• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

Saransoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يك شبيه ساز جديد ميكرو سافت داده كه فوق العاده هستش مجزا از VS.Net نصب ميشه با اون متصل هم ميشه
دقيقا انگار يك pocket pc روي كامپيوترتون داريد با active sync هم سينك ميشه و به راحتي ميشه روش برنامه ريخت :D :cool: :lol:

من تستش كردم حرف نداره البته ورژن بتا هستش ولي عاليه :cool: :happy:

به راحتي مي تونيد قبل از نصب برنامه اون رو توي ويندوز امتحان كنيد :lol:
لینک داونلود

راهنمای استفاده

:lol: :cool:

BodyBuilder

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .

عجب برنامه ايه اما فكر نمي كني دانلود 26 مگا بايت براي ديال آپ يكم زياده ؟ :blink:

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Andy_madadian :
من كار با emule را تصادفا فهميدم ولي نميدونم چرا اينقدر كنده. كسي ميتونه علتشو به من بگه ؟
اين كم بودن سرعت دلايل مختلفي ممكنه داشته باشه
1 - هر سرعتي واسه دانلود كردن ديگران از خودت بذاري حداكثر سرعت خودت 3 برابر اونه
2 - ممكنه سرعت اون شخص يا اشخاصي كه ازشون دانلود مي كني كم باشه
3 - اين پروتكل(منظورم روش انتقال فايل به صورت Web File Sharing ه ) كلا خيلي چيزها رو بايد چك كنه لذا يك سري اطلاعات اضافي رو بايد هر دفعه انتقال بده كه همين باعث كنديش مي شه
كلا سرعت كم هست ولي BearShare سرعتش بيشتره
اينهايي كه گفتم اصلا ربطي به موبايل و ... نداشت
خدا من رو ببخشه :eek:

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شايد تا حالا اين سوال براتون پيش اومده باشه كه چرا بعضي برنامه ها با خاموش شدن موبايل كار ميكنند؟
خوب جوابش اينه كه اونها با خاموش شدن موبايل كار نمي كنند اما عملكردشون اينجوري نشون ميده :hmm:
كلا وقتي شما گوشي رو خاموش مي كنيد Windows وارد حالت Hibernate - خواب زمستاني - مي شه و فقط برنامه هاي حياتي ويندوز اجرا ميشن (اين حالت با Hibernate كامپيوتر شخصي فرق داره و وقتي گوشي روشن ميشه سريع به حالت قبلي بر ميگرده
بگذريم
اين برنامه ها چند جور هستند ( البته تا اونجايي كه من مي دونم)
يك سري اونهايي هستند كه با Notification كار مي كنند مثل SPB Time يا اونهايي كه كاري رو سر زمان مشخصي انجام مي دن.
يك سري ديگه خودشون رو به كارهاي اصلي ويندوز مي چسبونن مثل برنامه هاي دريافت SMS يا Ringtone manager ها يا ... و با اتفاق افتادن اون رويداد اين برنامه ها هم اجرا ميشن
يك سري هم گذشت زمان رو شبيه سازي مي كنند البته من اين رو فقط توي بازيها ديدم
مثل Plant Tycoon و Fish tycoon Download link
کرک Plant Tycoon
cerak fish tycoon
شما هم مي تونيد كاري رو كه مي خواهيد رو به Notification Service اضافه كنيد بعضي برنامه ها مثل Memmaid اين كار رو مي كنند

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از BodyBuilder :
سلام .

عجب برنامه ايه اما فكر نمي كني دانلود 26 مگا بايت براي ديال آپ يكم زياده ؟ :blink:
سلام . وقتي شما به دنبال يك چيز مي گردي ، پيداش كردي و مجبوري كه دانلودش كني ، تنها چيزي كه كمبود اينترنت پر سرعت رو جبران مي كنه ، يك كلمه است : حوصله .

1 - هر سرعتي واسه دانلود كردن ديگران از خودت بذاري حداكثر سرعت خودت 3 برابر اونه
2 - ممكنه سرعت اون شخص يا اشخاصي كه ازشون دانلود مي كني كم باشه
3 - اين پروتكل(منظورم روش انتقال فايل به صورت Web File Sharing ه ) كلا خيلي چيزها رو بايد چك كنه لذا يك سري اطلاعات اضافي رو بايد هر دفعه انتقال بده كه همين باعث كنديش مي شه
كلا سرعت كم هست ولي BearShare سرعتش بيشتره

قسمت 1 صحبتتون كه چندان درست نيست ، Upload Crack براي اينه كه شما سرعت آپلود رو مي ذاري 1 كيلوبايت در ثانيه ، سرعت دانلود رو ميذاري 7 كيلوبايت در ثانيه . (البته براي دايال آپ) . هيچ مشكلي هم پيش نمي آد . البته اين كار بر خلاف قوانين بشردوستانه !!! هست ، اما بالاخره امكان داره . كافيه طرفي كه داريد ازش دانلود مي كنيد ، يك Upload Cracker نصب كرده باشه تا مجموع كل آپلودش 1 كيلوبايت در ثانيه بشه . حالا به شما چقدر از اين اندازه ميرسه ، والله اعلم .
قسمت 2 درسته . اگر طرف به هر دليلي LowID باشه ، مي تونه سرعت آپلودش كم باشه . البته بعيد مي دونم به جز ما ايراني ها بقيه از دايال آپ استفاده كنن و تازه فيلتر هم وجود داشته باشه. يه وقت با يه آمريكايي به اسم MiguelLara چت مي كردم . وقتي گفتم دايال آپ دارم خنديد . گفت تو چجوري داري CD رو با اين سرعت دانلود مي كني ؟ نمي دونست از اين ديوونه ها توي ايران پيدا ميشن .

چيزي كه توي سرعت مي تونه اهميت داشته باشه تعداد Availability هاست . شما اگر فايلي رو بخواهيد دانلود كنيد كه فقط 5 تا Source داشته باشه ، اولا احتمال اينكه بريد توي Queue هاي وحشتناك خيلي زياده . مثلا اولين سورستون توي Queue 2800 باشه . دوم اينكه احتمال داره اون فرد با همين سرعت پايين (حالا به هر دليلي) فايل رو به شما بده . اما اگر فايلي دانلود كنيد كه Availability بالايي داشته باشه و تعداد سورس خوبي هم داشته باشه و در آن واحد 3 يا 4 نفر به شما فايل رو بدن ، چون مجموع سرعت اونها ، مهمه ، در كل سرعت نسبتا خوبي به شما داده ميشه . براي من شده كه 9 نفر در آن واحد داشتن فايل رو به من مي دادن . ايني هم كه ميگيد سرعت كمه ، حتي مي تونه به ISP شما هم مربوط باشه كه به خاطر نوع فيلترينگ شما LowID شناخته بشين . يعني كافيه يك انگولك ! توي پورت 4662 و 4672 كرده باشن تا شما به راحتي LowId بشين . نشونش هم اينه كه چراغهاي پايين نرم افزار ، اون گوشه سمت راست ، به جاي سبز كه معرف HighID هست ، زرد ميشه . در كل ، من با يك سورس خوب ، تا 6 كيلوبايت در ثانيه هم دانلود مي كنم . و جمله آخر اينكه سرعت دانلود به اين چيزها ربط داره . تنظيمات خود نرم افزار - High ID - تعداد سورس - تعداد Availability يا به اصطلاح خود نرم افزار Popularity, ...
ببخشيد كه موضوع خارج از بحث بود . ;) :f34r:

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وبلاگ آپديت شد . خوشحال ميشم نگاهي بهش بيندازيد و نظر بديد .

Andy_madadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مجتبي و PDA از همتون ممنونم.
من از دانشگاه دانلود ميكنم كه سرعتش خيلي بالاست.

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
شايد در مورد خيلي از برنامه هايي كه نصب كرديد با پيامي مبني بر اين كه اين برنامه براي ورژن ديگري نوشته شده و ممكنه روي اين ويندوز اجرا نشه برخورد كرديد.
اين برنامه ها اكثرا توسط Visual basic embedded يا visual c++ embedded نوشته شدن ولي از Windows mobile 2003 second edition ميكروسافت تصميم به استفاده از Net. براي برنامه سازي pocket pc گرفت .توضيح خود دات نت خيلي مفصله ولي به طور خلاصه باعث مي شه كه يك برنامه نويس با دونستن يك زبان برنامه نويسي مثل سي شارپ يا VB.Net بتونه در محدوده بسيار گسترده اي مثلا وب و Windows CE و Windows و .. برنامه نويسي كنه.
به دليل محدوديتهاي Windows CE كه يك نوع خاصش همين Windows Mobile هستش يك Framework خلاصه شده تر براي اون در نظر گرفته شده كه فقط دستورات مهمتر رو داره و ورژن فعلي اون 1.1 ه ولي ورژن دو قراره 2 ماه قبل از سال ميلادي جديد (دقيقا 7 نوامبر) بياد.
به همين دليل برنامه هايي رو كه با دات نت نوشته شده روي كامپيوتر شخصي هم ميشه اجرا كرد به شرطي كه روش .net framework نصب شده باشه و لازم هم نيست حتما compact باشه چون net framework تمام دستورات compact framework رو داره.
براي نمونه اين برنامه رو كه با دات نت نوشته شده مي ذارم اميدوارم خوشتون بياد
براي فرستادن SMS به صورت دسته جمعي به كار ميره و خيلي چيزها بايد بهش اضافه بشه ولي من فرصتش رو پيدا نكردم
اگه پيشنهادي در زمينه برنامه داريد خوشحال ميشم بدونم چون دارم اين برنامه رو تكميل مي كنم.چيزهايي كه خودم در نظر دارم بذارم ارسال SMS در زمان به خصوص و ايجاد گروههاي ارساله و اين كه بشه SMS ها رو ضبط كرد
برنامه رو كپي كنيد روي گوشي و اجراش كنيد
PocketSMS

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Andy_madadian :
مجتبي و PDA از همتون ممنونم.
من از دانشگاه دانلود ميكنم كه سرعتش خيلي بالاست.
اونوقت Kad شما كار مي كنه ؟ يعني 4672 بازه ؟ اگر اينجوريه كه خيلي خوبه . همونطوري كه بايد بدونيد قدرت Emule رو Kademlia هستش و نه Edonkey Servers.

PDA_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Pda :
سلام . اول از هم اينكه وبلاگ آپديت شد . دوم اينكه منظورتون از دان لودش كه كردم با Cat Install هم نشد نصب بشه چيه ؟ يعني چي نصب نشد ؟ اگه ممكنه توضيح بديد.
مشكل حل شد ... :blush:

shahr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان:

برنامه فارسي پك من تاريخش گذشت و پاكش كردم كه دوباره نصب كنم كه شايد بشه باز ازِِِِش استفاده كنم ولي نشد و الان فارسي و يا عربي رو به صورت مربع نشون ميده. ميشه راهنمايي كنيد كه چكار بايد بكنم؟

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shahr :
سلام دوستان:

برنامه فارسي پك من تاريخش گذشت و پاكش كردم كه دوباره نصب كنم كه شايد بشه باز ازِِِِش استفاده كنم ولي نشد و الان فارسي و يا عربي رو به صورت مربع نشون ميده. ميشه راهنمايي كنيد كه چكار بايد بكنم؟
باید فونت تاهما رو نصب کنی دقیقا دو تا فایل به اسم Tahoma و Tahomabd رو از دايركتوري فونت كامپيوترت بردار و بريز داخل دايركتوري ويندوز گوشيت ( لازم نيست بريزي تو دايركتوري Font)
دستگاهت رو سافت ريست كن
مشكلت بايد حل شده باشه.

shahr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mojtabaa :
باید فونت تاهما رو نصب کنی دقیقا دو تا فایل به اسم Tahoma و Tahomabd رو از دايركتوري فونت كامپيوترت بردار و بريز داخل دايركتوري ويندوز گوشيت ( لازم نيست بريزي تو دايركتوري Font)
دستگاهت رو سافت ريست كن
مشكلت بايد حل شده باشه.

ممنون مشكلم حل شد. چجوري ميتونم اين برنامه رو رجيستر كنم يا دوباره يك ماهه ازش استفاده كنم؟

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
همگي خسته نباشيد !

واقعا كه خيلي كارتون درسته ! :p

برنامه ها و مباحث خيلي جالبي مطرح كرديد . منم از اين به بعد سعي ميكنم تو اين زمينه كمكتنو كنم . راستي اگه سايت يا آپلود سنتر داريد آدرسشو به من بگيد تا فايلها رو اونجا آپلود كنم . چون اينجا با سرعت 1Mbps هيچ مشكلي از لحاظ آپلود وجود نداره :p

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
خوب اولين برنامه رو با يه مبحث تخصصي كه مخصوصا به درد اونايي كه جم دارن ميخوره شروع ميكنم.

هيچ ميدونستيد كه دستگاههاي پاكت پيسي يه رام مخفي دارن كه ازش براي نصب كردن برنامه هاي اضافه (مثل Arabizer) بعد از هارد ريست استفاده ميكنن ؟

با اين برنامه كه براتون مبفرستم ميتونيد اين رام رو از حالت مخفي بودن در بياريد و حتي از فضاي اون براي ذخيره كردن اطلاعات استفاده كنيد ولي مواظب باشيد كه اگه فايلهاي درونش رو بدون اطلاعات كافي دستكاري كنيد توي درد سر بزرگي مي افتيد !

استفاده ديگه اين برنامه اينه كه شما ميتونيد اين رام رو طوري تغيير بديد كه از اين به بعد موقع هارد ريست شدن دسگاه برنامه هاي مورد علاقه شما رو ( مثل فارسي ساز و ... ) بطور اتوماتيك نصب كنه .

فايل اجرائي رو داخل دستگاه كپي كنيد :

1- Unhide Extended Rom
2- Quit
3 - Soft Reset
3- Unlock Extended Rom
4- Quit
5- Soft Reset

فایل های ضمیمه

• Harier_EXTrom_Unlock.zip
    2.8 KB · نمایش ها: 290

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :
همگي خسته نباشيد !

واقعا كه خيلي كارتون درسته ! :p

برنامه ها و مباحث خيلي جالبي مطرح كرديد . منم از اين به بعد سعي ميكنم تو اين زمينه كمكتنو كنم . راستي اگه سايت يا آپلود سنتر داريد آدرسشو به من بگيد تا فايلها رو اونجا آپلود كنم . چون اينجا با سرعت 1Mbps هيچ مشكلي از لحاظ آپلود وجود نداره :p
با با دمت گرم من يه اكانت اف تي پي بهت ميدم 2 گيگ مي توني آپلود كني

در ضمن اگه خواستي پي ام بده

Andy_madadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از omidgiahi :
با با دمت گرم من يه اكانت اف تي پي بهت ميدم 2 گيگ مي توني آپلود كني

در ضمن اگه خواستي پي ام بده
منم ميخوام . :rolleyes:

mojtabaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shahr :
ممنون مشكلم حل شد. چجوري ميتونم اين برنامه رو رجيستر كنم يا دوباره يك ماهه ازش استفاده كنم؟
معمولا اين جور برنامه ها تنظيمات خودشون رو چند جا مي تونن بريزن
1 - رجيستري
2 - يك فايل توي ويندوز يا توي my documents
3 - توي دايركتوري خودشون
پي واسه اينكه دوباره استفاده كني اول بايد سعي كني بخريش زياد گرون نيست مي توني بري Shahabonline اونجا ايميل خود شهاب هست باهاش صحبت كن ببين شرايط چه جوريه ما هم كه ماشالله آخر تجارت الكترونيكي هستيم!!!
اگه باز هم مي خواي Trial استفاده كني بايد اين برنامه رو بعد از همه برنامه ها نصب كني
بنا بر اين بايد قبل از نصب برنامه از رجيستري و دايركتوري ويندوز backup بگيري
برنامه رو نصب كني
بعد از خود دايركتوري برنامه روي كامپيوتر backup مي گيري
احتمالش كمه كه پشتيبان گرفتن از دايركتوري ويندوز نياز باشه ولي بايد امتحان كني
هر وقت كه برنامه مهلتش تموم شد b`ckup رو restore مي كني و اگه برنامه اي رو بعد از فارسي پك نصب كردي و كار نمي كنه بايد از اول نصبش كني
اين روش ممكنه كار نكنه يعني احتمال كار كردنش 100 در 100 نيست
اگه بخواي كمي حوصله به خرج بدي بايد قبل از نصب برنامه ssnap رو اجرا كني و بعد از نصب دوباره اجراش كني ببيني كجاهاي رجيستري عوض شده از اونها backup بگيري
Information and download page
نرم افزارش رايگانه
موفق باشي

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . وبلاگ آپديت شد . خوشحال ميشم نگاهي بكنيد . ;)

ali_m_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه بچه های گل
من یه سئوال خیلی مهم دارم. من imate pda2k دارم بعضی مواقع reset میکنه هرچی تو گوشیه پاک میشه [SIZE=4]لطفآ کمک کنید[/SIZE] :(

بالا