با سلام خدمت دوستان
شايد در مورد خيلي از برنامه هايي كه نصب كرديد با پيامي مبني بر اين كه اين برنامه براي ورژن ديگري نوشته شده و ممكنه روي اين ويندوز اجرا نشه برخورد كرديد.
اين برنامه ها اكثرا توسط Visual basic embedded يا visual c++ embedded نوشته شدن ولي از Windows mobile 2003 second edition ميكروسافت تصميم به استفاده از Net. براي برنامه سازي pocket pc گرفت .توضيح خود دات نت خيلي مفصله ولي به طور خلاصه باعث مي شه كه يك برنامه نويس با دونستن يك زبان برنامه نويسي مثل سي شارپ يا VB.Net بتونه در محدوده بسيار گسترده اي مثلا وب و Windows CE و Windows و .. برنامه نويسي كنه.
به دليل محدوديتهاي Windows CE كه يك نوع خاصش همين Windows Mobile هستش يك Framework خلاصه شده تر براي اون در نظر گرفته شده كه فقط دستورات مهمتر رو داره و ورژن فعلي اون 1.1 ه ولي ورژن دو قراره 2 ماه قبل از سال ميلادي جديد (دقيقا 7 نوامبر) بياد.
به همين دليل برنامه هايي رو كه با دات نت نوشته شده روي كامپيوتر شخصي هم ميشه اجرا كرد به شرطي كه روش .net framework نصب شده باشه و لازم هم نيست حتما compact باشه چون net framework تمام دستورات compact framework رو داره.
براي نمونه اين برنامه رو كه با دات نت نوشته شده مي ذارم اميدوارم خوشتون بياد
براي فرستادن SMS به صورت دسته جمعي به كار ميره و خيلي چيزها بايد بهش اضافه بشه ولي من فرصتش رو پيدا نكردم
اگه پيشنهادي در زمينه برنامه داريد خوشحال ميشم بدونم چون دارم اين برنامه رو تكميل مي كنم.چيزهايي كه خودم در نظر دارم بذارم ارسال SMS در زمان به خصوص و ايجاد گروههاي ارساله و اين كه بشه SMS ها رو ضبط كرد
برنامه رو كپي كنيد روي گوشي و اجراش كنيد
PocketSMS