نمیدونم والا / ممکنه دلیل آقا فرزاد و مهدی جان درست باشه. من اینطوری اون موقع استنباط کردم. البته یه لحظه دوربین تصویر رو اورد اینطرف و معلوم نشد . ولی الان با صحبت های شما هم موافقم.
توپ رو منم دیدم که برداشت ولی دوباره انداخت زمین و اومد اینطرف. شاید هم علت همین بوده.
کلا این بیاتی نیا معمولا طلبکار هست از تیم مربی و... ///واقعا چقدر تو استقلال بود؟ تو اوج بی مهره گی استقلال مجبوری اینو خریدن و همش هم مصدوم بود . بعد هم بای بای. این رسمش میشه. من از این بازیکن از وقتی که تو پاس بود (فکر کنم سال 82 اینها بود) خوشم نمیومد. یادمه همون سال یه بازی یه گل هم زد و پیرهنش رو در اورد انداخت رو پرچم کرنر. درست جلو هوادارای ابی و یه فیگور گرفت که باید فقط خودش میدید تا ببینه چه کرده. کلا ادبش جالب نیس.
ادیت: بله / نظریه شما درست هست:
مرفاوی درباره درگیری خود با محسن بیاتی نیا پس از آنکه مهاجم تیمش گل مس را به ثمر رساند، گفت: من پس از آنکه بیاتی نیا گل زد به او گفتم زودتر توپ را وسط زمین ببرد تا بازی سریعتر آغاز شود، با او درگیر نشدم و فقط به او تذکر دادم که اگر بازی را زودتر شروع کنیم شاید ما هم از طریق امدادهای غیبی به گل برسیم!
پ.ن : مجید جان رو داریم که دو روزی هست سبک جدیدی از خبر گذاشتن رو ارائه کرده. :دی خیلی دمت گرم داش مجید.:happy: