• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
[
فقط دقت کردیم اس مسی دو تا بازی یک گل یک پاس گل

با یک کارت برا تمارض و یک اخراج نادرست و یک اخطار بچگانه

عملکردش عالیه ولی کاش باهاش خوب صحبت کنن یخورده احساساتش رو کنترل کنه تو بازی

تو بازی با سپاهان هم اگه با دست بالا نمیپرید قهرمانی قاط نمیزد اخراجش کنه

فرزاد جان این بازی پاسهای اشتباه تیم خیلی به چشم می اومد. توپ ها رو خیلی راحت لو میداد تیم. به نظر من این اصلا خوب نیست و مقابل تیمهای بزرگ خیلی مشکل ساز میشه. برای همین میگیم بد بودیم

درود
خب ! آخه اول فصله و هنوز هماهنگ نیستن بروبچ ، تازه کرار و زندی هم هنوز اضافه نشدن ، تازه مگه سپاهان و همین مس تیمهای کوچکی هستن ؟ اینا هم تیم بزرگن دیگه و اس اس در جدال با اینها تازه تو خونه حریف 4 امتیاز آورده که الحق پای شانس هم در میون نبوده

درسته که همه اینها که میگی بود ولی به نظر من باززی به باززی این ناهماهنگی ها کمتر میشه

فقط امیدوارم پژی به قول جواد :دی برگرده و مصدومیتش جذی نباشه

معلومه که خوب بودیم ..... فرزاد خان منظور بچه ها از اینکه میگن خوب نبودیم اینه که باید 7 - 8 تا تو هر بازی بزنیم :p یعنی تیم پتانسیل بالایی داره و مثلا فقط 50% رو بیشتر رو نکرده ... بچه ها میخوان 100% ش رو ببینن .... وگرنه همین "اصلا خوب نبودیم" کافیه برای بردن تیم قدری مثل مس کرمان توی زمین خودش با اون همه بازیکن :cool:

خب از اون لحاظ حق با شماست

درود بر شما :happy:

آخه نیمه اول حتی یه موقعیت هم نداشتیم..و این از تیم ما انتظار نمیرفت..

ولی باززی دست ما بود کلا ..

بخاطر خوشحالیش جلو استقلال صمد و فکری باهاش بحث کردن. البته بیشتر نوع خوشحالیش.

مطمئنی ؟ پس چرا بطری آب طرف نیمکت پرت کرد ؟؟ من فکر کردم اون شادیش بخاطر اعتراض به نیمکت نشینیش بوده شاید ؟؟!

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
بخاطر خوشحالیش جلو استقلال صمد و فکری باهاش بحث کردن. البته بیشتر نوع خوشحالیش.

البته من فکر میکنم صمد به خاطر این عصبانی شد که در حالی که تیمشون عقب بوده توپ رو ور نداشته بره وسط زمین تا بازی رو زود شروع کننو دویده بود سمت صمد.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
من هم همین طوری استنباط کردم که چون 5 دقیقه مونده به آخر بازی خوشحالی کردنش گرفته مرفاوی عصبانی شد از دستش.

اگر از قبل با همدیگه مشکل هم داشتند ممکنه صمد فکر کرده که داره دست می ندازتش!

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
مظلومي:‌
اسم‌ها را بازي نمي‌دهم
تعويض‌هاي ما اجباري بود
بازيكنان ما نبايد بيخود به داور اعتراض كنند
پرويز مظلومي گفت: مي دانستيم مس فشار زيادي روي ما مي آورد و به همين خاطر روي ضد حمله ها برنامه‌ريزي كرديم. به گزارش ايسنا، سرمربي تيم فوتبال استقلال پس از پيروزي دو بر يك تيمش مقابل مس اظهار كرد: بازي . . . ادامه خبر

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
نمیدونم والا / ممکنه دلیل آقا فرزاد و مهدی جان درست باشه. من اینطوری اون موقع استنباط کردم. البته یه لحظه دوربین تصویر رو اورد اینطرف و معلوم نشد . ولی الان با صحبت های شما هم موافقم.
توپ رو منم دیدم که برداشت ولی دوباره انداخت زمین و اومد اینطرف. شاید هم علت همین بوده.

کلا این بیاتی نیا معمولا طلبکار هست از تیم مربی و... ///واقعا چقدر تو استقلال بود؟ تو اوج بی مهره گی استقلال مجبوری اینو خریدن و همش هم مصدوم بود . بعد هم بای بای. این رسمش میشه. من از این بازیکن از وقتی که تو پاس بود (فکر کنم سال 82 اینها بود) خوشم نمیومد. یادمه همون سال یه بازی یه گل هم زد و پیرهنش رو در اورد انداخت رو پرچم کرنر. درست جلو هوادارای ابی و یه فیگور گرفت که باید فقط خودش میدید تا ببینه چه کرده. کلا ادبش جالب نیس.

ادیت: بله / نظریه شما درست هست:
مرفاوی درباره درگیری خود با محسن بیاتی نیا پس از آنکه مهاجم تیمش گل مس را به ثمر رساند، گفت: من پس از آنکه بیاتی نیا گل زد به او گفتم زودتر توپ را وسط زمین ببرد تا بازی سریع‌تر آغاز شود، با او درگیر نشدم و فقط به او تذکر دادم که اگر بازی را زودتر شروع کنیم شاید ما هم از طریق امدادهای غیبی به گل برسیم!

پ.ن : مجید جان رو داریم که دو روزی هست سبک جدیدی از خبر گذاشتن رو ارائه کرده. :دی خیلی دمت گرم داش مجید.:happy:

Last edited:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
آقا تبریک میگم این برد بسیار خوب و ارزشمند
دم شیر فرهاد هم گرم .. واقعا نمیدونم چی بگم ... خدا نگهش داره واسمون ...
اسماعیل هم واقعا گل تمیزی زد . فقط یکم باید روی احساساتش کار کنه :دی
در کل برد خوبی بود از یه بازی سخت ....

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مرفاوي: ما بازي كرديم و استقلال برد

سرمربي مس کرمان پس از شکست خانگي مقابل استقلال گفت: ظاهرا مسائل غير طبيعي به فوتبال اضافه شده است.

صمد مرفاوي پس از شکست 2 بر يک برابر استقلال در جمع خبرنگاران گفت: بازيکنان ما تلاش خود را انجام دادند و تمام مسائلي که به آنها گفته بوديم در زمين پياده شد. استقلال مجموعه‌اي از بازيکنان نخبه و با تجربه را دور هم جمع کرده اما کيفيت فني ما بهتر از استقلال بود. ما به تجربه و خلاقيت بازيکنان استقلال باختيم نه تاکتيک اين تيم.

وي اضافه کرد: بازيکنان آنها باهوش و با تجربه هستند، ستاره‌هايي مانند جباري، حيدري، مجيدي که استقلال از خلاقيت آنها استفاده کرد. دفاع ما اشتباه کرد و فرصت گل‌زني براي استقلال فراهم شد. از تيمم راضي هستم، البته "جرج مرات " افت کرده بود.

مرفاوي در مورد درگيري‌اش با محسن بياتي‌نيا بعد از گلزني گفت: با او دعوا نکردم. از بياتي‌نيا خواستم بعد از گلزني سريع به ميدان برگردد و به جاي دست دادن با تمام نيمکت‌نشينان بازي را ادامه دهد. شايد ما هم مانند استقلال شانس مي‌آورديم و گل مي‌زديم زيرا 4 دقيقه تا پايان مسابقه باقي مانده بود و سه دقيقه هم وقت تلف شده اعلام شد اما بياتي‌نيا توپ را گرفته بود و به سمت نيمکت آمد. نمي‌دانم؛ ما بازي کرديم اما استقلال برنده شد. شايد مسائل غير طبيعي نيز به فوتبال اضافه شده و ما نمي‌دانيم، الله اعلم.

سرمربي سابق استقلال تأکيد کرد: کسي که تقلب مي‌کند شايد يکبار دستش رو نشود اما هميشه نمي‌‌توان اين کار را کرد. ما حمله کرديم و به استقلال فشار آورديم و بازي در اختيار ما بود اما آنها دو موقعيت داشتند و دو گل زدند. اين تعجب‌آور بود. ما سرتر از حريف بوديم. بازيکنان نيز با اين سيستم بازي کردند و فقط ادينهو و يکسري از بازيکنان از اين تيم جدا شدند. در نيمه دوم نيز برتر از استقلال بوديم اما آنها گل زدند.

وي افزود: در بازي با نفت تهران کيفيت فني خوبي نداشتيم و من با شهامت اين مسئله را گفتم اما برابر استقلال ما برتر بوديم. استقلال يکسري ستاره‌ جمع کرده و از خلاقيت آنها استفاده مي‌کند.

مرفاوي با اشاره به بازي‌هاي آينده تصريح کرد: هفته آينده با نفت بازي داريم آن هم در حالي که فقط يک روز براي تمرين جدي زمان داريم. با يک روز تمرين نمي‌دانم به چه مي‌خواهيم برسيم. در اين هفته بيشتر روي مسائل روحي و رواني و فني تيم کار خواهيم کرد و با تمرين بيشتر سعي مي‌کنيم تيم را هماهنگ کنيم. بعد از تعطيلي هفته پنجم وقتي براي تمرين و اردو داريم و تيم را هماهنگ خواهم کرد.

پ.ن: از قرار معلوم صمد دچار بیماری *وگبجه شده .... منظورش چیه از این حرفای بی سر و ته ؟؟؟؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
فکر کنم منظورش از مسائل غیر طبیعی مسائل ماوراء الطبیعه هستش، چون داره میگه ما بهتر بازی کردیم ولی اونا بردند! حتما فکر می کنه بازم دروازه طلسم شده و ... :lol:

در هر صورت صمد دیشب خیلی عصبانی بود و این رو آخرای بازی هم نشون داد کاملا! زیاد جدی نگیرید...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
دكتر رضايي : مشكل منتظري خيلي جدي نيست

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال،دكتر رضايي پزشك تيم فوتبال استقلال پيرامون آخرين وضعيت مصدومیت پژمان منتظري و فريدون زندي گفت:شرايط منتظري از آن چيزي كه تصور مي شد بهتر است و مشكل مصدوميتش جدي نيست.بايد چند روزي يخ درماني روي ناحيه مصدوم پايش انجام شود و پس از عكسبرداري جواب نهايي را اعلام كنم.

وي ادامه دا: فريدون زندي روز به روز بهتر مي شود .در حال حاضر به صورت فشرده مشغول فيزيوتراپي است و در چند روز آينده شرايط بازي را به دست خواهد آورد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال،دكتر رضايي پزشك تيم فوتبال استقلال پيرامون آخرين وضعيت مصدومیت پژمان منتظري و فريدون زندي گفت:شرايط منتظري از آن چيزي كه تصور مي شد بهتر است و مشكل مصدوميتش جدي نيست.بايد چند روزي يخ درماني روي ناحيه مصدوم پايش انجام شود و پس از عكسبرداري جواب نهايي را اعلام كنم.

وي ادامه دا: فريدون زندي روز به روز بهتر مي شود .در حال حاضر به صورت فشرده مشغول فيزيوتراپي است و در چند روز آينده شرايط بازي را به دست خواهد آورد.

زندی اصلا کجاش اسیب دیده؟ تمرین بوده دیگه. درسته/

این هفته میلاد رو بازی میده یعنی؟:rolleyes:

این پژمان گناه داشت. دقیقا بعد اون صحنه که حنیف سر بازیکن اونها رو شکوند بازی خشن شد. گفتم یه مصدوم رو شاخمونه. نگران بودم مجتبی و فرهاد رو نزنن.
صمد به به ناظر داوری میگفت یه جوری زده خونش بند نمیاد.

راستی:
دیشب 5 تا کارت زرد گرفتیم:hmm::hmm::(:(:(
do.php

یه راستی دیگه :دی :

do.php

امروز تولد جواد شیرزاد هست

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام .

تبریک واسه این برد شیرین . خب همون چیزی ایده آلی که میخواستیم و شد و یه بازی سخت خارج از خونه رو سربلند اومدیم بیرون. الان دیگه شرایط کاملا مهیاست واسه بازی با فجر که خودمونو از بقیه تیما جدا کنیم.

هی میخوام از فرهاد بگم نمیدونم چی بگم... جدی نمیشه چیزی گفت میشه ؟؟!!! یه تک موقعیت گیرت میاد پسر اونم اونجوری میکوبیش زمین که دیگه 100% دروازبان نتونه کاریش کنه ؟؟ خدایا شکرت از این خلقتت !!

این کارت زردای کیلویی هم جواد جان خیلی تو ذوق میزنه جدی , به خصوص آندو حداقل باید تا جایی که میتونه سعی کنه کارت نگیره چون محرومیتش جدی خیلی میتونه به ضررمون حتی توی یک بازی بشه . پژی هم امیدوارم هیچیش نباشه و زود برسه.

یه چیز هم در مورد رحمتی باید گفت . داره بهترین بازیهاش رو انجام میده برامون و اینکه الان تو اوجش هست و فکر به اینکه چه بازیهای طلایی قراره این فصل بازم برامون انجام بده یه حس خیلی خیلی خوبی میده به من !

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
در مورد رحمتی واقعا اینکه مطمئن باشی یه دروازه بان آماده اون آخر ایستاده به همه از بازیکن و تماشاچی روحیه میده.

از دیشب دو سه بار یه پست رو نوشتم و پاکش کردم چون گفتم شاید باعث بوجود اومدن بحث بیخود بشه - فقط در این حد میتونم بگم صمد با اون رفتارش و اون نوع مصاحبش حالم و بد خراب کرد - یه زمانی یکی دستش رو بعد از پیروزی مقابل اس اس آورد بالا تا چند ماه بی تعصب صدا میشد ولی صمد دیگه داشت خودکشی میکرد دیشب .
فقط از شما دوستای خوبم میخوام سعی کنید هیچوقت و تحت هیچ شرایطی تحت تاثیر چیزایی که رسانه ها به ما القا میکنن قرار نگیرید - فقط همین
الان صحبتای مایلی و حاجی رو از تو یوتوب دیدم واقعا باید به حال این فوتبال گریست که یکی مثل ممد مایلی داره توش نفس میکشه و خودشو فوتبالی میدونه - مردک روانی @$$^&@#$@#

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

يعني بهترين خبري كه ميشد بشنوم الان همين بود

مرسي عليرضا :دي :happy:

غيبت منتظري و حضور كرار در تمرين كرماني استقلال

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم استقلال كه شب گذشته موفق شده بود مس كرمان را با نتيجه 2 بر يك شكست دهد از ساعت 11 امروز در زمين چمن استاديوم دانشگاه كرمان به تمرين پرداخت.

از آنجا كه استقلالي‌ها مجبور بودند امروز را در كرمان باقي بمانند پرويز مظلومي يك جلسه تمريني براي آبي پوشان به صورت ريكاوري در نظر گرفت ولي امكانات ورزشگاه دانشگاه كرمان چندان مساعد نبود. چمن بلند اين مجموعه ورزشي مانع از كارهاي تاكتيكي آبي پوشان به صورت دلخواه شد. رختكن اين ورزشگاه نيز از شرايط مساعدي برخوردار نبود و بازيكنان نمي‌توانستند لباس‌هاي خود را در رختكن عوض كنند.

* پژمان منتظري كه در نيمه اول ديدار مقابل مس با آسيب ديدگي روبه‌رو شده بود در تمرين شركت نكرد.

* بازيكناني كه در تركيب اصلي استقلال مقابل مس حضور داشتند تنها 20 دقيقه ريكاوري كرده و سپس وارد استخر و سونا شدند. بقيه بازيكنان حدود يك ساعت كارهاي تاكتيكي را مرور كردند.

*جاسم كرار كه با نظر مظلومي به كرمان آمده بود به همراه ديگر بازيكنان به كارهاي تاكتيكي پرداخت.

* اعضاي تيم استقلال راس ساعت 15 از كرمان راهي تهران خواهند شد.

*آرش برهاني پس از تمرين به ديدار اقوام و خانواده‌اش رفت.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دقت کردید تو این فصل پژی و حنیف برخلاف فصل قبل چقدر خوب و با تعصب بازی میکنن؟؟؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
دقت کردید تو این فصل پژی و حنیف برخلاف فصل قبل چقدر خوب و با تعصب بازی میکنن؟؟؟

حنیف همیشه سفت بازی میکنه ها. خداییش تا حالا بازی پر اشتباه ازش دیدیم ولی بازی شل و ول نه.
ولی پژمان معمولا تو هر فصل یه روزهایی رو داره که انگار اون روز کلا حواسش جایی غیر از بازی هست.
در کل دفاع های خوب و قابلی هستند بخصوص حنیف رو من خیلی میپسندم.

ولی این فصل به خاطر شرایط تیم که از اول برای موفقیت شروع کرده و همینطور وضعیت مدافعین انگار کار و جدی تر گرفتن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا