• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
»ن که نفهمیدم!

پس چرا توی مصاحبه مظلومی خبرنگاره پرسیده بود از بازی بعد زندی و کرار اضافه میشن..

که مظلومی گفته بود من اسما رو بازی نمیدم..

بالاخره 6 جلسس؟ یا 3 جلسه؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پژمان رو که تا چهار هفته نداریم ظاهرا .. :(

منتظري دچار كشيدگي رباط شده است

A0720968.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، با اعلام دكتر اكبر رضايي پزشك تيم استقلال پژمان منتظري با كشيدگي از ناحيه رباط روبه‌رو است و قطعا به بازي فردا شب برابر فجرسپاسي نخواهد رسيد.

رضايي در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به سؤال كه طول درمان منتظري تا چه زماني طول مي كشد، گفت: فعلا نمي توانم اظهار نظر كنم اما درمان را شروع كرديم و به زودي او را به ساير مسابقات مي رسانيم.

پزشك استقلال در مورد فريدون زندي گفت: اگر كادرفني صلاح بداند مي توانيم از طريق تكنيك هاي پزشكي او را به بازي با فجر برسانيم. وضعيت او رو به بهبودي است.

برنامه هفته ششم تا نهم لیگ برتر فوتبال اعلام شد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، برنامه هفته ششم تا نهم لیگ برتراز سوي سازمان ليگ برتر فوتبال اعلام شد.

بر این اساس برنامه بازیهای تیم فوتبال استقلال به شرح زیر است:

جمعه 18/6/90-هفته ششم
استقلال-تراكتورسازي تبريز-آزادي-تهران-ساعت 20

جمعه 25/6/90-هفته هفتم
پرسپوليس-استقلال-آزادي-تهران- ساعت 18:30

دوشنبه 4/7/90- هفته هشتم
استقلال – سايپا – ورزشگاه آزادي تهران – ساعت 18:30

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

کلا عرفا و شعرا و همه ادمهایی که اهل زندگی هستن :دی میگن دم را غنیمت شمرید. (این باشه که خیلی استرس اینده رو نگیریم)

کی میدونه فردا چندتا میزنیم؟ 3؟ 4؟ 5؟ اوه نه تو رو خدا بیشتر نه...

خب خارج از شوخی/ بازی فردا رو امیدوارم تیم دست کم نگیره و محکم برای برد برن که در غیر این صورت احتمال زمینگیر شدن هم هست. ولی نباید هم خیلی بد فکر کنیم.
انگیزه خسرو برای فردا یه پوئن بزرگ هست و البته میلاد هم شاید استارت بازیهاش رو به طور جدی تری بزنه. فرهاد و اندو دو تا مهره کلید دیگه برای هر خطمون هستن. تو دفاع متاسفانه پژی رو نداریم ولی میتونیم تو خونه به عزیززاده فرصت حضور بدیم. تیم داره کامل میشه. و باید تو این دو هفته سر و شکلش کامل بشه. متاسفانه بازی بعدی سخته و تو اهواز. من از الان به کارتی های دربی فکر میکنم. اگه فردا اندو کارت نگیره بازی بعدی تو اهواز برامون خطری میشه. کلا این نکات مهمن.

با این برنامه بعد این با فولاد داریم تو اهواز و بعد سه بازی سخت خونگی.

امیدوارم که موفقیت باشه و سه امتیاز شیرین خانگی + ارامش تیم .

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
منم امیدوارم این 3 امتیاز رو از دست ندیم.
ببینیم فردا 100 هزار نفر پر میشه یا نه.
باید به میداودی بازی بده آماداه بشه برا دربی :دی

Last edited:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
رسوایی در باشگاه استقلال: 12 مبتدی با پرداخت پول، بازیكن استقلال شدند

آفتاب: رئیس كمیته فنی باشگاه استقلال گفت: 12 بازیكن تیم‌های پایه‌ای، برای حضور در استقلال به رضا رجبی پول داده بودند.

در یک سال گذشته درباره فعالیت‌های صورت گرفته در آكادمی باشگاه استقلال حرف و حدیث‌های زیادی مطرح شد، اما پیگیری در مورد این وضعیت هرگز به صورت جدی از سوی مسئولان این باشگاه صورت نگرفت.

با پذیرش پست ریاست كمیته فنی باشگاه استقلال توسط حسن روشن این بازیكن سال‌های دور استقلال كه سابقه ریاست آكادمی این باشگاه را برعهده دارد با توجه به وظایفی كه برای او تعریف شده، نظارت بر عملكرد دو سال اخیر آكادمی فوتبال استقلال را برعهده گرفت. در همین راستا روشن در اولین اقدام در حكمی به مربیان امید و جوانان استقلال از آنها خواست 12 بازیكن این دو تیم اخراج شوند.

حسن روشن درباره این تصمیم گفت: هنوز رضا رجبی برای توضیحات نیامده و او فعلا كسی را قبول ندارد. پنج‌شنبه كه جلسه معارفه برگزار شود برای روز یكشنبه یا دوشنبه آینده او را برای توضیح دادن می‌خواهیم اما فكر نمی‌كنم بیاید.

