• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادگستر افتتاح شد » AdGostar.com | آگهی و تبلیغات اینترنتی متفاوت

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
بسم الله الرحن الرحیم

با سلام
و احترام خدمت شما،

وب سایت تبلیغاتی ادگستر با سیستمی متفاوت، کار خود را شروع کرد.

این وب سایت با استفاده از سیستم امتیازدهی به آگهی‌ها به جای استفاده از شیوه سنتی، تکراری و اشباع شده‌ی ستاره گذاری آگهی و با طراحی کاربرپسند سعی در ارائه سرویسی متفاوت و با کیفیت نسبت به سایر سایتهای مشابه می‌کند.

نحوه امتیازدهی به آگهی‌ها

۱. امتیاز بازدیدکننده (کیفیت کالا/سرویس)
اگر بازدیدکننده‌ی آگهی به آگهی دهنده اعتماد و اطمینان داشته و یا از سرویس/محصول آگهی دهنده رضایت کامل دارد، وی می‌تواند این رضایت خود را با افزایش امتیاز به اطلاع دیگر بازدیدکنندگان از آگهی برساند. همانند شکل زیر :​

۲. امتیاز ادگستر (محبوبیت کالا/سرویس)
سیستم ادگستر در ازای هر بازدیدکننده آگهی ۱ امتیاز به آگهی مورد نظر اضافه می‌کند.
این امتیازدهی به ازای هر IP بوده و در هر ۲۴ ساعت هر IP فقط یکبار محاسبه می‌شود. همچنین جهت جلوگیری از تقلب و تضییع حق سایر آگهی دهندگان امتیازدهی ادگستر به آگهی فقط در صورتی است که بازدیدکننده از هیچ سایتی ارجاع داده نشده و از خود ادگستر بر روی آگهی مورد نظر کلیک کرده باشد.

۳. امتیاز خریداری شده (اعتبار آگهی دهنده)
آگهی دهنده می‌تواند به هر میزان که مناسب می‌داند، امتیاز خریده و به آگهی خود اضافه نماید. با این کار آگهی وی در شلوغی گم نمی‌شود و در تمام صفحات سایت در صدر نتایج نمایش داده می‌شود.

امیدواریم بتوانیم روز به روز با ارائه امکانات و سرویسهای نوین و با کیفیت، رضایت شما را جلب نماییم.

AdGostar.com
آگهی و تبلیغات اینترنتی ادگستر

irwebnews

Registered User
لایک‌ها
44
من خبر شما رو منتشر کردم

ولی بدونید که با محدودیت گذاشتن برای IP به جایی نخواهید رسید.
تو ایران از یک آی پی چندین نفر استفاده میکنند...

http://www.irwebnews.com/adgostar-launched.html

Last edited:

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
من خبر شما رو منتشر کردم

ولی بدونید که با محدودیت گذاشتن برای IP به جایی نخواهید رسید.
تو ایران از یک آی پی چندین نفر استفاده میکنند...

ادگستر وبسایت تبلیغاتی متفاوت راه اندازی شد | اخبار افتتاح سایت

به خاطر انتشار خبر، بسیار سپاسگزارم.

همانطور که در پست اول اشاره کردم این کار برای جلوگیری از تضییع حق سایر آگهی دهندگانی است که به حق امتیاز می‌گیرند و در صدر نتایج به نمایش گذاشته می‌شوند.
البته این محدودیت به صورت 24 ساعته بوده و پس از گذشت این مدت، IPها دوباره شمارش می‌شوند.

می‌توانستیم به جای این کار از کوکی و یا محدود کردن امتیازدهی به کاربران عضو سایت استفاده کنیم که باز هر کدام مشکلات مربوط به خود را دارند. (مشکل نه از لحاظ پیاده‌سازی بلکه از لحاظ نتیجه عملکرد)

باز ما به تذکر شما احترام قائل میشیم و سعی میکنیم با استفاده از روشهای ترکیبی، مشکلی که اشاره نمودید(استفاده چندین نفر از یک IP) را رفع نماییم.

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
بعد از گذشت کمتر از 1 هفته از راه اندازی وب سایت تبلیغاتی ادگستر، اکثر آگهی‌های ثبت شده در این سایت در صفحات نخستین نتایج جستجوی گوگل و در برخی موارد حتی جزو اولین نتایج بوده‌اند.

ناگفته نماند اکثریت قریب به اتفاق این آگهی‌ها مواردی هستند که در بیشتر وب‌سایتهای نیازمندی ثبت شده‌اند و اینطور نیست که فقط در ادگستر ثبت شده باشند، حتی عناوین این آگهی‌ها به دلیل جستجوی فراوان جزو suggestionهای گوگل نیز محسوب می‌شوند.

چند نمونه از این موارد که در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل نمایش داده می‌شوند :

Last edited:

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
سایت خوبی هست ایده خوبی هم به کار بردید
فقط من به اینکه نشه آگهی رو در تمام استان ها و مناطق دید معترض هستم
چون آگهی های هستند که برای تمام کشور کاربرد دارن و فقط مختص یک استان نمی باشد
خوشحال هم هستم که آگهی من رتبه 1 گوگل شما رو داره :D

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
سایت خوبی هست ایده خوبی هم به کار بردید
فقط من به اینکه نشه آگهی رو در تمام استان ها و مناطق دید معترض هستم
چون آگهی های هستند که برای تمام کشور کاربرد دارن و فقط مختص یک استان نمی باشد
خوشحال هم هستم که آگهی من رتبه 1 گوگل شما رو داره :D

ممنونم از شما.

امکانی که فرمودید را به سیستم اضافه کردیم.

شما می‌تونید آگهی‌های ثبت شدتون رو ویرایش و برای هرکدام حوزه فروش/سرویس‌دهی را معین کنید.
در صورتی که محدوده فروش/سرویس‌دهی را کل کشور انتخاب کنید، آگهی شما در تمام استانها به نمایش درمی‌آیند.

منتظر انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
ممنونم از شما.

امکانی که فرمودید را به سیستم اضافه کردیم.

شما می‌تونید آگهی‌های ثبت شدتون رو ویرایش و برای هرکدام حوزه فروش/سرویس‌دهی را معین کنید.
در صورتی که محدوده فروش/سرویس‌دهی را کل کشور انتخاب کنید، آگهی شما در تمام استانها به نمایش درمی‌آیند.

منتظر انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم.

ممنون از توجه شما
آگهی هام رو ویرایش کردم
یه پیشنهاد دیگه
یه بخشی رو بزارید توی کنترل پنل کاربر که مشخص بشه مثلا از چه موتور جستجویی با چه کلمه کلیدی در چه زمانی و تاریخی به آگهی کاربر رسیده
اینطوری برای انتخاب کردن کلمات کلیدی و مانور دادن روی اونا دست آگهی دهنده باز میشه

GreenCharge

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سایت خوبی راه اندازی کردی و البته ایده تم خوبه.
امیدوارم موفق باشید

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
ممنون از توجه شما
آگهی هام رو ویرایش کردم
یه پیشنهاد دیگه
یه بخشی رو بزارید توی کنترل پنل کاربر که مشخص بشه مثلا از چه موتور جستجویی با چه کلمه کلیدی در چه زمانی و تاریخی به آگهی کاربر رسیده
اینطوری برای انتخاب کردن کلمات کلیدی و مانور دادن روی اونا دست آگهی دهنده باز میشه

متشکرم از لطف شما و پیشنهادهای خوبتون.
در مورد پیشنهاد دومتون هم به زودی اگر وقت کنیم، بررسی و در صورت نیاز اضافه می‌کنیم.

فعلا روی یک سری قابلیتهایی کار می‌کنیم که باعث بهتر دیده شدن آگهی‌ها در نتایج جستجوی گوگل هست.

سلام
سایت خوبی راه اندازی کردی و البته ایده تم خوبه.
امیدوارم موفق باشید

بسیار ممنونم از شما، من هم برای شما و سایت زیباتون آرزوی موفقیت می‌کنم.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
مبارکه :x

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
ممنونم :rolleyes:

خدمتتان عرض کنم، در مورد تغییری که در شیوه‌ی نمایش آگهی‌های مربوط به هر استان داده بودیم، با این کار (همانطور که قبلا هم پیشبینی می‌کردیم) به دلیل اینکه اکثر آگهی دهندگان محدوده سرویس‌دهی خود را کل کشور انتخاب می‌کنند بنابراین نمایش آگهی‌ها به تفکیک استان‌ها کاری بی فایده بوده و در تمام استان‌ها آگهی‌های تکراری به نمایش گذاشته می‌شدند.
بازدیدکنندگان نیز معمولا با انتخاب استانهای دیگر، قصد خرید و آشنایی با آگهی‌دهندگانی را دارند که در استان محل سکونت خودشان قرار دارند.
در واقع می‌خواهند آگهی‌ها بر اساس محل سکونت آگهی دهنده از یکدیگر تفکیک شوند.
به همین دلیل فعلا شیوه نمایش به تفکیک استان‌ها به حالت قبل برگشت.

صعود آگهی‌های ثبت شده قبلی در رتبه‌بندی نتایج جستجوی گوگل : (آگهی‌های جدید با رنگ سبز متمایز شده‌اند)

ردیف
عنوان آگهی
لینک جستجو در گوگل
رتبه در نتایج جستجو
1
IP Phone دی لینکلینک1
2کابل شبکه ضد UV
لینک1
3
اتو مو جیبی جانسون
لینک
1
2پکیج طلایی سی شارپلینک1
3ساخت یخچال طبقاتیلینک1
4ماساژور گردن مدرنلینک1
5آتلیه عکاسی سه سیبلینک2 (1)
up.gif
6بسته جامع طراحی وبلینک6 (1)
up.gif
7طراحی حرفه ای بنر و هدرلینک5 (1)
up.gif
8
کسب درآمد با internet
لینک
2
9
یخچال طبقاتی
لینک
2
10مرکز فروش مهره مارلینک2
11مبلمان اتاق کودک آپادانالینک3 (2)
up.gif
12کوچکترین بلوتوث جهانلینک7 (3)
up.gif
13
ذخیره کننده برق کامپیوتر
لینک
4
14
لیست آژانسهای مسافرتی کشور
لینک
5
15
چشمی اتوماتیک شیر آبhttp://www.adgostar.com/114/چشمی-اتوماتیک-شیر-آب-Auto-Spout.htmlلینک
7
........

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
آقا یکی بخواد تبلیغش رو حذف کنه چطوری باید اینکار رو انجام بده؟
لطفا این امکان رو بزارید توی سایت
آخه آگهی های هستند که خدماتشون تموم میشه یا اگهی دهنده دوست نداره دیگه فعال باشه و باید حذف کنه
لطفا پیگیری کنید

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
من مخالفم
اینطوری باشه تبلیغ نمیزارم

دوست خوبم:happy:، ای کاش دلیلتون رو هم ذکر می‌فرمودید تا با هم تبادل نظر می‌کردیم و در صورتی که اشتباهی مرتکب شده‌ایم متوجه آن می‌شدیم.:)
اگر دلیلتون عدم نمایش آگهی در تمام استان‌هاست - در صورتی که روال قبلی و پیشنهادی شما دوست عزیزم را ادامه می‌ دادیم :

صفحه اصلی با صفحات مربوط به هر استان هیچ فرقی نمی‌داشت چون تمام آگهی‌دهندگان (اکثریت قریب به اتفاق) حوزه فروش/سرویس‌دهی خود را کل کشور انتخاب می‌کنند، بنابراین اکثرا آگهی‌های تکراری در صفحه اصلی و صفحات استان‌ها نمایش داده می‎‌شد.

پست قبلی هم عرض کردم که بازدیدکنندگانی که آگهی را به تفکیک استانها جستجو می‌کنند، هدفشان خرید مستقیم از همشریان خوشان هست به عبارت دیگر می‌خواهند از افراد همشهری/هم استانی خودشان (به دلیل در دسترس بودن و اطمینان بیشتر) خرید نمایند.
البته کم افرادی هم نیستند که به دنبال این باشند که چه کسانی در استان خودشان سرویس دهی میکنند.

بنابراین این دو روش باید در کنار هم باشد تا کاربران به سلیقه خودشان انتخاب نمایند، کاری که می‌بایست بعد از پیشنهاد شما انجام می‌دادیم. به زودی این امکان در بالای نقشه اضافه خواهد شد.

