سلام
یه سریالی داره از شبکه پنج(تهران) پخش میشه به نام 3-5-2 :دی . من تا الان 2 قسمتش رو دیدم و بد نبوده. تیکه های باحالی داره.
در نبود فوتبال و نود و ... گزینه بدی نیست برای دیدن.
هر قسمتش 35 دقیقه هست.
داستانش هم این شکلیه :
البته تا این قسمتش که من دیدم یه باشگاه خریده، اسمش آذرخش ه !
* اولین باری که سریال رو میخواستم ببینم یه نکته جالب تو تیتراژش بود. کارشناس ورزشی سریال محمد حسن انصاری فرد بوده که ازش به عنوان دکتر یاد شده بود. البته نمیخوام بگم دکتر نیست و ... ، ولی تا الان نشنیده بودم بهش دکتر بگن. حتما داره دیگه
. کسی میدونه دکترای چی داره ؟
بگذریم، سریال ساعت 21:45 پخش میشه ، تکرارش هم ساعت 19 فرداش هست.
پ.ن : البته میشد تاپیک رو تو بخش سریال زد ولی ترجیح دادم اینجا باشه. به هر حال بر و بکس فوتبالی اینجا بیشتر رفت و آمد دارن تا بخش سریال.
.
یه سریالی داره از شبکه پنج(تهران) پخش میشه به نام 3-5-2 :دی . من تا الان 2 قسمتش رو دیدم و بد نبوده. تیکه های باحالی داره.
هر قسمتش 35 دقیقه هست.
داستانش هم این شکلیه :
داستان این سریال درباره میوهفروشی به نام حشمتخان است که ارثی کلان به او میرسد. او میخواهد ثروتش را در جایی پرسود سرمایهگذاری کند. پسر حشمت خان یک خبرنگار ورزشی است. او به پدرش پیشنهاد میکند یک باشگاه ورزشی را بخرند. حشمتخان با فوتبال مخالف است و علاقهای به این رشته ورزشی ندارد؛ اما تماشای یک برنامه تلویزیونی درباره اقتصاد و فوتبال باعث میشود که او ترغیب به خریدن یک باشگاه فوتبالی شود و... .
البته تا این قسمتش که من دیدم یه باشگاه خریده، اسمش آذرخش ه !
* اولین باری که سریال رو میخواستم ببینم یه نکته جالب تو تیتراژش بود. کارشناس ورزشی سریال محمد حسن انصاری فرد بوده که ازش به عنوان دکتر یاد شده بود. البته نمیخوام بگم دکتر نیست و ... ، ولی تا الان نشنیده بودم بهش دکتر بگن. حتما داره دیگه
بگذریم، سریال ساعت 21:45 پخش میشه ، تکرارش هم ساعت 19 فرداش هست.
پ.ن : البته میشد تاپیک رو تو بخش سریال زد ولی ترجیح دادم اینجا باشه. به هر حال بر و بکس فوتبالی اینجا بیشتر رفت و آمد دارن تا بخش سریال.
.