• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
چرا لیگ 20 روز تعطیله؟

بعد این هفته پنجم/ تا 16 شهریور اردوی تیم ملی هست.// 16 و 17 شهریور بازیکنها برمیگردن و 18 و 19 هم هفته شیشم قراره برگزار بشه.

همیشه از این اردوهای تیم ملی ضرر کردیم ما. امیدوارم این بار حداقل باعث بشه که مصدومیت ها برطرف بشه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
172122_PhotoA.jpg

مظلومي: سرمربي تيم ملي بودم، حداقل 7 استقلالي را دعوت مي‌كردم

منتفي شدن حضور استقلال در تركمنستان و قطعي نشدن حضور مهاجراني

محمد سررشته داري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: بحث حضور استقلال در جام رياست جمهوري تركمنستان منتفي شده و استقلال در اين تورنمنت شركت نخواهد كرد.

وي در مورد دليل اين انصراف گفت: ظاهرا جابه جايي‌هايي در بين تيم‌هاي شركت كننده در اين مسابقات رخ داده و به همين دليل استقلال در اين جام حاضر نمي‌شود.

مدير روابط عمومي باشگاه استقلال در مورد رياست حشمت مهاجراني بر آكادمي اين باشگاه كه حسن روشن آن را اعلام كرده بود گفت: اين مسئله هنوز قطعي نشده است. منتظريم مهاجراني از امارات به ايران بازگردد و در اين زمينه با علي فتح‌الله زاده مذاكره كند تا مشخص شود از ايشان در چه سمتي مي‌توانيم بهره‌مند شويم.

وي افزود: شخصيت مهاجراني خيلي بيشتر از رياست بر آكادمي باشگاه استقلال است. فرمايش آقاي روشن كه اين مسئله را عنوان كرده‌اند صحيح است اما هم باشگاه استقلال و هم مهاجراني در اين زمينه بايد از نقطه نظرات يكديگر مطلع شوند.

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
بچه ها بازی خیلی حساسی داریم

اینم مهم تر هاش :دی :

دكتر عباسي كمك كرد و بخشي از اين مبالغ از جاهاي ديگر تامين شد.
اگر به مظلومي اطمينان نداشتيم او را نمي‌آورديم. مظلومي به استقلال آمد و خوب هم كار مي‌كند، حامي سرمربي هستيم و در هر شرايطي از او حمايت مي‌كنيم. هيچ آلترنايتوي نداريم.
متاسفانه وقتي شكايت يكي از شاكيان را بررسي مي كرديم متوجه شديم اين آقا نمي‌دانسته كه فرزندش را به كدام استقلال برده است. در تهران استقلال‌هاي ديگري هم وجود دارند و قطعا در مورد اين موضوع بايد با مدير كل تربيت بدني استان صحبت كنم. در تهران استقلال جنوب و استقلال‌هاي ديگري وجود دارند كه وابسته به ما نيستند، اما مردم فكر مي‌كنند كه آن‌ها استقلال هستند. به مردم اعلام مي‌كنم كه ما استقلال ايران هستيم و زماني كه مي‌خواهند فرزندانشان را ثبت نام كنند، به اين نكته توجه كنند.
اين دروغ محض است. در حال حاضر ما تيم را بسته‌ايم و 6 ميليارد هزينه كرده‌ايم. اگر من بروم و كسي به جاي من بيايد بايد گفت كه من 6 ميليارد بدهي‌ دارم؟ در آن سال من هفته پنجم رفتم. آن پنج ميلياردي را كه مي‌گويند براي بستن قراردادها در آن فصل بوده است. من كه هفته پنجم رفتم بايد تا هفته سي‌ام تمام مبالغ را پرداخت مي‌كردم؟ من هيچ بدهي نداشتم و حاضرم هر جا كه بگويند در خدمتشان باشم. واعظ ديده كه تيم خوب بسته شده است دوباره هوس كرده برگردد.
25r30wi.gif

