• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
اقایون چرا میگید علی منصور مقصر نیست ؟! داره ترکیب میچینه دعوت میکنه باید میرفت دنبال این که آیا بازیکن محرومه ؟ اخطار گرفته ؟ اخراج شده ؟! مثلا" بازی قبلی اخطار گرفته تو این پست که بازی میکنه بهش بگم مواضب باشه اخطار نگیره برای بازی بعدی .... حالا این میگه به ما اطلاعات ندادن ... دلیل بر این نیست که اطلاعاتی وجود نداشته ... باید خودش میرفته دنبالش حالا از طریق سایت یا فدراسیون یا هر جای دیگه

من حرفتونو قبول ندارم

کجای دنیا اخه مربی میره دنبال اینکه بازیکنش محروم هست یا نه این وظیفه سرپرست تیم هست که اطلاعات رو در اختیار مربی بذاره حاجیلو و پرهیزگار بیشترین تقصیر رو دارن

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
من حرفتونو قبول ندارم

کجای دنیا اخه مربی میره دنبال اینکه بازیکنش محروم هست یا نه این وظیفه سرپرست تیم هست که اطلاعات رو در اختیار مربی بذاره حاجیلو و پرهیزگار بیشترین تقصیر رو دارن

مربی نباید بدونه ازیکنش بازی قبل چی کار کرده ؟ کارت داره یا نه ؟ خطر محرومیت داره یا نه ؟! اگه دنبال این چیزا میرفت که باید میرفت متوجه محرومیت اون بازیکن هم میشد .

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
مربی نباید بدونه ازیکنش بازی قبل چی کار کرده ؟ کارت داره یا نه ؟ خطر محرومیت داره یا نه ؟! اگه دنبال این چیزا میرفت که باید میرفت متوجه محرومیت اون بازیکن هم میشد .

چرا باید بدونه ولی وظیفه مربی نیست بره دنبال اینجور چیزا باید این اطلاعات رو در اختیارش بذارن

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
کلا هر مسؤول رده بالایی همیشه بازو داره، و کارهای جزئی و ساده رو مستقیم انجام نمیده و بازوهاش براش انجام میدن. ولی این باعث سلب مسؤولیت ازش نمیشه و باید تا حد ممکن خودش هم به کارهای زیردست هاش تسلط داشته باشه.

منصوریان بی تقصیر نیست، ولی تقصیرش واقعا زیاد هم نیست.

مشکل اصلی همون نبود شایسته سالاریه که همه مون می دونیم...

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
چرا باید بدونه ولی وظیفه مربی نیست بره دنبال اینجور چیزا باید این اطلاعات رو در اختیارش بذارن

خب اطلاعاتی به دستش نرسیده باید فرض کنه اطلاعاتی نبوده ؟ نباید بره پیگیر بشه ؟! علی منصور میگه ما از جلسه اومدیم 2 تا برگه بود ./ جلس اول معرفی ایشون بوده مسابقه 2-3 هفته بعد ! این آقا بیخیال بوده کلا" کم هوش خنگ

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
لینک دانلود برنامه نود رو جایی میزارن؟

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
اتفاقا گر ماجرا رو کامل پیگیری میکردین حتی همین شب گذشته متوجه میشدین که خود بازیکن هم به فدراسیونیها گفته بوده ولی گفته بودن اگر بهت خبر ندادیم یعنی بخشیده شدی چون دو تا پلی آف بوده.
حالا بعد از گذشت 4 ماه به بایکن و مرسوولین تیم نگفتن که محرومه این یعنی چی؟

این حرف شما مثل حرف عادل میمونه که 100 نفر تو فدراسیون دارن حقوق مییرن و مفت مفت میچرخن - بعد مربی تیم باید بیاد سایت ای اف سی رو چک کنه - ببینه یارو سرپرست قبلی خالی بسته یا نه؟
آخه این حرفا مرغ مرده تو قابلمه رو هم میخندونه - قبلا هم گفتم مربی چون علی منصوریان بود عادل اینجوری بهش گفت والا اگر کیروش یا برانکو یا حتی علی دایی هم بود عادل جرات نمیکرد این حرف و بهش بزنه.
همونطور که دیدین افاظلی گفت آقا ن میدونستم ولی وظیفه نداشتم بگم و عادل هم ساگت شد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من هم تقصیر علی منصوریان نبوده

اون وظیفه اش نیست.. اینطوری باشه باید همه چی رو علی منصور بره چک کنه.