آقا یکی بخواد تبلیغش رو حذف کنه چطوری باید اینکار رو انجام بده؟
لطفا این امکان رو بزارید توی سایت
آخه آگهی های هستند که خدماتشون تموم میشه یا اگهی دهنده دوست نداره دیگه فعال باشه و باید حذف کنه
لطفا پیگیری کنید

می‌توانید از قسمت تماس با ما اعلام نمایید تا آگهی‌های مد نظرتان غیرفعال شوند:happy:. البته اگر هنوز هم تمایل به حذف دارید ;)

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سایت جالبیه طراحیشم خوبه به دل من میشینه حداقل
موفق باشی

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
دوست خوبم:happy:، ای کاش دلیلتون رو هم ذکر می‌فرمودید تا با هم تبادل نظر می‌کردیم و در صورتی که اشتباهی مرتکب شده‌ایم متوجه آن می‌شدیم.:)
اگر دلیلتون عدم نمایش آگهی در تمام استان‌هاست - در صورتی که روال قبلی و پیشنهادی شما دوست عزیزم را ادامه می‌ دادیم :

صفحه اصلی با صفحات مربوط به هر استان هیچ فرقی نمی‌داشت چون تمام آگهی‌دهندگان (اکثریت قریب به اتفاق) حوزه فروش/سرویس‌دهی خود را کل کشور انتخاب می‌کنند، بنابراین اکثرا آگهی‌های تکراری در صفحه اصلی و صفحات استان‌ها نمایش داده می‎‌شد.

پست قبلی هم عرض کردم که بازدیدکنندگانی که آگهی را به تفکیک استانها جستجو می‌کنند، هدفشان خرید مستقیم از همشریان خوشان هست به عبارت دیگر می‌خواهند از افراد همشهری/هم استانی خودشان (به دلیل در دسترس بودن و اطمینان بیشتر) خرید نمایند.
البته کم افرادی هم نیستند که به دنبال این باشند که چه کسانی در استان خودشان سرویس دهی میکنند.

بنابراین این دو روش باید در کنار هم باشد تا کاربران به سلیقه خودشان انتخاب نمایند، کاری که می‌بایست بعد از پیشنهاد شما انجام می‌دادیم. به زودی این امکان در بالای نقشه اضافه خواهد شد.

وقتی همه کاربرها طبق گفته خودتان حوزه فروش خودشون رو کل کشور انتخاب میکنند حتما نیاز به این کار دارن که آگهی خودشان در تمام شهرها نمایش داده شود
انوقت شما میخواید محدودش کنید !
خوبه که به نظرات اکثریت احترام گذاشت
شما هم میتوانید همانند سایر سایت ها در این خصوص اقدام به ساخت ساب دومین کنید و اسامی استان ها و حتی شهرها رو بنویسید اینطوری هر کسی که مایل بود آگهی های استان یا شهر خودش رو ببینه به راحتی اقدام کنه
یا روش های دیگه
به هر حال من با اینکه کاربر رو مجبور کنید که آگهی خودش رو استانی کنه شدیداً مخالف هستم چون همانطور که قبلا هم گفتم برخی از آگهی ها خدماتش واسه کل کشور می باشد

می‌توانید از قسمت تماس با ما اعلام نمایید تا آگهی‌های مد نظرتان غیرفعال شوند:happy:. البته اگر هنوز هم تمایل به حذف دارید ;)

اوکی
ولی بهتره این دسترسی رو به هر کاربر بدهید که در مورد آگهی خود تصمیم بگیره برای حذف یا ویرایش یا غیره
و مجبور نشه واسه یه کار شخصی به شما پیغام بده
شاید برای ابتدا که سایت آروم هست روش جواب بده ولی وقتی انشاالله شلوغ شد میخواید تمام درخواست ها رو بررسی کنید !!!

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
وقتی همه کاربرها طبق گفته خودتان حوزه فروش خودشون رو کل کشور انتخاب میکنند حتما نیاز به این کار دارن که آگهی خودشان در تمام شهرها نمایش داده شود
انوقت شما میخواید محدودش کنید !
خوبه که به نظرات اکثریت احترام گذاشت
شما هم میتوانید همانند سایر سایت ها در این خصوص اقدام به ساخت ساب دومین کنید و اسامی استان ها و حتی شهرها رو بنویسید اینطوری هر کسی که مایل بود آگهی های استان یا شهر خودش رو ببینه به راحتی اقدام کنه
یا روش های دیگه
به هر حال من با اینکه کاربر رو مجبور کنید که آگهی خودش رو استانی کنه شدیداً مخالف هستم چون همانطور که قبلا هم گفتم برخی از آگهی ها خدماتش واسه کل کشور می باشد
دوست خوبم اگر ببینید انتهای پستم (با رنگ سبز) مشخص کردم که با چه روشی این خواسته شما و سایر کاربران برآورده خواهد شد.

اوکی
ولی بهتره این دسترسی رو به هر کاربر بدهید که در مورد آگهی خود تصمیم بگیره برای حذف یا ویرایش یا غیره
و مجبور نشه واسه یه کار شخصی به شما پیغام بده
شاید برای ابتدا که سایت آروم هست روش جواب بده ولی وقتی انشاالله شلوغ شد میخواید تمام درخواست ها رو بررسی کنید !!!

برای ویرایش آگهی، این امکان از قبل (در قسمت آگهی‌های من) قرار داده شده، ولی برای حذف آگهی حق با شماست.

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
بعد از حدود یک و نیم ماه از راه اندازی وب سایت تبلیغاتی ادگستر، یکسری امکانات جدید از جمله امکان درج آگهی ویدیویی و صفحه تبلیغاتی من به سیستم اضافه گردید.
دوستان عزیز، خواهش میکنم پیشنهادات و انتقادات خود را از ما دریغ نکنید.

امیدواریم روز به روز بتوانیم به میزان رضایتمندی شما در استفاده از امکانات ادگستر، بیافزاییم.

با نیازمندیهای ادگستر آگهی خود را به صورت کاملا رایگان، به طور موثرتر به مخاطبین خود معرفی نمایید.

برای اشخاصی که به دنبال تبلیغ کالا/محصولات خود هستند :

قابلیت امتیازدهی به آگهی‌ها » با این شیوه، دیگر نمایش آگهی‌ها در صفحات به صورت رندوم صورت نمی‌گیرد و شما در هر زمان مکان دقیق قرارگیری آگهی خود را می‌دانید.
بنابراین شما با استفاده از مزیت این نوع نمایش آگهی (مرتب سازی بر اساس امتیاز) می‌توانید محل قرارگیری تبلیغتان را خودتان با خرید امتیاز، تعیین کنید. آگهی شما دیگر در شلوغی گم نخواهند شد.

آگهی ویدیویی » درج آگهی ویدیویی امکانی است که برای اولین بار توسط ادگستر ارائه می‌شود. با نمایش و تبلیغ محصولات/سرویسهای خود به صورت چند رسانه‌ای، به مشتریان خود نشان دهید که محصولات/سرویسهای شما آنچه هست که آنها می‌خواهند.

صفحه تبلیغاتی » با این امکان تمام آگهی‌های خود را در یک صفحه با نام دامنه دلخواه خود به دیگران معرفی نمایید.

برای اشخاصی که به دنبال نیازمندی‌های خود هستند:

قابلیت امتیازدهی به آگهی‌ها » با این قابلیت شما از میزان اعتبار و مقبولیت آگهی دهنده در میان مشتریان باخبر شده و با اطمینان بیشتر، محصول/سرویس آگهی دهنده را خرید می‌کنید. مطمئنا آگهی‌دهندگانی که معتبر بوده و پشتوانه مالی بهتری دارند با خرید امتیاز، سعی می‌کنند با بالاتر نگه داشتن آگهی خود، آن را بیشتر در معرض دید قرار دهند.

آگهی ویدیویی » شما با مشاهده تبلیغات ویدیویی، بسیار بیشتر نسبت به آنچه که یک تبلیغ متنی یا تصویری ارائه می‌دهد، از جزئیات محصول/کالایی که قرار است خریداری نمایید باخبر می‌شوید.
می‌توان گفت آگهی ویدیویی، محصولات/کالاها را قبل از خرید برای شما ملموس‌تر می‌نماید.

irwebnews

Registered User
لایک‌ها
44
بالا