یاد مرحوم تنگنا افتادم
فکر کنم اون دختر مو طلاییه چشم سبز استرالیایی رو که دختر سفیر هم هستش رو پیدا کرده و ازدواج کرده
در شرف گرفتن د.ر.ابچه ها كازاندرا كجاست
يك هفته اي هستش كه پيداش نيستش
یه بابایی بود به اسمه farzad_z که نینجایی بود واسه خودش . :lol: اونم نیست انگار
بانو کسندرا هم انگار از چیزی ناراحت هستن که پست نمی دن . . هر از گاهی میان پی تی و میرن
در شرف گرفتن د.ر.ا
حدس بود فقط اگه درست باشه خودش معني مخففهارو ميفهمه اگرم نه كه يعني حدسم اشتباه بود
یه بابایی بود به اسمه farzad_z که نینجایی بود واسه خودش . :lol: اونم نیست انگار
بانو کسندرا هم انگار از چیزی ناراحت هستن که پست نمی دن . . هر از گاهی میان پی تی و میرن
مخلصیم عمو معین :دییه بابایی بود به اسمه farzad_z که نینجایی بود واسه خودش . :lol: اونم نیست انگار
ارادت ویژه داریم جوات جون :دیفرزاد چند روز پیش تو یاهوو آن شد من سرم شلوغ بود تا اومدم بهش پی ام بدم رفت
درسته تو این کار سررشته دارم ولی این دفعه دیگه کار من نبودهعمو كي بانو رو ناراحت كرده
اسم بده
نكنه خودت بودي
سالاری داداش . :blush:مخلصیم عمو معین :دی
هستیم زیر سایتونیم
سالاری داداش . :blush:
به هر حال ما فروم گردی رو اون زمونا از شماها یاد گرفتیم . دی . نمی شه که از یادتون ببریم .
MD66
vorojax چند وقت پیش تاپیک زده بود فکر کنم پاکیده شد
یه یوزر دختر هم بود وایسین فکر کنم اسمش چی بود آهان fatima z اینم که خیلی وقته نیستن
دو صفحه رو بخوناراذل و اوباش پی تی رو خوب می شناسی.
در حال حاضر هرساتاییشون اینجا از فرط گرما مگس کردن دارن از باد یکدیگر همدیگر را خنک می کنند:
http://www.nooreaseman.com/
ولی بازم میگم خیلی کاره آدم بیاد تو یه فروم دنبال خودش بگرده. بشین پسر خوب مارو سیاه نکن.
عمو معین دو سه روزه نیومده