وی در پاسخ به این سؤال كه چطور می‌شود در زمان فعالیت رجبی تخلفاتی صورت گرفته باشد اما از او به عنوان مدیر آنالیزورهای استقلال یاد شود، گفت: این مسائل مربوط به كادر فنی است و به ما ارتباطی ندارد. وظیفه كمیته فنی حمایت از كادر فنی است و اگر ما خطایی ببینیم می‌توانیم دلیل بروز این خطا را از كادر فنی بپرسیم ولی نمی‌توانیم در كارشان دخالت كنیم.

رئیس كمیته فنی باشگاه استقلال تصریح كرد: ‌طبق اختیاراتم در كمیته نظارت بر آكادمی فوتبال را برعهده دارم. برای من مداركی آورده‌اند كه 12 بازیكن به آكادمی استقلال پول دادند تا بازی كنند. پدران و مادران این بازیكنان به حالت شكایت این مسائل را مطرح كردند اما حاضر نیستند به صورت علنی این مسأله را بازگو كنند. من هم به آنها گفتم یا شما راست می‌گوئید یا رضا رجبی. به مربیان تیم‌های جوانان و امید استقلال هم گفتم این 12 بازیكن كه 99 درصد فوتبالیست هم نیستند، را اخراج كنند.

روشن ادامه داد: پدر یكی از این بازیكنان می‌گوید پول قرض كرده تا بتواند مبلغ مورد نظر را به آكادمی استقلال بدهد. در بین این بازیكنان مبالغ 7، 10 و 25 میلیون تومان به آكادمی پرداخت كرده‌اند. البته برخی از پدران و مادران به من گفتند دو ماه پیش قضیه را به نظری جویباری اطلاع دادند و او هم گفته به این مسأله رسیدگی می‌كند، اما خبری از رسیدگی نشده است.

وی خاطرنشان كرد: بحث در مورد فعالیت‌های آكادمی زیاد است. مربیان هم شاكی هستند و می‌گویند در این یك سال حق و حقوق خود را نگرفتند و همچنین رضا رجبی در كارشان دخالت می‌كند. من به آنها گفتم حرفتان را باور نمی‌كنم چون نمی‌خواهم یك طرفه با قاضی بروم. به جز علی چینی سایر مربیان رده‌های پایه در طوماری نوشتند مشكلاتشان را در آكادمی نوشته‌ بودند و حتی رضا رجبی بابت امضای این طومار به آنها خرده گرفته بود.

روشن در ادامه گفت: در گزارشی كه به من داده شده آمده از یک بازیكن به بهانه خریدن مكمل غذایی 7 میلیون تومان گرفته شده درحالی كه یكی از مربیان در گزارشش آورده كه حتی آب هم سر تمرین نبوده و یک روز مجبور می‌شوند از سطل زباله یك بطری پیدا كنند تا از این طریق به بچه‌ها آب بدهند.

وی تاكید كرد: 6 بازیكن امید و 6 بازیكن جوانان با حكم حق شركت در تمرینات را ندارند تا مشخص شود این پول‌های گرفته شده كجا رفته است. قطعا این نفرات هم بازیكنان خوبی نیستند چون اگر بازیكنان خوبی بودند پول نمی‌دادند.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
به امید یه بازی قشنگ و پیروزی پر گل

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
میخوایم بریم اون بالاها (صدر جدول) اونهایی که از ارتفاع میترسن همین جا پیاده شن ... :lol:

زنده باد تاج کبیر

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
من نمیتونم ببینم بازیو:(
قلیون واجبتره:cool:

استقلال باز هم میبره به کوری چشم طرفداران پرسپولیس

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
امشب بازی سختی داره تیم.
نباید فجر رو دست کم گرفت. حضور خسرو یه برگ برنده تیم هستش.

جباری نیست؟ کنار گزاشته شده؟ باید هر جوری بود مبعلی رو حفظ میکردن این جباری همیشه این بند و بساط رو داره.

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
آقا میریم برای استقلال ۴ - ۰ ببینیم نتیجه درست در میاد یا نه :دی

یه گل هم حنیف تدور میزنه :D

17275566929014760356.jpg

Forza SS

فایل های ضمیمه

• 17275566929014760356.jpg
    17275566929014760356.jpg
    27.2 KB · نمایش ها: 3

word_life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
213
خیلی بازی کسل کننده ای بود !
فجر از ما بهتر بود !

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
بازم فرهاد جوووووووووووووووووون ، ولی انصافا شانس اوردیم پاسش رسید به ولید علی اگه برهانی بود فقط 5% احتمال داشت بزنه توی گل . ای ول ولید علی هم خوب میدوه ... امیدوارم هماهنگ تر بشه با تیم چون این چیزی که من میبینم اکثر بازیکنها زیاد بهش پاس نمیدند و بازی رو میبرند جناح راست :D

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
به نظر من هم زیاد به ولید علی توجه نمیکنن در صورتی که بازیکن خوبیه .
کلا فجر به نظرم فارغ از هر نتیجه ای تیم خوبی میاد.
بریم برای طوفان در نیمه دوم.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
بازم زیاد خوب نبودیم !
البته زودتر می تونستیم به گل دست پیدا کنیم اگه حمودی و حیدری و ولید علی تو دادن پاس بیشتر دقت می کردند !
گل خوبی هم تو دقایق آخر نیمه اول زدیم باعث شد فشار روی تیم برای گل زنی کمتر بشه :)
بریم برای نیمه دوم انشالله 3 تا دیگه می زنیم تا تفاضل گلمون هم بهتر بشه :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا