نود یک شوی تلویزیونی بیشتر نیست.
در این 13 سالی که این برنامه پخش میشه واقعا چه تاثیر مثبتی در فوتبال ایران داشته؟!
اگر تاثیر داشت که اون اتفاق مضحک واسه تیم امید نمیفتاد که دیشب اینقدر سرش بحث کنن و بزنن تو سر هم.
یا اون همه برنامه های جنجالی که برای عدم انتقال تیم ها به شهرستان برگزار شد تاثیری داشت اصلا باعث شد نفت به اراک منتقل نشه!؟
اون زمانی که پخش نود شروع شده فکر کنم سال 77 یا 78 بوده یعنی همون زمانی که ایران با اون تیم طلایی به جام جهانی صعود کرد و آمریکا رو برد و با سه بازی آبرومندانه حذف شد ولی الان رسیده به تیم زبون فعلی که مالدیو رو هم به زور می بره.
برنامه نود همونطور که دوستمون گفت به خاطر کمبود برنامه های مطلوب و مفرح در تلویزیون باعث شده محبوب بشه که البته من و ماها هم نگاه می کنیم.
به قول معروف لنگه کفش کهنه هم در بیابان غنیمته.
فردوسی پور که دری به تخته خورد و این برنامه رو تاسیس کرد الان به لطف فوتبال پرحاشیه و عجیب غریب ایران با این اس ام اس های میلیونی برنامش بایدم بتونه صریح حرف بزنه تا محبوبیتش حفظ بشه ولی با اینحال دیدیم که هر موقع خواسته چطور زیرکانه از دایره عدالت خارج شده و سلیقه شخصیش رو تحمیل کرده.
نظر قابل تأملی بود اینم نظر منه
نود به نظرم گاهی خوبه و یه کمکایی میکنه گاهیم همه رو بدجور به جون هم میندازه و معضلات جدیدی به فوتبال و حتی ابعاد دیگه جامعه اضافه میکنه بی انصافی توش زیاد میشه و عواملش برای توجیه نظراتشون از نظرسنجی استفاده میکنن که به نظرم معیار کاملی نیست
اکثریت شاید تو یه موضوعی تخصص نداشته باشن چطور تو قضیه نفت تهران فوتبال تخصص ورزشیا بود و سیاست نباید دخالت میکرد اما نود عامل نظرسنجی که بر پایه اکثریت و نه تخصصه رو ملاک قرار دادن یا موارد دیگه مثلاً کار به جای کشید که خود فردوسیپور بارها از مرد خواسته که از روی تعصب رأی ندن ! این یعنی دخالت در عقیده ملت که خود فردوسیپور هم یه بار گفت : به نظر من عقاید هرکسی برای خودش محترمه ... ولی بعد نظر خودشو نقض میکنه و میگه کارشناسانه رأی بدید ! یعنی چی ؟ خب اگر میخواید نتیجه بگیرید کارو بسپرسید به یه گروه کارشناسی پرجمعیت و معتبر نه اینکه هر بار یه کارشناس داوری و فوتبالی که اغلب موارد هموناس که 10 15 ساله همکارتونن !! بیارید و مشلاتو حل کنید و همه رو بدتر به جون هم بندازید

خلاصه موارد نقد از برنامه زیاده ولی در کل از حیث سرگرم کردن برنامه بدی نیست اما به چه قیمت ؟
روحیه سرکشی و بدبینی نسبت به عقاید دیگران اینکه هرکسی دوست داره حرف خودشو به کرسی بنشونه و دنبال حقیقت نره همه دنبال بحثو دعوا میرن حتی واژه ها و لحنی که فردوسیپور داره رو میشه توی سطح جامعه دید که اینا خیلیاش به نظرم بدآموزی و در مسیر همون انحرافای اخلاقیه
نود از حیث اخلاقی و کارشناسی خوب نیست و قضاوت های ناعادلانه اش تأثیر منفی در فوتبال و فرهنگ ایران گذاشته
پ.ن: گاهی فکر میکنم نظرسنجی نود هم با استفاده از اهرم های قدرت و رابطه با مخابرات دستکاری میشه البته خنده داره ولی من این احتمال رو ممکن میدونم
پ.ن2: عادل یه جورایی روش کارش مثل بی بی سی هست و سعی میکنه خیلی بیطرفانه رفتار کنه و همه رو با هم روبرو کنه و قضاوتم به عهده مردم بگذاره بدون اینکه حقی گرفته بشه و حقی داده بشه فقط نتیجش حاشیه و تشنج و کشمکش های خسته کننده و بعضاً بیحاصله عادل بی دلیل مدرس زبان انگلیسی هم نشده ...