یعنی باید تا آخر فصل اینو تحمل کنیم؟عجب...
خوش به حالمون .... :happy:
راستی این گزارشگره هم انگار یه چیزیش میشد ... همه رو با هم قاطی کرده بود
میگم نکنه با اومدن کرار بازم مظلومی بخواد این کیانوش منحوس ملعون و توی ترکیب بذاره ؟؟؟؟
یعنی باید تا آخر فصل اینو تحمل کنیم؟عجب...
یعنی باید تا آخر فصل اینو تحمل کنیم؟ عجب...
میگم نکنه با اومدن کرار بازم مظلومی بخواد این کیانوش منحوس ملعون و توی ترکیب بذاره ؟؟؟؟
هافبک دفاعی به غیر از رحتمی هیچکس رو نداریم.. پارسال آشوبی هم بود که ردش کردیم رفت..!
بابا عشق است تو عشقی فرزاد + فرهاد
پست تخصصی اندو چیه؟ مگه هافبک دفاعی نیست؟
پست تخصصی اندو چیه؟ مگه هافبک دفاعی نیست؟
دوستان میخوام یه نظر کارشناسی بدم ....
به نظرم فجر و توی تهران میترکونیم .... حداقل با 3 تا اختلاف میزنیمشون ... این خط ، اینم نشون
منم با اینکه عیار تیم رو میشه توی بازی با فجر تشخیص داد موافقم
بردیم اما اصلا خوب بازی نکرد تیم.
بازیکنا شدیدا توی پاس دادن اشتباه داشتن.
بازهم دم داش فرهاد گرم. عجب گلی زد. شریفات که نشون داد هنوز بی تجربه هستش. اخه این چه کاریه میکنی. خب میخوایی شمارت رو نشون بدی لباس رو بچرخون نه اینکه کامل در بیاری.
اند.و هم بیخودی یه کارت گرفت. جالبه که دوتا کارت گرفتیم که جفتش رو میشد نگرفت.
دفاع مشکل داریم. باید هر چه زودتر 1-2 تا دفاع حالا ایرانی یا خارجی اضافه کنن. تو بابزیهای بعدی به مشکل میخوریم. منتظری که ترکید این حنیف هم دست به اخراجش خوبه.
راستی این میثم حسینی مگه دفاع نیست؟ کجاست پس؟ جوونه دوندگی بیشتری داره نسبت به عزیز زاده.
آقا ! من باهاتون موافق نیستم !! چرا میگید خوب نبودیم ؟! پس خوب یعنی چی ؟! جلو مس با اینهمه مهره که کلاه کج رو زخیره میاره تو برنده از زمین خارج شدیم ، نیمه اول تقریبا سوار بازی بودیم ! تو درگیری ها اغلب پیروز بودیم کیانوش رو داشتیم شونصد تا خطای پشت 18 داد همه رو دفع کردیم :دی فقط یک گل رو اشتباه فردی خوردیم که تو یک بازی با اونهمه فشار و حساسیت میتونه قابل چشم پوشی باشه، یه شوک بزرگ تو دفاع با مصدومیت پژزمان داشتیم ولی بازم درکل خوب دفاع رو هم پوشش دادیم ، زخیره طلائی گلزن داشتیم (پرویز خان ! دمت گرم ! )
ولی فصل قبل اگه اشتباه نکنم 80 دقیقه تو کرمان تو قوطی بودیم ! و دقایق آخر با گل امیر حسین فکر کنم با خوش شانسی از شکست فرار کردیم
فرزاد جان این بازی پاسهای اشتباه تیم خیلی به چشم می اومد. توپ ها رو خیلی راحت لو میداد تیم. به نظر من این اصلا خوب نیست و مقابل تیمهای بزرگ خیلی مشکل ساز میشه. برای همین میگیم بد بودیم
آقا ! من باهاتون موافق نیستم !! چرا میگید خوب نبودیم ؟! پس خوب یعنی چی ؟! جلو مس با اینهمه مهره که کلاه کج رو زخیره میاره تو برنده از زمین خارج شدیم ، نیمه اول تقریبا سوار بازی بودیم ! تو درگیری ها اغلب پیروز بودیم کیانوش رو داشتیم شونصد تا خطای پشت 18 داد همه رو دفع کردیم :دی فقط یک گل رو اشتباه فردی خوردیم که تو یک بازی با اونهمه فشار و حساسیت میتونه قابل چشم پوشی باشه، یه شوک بزرگ تو دفاع با مصدومیت پژزمان داشتیم ولی بازم درکل خوب دفاع رو هم پوشش دادیم ، زخیره طلائی گلزن داشتیم (پرویز خان ! دمت گرم ! )
ولی فصل قبل اگه اشتباه نکنم 80 دقیقه تو کرمان تو قوطی بودیم ! و دقایق آخر با گل امیر حسین فکر کنم با خوش شانسی از شکست فرار کردیم
آقا جان هی نگین خوب نبودیم !
خوب بودیم !
![]()
آقا جان هی نگین خوب نبودیم !
خوب بودیم !
![]()
راستی این بیاتی مگه چی کار کرد؟