• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
نمایندگی یک برگه گارانتی داد و یک دونه که نوشته سند و فاکتور فروش خودرو. شناسنامه همونه ؟ چقدر چیز میز داره این ماشین !

راستی اگر من الان بدون گواهی نامه برم بیرون و تصادف کنم گواهی نامه دار حساب میشم و مشکلی جدی پیش نمیاد به طور فرض ؟ اون برگه پیگیریش رو البته دارم. فقط چون خیلی طول کشیده اعصابم خورد شده میخواهم برم از ماشینی که گرفتم استفاده کنم دیگه دارم میترکم ! اگه مواضب باشم مشکلی پیش نمیاد ؟ اگه پلیس گیر داد بهش میگم گواهیم تو راهه این هم برگش. مشکلی نیست ؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
نمایندگی یک برگه گارانتی داد و یک دونه که نوشته سند و فاکتور فروش خودرو. شناسنامه همونه ؟ چقدر چیز میز داره این ماشین !

راستی اگر من الان بدون گواهی نامه برم بیرون و تصادف کنم گواهی نامه دار حساب میشم و مشکلی جدی پیش نمیاد به طور فرض ؟ اون برگه پیگیریش رو البته دارم. فقط چون خیلی طول کشیده اعصابم خورد شده میخواهم برم از ماشینی که گرفتم استفاده کنم دیگه دارم میترکم ! اگه مواضب باشم مشکلی پیش نمیاد ؟ اگه پلیس گیر داد بهش میگم گواهیم تو راهه این هم برگش. مشکلی نیست ؟

تا جایی که من خاطرم هست که با اون رسید نمیشه رانندگی کرد
ولی با کسی که گواهیانه داره سعی کن بری تمرین کنی تا 20-30 روز دیگه گواهینامه میاد دیگه راه افتاده باشی یه موقع پلیسی گیر داد اون باشه بشینه به جات

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

بابا گواهی نامه چیه 5 ساله بی گواهی نامه دارم راننگی میکنم کسی نگفته کو گواهی نامت منهای یه بار دنبالم کردن در رفتم

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
تا 18-20 میلیون میخواهد
کدوم مدل؟

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
برو یه ال-لگن دنده اتومات با دور تا دور کیسه هوا و کیت اسپرت بدنه بگیر 16-17 تومن درمیاد و تو این رده قیمت خوبه.

قطعاتشم اکثراً از خود فرانسه میان؛ اونی که پارس خودرو میسازه توصیه میشه و نسبت به ایران خودرو و سایپا بهتر میسازه.

در کل تو این شرایط ایران از ال90 بالاتر خریدن خریته. یعنی بیشتر از 17-18 تومن پول ماشین دادن خریته و داری پول زیادی، مفت و گرون میدی واسه جنسی که کیفیتش کمتر از مشابه اصلی خارجیشه...

دیگه نهایتش خیلی خوب میخوای مگان، بالاتر از مگان (27-30 تومن) و رونیز (30) دیگه واقعاً خریت و دور ریختن پوله......

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من فکر می کنم 206 چه سدان چه هاچ بک یکی از بهترین اینتخاتب های در رنچ زیر 20 میلیون هست. در حالیکه مزدا 2 تقریبا از لحاظ آپشن با 206 اتوماتیک و یا 207 برابری می کنه قیمتش خدودا 12 میلیون بیشتره. 206 سدان هم در رنچ قیمت خودش یکی از بهترین انتخاب هاست مگه اینکه خیال خرج بیشتر داشته باشی که اونوقت انتخابهات بیشتر میشه

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
من فکر می کنم 206 چه سدان چه هاچ بک یکی از بهترین اینتخاتب های در رنچ زیر 20 میلیون هست. در حالیکه مزدا 2 تقریبا از لحاظ آپشن با 206 اتوماتیک و یا 207 برابری می کنه قیمتش خدودا 12 میلیون بیشتره. 206 سدان هم در رنچ قیمت خودش یکی از بهترین انتخاب هاست مگه اینکه خیال خرج بیشتر داشته باشی که اونوقت انتخابهات بیشتر میشه

مزدا 2 منظورت مزدا 323 ـه یا مزدا 2 هم گروه بهمن تولید میکنه تو ایران؟

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
تمام هیدرولیک 1 بدی خیلی بد داره !
اون هم تو سرعت بالا ! مثلا" من ال نود رو میدونم ، 206 رو نه ، اما این ال نود شما 160 تا - 180 تا اینا که باهاش بری ، ( مخصوصا" 180 ) رسما" خودتو خیس میکنی ، میشه مثل پراید وقتی داری باهاش 140 تا میری ! 1 فرمونِ ریز که میدی تو اون سرعت بالا ، خیلی خطری میشه ... اما به نظرم ماشین هایی که تو سرعت بالای 150-160 هیدرولیک رو آف میکنن بهتره !

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
نه ... مزدا 2 ...

84f12_mazda2_6-580.jpg

وارداتی هست فک کنم !

اگه وارداتی بود که باید بالای 25-30 میبود نه 12 تومن (گمرکی واردات خودرو 90 درصده)

والا گروه بهمن می فروشه احتمالا مونتاژه

http://www.bahmangroup.com/products-and-services/vehicles/vehicle-commercial/mazda2

مالی نیست از 206 به نظر من ساده تره. به هیچ عنوان با باباش مزدا 3 قابل مقایسه نیست.

بازم 12 تومن بد نیست میصرفه اگر راحت و خوب باشه :rolleyes:

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
نگفتن که 12 تومنه
گفتن 12 تومن از 206 یا 207 بیشتره که میشه همون دوربره 25-30

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
چقد غلط املایی نوشتن بین این ملت مد شده !
یه لحظه گفتم جل الخالق معیاب چیه وسیلس نرم افزاره چیه :دی !

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
نگفتن که 12 تومنه
گفتن 12 تومن از 206 یا 207 بیشتره که میشه همون دوربره 25-30

ای بابا زرشک حواسم به کلمه بیشتر نبود... :D

پس وارداتیه... همون 206 و ال لگن بهترن...

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
پس چرا MVM رتبه ی خوبی تو امنیت داره و نسبت به پراید بالاتره !؟

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
با 9 تومن میتونی یه 206 مدل 85 بگیری که سگش شرف داره به پراید و ام وی ام

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
405کارکرده

بالا