فردا بازیکن پاسپورت نداشت میگفتن بهش تو که میدونستی فدارسیون اینطوری پس خودت باید میرفتی دنبال پاسپورت بازیکن

اون فدراسیون بی کفایت مقصره که امیدوارم زودتر همشون برن پی کارشون و گم شن

A.M.I.N

Registered User
لایک‌ها
2
چرا دیشب گل افساید ارش برهانی را پخش نکردن ؟ 90 هم واقعا خیلی بد شده اصلا خوشم نیومد ازش !!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خوب دقت کن

به نظر میاد که گل برهانی افساید نبود

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خوب دقت کن

به نظر میاد که گل برهانی افساید نبود

نصیر زاده هم گفته بود نبوده.

مقصر اصلی خود روابط بین الملل هست و شخص ترابیان.
چطور وقتی مربی میخوان بیارن میاد میگه هیچ کس نباید با کسی حرف بزنه و این وظیفه کمیته منه. قهر میکنه که یکی دیگه رفته یه ایمیل زده و .... برای پز دادن و ژست گرفتن میاد همه رو میشوره میذاره کنار /////// ولی الان که این ضعف از اونها بوده که یه نامه رو درست بررسی نکردن و اقدام نکردن رفته قایم شده و توپ رو میندازن تو زمین این و اون.

اینها بازی در آوردن.

اتفاقا گر ماجرا رو کامل پیگیری میکردین حتی همین شب گذشته متوجه میشدین که خود بازیکن هم به فدراسیونیها گفته بوده ولی گفته بودن اگر بهت خبر ندادیم یعنی بخشیده شدی چون دو تا پلی آف بوده.
حالا بعد از گذشت 4 ماه به بایکن و مرسوولین تیم نگفتن که محرومه این یعنی چی؟

افرین. این دقیق همون مطلبی هست که هیچ کدوم صداشو در نمیارن.
حتی بازیکن یه بار اینو تو مصاحبه گفته بود و بعد معلوم نیست چی بهش گفتن که دیگه مصاحبه هم نمیکنه.

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
نود یک شوی تلویزیونی بیشتر نیست.
در این 13 سالی که این برنامه پخش میشه واقعا چه تاثیر مثبتی در فوتبال ایران داشته؟!
اگر تاثیر داشت که اون اتفاق مضحک واسه تیم امید نمیفتاد که دیشب اینقدر سرش بحث کنن و بزنن تو سر هم.
یا اون همه برنامه های جنجالی که برای عدم انتقال تیم ها به شهرستان برگزار شد تاثیری داشت اصلا باعث شد نفت به اراک منتقل نشه!؟
اون زمانی که پخش نود شروع شده فکر کنم سال 77 یا 78 بوده یعنی همون زمانی که ایران با اون تیم طلایی به جام جهانی صعود کرد و آمریکا رو برد و با سه بازی آبرومندانه حذف شد ولی الان رسیده به تیم زبون فعلی که مالدیو رو هم به زور می بره.

برنامه نود همونطور که دوستمون گفت به خاطر کمبود برنامه های مطلوب و مفرح در تلویزیون باعث شده محبوب بشه که البته من و ماها هم نگاه می کنیم.
به قول معروف لنگه کفش کهنه هم در بیابان غنیمته.
فردوسی پور که دری به تخته خورد و این برنامه رو تاسیس کرد الان به لطف فوتبال پرحاشیه و عجیب غریب ایران با این اس ام اس های میلیونی برنامش بایدم بتونه صریح حرف بزنه تا محبوبیتش حفظ بشه ولی با اینحال دیدیم که هر موقع خواسته چطور زیرکانه از دایره عدالت خارج شده و سلیقه شخصیش رو تحمیل کرده.

نظر قابل تأملی بود اینم نظر منه

نود به نظرم گاهی خوبه و یه کمکایی میکنه گاهیم همه رو بدجور به جون هم میندازه و معضلات جدیدی به فوتبال و حتی ابعاد دیگه جامعه اضافه میکنه بی انصافی توش زیاد میشه و عواملش برای توجیه نظراتشون از نظرسنجی استفاده میکنن که به نظرم معیار کاملی نیست
اکثریت شاید تو یه موضوعی تخصص نداشته باشن چطور تو قضیه نفت تهران فوتبال تخصص ورزشیا بود و سیاست نباید دخالت میکرد اما نود عامل نظرسنجی که بر پایه اکثریت و نه تخصصه رو ملاک قرار دادن یا موارد دیگه مثلاً کار به جای کشید که خود فردوسیپور بارها از مرد خواسته که از روی تعصب رأی ندن ! این یعنی دخالت در عقیده ملت که خود فردوسیپور هم یه بار گفت : به نظر من عقاید هرکسی برای خودش محترمه ... ولی بعد نظر خودشو نقض میکنه و میگه کارشناسانه رأی بدید ! یعنی چی ؟ خب اگر میخواید نتیجه بگیرید کارو بسپرسید به یه گروه کارشناسی پرجمعیت و معتبر نه اینکه هر بار یه کارشناس داوری و فوتبالی که اغلب موارد هموناس که 10 15 ساله همکارتونن !! بیارید و مشلاتو حل کنید و همه رو بدتر به جون هم بندازید :)
خلاصه موارد نقد از برنامه زیاده ولی در کل از حیث سرگرم کردن برنامه بدی نیست اما به چه قیمت ؟
روحیه سرکشی و بدبینی نسبت به عقاید دیگران اینکه هرکسی دوست داره حرف خودشو به کرسی بنشونه و دنبال حقیقت نره همه دنبال بحثو دعوا میرن حتی واژه ها و لحنی که فردوسیپور داره رو میشه توی سطح جامعه دید که اینا خیلیاش به نظرم بدآموزی و در مسیر همون انحرافای اخلاقیه
نود از حیث اخلاقی و کارشناسی خوب نیست و قضاوت های ناعادلانه اش تأثیر منفی در فوتبال و فرهنگ ایران گذاشته

پ.ن: گاهی فکر میکنم نظرسنجی نود هم با استفاده از اهرم های قدرت و رابطه با مخابرات دستکاری میشه البته خنده داره ولی من این احتمال رو ممکن میدونم
پ.ن2: عادل یه جورایی روش کارش مثل بی بی سی هست و سعی میکنه خیلی بیطرفانه رفتار کنه و همه رو با هم روبرو کنه و قضاوتم به عهده مردم بگذاره بدون اینکه حقی گرفته بشه و حقی داده بشه فقط نتیجش حاشیه و تشنج و کشمکش های خسته کننده و بعضاً بیحاصله عادل بی دلیل مدرس زبان انگلیسی هم نشده ...

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
چرا گل سالم برهانی رو نشون نداد !:hmm:

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
فردوسی پور هر موقع نتایج نظرسنجی طبق مرادش باشه میگه مردم ما بسیار آگاه و فهمیده و باشعور هستند و به جرات می تونم بگم همیشه به درست ترین گزینه رای دادن.
ولی هر موقع هم که به نفعش نباشه میگه متاسفانه اغلب مردم اس ام اس هاشون رنگی هست و به اون طرفی که پرسپولیسی یا استقلالی باشه رای میدن و نه اون طرفی که واقعا حقشه!
خوب این حرفا ضد و نقیض نیست!؟

