• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
الكس اكسلايد چمبرلين روز دوشنبه به آرسنال پيوست و مانند ديگر بازيكنان تازه وارد منتظر است تا خود را در يك مسابقه ي رسمي ثابت كند .

اين بازيكن جوان سومين دست آورد آرسن ونگر در تابستان است و با قراردادي طولاني مدت از ساوتهمپتون به آرسنال منتقل شده است .

وي پس از تكميل قرارداد ، به صورت اختصاصي با باشگاه در مورد انتقالش به آرسنال ، دوران بازي در ساوتهمپتون ، تحسين تيري آنري و مسائل ديگر به مصاحبه پرداخت .

" احساس فوق العاده اي دارم . بسيار خوشحالم و مشتاقانه منتظرم تا با فشار آوردن به خودم [ تمرين كردن ] با تمام توانم به اين باشگاه خدمت كنم. "

" يكي از تيم هايي كه هميشه حمايتش مي كردم آرسنال بوده . من هميشه مسابقات آن ها را در تلويزيون تماشا مي كردم زيرا بهترين راه براي يادگيري ديدن بازي بازيكنان آرسنال است. "

" اين فصل چندين بار به ورزشگاه امارت آمدم تا چندين مسابقه را از نزديك تماشا كنم . جو آن جا ، هوادرارن و همه ي مسائل مربوط به آرسنال مرا تحت تاثير قرار داد و من نمي توانستم اين فرصت را از دست دهم. "

" از اينكه فرصتي براي بازي در اين تيم دارم و امكان پيشرفت زياد و امكان يادگيري از بازيكنان اين تيم برايم فراهم است هيجان زده ام ! آرسنال باشگاهي با عظمت است و شايد خيلي ها جايي بزرگتر از آرسنال را تصور نمي كنند . من نيز هميشه يكي از هواداران اين تيم هستم. "

اون اضافه مي كند :

" در طول مدتي كه در حال رشد بودم ، تيري آنري يكي از بازيكنان مورد علاقه ي من بود. "

" او عادت داشت بعضي از كار ها را هميشه انجام دهد ، عادتش بود گل هاي حيرت انگيز به ثمر برساند . او بسيار سريع بود و مسابقاتي كه او در آن ها حضور داشت بسيار هيجان انگيز بود. "

" او هميشه ستاره ي مسابقات بود و همواره نكات قابل توجهي از خود بروز مي داد . تعدادي از گل هايي كه او به ثمر رسانده واقعا خارق العاده هستند. "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
راستی کمپل منتفی شد/؟!گ

//

فابرگاس یک قدم نزدیک تر به بارسلونا ...
با خريد يک بازيکن 17 ساله از ساوتهمپتون و اختصاص پيراهن شماره 4 براي فابرگاس بار ديگر ماجراي سسک بر سر زبان‌ها افتاد.

به نقل از اسپورت کاتالونيا، حتي هواداران بارسلونا نيز از خواندن اخبار مربوط به فابرگاس در روزنامه‌هاي صبح کاتالونيا خسته شده‌اند، اما اين بار گويا اوضاع فرق کرده و سسک فابرگاس به راستي در آستانه پيوستن به بارسلونا است.

آرسنال آلکس اوکسلاد چمبرلين 17 ساله را خريده و وکيل سسک با مراجعه به يک آژانس مسافرتي بليت رفت و برگشت بارسلون را خريده است.

شواهد حکايت از انتقال فابرگاس به بارسا را دارد اما هنوز هيچ اتفاق رسمي رخ نداده است.

اسپورت کاتالونيا مثل هميشه اکثر اخبارش را به فابرگاس اختصاص داده و تقريبا با تمامي کادر فني و بازيکنان بارسلونا در اين باره مصاحبه کرده است.

پيراهن شماره 4 نيز براي سسک فابرگاس کنار گذاشته الساندرو روسل دو بار در هفته گذشته تاريخ گرفتن عکس رسمي باشگاه را به خاطر فابرگاس عقب انداخته است.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
راستی کمپل منتفی شد/؟!گ

//

فابرگاس یک قدم نزدیک تر به بارسلونا ...
با خريد يک بازيکن 17 ساله از ساوتهمپتون و اختصاص پيراهن شماره 4 براي فابرگاس بار ديگر ماجراي سسک بر سر زبان‌ها افتاد.

به نقل از اسپورت کاتالونيا، حتي هواداران بارسلونا نيز از خواندن اخبار مربوط به فابرگاس در روزنامه‌هاي صبح کاتالونيا خسته شده‌اند، اما اين بار گويا اوضاع فرق کرده و سسک فابرگاس به راستي در آستانه پيوستن به بارسلونا است.

آرسنال آلکس اوکسلاد چمبرلين 17 ساله را خريده و وکيل سسک با مراجعه به يک آژانس مسافرتي بليت رفت و برگشت بارسلون را خريده است.

شواهد حکايت از انتقال فابرگاس به بارسا را دارد اما هنوز هيچ اتفاق رسمي رخ نداده است.

اسپورت کاتالونيا مثل هميشه اکثر اخبارش را به فابرگاس اختصاص داده و تقريبا با تمامي کادر فني و بازيکنان بارسلونا در اين باره مصاحبه کرده است.

پيراهن شماره 4 نيز براي سسک فابرگاس کنار گذاشته الساندرو روسل دو بار در هفته گذشته تاريخ گرفتن عکس رسمي باشگاه را به خاطر فابرگاس عقب انداخته است.
کمپل چجوری منتفی شده؟؟؟ چند روز پیش خبر اومد دوباره برگشته سر مذاکرات!
/
در مورد خبر مربوط به فابرگاس من فقط می تونم بگم: :lol:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
zp_120813938_SM_1127_1_97E3406_1742.jpg

zp_120813938_SM_1770_F_97E3417_6147.jpg

http://www.arsenal.com/news/news-archive/oxlade-chamberlain-gallery

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من منتظرم نقل و انتقالات تموم شه بعد میام تو گود.

//

در ضمن آرشاوین پیوستنش به آنژی قلعه رو تکذیب کرده.
نقل و انتقالات تا دو سه هفته بعد از شروع لیگ ادامه داره داداش! من لیگ رو بعد از شروع هفته اول خواهم بست!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یه خبر خوب دیگه:
ریو میایچی مجوز کار برای بازی در آرسنال را دریافت کرد

هافبک ژاپنی مجوز کار برای باقی ماندن در آرسنال را دریافت کرد.

پایگاه خبری GunnersTrust: باشگاه فوتبال آرسنال خوشحال است اعلام کند ریو میایچی با دریافت مجوز کار می تواند برای تیم اصلی آرسنال به میدان برود.

بازیکن 18 ساله آرسنال در ژانویه به جمع توپچی ها پیوست و یک نیم فصل را بصورت قرضی در فاینورد گذراند که به هماهنگی وی با فوتبال اروپا کمک کرد در حالی که به یک مجوز کار برای بازی در بریتانیا نیاز داشت.

یک گروه از فدراسیون سشنبه در ورزشگاه ومبلی خاضر شدند تا در این مورد تصمیم بگیرند و درخواست آرسن ونگر که در بشنوند. تاییده ای از سوی فدراسیون فوتبال ژاپن نیز ارسال شده که کمک قابل توجهی به این روند کرد.

میایچی در طول پیش فصل عملکرد قابل توجهی داشت و در خارج از انگلستان در تمام بازی ها به میدان رفت اما او اکنون اجازه کار در این کشور را دارد و به این معناست که می تواند برای ارسنال در بریتانیا بازی کند.

آرسن ونگر بعد از شنیدن این خبر گفت " بی نهایت خوشحالیم که ریو مجوز کار را دریافت کرده است. این تقریبا به مانند یک خرید جدید برای ماست چرا که مطمئن نبودیم که بتوانیم برایش مجوز بگیریم. ریو در پیش فصل فوق العاده سخت کار کرد و در طول بازی های آسیا، آلمان و پرتقال بسیار خوب عمل کرد.

ریو توانایی های ذاتی دارد. توازن خوبی در بازیش وجود دارد و سرعت فوق العاده ای نیز دارد/ پاس ها و سانترهای او بطور مداوم در بالاترین سطح هستند. او بازیکن بسیار هیجان انگیزی است. فصل گذشته دوره موفقی در فاینورد هلند داشت و به او این فرصت را داد تا بطور مداوم بازی کند و ما مشتاقانه منتظر فصل جدی و سهم او در این راه هستیم."

به زودی و به محض تکمیل مراحل اداری، ریو میایچی می تواند برای تیم اصلی آرسنال بازی کند.
///
این فصل چه جوونایی رو معرفی کنیم؟! دنیای فوتبال این فصل کف بر میشده تیم ما رو ببینه :دی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رسنال نام بازیکنان تیمش در لیگ قهرمانان را ارائه داد .
در میان اسامی منتشر شده نام فابرگاس و نصری نیز وجود دارد. در صورتی که آنها در بازی های اروپایی حضور پیدا کنند طبیعتا نمیتوانند برای سیتی یا بارسلونا در این رقابت ها حاضر باشند...

اسامی به شرح زیر است ...

Arsenal's Champions League squad:
List A…
Manuel Almunia
Andrey Arshavin
Nicklas Bendtner
Marouane Chamakh
Abou Diaby
Johan Djourou
Emmanuel Eboue
Lukasz Fabianski
Cesc Fabregas
Gervinho
Kieran Gibbs
Carl Jenkinson
Laurent Koscielny
Vito Mannone
Samir Nasri
Alex Oxlade-Chamberlain
Tomas Rosicky
Bacary Sagna
Alex Song
Sebastien Squillaci
Armand Traore
Robin van Persie
Carlos Vela
Thomas Vermaelen
Theo Walcott

List B...
Aaron Ramsey
Wojciech Szczesny
Jack Wilshere
Benik Afobe
Chuks Aneke
Zak Ansah
Daniel Boateng
George Brislen-Hall
Francis Coquelin
Craig Eastmond
Luke Freeman
Emmanuel Frimpong
Sead Hajrovic
Conor Henderson
Gavin Hoyte
Jernade Meade
Ignasi Miquel
Rhys Murphy
Nigel Neita
Oguzhan Ozyakup
Gilles Sunu
Sanchez Watt
Nico Yennaris

//

در مورد میاچی هم کاملا بهش خوش بینم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چرا رمسی و فریمپونگ و... تو لیست بی هستن؟؟؟ میایچی هم که کلا نیست!!!
/
باز دوباره خبر خروج نصری رو خبرگزاری ها رفته و اینبار جدی تر از همیشه!!! :(
خبر از پیشنهاد 22 میلیون پوندی آرسنال بخ من سیتی برای فروش نصری هست :(
اگر صحت داشته باشه با این پول میشه ماتا رو خرید اما نصری واقعا بازیکن خوبیه :(

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چاماخ دیروز گفته نصری و فابرگاس میرن!!!

لورن بلان هم(که نمیدونم این وسط سر پیازه یا ته پیاز9 گفته نصری در حال مذاکره با سیتی هستش!

فقط امیدوارم ونگر سریع دوتا جایگزین واسه اینا پیدا کنه اگه میخان برن!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
این نویسنده احمق گل یه مطلب کاملا چرت نوشته که حالمو بهم زد!

بارسلونایی عوضی

http://www.goal.com/iran/news/1832/...وز-ونگر-در-بازار-نقل-و-انتقالات-به-دنبال-چیست
اینا از فوتبال چی می فهمن؟!:hmm:
/
در مورد نصری و فابرگاس هم من هنوز معتقدم که هر دو می مونن! در واقع از موندن فابرگاس مطمئنم نصری هم چند هفته پیش قبول کرد که یک فصل دیگه بمونه! او عاشق آرسنال هست و دوست داره با آرسنال قهرمانی بیاره هر چند که از این شرایط هم اصلا راضی نیست و می خواد که بازیکنان بزرگ به تیم تزریق شه!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
این نویسنده احمق گل یه مطلب کاملا چرت نوشته که حالمو بهم زد!

بارسلونایی عوضی

http://www.goal.com/iran/news/1832/...وز-ونگر-در-بازار-نقل-و-انتقالات-به-دنبال-چیست

اگه بنا بود ونگرکبیر هم مثل این فکر کنه که الان نشده بود ونگر!

چاماخ گفته میرن!
ارشاوین الان گفته میمونن!

به نظر من نصری 100 درصد میمونه
فابرگاس 90 درصد

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
برا من سواله یعنی واقعا مسئولان گل میدونن مقاله نویسای بخش فارسیشون کیان .
از کی اسم ورزشگاهتون "امیریتس" شده:D

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
گویا اسکات دان در حال جدی شدنه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خبر اومده که بارسا پیشنهاد جدید میده که آرسنال رو مجاب به فروش سس می کنه:
30 میلیون+6 میلیون بعدا+5 میلیون از جیب خود فابرگاس!!!
یه بازیکن چقدر می تونه#$%@^*@!!!
/
گویا اسکات دان در حال جدی شدنه
من خوندم که دان آخرین گزینه ونگر هست بعد از سامبا و جاگیلکا و کیهیل! صحبتی هم از مرتساکر نشده!

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
درود.
یادمه خیلی وقت پیش هم اینجا پست داده بودید ولی...:happy:
اما فابرگاس...
ایشون از همیشه به بارسلونا نزدیکتر هستن! اما از اونجایی که بارسا رقم مورد نظر آرسنال که 40 میلیون پوند هست رو نمیده و چند روز پیش پیشنهاد 35 میلیون پوندیشون هم رد شد احتمال موندنش داره از احتمال رفتنش بیشتر میشه.
نظر من این هست که او این فصل هم توپچی خواهد بود.

اره...یه درگیری کوچولو اما تپل شد ما دیگه نسریدیم اینجا اما عشق به ارسنال دیگه :crying::D
اینطور که بوش میاد نصری رومیفروشن من سیتی ....سسکم که الله اعلم...بنتلر مامان هم که رفتنی شدد
پس کی موند؟؟؟امسال واقعا دستمون خالیه....بابا مامنتظر ارسنال همیشگی طوفانی هستیم
پس کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
این بی غیرتا برن چی بهتر !
با اینا نباید قهرمان بشیم پر رو میشن!!
/
ولی من امیدوارم

بالا