من برای اینکه پدال گاز رو گم نکنم و حادثه پیش نیاد هر دو پا رو روی پدال ها میزارم
لطفا هر ۶ تا سوال رو جواب بدین
اتفاقا با این کارتون حادثه پیش میاد ! تو ماشین اتوماتیک اصلا نباید از پای چپتون استفاده کنید .
من برای اینکه پدال گاز رو گم نکنم و حادثه پیش نیاد هر دو پا رو روی پدال ها میزارم
آخ آخ یعنی دیروز من ماشین رو سرویس کردم ؟ این صدا ها هم به خاطر این هست که ماشین به لیدی گاگا رفته ؟ بدبخت شدم که
جایی هست با ماشین اتوماتیک آموزش بده حرفه ای بشم ؟
جایی هست با ماشین اتوماتیک آموزش بده حرفه ای بشم ؟
عیب ها و مشکلات پژو 206 SD
صندوق دار
میگن تمام هیدرولیک باشه خوب نیست تا دنده تمام اتوماتیک؟
چه عیب هایی داره
مصرف بنزینش چطوریه؟
هوا خیلی گرم هست زنگ بزنم آموزشگاه طرف با ماشینش میتونه بیاد دم خونه تا من نرم اونجا ؟ هوا لامصب هم گرم هست هم انگار یه دایناسور گوزیده هوا به شدت بی کیفیت شده. بدن آدم یه دقه میره بیرون نوچ میشه و لباس میچسبه به تن آدم!آموزشگاه رانندگی بهار - میدان انقلاب
بیمه پارسیان ! اگه ماشینتون رو از ایران خودرو گرفتید شخص ثالث روش هم پارسیان هست ! بدنه رو هم پارسیان کنید ! بیمه خیلی خوبیه !هوا خیلی گرم هست زنگ بزنم آموزشگاه طرف با ماشینش میتونه بیاد دم خونه تا من نرم اونجا ؟ هوا لامصب هم گرم هست هم انگار یه دایناسور گوزیده هوا به شدت بی کیفیت شده. بدن آدم یه دقه میره بیرون نوچ میشه و لباس میچسبه به تن آدم!
زنگ بزنم میاد دم خونه من رو ببره تمرین کنم تا زبانم لال یک موقع خط نندازم رو ماشین دسته گلم ؟ میخواهم روون بشم
راستی بچه ها بیمه بدنه کجا برم بکنم ؟ اینترنتی میشه بکنم تا بیرون نرم ؟ عرض کردم که داستان هوا رو ...
اره حساب دارم پس برم بانک که نزدیک هست و پیاده میشه رفت تمام هست ؟ بیمه میکنن ؟
راستی امروز فقط سند ماشین اومد. دیگه چه چیز هایی باید بیاد ؟ کارت ماشین و شناسنامه ماشین فقط ؟
گواهی نامه لعنتی چرا هنوز نیومده !
شناسنامه ماشین دیگه چیه ؟ مگه همین سند بس نیست ؟