• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
سلام به همه آبی دلان

خب خدا رو شکر پژمان مصدومیتش جدی نیست ...
توی خبرها داشتیم که استقلال به دنبال جذب ابراهیم سعید مدافع مصری و یه مهاجم از لیبی هستش ... چی شد ؟ واقعیت داره ؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
در مورد بخشش یک جلسه ای کرار هم مثل اینکه خبرایی شده بود !! کسی چیزی میدونه ؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام به همه آبی دلان

خب خدا رو شکر پژمان مصدومیتش جدی نیست ...
توی خبرها داشتیم که استقلال به دنبال جذب ابراهیم سعید مدافع مصری و یه مهاجم از لیبی هستش ... چی شد ؟ واقعیت داره ؟

درود بر شما

مدافع مصری عنوان شده ولی مهاجم لیبیائی رو من که نشنیدم

در مورد بخشش یک جلسه ای کرار هم مثل اینکه خبرایی شده بود !! کسی چیزی میدونه ؟

نه ...

پ.ن : مجید جان رو داریم که دو روزی هست سبک جدیدی از خبر گذاشتن رو ارائه کرده. :دی خیلی دمت گرم داش مجید.:happy:

مجید که یه دونس کلا ! قدیمی ترین و پرپست ترین فرد تاپیک اس اس اونهم با 1670 پست

به افتخار مجید و هرچی آبی دله :happy:

blue-heart-0.gif

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بازگشت سلطان پاس گل

s1j81aebim31aqpfxool.jpg

پس از دو هفته كش و قوس شماره 2 بازگشت...تلاشهای مدیریت باشگاه و حساسیت کادر فنی مبنی بر حضور هر چه سریعتر او بی دلیل نبود... میدان کرمان این مهم را به اثبات رساند...هماني بود كه بايد مي بود و در همان بازي نخست كار خود را به نحو احسن انجام داد.پسر دوست داشتني استقلال پس از يك فصل دوري بازگشت و نشان داد كه ترك عادت نكرده است. دويد،جنگيد،بر زمين افتاد،عرق ريخت و بالاخره در دقيقه 70 با فراري ديدني،دريبلي بي نقص و ارسالي دقيق كاپيتان را آماده گلزني كرد...

سلطان پاس گل فوتبال ايران پرقدرت تر و با صلابت تر از گذشته با پيراهني كه با آن به همه ما معرفي شده بازگشته است...

حضور موثر و پررنگ خسرو حيدري مايه شادماني اين روزهاي هواداران استقلال است، هواداراني كه قدر و منزلت تمامي بازيكنان خود را و تمامي آنهايي را كه به نحوي خادم پرافتخارترين تيم تاریخ فوتبال ايران در آسيا بوده اند را مي دانند.

عکس نگار بازی استقلال - مس

مجتبی که هنوز به زمان نیاز داره

27s674qre72oxrzmk4x.jpg

شیرفرهاد سلطان عشق

6526akc8sgy1uhhskkm0.jpg

اسی مسی درحال کندن لباس :دی

esbfg7iti4kjv4f4pqf2.jpg

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
پ.ن : مجید جان رو داریم که دو روزی هست سبک جدیدی از خبر گذاشتن رو ارائه کرده. :دی خیلی دمت گرم داش مجید.:happy:

مجید که یه دونس کلا ! قدیمی ترین و پرپست ترین فرد تاپیک اس اس اونهم با 1670 پست

به افتخار مجید و هرچی آبی دله :happy:

blue-heart-0.gif

ممنون از شما هر دو عزیز لطف دارید.

پ.ن : امروز دیر رسیدم همه خبرها رو گزاشتن بچه ها ؟:دی

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
مدافع مصری عنوان شده ولی مهاجم لیبیائی رو من که نشنیدم

مهاجم لیبی رو من از اخبار شبکه سه چند روز پیش فکر میکنم شنیدم ...
این ابراهیم سعید هم مدافع خیلی خوبیه و من بازیهاش رو دیدم ... اگه بیاد فکر میکنم دیگه مشکل دفاع هم برطرف میشه ...

کرار مگه محرومیتش رو سه جلسه نکردند ؟ با فجر فکر کنم میتون بازی کنه ...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خسرو حيدري: ديگر استقلال را ترك نمي كنم

به گزارش ايرنا، ديدار استقلال و مس كرمان يك چهره ويژه داشت.خسرو حيدري سرانجام پس از كش و قوس فراوان ميان باشگاه سپاهان و استقلال توانست رضايتنامه اش را از تيم اصفهاني دريافت كند تا در سومين هفته براي آبي پوشان به ميدان برود.
حيدري با تشكر از محمدرضا ساكت و رحيمي مديران عامل سابق و كنوني سپاهان در گفت و گوي تفصيلي به ايرنا مي گويد ديگر از استقلال جدا نمي شود:
* نگفته بودم به استقلال بر نمي گردم
هافبك تيم فوتبال استقلال درباره دلايل بازگشتش به استقلال با وجود شعارهايي كه تماشاگران آبي فصل گذشته عليه او سر دادند، گفت: من به هيچ عنوان نگفته بودم به استقلال بر نمي گردم فقط از اين ناراحت بودم كه چرا هواداران پس از اينكه دو سال در استقلال زحمت كشيده بودم عليه من شعار دادند.
حيدري يادآور شد: اتفاقا شعار هواداران استقلال باعث شد تا به اين نتيجه برسم كه تماشاگران از علاقه زياد به من اين كار را كرده اند!
وي افزود: من فصل گذشته گفته بودم خيلي زود به استقلال بر مي گردم.خوشحالم كه به قولم عمل كردم و حالا در خدمت اين تيم هستم.براي اينكه ثابت كنم سر قولم هستم پاي صحبتم براي بازگشت استقلال ايستادم و حتي دو هفته اول بازي ها را از دست دادم.
در انتهاي فصل نهم بود كه خسرو حيدري پس از دو سال بازي در استقلال به سپاهان رفت.او در ليگ دهم و در مسابقه سپاهان با استقلال در ورزشگاه آزادي به شدت از سوي تماشاگران استقلال هو و شعارهاي زيادي عليه اين بازيكن سرداده شد.
* خوشحالم پا فشاري ام به نتيجه رسيد
هافبك تيم فوتبال استقلال پس از آنكه توانست برابر مس كرمان بازي كند، گفت: حس خيلي خوبي داشتم كه پس از يكسال دوري از استقلال مجددا در اين تيم بازي كردم.خوشحالم كه پا فشاري ام نتيجه داد و توانستم رضايتنامه ام را دريافت كنم.
حيدري ادامه داد: علي فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال براي بازگشتم به اين تيم زحمات زيادي كشيد.به هر حال پس از دو هفته كه نتوانستم بازي كنم، سرانجام رضايتنامه ام صادر شد تا در كرمان با استقلال استارت بزنم.
* نصف مبلغ رضايتنامه را خودم دادم
حيدري در خصوص صدور رضايتنامه اش تاكيد كرد: هنوز نمي دانم باشگاه استقلال با سپاهان چگونه به توافق رسيد.آنها درخواست كرده بودند تا مبلغ رضايتنامه را پرداخت كنيم و علاوه بر آن چند شرط ديگر هم داشتند.
وي تاكيد كرد: باشگاه استقلال مقداري از مبلغ را پرداخت كرد و من هم نصف هزينه اين رضايتنامه را تقبل كردم. از ديگر شرايط و نحوه صدور رضايتنامه اطلاعي ندارم و فقط قبل از بازي با مس به من گفتند مي توانم در اين مسابقه به ميدان بروم.
هافبك استقلال در پاسخ به سئوالي مبني بر احتمال بازگشت به سپاهان در سالهاي آينده، گفت: ديگر از استقلال جدا نمي شوم.من بازيكن استقلالم و ديگر به هيچ باشگاهي فكر نمي كنم.
* خواستم نشان بدهم ارزشش را داشتم
حيدري كه در بازي اول خود برابر مس كرمان موثر بازي كرد و حتي سازنده گل اول تيمش بود، در اين باره گفت: خودتان مي دانيد بازگشت من به استقلال خيلي كش و قوس داشت.به همين خاطر خيلي انگيزه داشتم تا نشان دهم آن همه سر و صدا براي بازگشتم ارزشش را داشته است.
وي افزود: خوشحالم كه توانستم در مسابقه تاثير گذار باشم. البته در اين مسابقه گاهي بازيكنان مس بر استقلال برتري داشتند و گاهي هم بازي ما بر آنها مي چربيد.خيلي نمي شود گفت كه كدام تيم برتري داشته است.
هافبك استقلال خاطرنشان كرد: در مجموع دو تيم موقعيت زيادي نداشتند، اما ما از فرصتهايمان به خوبي استفاده كرديم. خيلي مهم است كه در مسابقات هفته اول بتوانيم سه امتياز را كسب كنيم. در هفته هاي بعد كه تيم كامل تر شود زيبايي هم در كنار سه امتياز به بازي هايمان اضافه مي شود.
* در حيطه من نيست درباره جادو صحبت كنم
حيدري درباره صحبت هاي مربيان مس كرمان كه شكست برابر استقلال را به جادو نسبت داده بودند، تاكيد كرد: هر كسي نظر خودش را درباره شكست تيمش دارد و من نمي توانم در اين باره حرفي بزنم.
وي افزود: ما بازي خودمان را مي كنيم و به حرفهايي كه پس از آن بوجود مي آيد كاري نداريم. ضمن اينكه در حيطه من نيست كه درباره اين مسائل صحبت كنم.
* قهرماني فقط به كهكشاني بودن تيم بستگي ندارد
هافبك تيم استقلال در خصوص كهكشاني بودن استقلال و حضور بازيكنان بزرگ در اين تيم يادآور شد: در اينكه استقلال بازيكنان بزرگي جذب كرده شكي نيست، اما قهرماني فقط به صرف داشتن ستاره ها به دست نمي آيد و آنها قهرماني را تضمين نمي كنند.
حيدري گفت: اين تلاش و همدلي بازيكنان است كه تيم را به سمت قهرماني سوق مي دهد.استقلال پتانسيل بالايي دارد و اميدوارم بتوانيم با استفاده از اين توانايي ها به قهرماني برسيم.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بچه ها تفاوت را احساس کنید :) منبع : فیس بوک

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
ورژن جدید انگار همه رو دپرس کرده. حالا یه چیزهایی هی داره بهتر میشه.

این ابراهیم سعید یا سعد نباید بد باشه.
از 2000 زده تیم ملی مصر بوده. اورتون هم قرضی رفته بوده که البته بازی نکرده اونجا.
ولی خب تو الاهلی مصر که باشگاه قوی ای هست بوده. اونم به عنوان تیم اصلیش. به مرور انگار باشگاهاش افت اسمی کردن.

با توجه به کمبود یار تو دفاع وسط میتونه برامون قابل اطمینان بشه. سی و یک سالش هم هست که یه کم زیاده ولی باید ببینیم چیه.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
اين مرفاوی چرا ديوانه شده؟؟؟؟

اون از برخوردش با بازيکنش و نيمکتش تو بازی ،، حالا هم که گير داده به اينکه استقلالی ها جادو جمبل ميکنن!!!

حالا خوبه تو کل بازی تو دقايقی هم که بهتر بودن ، فقط مالکيت توپ رو داشتن و از موقعيت گل خبری نبود!

چقدر دم از بار فنی ميزنه ،، انگار تا حالا هيچ کس مربی گريش رو تو استقلال نديده!!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دیشب اتفاقا داشتم همین نکته رو به یه دوست گلی میگفتم

در تایید مطلب مهدی جان که قبلا در این زمینه گفتن اینم اضافه کنید.

دو سال پیش ما با صمد تو کرمان مس رو بردیم. مس مربیش پرویز خان بود و حدود یک سال و خورده ای تو خونه نباخته بودن. دقت کنید به این امارش.
حالا چرخ روزگار چرخید و مظلومی با استقلال صمد رو با مس برد. تازه اضافه کنید که صمد رکوردی رو هم نداشت که از دست داده باشه.

من تمام مدتی که صمد تو استقلال بود بخاطر نجابتش و روحیه خاصش ازش دفاع میکردم ولی الان داره به بیراهه میزنه.
اون بازی که مظلومی با مس باخت من یادم مصاحبه اخر بازی رو لب خط انجام دادن و خیلی هم با ادب حرف زد اگرچه بخاطر تیمش خیلی خیلی ناراحت بود ولی به استقلال بی احترامی نکرد.
الان صمد انگار به قاتلین اجدادش باخته شهر و به هم ریخته.

تازه به نظر من مس مستحق برد نبود. اگرچه بازی کلا سطحش بالا نبود ولی ما به وضوح بهتر از اونها بودیم. جو گیر شده

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
وليد علي : حضور در استقلال با تصوراتم متفاوت بود

وليد علي ، مدافع كويتي تيم استقلال بلافاصله پس از حضور در تمرينات اين تيم درتركيب اصلي استقلال قرار گرفت اما بدليل انتقادات مطرح شده در بازي دوم روي نيمكت استقلال نشست . وليد علي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: شرايط استقلال خوب است من بازيكن جديد اين تيم هستم و انتظار و توقع براي حضور ثابت در تركيب اين تيم براي هر بازي اتفاقي است كه قطعا براي من رخ نمي دهد و بايد واقع بين باشم.
وي افزود: نمي توانم در خصوص بازي كردنم با مربيان تيم بحث كنم و اعتراض داشته باشم زيرا شرايط براي من ايده ال است و هر زماني كه مربيان صلاح بدانند در تركيب قرار مي گيرم و تيم را همراهي مي كنم.
وليد علي تصريح كرد: شرايط در استقلال خوب است و من مشكلي از اين نظر ندارم اما بايد خود را با شرايط بوجود آمده وفق دهم و تا زماني كه اين اتفاق رخ دهد به زمان بيشتري نياز دارم.
وي اظهار داشت: حضور در استقلال با تصوراتي كه من داشتم متفاوت است اين تيم هواداران بسياري دارد و حضور در اين تيم با شرايط ايده ال كمي زمان مي برد من هم در تلاش هستم كه هر چه زودتر با چنين شرايطي روبه رو شوم .
وي در پايان گفت: مربيان از من رضايت دارند امادر صحبتي كه با آنها داشتم اعلام كردند، كه من به زمان بيشتري نياز دارم و بايد پس از گذراندن اين زمان آماده حضوري ثابت در استقلال شوم./

هيچ کس باور نمي کند که چقدر دلتنگ اين روزها بودم؛ حيدري: تمام انگيزه ام را براي بازي در آزادي جمع کردم

خسرو حيدري هافبک تيم استقلال براي حضور در ورزشگاه آزادي لحظه شماري مي کند، وي معتقد است که بازي در اين ورزشگاه آرزوي اين بازيکن است که در مقابل فجر براي وي محقق مي شود.

حيدري در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: من زماني که از استقلال جدا شدم تصور بازگشت زود هنگام به جمع ‌آبي ها را داشتم و مي دانستم که به زودي بازمي گردم تا با پيراهن استقلال در استاديوم آزادي به ميدان بروم.

وي افزود: شرايط تيم ايده ‌آل است و خوشبختانه با توجه به هماهنگي که بين من و بازيکنان تيموجود دارد وضعيت هر هفته بهتر از قبل مي شود.

حيدري تصريح کرد: هيچ کس باور نمي کند که چقدر دلتنگ اين روزها بودم که به همراه استقلال در مسابقات ليگ حاضر شدم و پيراهن شماره 2 که متعلق به حيدري است را به تن کنم.

هافبک استقلال اظهار داشت: تمام انگيزه ام را براي حضور در ورزشگاه آزادي و بازي براي تيم جمع کردم تا با شرايط ايده آل پيش بروم و تيم را همراهي کنم.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دوستان بازی بعدی با چه تیمی ساعت چند؟
امیدوارم امسال قهرمان بشیم

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
دوستان بازی بعدی با چه تیمی ساعت چند؟
امیدوارم امسال قهرمان بشیم

حمید چرا پیشبینی‌ نمیکنی‌ تو ؟ :دی منم اونجا از هفته پیش اضافه شدم میتونی‌ تازه همه بازیارم ببینی‌ کی‌ با کی‌ چه روزی هست هر هفته چون جواد مینویسه

اینجا

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
حمید چرا پیشبینی‌ نمیکنی‌ تو ؟ :دی منم اونجا از هفته پیش اضافه شدم میتونی‌ تازه همه بازیارم ببینی‌ کی‌ با کی‌ چه روزی هست هر هفته چون جواد مینویسه

اینجا
به مخلصم
دادا استقلال همشو میبره نیازی به پیشبینی نداره:لول
امتحانا تموم بشه میام به جمعتون

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

با جواد موافقم که قالب کمی بهتر گشتیده !

تشریح آخرین وضعیت مصدومان

Dr.rezaaei1.jpg

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر رضایی پزشک تیم فوتبال استقلال پیرامون آخرین وضعیت مصدومان تیم فوتبال استقلال گفت: مهدی رحمتی مصدوم نیست و تنها باید آرنج دستش را یخ درمانی کند. رحمتی برای بازی چهارشنبه کوچکترین مشکلی ندارد. وی ادامه داد: زندی شرایطش رو به بهبود است و فیزیوتراپی را ادامه می دهد و نرم دویدن را آغاز کرده است. سلامتی زندی برای ما مهمتر از بازی کردنش مقابل فجر سپاسی است. به هر حال وضعیت او سه شنبه قطعی خواهد شد.

رضایی افزود: منتظر جواب M.R.I پژمان منتظري هستیم تا زمان دقیق بازگشت وی به میادین را اعلام کنم. یوسفی وضعیتش بهتر شده و با تیم تمرین میکند. شرایط آندو تیموریان هم روی هم رفته مطلوب است و مشکلی برای بازی کردن ندارد و با صلاحدید کادر فنی می تواند روز چهارشنبه به میدان برود.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
عکس نگاری تمرین دیروز آبی دلان

w3z2skq9gcp35o08qxa.jpg

f0v90p91lkowvjp6am36.jpg

0cdrxln9rimzzmpysec.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا