كرده![]()
اسم بده![]()
نكنه خودت بودي![]()
سالاری داداش . :blush:مخلصیم عمو معین :دی
هستیم زیر سایتونیم
سالاری داداش . :blush:
به هر حال ما فروم گردی رو اون زمونا از شماها یاد گرفتیم . دی . نمی شه که از یادتون ببریم .![]()
MD66
vorojax چند وقت پیش تاپیک زده بود فکر کنم پاکیده شد
یه یوزر دختر هم بود وایسین فکر کنم اسمش چی بود آهان fatima z اینم که خیلی وقته نیستن
دو صفحه رو بخوناراذل و اوباش پی تی رو خوب می شناسی.
در حال حاضر هرساتاییشون اینجا از فرط گرما مگس کردن دارن از باد یکدیگر همدیگر را خنک می کنند:
http://www.nooreaseman.com/
ولی بازم میگم خیلی کاره آدم بیاد تو یه فروم دنبال خودش بگرده. بشین پسر خوب مارو سیاه نکن.
عمو معین دو سه روزه نیومده