بعضي وقت‌ها شايعاتي ايجاد مي‌شود كه آدم شاخ در مي‌آورد. فرهاد سرمايه استقلال است و در مديريت هم به من كمك مي‌كند و عصاي دست من است. مجيدي عاشق استقلال است. او سال گذشته قصد داشت كه به يكي از تيم‌هاي دوبي ترانسفر شود، اما به او گفتم كه نرود. فرهاد هم گفت كه به خاطر شما، استقلال و هوادارانش بازي مي‌كنم.
با مجتبي هم صحبت كرديم و تفاهماتي را هم انجام داديم. مشكلي نيست و او در تمرين‌ها حاضر مي‌شود.
در دوره اولي كه در استقلال بودم و6 سال دوام پيدا كرد، چهار سال به صورت مدون روي تيم‌هاي پايه برنامه‌ريزي كرديم و خروجي‌اش آندرانيك تيموريان، مجتبي جباري، وحيد طالب لو، اميرحسين صادقي، پيروز قرباني، فرزاد آشوبي و خيلي از بازيكنان ديگر بودند، اين عدم ثبات به فوتبال ضربه زده است و باز هم ضربه خواهد زد.
مورد دومي كه ايراد گرفته بودند مربوط به هيات مديره بود، البته به زودي قرار است عباسي اعضاي هيات مديره را معرفي كند. فكر نمي كنم استقلال در اين موضوع به مشكلي برخورد كند.

علي حمودي پيش از رويارويي با تيم سابقش:
بهترين بازي‌ام را انجام مي‌دهم

هافبك تيم فوتبال استقلال كه بايد مقابل تيم سابقش قرار بگيرد، درباره اين رويارويي گفت: دو سال خوب را در فولاد داشتم و سعي مي‌كنم براي استقلال بهترين بازي‌ام را انجام دهم.

علي حمودي (ايسنا)، در مورد بازي كردن با لباس استقلال در مقابل تيم سابقش اظهار كرد: دو سال خوب را در فولاد داشتم و بازي‌هاي خوبي را برايشان انجام دادم و سعي مي‌كنم در اين مسابقه بهترين بازي‌ام را براي استقلال انجام دهم. خدا را شكر مي‌كنم كه توانستم در فولاد فوتبال خوبي را انجام دهم.

حمودي بيان كرد: مشكلي با هواداران و كساني كه در فولاد هستند، ندارم. اينها موضوعاتي است كه بعضي از رسانه‌ها مطرح مي‌كنند.

هافبك استقلال در مورد تيم فولاد عنوان كرد: درست است كه در فصل جاري چند بازيكن فولاد از اين تيم جدا شدند، اما فولاد تيم جواني است و روز به روز بهتر خواهد شد.

عده‌اي از كارشناسان معتقدند كه زوج حمودي و حيدري در استقلال مي‌تواند به اين تيم كمك كند.

حمودي درباره اين موضوع گفت: فعلا دو بازي است كه در كنار هم بازي مي‌كنيم. من به تيم ديگري آمدم و خسرو هم تازه ملحق شده است. فكر مي‌كنم شرايط بهتر مي‌شود.

هافبك استقلال با اشاره به بازي نخست مقابل سپاهان گفت: در بازي اول مقابل سپاهان همه خوب بودند و من هم يكي از آن‌ها بودم و توانستم خودم را خوب نشان دهم. در بازي بعدي كل تيم نسبت به بازي اول آمادگي لازم را نداشت. در بازي نخست مقابل تيمي قرار گرفتيم كه قهرمان سال قبل بود و همه دوست داشتيم خوب بازي كنيم. من هم جزئي از آن‌ها بودم.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

پس از بررسی کمیته استیناف
کرار جاسم مقابل فولاد به میدان می‌رود

خبرگزاری فارس: رأی کمیته استیناف در خصوص محرومیت کرار جاسم اعلام شد.
[کرار جاسم مقابل فولاد به میدان می‌رود]

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی فدراسیون، پس از بررسی کمیته استیناف و درخواست بخشش کرار جاسم، مهاجم عراقی باشگاه استقلال، کمیته استیناف فدراسیون فوتبال 6 جلسه محرومیت این بازیکن را به 5 جلسه کاهش داد.

برهمین اساس با توجه به تحمل یک جلسه محرومیت در فصل گذشته و 4 جلسه محرومیت در این فصل، مهاجم عراقی استقلال در هفته پنجم می‌تواند برای تیمش در دیدار پنجشنبه اين هفته مقابل فولاد خوزستان به میدان برود.

مجیدی به تیم ملی فوتبال ایران بازگشت
6 استقلالی و 4 پرسپولیسي در ليست جدید کی‌روش

خبرگزاری فارس: ازسوی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران 24 بازیکن برای حضور در دور تازه تمرینات تیم ملی به اردو دعوت شدند.

به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، خسرو والی زاده مدیر رسانه ای تیم ملی روز سه شنبه اسامی بازیکنان دعوت شده از سوی کارلوس کی‌روش را به شرح زیر اعلام کرد:
سیدمهدی رحمتی، علیرضا حقیقی :D، شهاب گردان، احسان حاج صفی، مهردادپولادی، سیدجلال حسینی، هادی عقیلی، حنیف عمران زاده، خسرو حیدری، حسین ماهینی، جواد نکونام، قاسم حدادی فر، میلاد زنیدپور، مازیار زارع، آندرانیک تیموریان، علی کریمی، مجتبی جباری، محمدرضا خلعتبری، آرش افشین، غلامرضا رضایی، محمد قاضی، کریم انصاریفرد، سعید دقیقی و فرهاد مجیدی.

بازیکنان دعوت شده باید ساعت 15 روز جمعه چهارم شهریور ماه با در دست داشتن گذرنامه خود را در محل هتل اسپیناس به کادر فنی تیم ملی معرفی کنند.
کنفرانس مطبوعاتی کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی ایران روز جمعه ساعت 18:30 در محل تالار آمفی تاتر هتل آکادمی فوتبال انجام خواهد شد.

به گزارش فارس مجیدی در شهریور 89 توسط افشین قطبی به تیم ملی دعوت شد، اما وی از حضور در تیم ملی خداحافظی کرد.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
حقیقی فامیلی چیزی تو فدراسیون داره؟

دروازه بان تیم 15 هم لیگ!

جالبه بیشترین گل خورده رو هم داره با 7 گل (البته مس سرچشمه بیشتر گل خورده ولی 3 تاشو دروازه بان دومش خورده)

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خب 3 تا بازی مهم پیش رو داریم که خیلی تعیین کننده راه قهرمانی ما میتونه باشه. یاد نوشته 7 خان سایت طرفداران اس اس میفتم که در مورد 7 بازی اول زده بود اما الان رسیدیم به 3 بازی اصلی. اما از نظر من دو بازی پیش رومون خیلی خیلی مهمتره و از همه مهمتر همین بازی با فولاد . در مورد دربی هم خیلی چیزا هست که میذارم سر موقع میگم !

بازی با فولاد تو اهواز , یکی از فینال های لیگ واسه ماست.همونجور که نتایج چند سال اخیر نشون میده همیشه اونجا مشکل داشتیم اما اگه جدا ایندفعه رو تو این بازی سربلند بیایم بیرون دیگه جدا میشه گفت بار سفر رو بستیم که بستیم :دی
این دو بازی دو نکته مهم دارن که امیدوار کنندن , یکی بازی حمودی جلوی تیم سابقشه یکی هم بازی کرار جلوی تراکتور که انگیزشون رو بالاتر میبره. فقط ظاهرا آندو رو فردا نداریم نه ؟! تو بازی مهمی نداریمش ! ظاهرا هم میخواد جلو تراکتور خیلی آماده باشه ! از طرفی دو کارته بودنش تو بازی با تراکتور باید مواظب کارت گرفتنشم باشیم !!

و اما چه تیم ملی بشه :دی
آهای فرهاد مجیدی
pconline.sport-f296653f-b-b44sowstgr.jpg

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خوبه که فرهاد تو این سن خودش رو به تیم ملی تحمیل کرد. اراده ستونی فرهاد قابل تحسینه . ولی بی رو درواسی تا اخرین لحظه ها امید داشتم که فرهاد بگه نمیره و انصراف بده دوباره. باید حسرت این فرهاد میموند برا اون مافیاهایی که سالهای جوونی این پسر و به دلایل پوچ از تیم ملی گرفتن. الان نمیخوام لفظ و فال منفی بزنم ولی همیشه با بازیکنهای ما تو تیم ملی کم مهری بوده. فقط امیدوارم فرهاد عاقبت به خیر باشه.

کرار و که گفته بودن به غیر محرومیتش بخاطر کارت قرمز یه جلسه نیست. الان تو این خبر اونو نگفته. یعنی اون چرند بوده؟ باز خدا کنه باشه. الان باز ما کمبود داریم.

در مورد کارتها که ارین جان هم گفت/ وضع بده آندو و فرهاد دو کارته هستن و سه تا بازی سخت که دو تاش قبل دربیه. به نظرم باید به هر دو بازی بده و ریسک نکنه. چون اگه با فولاد کارتی بشن تراکتور رو نیستن و اگه نگیرن هم احتمالا جلو تراکتور میزارشون رو نیمکت که دربی رو از دست ندن. کلا اوضاع کارتها پیچیده شده و میشه تصمیمهای مختلفی گرفت.

با این تو اهواز درصد بالایی استقلالی هستندولی همیشه من تو خوزستان تیم رو غریب میدونم و بازیهای اونجا برای من با ترس همراهه. خودم فکر میکنم مساویش هم برامون برد هستو خوبه. میتونیم برنده باشیم ولی خیلی شرایط رو باید در نظر گرفت. هوا و جو خارج از ازادی و البته فولاد تیمش هم خیلی تیم یه دست خوبیه.

یکی یکی بازیها سخت تر جلوه میکنن. همیشه اینطوری بوده ولی خب فکر کنم در کل از پس همشون بر میآییم.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

مشکل بازی کرار که رفع شد ، زندی هم که آماده بازی شده ، میلاد هم تقریبا آماده بازی یه .. میریم تا اهواز رو هم تسخیر کنیم ** :happy:

آبی های ملی پوش در یک نگاه

p2g497pumvdzjuzrwt.jpg

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
بازی ساعت 10.30 و گرمای هوا قابل تحمل تره نسبت روزایی که بازی ساعت 5 برگزار میشد.
ولی شرجی همچنان پارجاست.آدمو خفه میکنه.
امیدوارم حداقل مساوی بگیریم.بازی تو اهواز واقعا سخته.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خب دوستان .... بنده به همراه پسر عممم :) میریم ورزشگاه و با تمامی وجود و از طرف همتون اس اس رو تشویق میکنیم ...

اینجا چند روزه که گرمای هوا شکسته شده ولی خفن هوا شرجیه ... امیدوارم فردا شب کمی تقلیل پیدا کنه .

به امید برد تیم استقلال ....

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خب دوستان .... بنده به همراه پسر عممم :) میریم ورزشگاه و با تمامی وجود و از طرف همتون اس اس رو تشویق میکنیم ...

به امید برد تیم استقلال ....

آقا عکس اینا فراموش نشه ..

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آقا مصطفی و البته اون یکی مصطفی جون هم ( هر دو اهواز هم هستید) ؛ سوالی دارم

آقا یه کم اگه مقدوره از حال و هوای همیشگی و عرف بازیهای استقلال تو خوزستان بگید. منظورم کلیت برگزاری و میزبانی هست. و البته نوع عمل کردن به قانون های درصدی بودن هوادارای میزبان و میهمان. برخورد با استقلال تو زمین و فشار های وارده به تیم از وقتی میاد تو شهر تا تو زمین و ...
منظورم اینه که مثلا تو تهران وقتی استقلال بازی داره دقیقا تیم میهمانش هم از شرایط خوبی برخورداره. فضا و جو براشون کاملا قابل قبول هست و بار روانی غیر متعارفی رو تیم حریف نیست. ناظر و نماینده هیات و ... هم ابدا تو کار تیم میهمان کارشکنی نمیکنن . حتی بازی با تراکتور دیدیم که نصف ورزشگاه رو در اختیارشون گذاشتن و از این جور مسائل ها. مثلا تو بعضی شهر ها ولی این کار شکنی ها که گفتم میشه. مثلا تو شمال بعضا بوده یا تو اصفهان خیلی بیش از حد از تیم شهرشون دفاع میکنن هیات فوتبال و .. بر عکس مثلا تو شیراز و مشهد یا همین همدان از این خبر ها نبوده . حالا با توجه به تمایل اکثریتی مردم خوزستان به استقلال میخوام بدونم حال و هوای این جور چیزها اونطرف ها چطوریه؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
:hmm:

به سلامتی فری زندی رو هم حدود 2 ماه نداریم !

حالا معلوم نیست دوستان اصلا بازیکن مصدوم خریدن یا بعدا مصدوم شده ، البته سر همین مصدومیت هم چند جور صحبت عنوان شده ..

تو روزنامه ها نوشته تو تمرین اس اس دچار مصدومیت منیسک (فکر کنم ) شده و کادر پزشکی نفهمیدن و بهش فیزیوتراپی دادن ! و بعد که داستان وخیم تر شده باشگاه فرستادتش پیش کادر پزشکی سابق اس اس و اونهها تشخیص دادن پارگی مینیسک داره و نیاز به عمل داره و حدود 1 و نیم ماه هم نقاهت !!

تو فارس هم زده خود پزشک اس اس گفته زندی دچار لب پرگی !! مینیسک شده و باید عمل شه و بازم البته حدود 2 ماه نیست ..

خب اگه این مشکل رو زودتر فهمیده بودن و سریع عمل کرده بودن الان حدود یکماهش گذشته بود ....

خلاصه که زندی حالا حالا ها نیست .. :eek:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آقا مصطفی و البته اون یکی مصطفی جون هم ( هر دو اهواز هم هستید) ؛ سوالی دارم

آقا یه کم اگه مقدوره از حال و هوای همیشگی و عرف بازیهای استقلال تو خوزستان بگید. منظورم کلیت برگزاری و میزبانی هست. و البته نوع عمل کردن به قانون های درصدی بودن هوادارای میزبان و میهمان. برخورد با استقلال تو زمین و فشار های وارده به تیم از وقتی میاد تو شهر تا تو زمین و ...
منظورم اینه که مثلا تو تهران وقتی استقلال بازی داره دقیقا تیم میهمانش هم از شرایط خوبی برخورداره. فضا و جو براشون کاملا قابل قبول هست و بار روانی غیر متعارفی رو تیم حریف نیست. ناظر و نماینده هیات و ... هم ابدا تو کار تیم میهمان کارشکنی نمیکنن . حتی بازی با تراکتور دیدیم که نصف ورزشگاه رو در اختیارشون گذاشتن و از این جور مسائل ها. مثلا تو بعضی شهر ها ولی این کار شکنی ها که گفتم میشه. مثلا تو شمال بعضا بوده یا تو اصفهان خیلی بیش از حد از تیم شهرشون دفاع میکنن هیات فوتبال و .. بر عکس مثلا تو شیراز و مشهد یا همین همدان از این خبر ها نبوده . حالا با توجه به تمایل اکثریتی مردم خوزستان به استقلال میخوام بدونم حال و هوای این جور چیزها اونطرف ها چطوریه؟

چشم ... رو چشمم ... بازی که تموم شد گزارشش رو میدیم خدمت اساتید ...

البته من حدودا یک سال و نیمه که اومدم اهواز و قبلش تهران که بودم بازیها رو میرفتیم آزادی ....

بازی قبلی که 4 تا خوردیم :blush: حدودا 40% ورزشگاهو داده بودن به خود فولادیا (البته حدودا 40% از جایگاهی که به فولادیا داده بودن هم خالی مونده بود) اینجا توی اهواز استقلال حرف اول و آخر و میزنه و بس ...خلاصه ترافیک جمعیت استقلالیای عزیز به حدی بود که هی مجبور میشدن سکوهای فولادیا که خالی مونده بود رو به استقلالیا تحویل بدن :cool:

عجب خاطره ی تلخی بود ... توی صف ورزشگاه هی پرسپولیسو مسخره میکردیم و میخندیدیم که 4 تا خورده .... خدا زدمون !!!!

ایشالا دوربین رو هم میبریم و با عکس بر میگردیم :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا