• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Moree :
real player ميخوام , linki ke mr.giahi dade kharabe
سلام . لطف كنيد و توي اينجا فارسي بنويسيد . واقعا فينگليش خوندن عذاب آوره . لينك رو هم كه آقا مجتبي دوباره معرفي كرد . موفق باشيد .

ali_m_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه من يه سئوال داشتم
چه جوري ميشه ram جدید که از اینترنت دانلود کردم را پاک کرد و همون قبلیشو بیارم اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه (البته من ورژن جدیدش را از سایت imate و ورژن عربیشو نصب کردم میگن دستگاه که ریست میشه برای این ram جدیده)

MMS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان، با تشكر از همه و زوروي عزيز
من يه رم براي گوشي خريدم ولي به دردسر افتادم موقع سينك كردن اين پيام را ميده و سينك نميكنه.
The instruction at "0x7c911404" referenced memory at "0x6ec243cb".The memory could not be "read".
لطفا راهنمايي كنيد. :blink: :eek:

agha_malek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hp

--------------------------------------------------------------------------------

سلام به همگي

ميخواستم بدونم hp هم pocket pc اونم از نوع phone edition داره ؟

اگه آره كجا ميشه تهيه كرد به قيمت مناسب ؟ (دمتون گرم جواب مارم بدين )

BodyBuilder

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali_m_b :
سلام به همه من يه سئوال داشتم
چه جوري ميشه ram جدید که از اینترنت دانلود کردم را پاک کرد و همون قبلیشو بیارم اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه (البته من ورژن جدیدش را از سایت imate و ورژن عربیشو نصب کردم میگن دستگاه که ریست میشه برای این ram جدیده)

اولا سلام دوستان منو يك هفته بود كه رام نمي دادن به پرشين تولز :( مي گفت مشترك گرامي دسترسي به اين

سايت غير ممكن ميباشد !!!

الحمدالله دلشون سوختو گفتن بيا :blush:

دوما مشكل دوست عزيزمون - شما بايد Rom ورژن قديمو دانلود كني و نصب كني . من هم مشكل شما رو داشتم

وقتي كه ورژن جديدو كه نصب كردم يه سري مشكلات براي گوشيم پيش اومد و مجبور شدم ورژن قديميو ( اونم با

چه دردسري پيدا كنم و نصب كنم )
:rolleyes: :rolleyes:
شما مدل گوشيتون و ورژن رامشو بگيد اگه بتونم آدرس رام قديمو براتون ميزارم .

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام به همه بچه ها. راستش من خيلي وقته كه سري به فروم نزده بودم. مي خواستم كه خدمت شما بگم من يك ‍‍ cd 700 MB برنامه و بازي براي PPC دارم. البته خيلي از برنامه هاشو نميدونم كه به چه دردي ميخوره. من اگه يه جايي براي uplod داشتم، ميزاشتم كه شماهاهم استفاده كنيد. حالا از شما و مخصوصاً از آقاي اميد گياهي ميخوام يه جوري كمكم كنيد تا بتونيم اين برنامه ها را در دسترس همه بزاريم. لطفاً برام email بزنيد. ;)

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behrooz_forjani :
سلام به همه بچه ها. راستش من خيلي وقته كه سري به فروم نزده بودم. مي خواستم كه خدمت شما بگم من يك ‍‍ cd 700 MB برنامه و بازي براي PPC دارم. البته خيلي از برنامه هاشو نميدونم كه به چه دردي ميخوره. من اگه يه جايي براي uplod داشتم، ميزاشتم كه شماهاهم استفاده كنيد. حالا از شما و مخصوصاً از آقاي اميد گياهي ميخوام يه جوري كمكم كنيد تا بتونيم اين برنامه ها را در دسترس همه بزاريم. لطفاً برام email بزنيد. ;)
سلام . اولا از بابت اينكه دوست داريد نرم افزارهاي خودتون رو با بچه ها به اشتراك بذاريد ازتون ممنونم . اما يك چيزي كه بايد بگم اينه كه در دنياي PocketPC به خاطر رقابت شديد بين توليد كنندگان نرم افزار ، نرم افزارها حتي به صورت Monthly Update يا Weekly Update ارائه مي شن . مثلا همين نرم افزار Pocket Informant توليد شركت مطرح WebIs كه ورژن PocketInformant 2005 (v6.0) رو بيرون داد . اما كمتر از 1 ماه ، ورژن R2.1 اون رو توليد كرد و بيرون داد . دليلش هم معلومه ، اولا رفع Bug هاي موجود در نرم افزار سابق و دوما به خاطر اينكه شايد رقيبي مانند AgendaFusion يا حتي PocketBreeze قابليتهايي روي نرم افزارهاشون ارائه كنند كه نرم افزار فعلي شركت WebIs، آنها را نداشته باشند . براي همين ، شركت اگر چه كمتر از 1 ماه باشد كه ورژني را ارائه كرده است ، ورژن جديدتري را ارائه مي كند .
خب ! حالا در نظر بگيريد كه CDي كه دست شما رسيده ، قاعدتا نمي تواند داراي ورژن هاي جديد اين نرم افزارها باشد . اما در هر صورت ، بالاخره نرم افزارها و بخصوص بازي هايي هستند كه به زودي زود ، آپديت نمي شوند . بهتر مي بينم شما ليست كوچكي از نرم افزارها را كه مي شناسيد اينجا بگذاريد يا PM بزنيد . هر كدام كه خوب بود ، لطف كنيد و براي دوستان بگذاريد تا همگي استفاده كنيم .
باز هم از اينكه به فكر همه دوستان بوديد ، از طرف همه اعضاي اين تاپيك ازتون تشكر مي كنم .

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behrooz_forjani :
دوست عزيز اگه لطف كني يه ليست از نرم افزار هات را براي من بفرست در ضمن اگه اكانت FTP خواستي بگو تا بهت بدم

Andy_madadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از omidgiahi :
دوست عزيز اگه لطف كني يه ليست از نرم افزار هات را براي من بفرست در ضمن اگه اكانت FTP خواستي بگو تا بهت بدم
من اكانت FTP ميخوام.

amirr1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان .

اين همون برنامه معروف Sprite Backup هستش. البته این نرم افزار قبلا معرفی شده ولی این آخرین ورژن اون هستش.

screenshot_sprite_backup_premium_small.gif

اینم لینک دانلودش به همراهه کرکش

اینهم توضیحاتش :

Backup to PC or Network share
10 Times Faster than ActiveSync. From your PC, you can restore everything directly to your device

Device Upgrade Mode
Safely restore across ROM upgrades or to different models of device

Select data to Backup and Restore
Select whether to backup or restore everything or exclude certain files, folder or databases.

Automatic backup file management
Sprite Backup can automatically delete old backups according to your settings to prevent unnecessary clutter.
Password Protection
Protect your data by using Sprite Backup to encrypt your backups.

Compression
Compress backup files to conserve valuable storage space.​

امیدوارم خوشتون بیاد.

kavir_iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر كدام از دوستان كه مايل به دريافت crack farsi saz shahab هستند ميتوانند برايم pm بگذارند .

ويا اگر مديريت اجازه دهند يك فايل 186 بايتي كه يك فايل registry میباشد را update كنم كه در اينصورت بايد از يكي از برنامه هاي Registry editor مثل phm , KilmistRegEditor استفاده كنند براي import كردن اين فايل

اميدوارم لذت ببريد

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Pda :
سلام . مجتبي جان ! شركت Kai's شركت بدي نيست ، اما بعضي از محصولاتش فقط گل مي كنه . اينجا رو نگاه كن . تعداد كل دانلود اين نرم افزاري كه معرفي كردي ، 39 تاست . بعدش هم ، سال توليد رو نگاه كن. نرم افزار خيلي قديميه . با اين تفاسير ، يه Cracker مثل RCAPDA كه كلاسش خيلي بالاست ، اصلا به همچين نرم افزاري نگاه هم نمي اندازه . اگر منظورت ساختن Shortcut رو TodayScreen هستش كه قاعدتا هم بايد منظورت اين باشه و نمي خواهي از نرم افزارهايي مثل Spb Pocket Plus استفاده كني ، نرم افزاري مثل iLauncher 2.0.02 براي شركت معروف SBSH هست كه كارش ساختن Shortcut روي TodayScreen هستش . نرم افزارهاي مجاني و پولي زيادي براي اينكار ساختند . احتمال زياد مي دم كه اين رو مي دونستي . اگر منظورت رو اشتباه فهميدم بگو .
سلام من منظورم برنامه ايه كه واسه exe ها توي استارت منو shortcut بسازه و بشه shortcut ها رو پاك كرد و ديد و ...
مي خواستم ببينم اگه هست ننويسم چون خيلي به دردم مي خوره واسه برنامه هاي كوچيكي كه مي خوام امتحان كنم يا مي نويسم و برنامه نصب ندارند.
نرم افزار واسه shortcut روي صفحه today نرم افزار رايگان هم هست.

