• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش وب سایت الکترونیک دانلود

shahab_rafiee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان
من مدیر سایت الکترونیک دانلود هستم . به دلیل اینکه ما کارمون رو ارتقا دادیم و الان در وب سایت مهندس یار داریم فعالیت میکنیم و همچنین مشکلات خدمت سربازی نمیتونم دیگه به سایت الکترونیک دانلود برسم . برای همین تصمیم گرفتم اگر پیشنهاد خوبی داشته باشه به بالاترین پیشنهاد خرید واگذارش کنم .
آدرس سایت : www.elecdl.com
عنوان سایت : الکترونیک دانلود
سابقه دامین : 1.5 سال
موضوع : رشته تخصصی الکترونیک + آموزش کامپیوتر و برنامه نویسی و . . .
رنک : 3
بازدید و رنک الکسا : تا چند وقت پیش که بهش میرسیدم تا 100 هزار هم رنکش رسیده بود و تا 7000 بازدید در روز داشت اما در حال حاضر رنک الکسای 160.000 داره و بازدیدش در روز به گفته وب گذر بین 2500 تا 3000 بازدید در روزه
بهینه سازی و سئو : الکترونیک دانلود از نظر محتوایی کملآً بهینه شده و از لحاظ سرعت بخوبی روش کار شده . طور که از طرف گوگل رتبه 94 رو داره . من از تمام تکنیک های بهینه سازی براش استفاده کردم و در حال حاضر در بهترین شرایط بهینه سازی و سئو قرار داره . اینم گواهی بر این ادعا :
با توجه به اینکه وب سایت الکترونیک دانلود بر روی اکانت سرویس هاستینگ مهندس یار قرار داره برای هاستینگ باید خودتون اقدام کنین .
فایل ها و عکس ها : تمامی فایل های موجود بر روی سایت در سرور خود سایت آپلود شده و حجمی در حدود 15 گیگ داره . تمامی فایل ها بصورت مرتب در ساب دامین قرار داده شدن همه فایل ها پسوردگذاری شده هستش .
میزان درآمد ماهیانه : درامد حال حاضر با توحه به کاهش بازدید کننده در حدود 20 تا 40 هزارتومن در ماهه که فقط از طریق تبلیغات درمیاد . اما من از فروش محصولات فروشگاهی خودم هم در ماه حدود 50 هزار و شاید بیشتر درآمد دارم . محصولات سایت شامل 7 دی وی دی رشته برقه که توی این مدت جمع کرده بودم .

==========================​

اطلاعات مورد نیاز دیگه ای به نظرم نرسید . همونطور که گفتم چون زیاد روی این سایت وقت گذاشتم دلم نمیخواد الکی از دستش بدم . در صورتی که پیشنهاد خوبی داشته باشه واگذارش میکنم .

در صورتی که سوالی دارین در خدمتم .
[email protected]
09156482887​

mehrancp

Registered User
لایک‌ها
2
جناب امارگیر وبگذرش رو ادرسشو + رمزشو بهم پیغام خصوصی بفرمایید

ممنونم

shahab_rafiee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب امارگیر وبگذرش رو ادرسشو + رمزشو بهم پیغام خصوصی بفرمایید

ممنونم
آمارگیر وبگذرشو به دلیل سنگین کردن صفحه تازه برداشتم . اما آمار چند روز قبل سایت موجوده . از این آدرس استفاده کنید . پسوردی نداره و در حال حاضر هم کد وبگذر در سایت نیست و برداشته شده .

mehrancp

Registered User
لایک‌ها
2
اگه میشه امار گیرو بزارید

قیمت پیشنهادیتونم برام بفرستید

shahab_rafiee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه میشه امار گیرو بزارید

قیمت پیشنهادیتونم برام بفرستید

آمار گیر رو گذاشتم توی سایت . برای اینکه اطلاعاتش کامل بشه باید 24 ساعت صبر کنید .

در مورد درآمد سایت هم از واریزی هایی که در سیستم تبلیغاتی داشتم عکس گرفتم و براتون میزارم . مدت یک ساله که توی سایت تبلیغ گذاشتم و بطور متوسط ماهی 28000 تومن درآمد داشته که اون اواسط کار بدلیل افزایش بازدید درآمد بالایی رو داشتم که به مرور کمتر شده .
2iui1m3hsew93wh0dx.jpg

دقت بفرمایید که واریزی ها هر ماه دو بار انجام شده . مثلاً در ماه خرداد با دو بار پرداختی در حدود 52 هزار تومان درآمد سایت بوده . یکی در اواسط ماه 25 تومن و یکی در اواخر ماه 27 تومان و همینطور ماه قبل که 45000 تومان درامد کل ماه بوده . یعنی با این وجود در صورت فعالبت علاوه بر مخارج هاستینگ سایت درامد خوبی هم نصیب صاحب سایت میشه .
در مورد هاستینگ هم میتونم با هاستینگ فعلیمون صحبت کنم و سرویس مناسبی رو براتون تهیه کنم . در حال حاضر الکترونیک دانلود بر روی سرورهای آذرسان قرار داره و ما کاملاً راضی هستیم (البته قصد تبلیغ ندارم ولی برای فروش لازمه این رو هم بگم تا دوستان بدونن )
در مورد قیمت هم پیشنهاد خاصی ندارم . هونطور که گفتم در مورد پیشنهادها فکر میکنم و درصورتی که قابل توجه بود سایت رو واگذار میکنم . علاقه زیادی به فروشش ندارم. چون برای سایت زحمت کشیدم ولی برای پیشرفت سایت جدیدمون "مهندس یار" که پروژه کامل تریه مجبورم که سایت قبلم رو واگذار کنم .

Last edited:

sogpmcvx

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید سایت رو جمع کردید؟ قیمت پیشنهادیتون چقدر هست؟

با تشکر

shahab_rafiee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید سایت رو جمع کردید؟ قیمت پیشنهادیتون چقدر هست؟

با تشکر

خیر در حال انتقال سرور هستیم . داریم میایم رو سرورهای هاست دی ال
به دلیل انتقال فایل ها فعلاً سایت بسته هستش تا انتقال کامل انجام بشه
ما با سیستم همکاری در فروش پایگان کار می کنیم .
قیمت پایه ای در نظر نگرفتم . همونطور که گفتم سایت رو در صورتی واگذار میکنم که پیشنهادات مناسبی داشته باشه
تمامی اطلاعات - دیتابیس و فایل ها هم همراه سایته و فقط فروش دامین نیست .
هنوز برای الکترونیک دانلود هاست نگرفتم . دوستانی که تمایل به خرید دارن اعلام کنن .
اگر هاستینگ تهیه بشه هزینه هاستینگ هم به عهده خود خریداره .

Last edited:
بالا