تازه خیلی وقتا به طرز زیرکانه ای جهت دهی هم می کنه به رای مردم
مثلا پارسال یادمه در نظرسنجی بهترین تیم فصل قبل از اینکه گزینه ها رو بخونه گفت به نظر من ذوب آهن بهترین تیم فصل بود و از شما هم خواهش می کنم منصفانه رای بدید!!
یا سر اون بازی جنجالی پرسپولیس استیل آذین که میگفتن تیم دایی فیرپلی رو رعایت نکرده از اول تا اخر برنامه داشت به طور غیر مستقیم میگفت به مقصر بودن استیل آذین رای بدید و همش میخواست این نظرشو به مهمان ها دیکته کنه ولی آخر برنامه گفت من به گزینه 1 رای دادم یعنی تیم دایی مقصر بوده!!!!
نظراتت کاملاً معقوله و همه هم شاهد این رفتار عادل بودیم
سینا اگر اشکالی نداره بحثو تو تاپیک نود پیگیری کنیم من پستات و پست خودمو اونجا کت کردم البته اگر مایل نیستی برم ادیت کنم :)

کلاً تو نظرسنجیا نمیان بگن چی منصفانس چی نیست این موارد نیاز به کارشناس داره نه نظرسنجی و عادل از یه طرف میخواد برنامشو مردمی نشون بده از یه طرف نظرم میده اونم درباره نظر مردم ! هم خر رو میخواد هم خرما :D
یه مثال : جشنواره های سینماییو ببینید بهترین فیلم رو از نگاه مخاطب یه جایزه میدن بهترین فیلم از دید داورا جایزه جدا داره تو چیزای دیگه هم همینطوره مثلاً موزیک ویدئوها و ... داورها(کارشناسی) و مخاطب (نظرسنجیا) این دوتا کاملاً مقوله های از هم جدان
من فکر میکنم راه حل اینه که یکی از این دوتا رو بگذارن روی کار من میگم باید مردم یه سری کارشناس رو انتخاب کنن (تو فوتبال) و اینا بشن کارشناسای برتر اصلاً انتخابات تو فوتبال خیلی میتونه مفید باشه مثل اسپانیا که مدیرعامل باشگاه رو مردم انتخاب میکنن

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
در نامه‌ای به رییس سازمان صداوسیما، فدراسیون نود را تحریم کرد​

سایت گل – با پخش اولین برنامه نود در سال فصل جدید و بازگشایی حذف تیم المپیک، فدراسیون فوتبال ایران در اقدامی صریح و انتقامی در نامه‌ای به رییس سازمان صداوسیما، ضمن ابراز نارضایتی از سیاست‌های مجری و تهیه کننده این برنامه، خواستار رسیدگی به مسائلی شدند که در این برنامه وجود دارد و به زعم ایشان باعث دلسردی مردم از فوتبال می‌شوند.

به گزارش خبرنگار سایت گل، در این نامه خطاب به عزت ضرغامی نوشته شده است، فدراسیون فوتبال اعلام کرده که این برنامه را تحریم خواهد کرد.

معنای تحریم و حدود و دامنه آن مشخص نیست، اما به نظر می‌رسد از این به بعد خبرهای درجه اول فدراسیون فوتبال در این برنامه حاضر نشوند. همانطور که علی کفاشیان در برنامه روز پنجشنبه داشت. کفاشیان خود یکی از امضاکنندگان نامه تحریم نود بوده است اما گفته می‌شود که تهیه این نامه از سوی افراد دیگری صورت گرفته است. کفاشیان که مدتی پیشه سکوت کرده، روحیه چندان تندی ندارد و اتفاقا با وجود همه طعنه‌ها رابطه خوبی با عادل فردوسی‌پور داشته است. اما به هرحال آنچه عادل در برنامه پنجشنبه علیه فدراسیون به زبان آورد، او را هم تحریک به امضای نامه کرده است. در انتظار اخبار بیشتر و واکنش‌های بعدی در این زمینه باشید.

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
اولا آزموده را آزمودن خطاست. یک بار این کار رو کردن و با خفت پشیمون شدن و کوتاه اومدن
دوما احتمالا این کار از جای دیگه آب میخوره و برنامه هایی پشتش هست برای فشار به فردوسی پور که به سرعت مشخص میشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این تیکه دستهای پشت پردش هم جالب بود

فایل های ضمیمه

• IRIB-TV308-07 21-45-01.gif
    IRIB-TV308-07 21-45-01.gif
    185.1 KB · نمایش ها: 4
  • IRIB-TV308-07 21-45-17.gif
    IRIB-TV308-07 21-45-17.gif