shortcutmanager.gif

Download

تشكر

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kavir_iran :
هر كدام از دوستان كه مايل به دريافت crack farsi saz shahab هستند ميتوانند برايم pm بگذارند .

ويا اگر مديريت اجازه دهند يك فايل 186 بايتي كه يك فايل registry میباشد را update كنم كه در اينصورت بايد از يكي از برنامه هاي Registry editor مثل phm , KilmistRegEditor استفاده كنند براي import كردن اين فايل

اميدوارم لذت ببريد

اگه بخواي مي توني فايل رو به من ايميل كني و من مي ذارمش روي سايتم قابل دسترسي باشه
[email protected]

ali_m_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از BodyBuilder :
اولا سلام دوستان منو يك هفته بود كه رام نمي دادن به پرشين تولز :( مي گفت مشترك گرامي دسترسي به اين

سايت غير ممكن ميباشد !!!

الحمدالله دلشون سوختو گفتن بيا :blush:

دوما مشكل دوست عزيزمون - شما بايد Rom ورژن قديمو دانلود كني و نصب كني . من هم مشكل شما رو داشتم

وقتي كه ورژن جديدو كه نصب كردم يه سري مشكلات براي گوشيم پيش اومد و مجبور شدم ورژن قديميو ( اونم با

چه دردسري پيدا كنم و نصب كنم )
:rolleyes: :rolleyes:
شما مدل گوشيتون و ورژن رامشو بگيد اگه بتونم آدرس رام قديمو براتون ميزارم .
سلام مرسي از اينكه جواب منو دادي مدل گوشي imate pda2k است و ورژن جدید که الان تو دستگاهه اینه:
rom version:1,40,00WWE و rom date: 3/10/05 و radio version: 1,12,00 و Extrom version:1,40,169WWE البته ورژن عربیشو دانلود کردم.
اگه ورژن قبلیشو داری ممنون میشم لینکشو بذاری

ha1h1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از kavir_iran :

اميدوارم لذت ببريد
لطفا كرك فارسي ساز شهاب را واسه من ارسال كنيد

reza1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
مي خواستم كمكم كنين بتونم قسمت text messages رو هم مثل قسمت mms با outlook سينك كنم
contact , calenders,task و e-mail همشون سينك ميشن ولي مسيج ها نميشن !!
حيفه اين همه چرندياته كه يه وقت پاك شه :lol:
مرسي از همتون ............

MMS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
كسي ميتونه قدم به قدم روشهاي سينك شدن با بلوتوس رو به كامپيوتر بگه منظورم كامله مثل
ايجاد شبكه با كامپيوتر
استفاده از اسپيكر كامپيوتر
ارسال فايل ودايركتوري
استفاده از مودم

ممنون ميشم اگه كسي جواب بده.
راستي كرك فارسي شهاب چي شد؟

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين برنامه از شركت spb هستش و كمتز از يك ماه هستش كه اومده.
براي مديريت امور مالي و گزارشگيري از خرجها و ... ست.

reports.gif
03.gif

لينك دانلود : SPB Finance 2.0
لينك توضيحات : ScreenShots and descriptions

شماره سريال : 1457634300F885

موقع نصب install registered version رو انتخاب كنيد و شماره سريال رو وارد كنيد.

موفق باشيد

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از reza1354 :
سلام دوستان
مي خواستم كمكم كنين بتونم قسمت text messages رو هم مثل قسمت mms با outlook سينك كنم
contact , calenders,task و e-mail همشون سينك ميشن ولي مسيج ها نميشن !!
حيفه اين همه چرندياته كه يه وقت پاك شه :lol:
مرسي از همتون ............
خب دوست عزيز مي توني يك بك آپ از مسيجات بگيري

براي بك اپ هم مي توني از Sprite Backup Premium v3.1.4.2419 كه دوست عزيزمون معرفي كردند استفاده كنيد

بالا