• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یعنی باید تا آخر فصل اینو تحمل کنیم؟ :D عجب...

خوش به حالمون .... :happy:

راستی این گزارشگره هم انگار یه چیزیش میشد ... همه رو با هم قاطی کرده بود

میگم نکنه با اومدن کرار بازم مظلومی بخواد این کیانوش منحوس ملعون و توی ترکیب بذاره ؟؟؟؟

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
یعنی باید تا آخر فصل اینو تحمل کنیم؟ عجب...

بازیکن خوبی هست تازه از فولاد اومده یکم احتیاج به زمان داره.. بازی اول خوب بازی کرد ولی بازی دوم و سوم زیاد جالب نبود..

درضمن خسرو حیدری هم میتونه دفاع راست بازی کنه..

میگم نکنه با اومدن کرار بازم مظلومی بخواد این کیانوش منحوس ملعون و توی ترکیب بذاره ؟؟؟؟

هافبک دفاعی به غیر از رحتمی هیچکس رو نداریم.. پارسال آشوبی هم بود که ردش کردیم رفت..!

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بردیم اما اصلا خوب بازی نکرد تیم.
بازیکنا شدیدا توی پاس دادن اشتباه داشتن.

بازهم دم داش فرهاد گرم. عجب گلی زد. شریفات که نشون داد هنوز بی تجربه هستش. اخه این چه کاریه میکنی. خب میخوایی شمارت رو نشون بدی لباس رو بچرخون نه اینکه کامل در بیاری.

اند.و هم بیخودی یه کارت گرفت. جالبه که دوتا کارت گرفتیم که جفتش رو میشد نگرفت.

دفاع مشکل داریم. باید هر چه زودتر 1-2 تا دفاع حالا ایرانی یا خارجی اضافه کنن. تو بابزیهای بعدی به مشکل میخوریم. منتظری که ترکید این حنیف هم دست به اخراجش خوبه.

راستی این میثم حسینی مگه دفاع نیست؟ کجاست پس؟ جوونه دوندگی بیشتری داره نسبت به عزیز زاده.

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بابا عشق است تو عشقی‌ فرزاد + فرهاد

موخلصیم برادر :happy:

ورود آبی دلان به جمع 3 تیم 7 امتیازی لیگ مبارک :cool:

i7bwkccecitvrn5jlhmn.jpg

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
تبریییک
به قول آقا مصطفی این بازیا رو فقط باید برد چون بازی مخصوصا تو زمین کرمان هیچوقت ارزش فنی نداشته و نداره دلیل اصلیشم اینه که زمین این استادیوم سفته و توپ تا میخوره زمین میپره بالا البته کلن این توپای آل اسپورت که این دوساله تو لیگ باهاشون بازی میکنن مثل بادکنک میمونه و ضرب رو نمیگیره اصلا.
در کل فکر کنم تو بازی با فجر تازه میشه رو تیم نظر داد.
مظلومی یکم با جسارت تر شده به نظرم که میتونه اثر حضور هنکه باشه.
تا الان تیم تاکتیک به خصوصی برای گل زنی نشون نداده که همونطور که بالا گفتم باید ببینیم تو بازی با فجر تو آزادی چی میشه.
راستی بازی با فجر هر کی استادیوم بود مایلی رو یادش نره.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب نبودیم ولی بردیم و مهم هم همینه :) که ببریم که بردیم (البته فعلا )
توی این چند بازی جباری مثل همیشه نیست البته می زارم پای اینکه اول مسابقات هست و امیدوارم بهتر بشه و بشه همون جباری سابق :)
شریفات خوب گل زد :)
این کیانوش رو مخه ول کن نیست و همینطور رژه میره :hmm:
و در آخر باز هم فرهاد مجیدی سلطان فوتبال ایران :happy:

خوب داریم می ریم جلو و امیدوارم بهتر بشیم :cool:

بریم برای بردن فجر تو تهران :)

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
پست تخصصی اندو چیه؟ مگه هافبک دفاعی نیست؟

نه هافبک دفاعی صرف نیست..بیشتر تمایل به جلو داره و اصلا نمیشه بجای رحمتی قرارش داد..

البته میشه از هر دو تا تو یک خط استفاده کرد ولی با عقل جور در نمیاد..

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
پست تخصصی اندو چیه؟ مگه هافبک دفاعی نیست؟

آره بابا ....

من فک کنم با اومدن کرار آندو رو برگردونن هافبک دفاعی و کرار رو هافبک تهاجمی بذارن ....

توجه : بچه ها دقت کردین تیم از دقیقه ی حدودا 65 به بعد از لحاظ تنفس شدیدا کم میاره ؟؟؟؟ علت؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دوستان میخوام یه نظر کارشناسی بدم ....

به نظرم فجر و توی تهران میترکونیم .... حداقل با 3 تا اختلاف میزنیمشون ... این خط ، اینم نشون :cool:

منم با اینکه عیار تیم رو میشه توی بازی با فجر تشخیص داد موافقم

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
دوستان میخوام یه نظر کارشناسی بدم ....

به نظرم فجر و توی تهران میترکونیم .... حداقل با 3 تا اختلاف میزنیمشون ... این خط ، اینم نشون :cool:

منم با اینکه عیار تیم رو میشه توی بازی با فجر تشخیص داد موافقم

جوگیر !!:D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آقا ! من باهاتون موافق نیستم !! چرا میگید خوب نبودیم ؟! پس خوب یعنی چی ؟! جلو مس با اینهمه مهره که کلاه کج رو زخیره میاره تو برنده از زمین خارج شدیم ، نیمه اول تقریبا سوار بازی بودیم ! تو درگیری ها اغلب پیروز بودیم کیانوش رو داشتیم شونصد تا خطای پشت 18 داد همه رو دفع کردیم :دی فقط یک گل رو اشتباه فردی خوردیم که تو یک بازی با اونهمه فشار و حساسیت میتونه قابل چشم پوشی باشه، یه شوک بزرگ تو دفاع با مصدومیت پژزمان داشتیم ولی بازم درکل خوب دفاع رو هم پوشش دادیم ، زخیره طلائی گلزن داشتیم (پرویز خان ! دمت گرم ! )

ولی فصل قبل اگه اشتباه نکنم 80 دقیقه تو کرمان تو قوطی بودیم ! و دقایق آخر با گل امیر حسین فکر کنم با خوش شانسی از شکست فرار کردیم

آقا جان هی نگین خوب نبودیم !

خوب بودیم ! :cool:

:rolleyes:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
بردیم اما اصلا خوب بازی نکرد تیم.
بازیکنا شدیدا توی پاس دادن اشتباه داشتن.

بازهم دم داش فرهاد گرم. عجب گلی زد. شریفات که نشون داد هنوز بی تجربه هستش. اخه این چه کاریه میکنی. خب میخوایی شمارت رو نشون بدی لباس رو بچرخون نه اینکه کامل در بیاری.

اند.و هم بیخودی یه کارت گرفت. جالبه که دوتا کارت گرفتیم که جفتش رو میشد نگرفت.

دفاع مشکل داریم. باید هر چه زودتر 1-2 تا دفاع حالا ایرانی یا خارجی اضافه کنن. تو بابزیهای بعدی به مشکل میخوریم. منتظری که ترکید این حنیف هم دست به اخراجش خوبه.

راستی این میثم حسینی مگه دفاع نیست؟ کجاست پس؟ جوونه دوندگی بیشتری داره نسبت به عزیز زاده.

میثم حسینی دفاع چپه و نمیتونه وسط وایسه - عزیز زاده هم برای بازی اول زیاد بد نبود.
فقط دقت کردیم اس مسی دو تا بازی یک گل یک پاس گل

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
آقا ! من باهاتون موافق نیستم !! چرا میگید خوب نبودیم ؟! پس خوب یعنی چی ؟! جلو مس با اینهمه مهره که کلاه کج رو زخیره میاره تو برنده از زمین خارج شدیم ، نیمه اول تقریبا سوار بازی بودیم ! تو درگیری ها اغلب پیروز بودیم کیانوش رو داشتیم شونصد تا خطای پشت 18 داد همه رو دفع کردیم :دی فقط یک گل رو اشتباه فردی خوردیم که تو یک بازی با اونهمه فشار و حساسیت میتونه قابل چشم پوشی باشه، یه شوک بزرگ تو دفاع با مصدومیت پژزمان داشتیم ولی بازم درکل خوب دفاع رو هم پوشش دادیم ، زخیره طلائی گلزن داشتیم (پرویز خان ! دمت گرم ! )

ولی فصل قبل اگه اشتباه نکنم 80 دقیقه تو کرمان تو قوطی بودیم ! و دقایق آخر با گل امیر حسین فکر کنم با خوش شانسی از شکست فرار کردیم

فرزاد جان این بازی پاسهای اشتباه تیم خیلی به چشم می اومد. توپ ها رو خیلی راحت لو میداد تیم. به نظر من این اصلا خوب نیست و مقابل تیمهای بزرگ خیلی مشکل ساز میشه. برای همین میگیم بد بودیم

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
فرزاد جان این بازی پاسهای اشتباه تیم خیلی به چشم می اومد. توپ ها رو خیلی راحت لو میداد تیم. به نظر من این اصلا خوب نیست و مقابل تیمهای بزرگ خیلی مشکل ساز میشه. برای همین میگیم بد بودیم

اکثر توپ لو دادنا هم از کیا بود !اه اه !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

تبریک میگم

بازی اگر چه یه جورایی بی برنامه شد کم کم ولی خب بیشتر به بکش زیرش های مس مربوط میشد. دقیقا بعد بیست دقیقه به مساوی راضی شدن و بازی ما رو هم خراب کردن. بازی هم تو خونه حریف امتیازش خیلی خیلی مهمتر از کیفیتش هست.

فرهاد .. اصلا نمیدونم چی بگم. مرسی فرهاد. مرسی.
و مرسی خدا که به ما فرهاد رو دادی.
یه گل زیبا رو سانتر زیبا. به قولی خسرو ساخت و فرهاد پرداخت.
خسرو خیلی پر تلاش بود. همیشه با گوشه هامون خوب بوده و بعد یه سال خالی بودن گوشه ها حالا اوضاع باز خوب شده
این شیرزاد پارسال خیلی ضعیفتر به نظرم بازی میکرد ولی الان بهتر شده. شاید از رقیبهاش ترسیده.

کیانوش رحمتی باید بهت بگم اونقدر دوست دارم که میخوام خفت کنم :دی افتضاحه این بشر. اصلا توپ بهش میرسه استرس میگیره. اعتماد به نفس زیر صفر. تعارف میکنه . یهو صاحب توپه توپو ول میکنه میره. یه چیزیه این بازیکن. از اونهاس که باید قراردادش رو پاره کرد :دی

پژی به نظرم مشکلی نداشته باشه. ایشا... که موردی نیست و برا احتیاط این کار و کردن.

عزیززاده خیلی فاصله داره با اون چیزی که من تو ذوب یادم میاد.

اسماعیل حیف که پیرهن رو دراورد
اندو یه کم احتیاط میکرد انگار برا پاش ولی بازم از بهترین هامون بود. اونم حیف که کارت گرفت. نباید بیخود عصبی بشه

دفاع بد نبود. البته رو گل حمودی اشتب کرد ولی موافق نیستم که بازیش مفید نیست. یه مهره کار ساز میشه برامون

اول بازی هم انگار یه کارت به فرهاد یا ارش داد سر جر و بحث.

حرکت بیاتی هم مذخرف بود. صمد و فکری هم برای همین باهاش بحث کرد. خوشحالم صمد خودشو و حفظ کرده و مثل بعضی ها حافظه اش 8 ثانیه ای نیست.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

معلومه که خوب بودیم ..... فرزاد خان منظور بچه ها از اینکه میگن خوب نبودیم اینه که باید 7 - 8 تا تو هر بازی بزنیم :p یعنی تیم پتانسیل بالایی داره و مثلا فقط 50% رو بیشتر رو نکرده ... بچه ها میخوان 100% ش رو ببینن .... وگرنه همین "اصلا خوب نبودیم" کافیه برای بردن تیم قدری مثل مس کرمان توی زمین خودش با اون همه بازیکن :cool:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

آخه نیمه اول حتی یه موقعیت هم نداشتیم..و این از تیم ما انتظار نمیرفت..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا