• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
درود بی کران:دی
چه کرد این ونگر؟! :دی همه رو دیوونه کرده این پسر :دی
من تازه دیشب آخر وقت متوجه شدم آرتتا و بنایون هم اومدن!!! بعد از 2-3 شب راحت خوابیدم :دی
فکر کنم یه جورایی رکورد زدیم: تو 2 روز 5 خرید انجام دادیم!!!
/
خریدهای نسبتا خوبی هم بودن البته انتظار ما بالاتر بود و گویا ونگر هم به دنبال بازیکنان بزرگتری با قیمت بالاتر بود که بعضیا دندون گردی کردن!
به مرتساکر و پارک خیلی امیدوارم. سانتوس هم باید بازیکن خوبی باشه! اما آرتتا رو به شخصه اصلا نمیشنسمش! با اینکه تو اورتون بوده و دو فصل هست ونگر به دنبالش بوده!! یوسی بنایون هم نظر مساعدی روش ندارم؛ البته یه فصل قرضی هست دیگه تحملش می کنیم :دی این خرید منو یاد اون قضیه ی ارتباط آرسنال با اسرائیل میندازه که گل نوشته بودش :دی
راستی علی از این پارک برای ما بیشتر بگو :دی سبک بازیش چجوریه؟ میگن شبیه مسی و رونالدو هستن ایشون :دی :دی :دی

تبریک میگم و حالا خیلی امیدوار شدیم برای قهرمانی در این فصل! در تمام نقاطی که به بازیکن نیاز داشتیم بازیکن خریدیم!
...و البته در آینده ای نزدیک اگر طالب باشید یه بحث چالشی در قبال عدم خرید از سوی ونگر، و یوهووکی خرید 5 بازیکن در روز آخر نقل و انتقالات و اینکه چی شد که اینجوری شد خواهیم داشت! در واقع به سیاست های خرید ونگر خواهیم پرداخت در این قسمت از برنامه :دی

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
درود بی کران:دی
چه کرد این ونگر؟! :دی همه رو دیوونه کرده این پسر :دی
من تازه دیشب آخر وقت متوجه شدم آرتتا و بنایون هم اومدن!!! بعد از 2-3 شب راحت خوابیدم :دی
فکر کنم یه جورایی رکورد زدیم: تو 2 روز 5 خرید انجام دادیم!!!
/
خریدهای نسبتا خوبی هم بودن البته انتظار ما بالاتر بود و گویا ونگر هم به دنبال بازیکنان بزرگتری با قیمت بالاتر بود که بعضیا دندون گردی کردن!
به مرتساکر و پارک خیلی امیدوارم. سانتوس هم باید بازیکن خوبی باشه! اما آرتتا رو به شخصه اصلا نمیشنسمش! با اینکه تو اورتون بوده و دو فصل هست ونگر به دنبالش بوده!! یوسی بنایون هم نظر مساعدی روش ندارم؛ البته یه فصل قرضی هست دیگه تحملش می کنیم :دی این خرید منو یاد اون قضیه ی ارتباط آرسنال با اسرائیل میندازه که گل نوشته بودش :دی
راستی علی از این پارک برای ما بیشتر بگو :دی سبک بازیش چجوریه؟ میگن شبیه مسی و رونالدو هستن ایشون :دی :دی :دی

تبریک میگم و حالا خیلی امیدوار شدیم برای قهرمانی در این فصل! در تمام نقاطی که به بازیکن نیاز داشتیم بازیکن خریدیم!
...و البته در آینده ای نزدیک اگر طالب باشید یه بحث چالشی در قبال عدم خرید از سوی ونگر، و یوهووکی خرید 5 بازیکن در روز آخر نقل و انتقالات و اینکه چی شد که اینجوری شد خواهیم داشت! در واقع به سیاست های خرید ونگر خواهیم پرداخت در این قسمت از برنامه :دی

سلام داش امیر چه عجب

آره خرید ها خوب بودن

در مورد بازی پارک من امروز بازیو کامل ندیدم نیمه دوم رو دیدم

تمام کننده خیلی خوبی هست و ضربات سرش هم خوبه

کلا فک کنم اگه جا بیوفته بازیکن خوبی خواهد شد

الته تو این بازی فوروارد هدف نبود و پشت مهاجم شماره 9 بازی میکرد

اما اگه تعویض نمیشد 4-5 تا میزد!!

کلا فک میکنم خیلی از قیمتش بیشتر بیرزه

در مورد خرید های خط هافبک ما مصدوم ها و محروم هامون برگردن با این خریدها قدرتمند میشه

ویلشر رامسی سانگ فریمپونگ روسیچکی آرتتا بنایون ... فک نمیکنم مشکلی داشته باشم

دیگه مشکل تجربه هم نیست و تجربه زیادی دارن بازیکنایی که جدیدا اومدن.

بشخصه به سانتوس خیلی امیدوارمً فک کنم بترکونه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام داش امیر چه عجب

آره خرید ها خوب بودن

در مورد بازی پارک من امروز بازیو کامل ندیدم نیمه دوم رو دیدم

تمام کننده خیلی خوبی هست و ضربات سرش هم خوبه

کلا فک کنم اگه جا بیوفته بازیکن خوبی خواهد شد

الته تو این بازی فوروارد هدف نبود و پشت مهاجم شماره 9 بازی میکرد

اما اگه تعویض نمیشد 4-5 تا میزد!!

کلا فک میکنم خیلی از قیمتش بیشتر بیرزه

در مورد خرید های خط هافبک ما مصدوم ها و محروم هامون برگردن با این خریدها قدرتمند میشه

ویلشر رامسی سانگ فریمپونگ روسیچکی آرتتا بنایون ... فک نمیکنم مشکلی داشته باشم

دیگه مشکل تجربه هم نیست و تجربه زیادی دارن بازیکنایی که جدیدا اومدن.

بشخصه به سانتوس خیلی امیدوارمً فک کنم بترکونه
علی جان گفتم که ای دی اس ال ترکیده و مخابرات هم داره کم کاری می کنه :دی اینه که با دایل اپ میام پس کم میام در ضمن دو سه روز شهرستان بودم!
/
همونطور که گفتم تو تمام نقاطی که می خواستیم بازیکن خریدیم و از این بابت خوشحالم اما ای کاش به جای بنایون یکی دیگه می گرفتیم! تو لیورپول که اوجش بازیش زیاد چنگی به دل نمی زد.
سانتوس هم که با روبرتو کارلوس مقایسه اش می کنن! جالبه فوتبال حرفه ایش رو از 22 سالگی شروع کرده!!!
مرتساکر هم اولین مصاحبه اش خیلی جالب بود. اول فکر کردم خب این هم مثل بقیه میگه که من از بچگی عاشق این تیم بودم و ... ولی دیدم این یکی فرق داره قضیه اش! سندش هم موجود بود :دی
آرتتا هم انتظارم ازش زیاده! به هر حال جا پای فابرگاس داره می ذاره! این ویلشر کی بر می گرده بابا دلمون تنگ شده براش؟ اگر بر گرده خط هافبک ردیفه!
بشخصه به پارک چو یونگ خیلی امیدوارم فک کنم بترکونه

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
تازه به وجود مرتساكر 2 متري ميتونيم سيستم علي اصغريم بازي كنيم مرتساكرو بزاريم جلو بگيم بروبچ سانتر كنن رو دروازه :دي

بهترين خريد فصل تو نظر سنجيا سايتا كه ميديدم جروينيو و ارتتا بودن

اين ارتتا يه گل دقيقه 93 داره به منچستر كه چن روز پيش ديدم حال كردم :دي

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
علی جان گفتم که ای دی اس ال ترکیده و مخابرات هم داره کم کاری می کنه :دی اینه که با دایل اپ میام پس کم میام در ضمن دو سه روز شهرستان بودم!
/
همونطور که گفتم تو تمام نقاطی که می خواستیم بازیکن خریدیم و از این بابت خوشحالم اما ای کاش به جای بنایون یکی دیگه می گرفتیم! تو لیورپول که اوجش بازیش زیاد چنگی به دل نمی زد.
سانتوس هم که با روبرتو کارلوس مقایسه اش می کنن! جالبه فوتبال حرفه ایش رو از 22 سالگی شروع کرده!!!
مرتساکر هم اولین مصاحبه اش خیلی جالب بود. اول فکر کردم خب این هم مثل بقیه میگه که من از بچگی عاشق این تیم بودم و ... ولی دیدم این یکی فرق داره قضیه اش! سندش هم موجود بود :دی
آرتتا هم انتظارم ازش زیاده! به هر حال جا پای فابرگاس داره می ذاره! این ویلشر کی بر می گرده بابا دلمون تنگ شده براش؟ اگر بر گرده خط هافبک ردیفه!
بشخصه به پارک چو یونگ خیلی امیدوارم فک کنم بترکونه

فک کنم جکی حداقل 4-5 هفته زمان میبره تا برگرده

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تازه به وجود مرتساكر 2 متري ميتونيم سيستم علي اصغريم بازي كنيم مرتساكرو بزاريم جلو بگيم بروبچ سانتر كنن رو دروازه :دي

کاملا می تونه نقش علی انصاریان رو در سیستم علی اصغری پر کنه :دی
دست آرتتا هم درد نکنه :دی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
صحبت های آرتتا درباره انتظارش برای لیگ قهرمانان...

مایکل آرتتا تایید کرد که حضور آرسنال در لیگ قهرمانان باعث شد که اورتون را ترک کند.

این بازیکن اسپانیایی در آخرین لحظات روز پایانی نقل و انتقالات با مبلغی بالا به آرسنال پیوست. اگرچه جدایی از اورتون آن هم پس از 6 سال برای او سخت بوده اما وی معتقد است انتخاب درستی در حرفه ی خود داشته و نمیتوانسته بازی در سطحی بالاتر را رد کند.

آرتتا در مصاحبه با
Sky Sports News HD از دلایل خود برای ترک گودیسون پارک صحبت کرد.

"ما از چندین روز قبل از علاقه ی شدید آرسنال به من مطلع شده بودیم، اما همه چیز در روز آخر یا بهتر بگم در دقیقه ی آخر ."

" این درست که من با دیوید مویس مذاکره داشتم و ما 5 دقیقه با یکدیگر صحبت کردیم.من به او گفتم که بهترین فرصت برای من است. فرصتی که میتوانم در لیگ قهرمانان بازی کنم و باشگاه در موقعیتی بود که باید چندین بازیکن خود را میفروخت.فکر میکنم این تصمیم برای همه خوب بود."

آرتتا به سرعت اشاره کرد که مجبور به ترک باشگاه نبوده و اورتون باشگاهی فروشنده نیست.

" نه، نه . من نمیخواهم که مردم سرمربی یا رییس باشگاه (آقای بیل کن رایت) را سرزنش کنند. صد در صد مطمئنم که این بهترین راه برای ما بود. بعضی از مردم مخالفند اما من صد در صد مطمئنمک ه این بهترین راه حل برای ما بود. من میدانم که رییس باشگاه عملکرد خوبی داشته و اصلا قصد فروش بازیکنی را نداشت. او یکی از هواداران بزرگ این باشگاه بوده و عمر خود را صرف باشگاه کرده است."

" از اینکه من باشگاه را ترک کردم او ناراحت است و من نیز ناراحتم، اما آنها باید به من اجازه ی خروج می دادند. این بخشی از فوتبال است. مطمئنم که آنها بهترین تصمیم را در قبال من گرفته اند."

آرتتا میخواهد نقش خود را برای آرسنال ایفا کند و معتقد است تحت فشار پرکردن جای خالی سسک فابرگاس نیست و نمیخواهد از بازی فابرگاس تاثیر بگیرد.

" به آرسنال میروم و با تلاش خود به تیم کمک میکنم تا قهرمان شویم. فابرگاس فوق العادست، او یکی از بهترین بازکنان لیگ جزیره بود اما من فقط میخواهم توانایی های خود را به اثبات برسانم و برای تیم موثر باشم."

آرتتا خود را برای بازی در لیگ قهرمانان آماده میکند و میگوید دلش برای لیگ قهرمانان تنگ شده است.

" من با گلاسکو رنجرز و پاریس سنت جرمن شانس حضور در لیگ قهرمانان را داشته ام و میدانم این رقابتها به چه شکل است. شما میخواهید در این مسابقات حضور داشته باشد، مدت زیادیست که در بازیهایی اروپایی حضور نداشتم و حالا که این شانس را پیدا کرده ام نمیتوانم بشتر از این صبر کنم."

همچنین بازی کردن برای آرسنال در لیگ قهرمانان و لیگ برتر میتواند شانس حضور آرتتا در تیم ملی اسپانیا رانیز افزایش دهد.

" من به تیم ملی نزدیک بودم و همیشه این رویا را در سر می پروراندم. آنها جام ها را فتح کرده اند و این فوق العاده است. اول میخواهم کار خود را به خوبی انجام دهم تا ببینم که بعدا چه پیش خواهد آمد."

//

یکی دیگر از گزینه های بی شمار خرید که هرگز به تیم اضافه نشد...
رییس باشگاه لیون، جان میکل آلاس فاش کرد که آرسنال در روز پایانی نقل و انتقالات خواهان انتقال قرضی گورکوف بوده.

گورکوف یکی از گزینه های توپچی ها برای جانشینی سسک فابرگاس و سمیر نصری بود، او که مراحل ریکاوری از مصدومیتش را میگذراند مدتهاست که در رادار آرسن ونگر قرار داد.

رییس باشگاه لیون به شبکه
RMC Sport گفت "در روز آخر نقل و انتقالات تماسی از سوی
Gilles Grimandi برای یک انتقال قرضی داشتیم.

یوآن از مصدومیت بازگشته و تمرینات خود را از سر گفته است. ما او را همچون سال گذشته انتخاب کردیم . او فصل سختی را گذراند و امیدوارم این فصل توانایی های خود را اثبات کند. "

گورکوف در 27 بازی که فصل گذشته برای لیون به میدان رفت توانست 3 گل به ثمر برساند و حالا از مصدومیت بازگشته.

لازم به ذکر است که آقای
Gilles Grimandi یکی از مسئولین استعدادیابی آرسنال می باشد.

//

پر مرتساکر سال هاست طرفدار آرسنال است...

مدافع بلند بالا و سطح آ جهانی تیم ملی آلمان در نهایت به آرسنال پیوست و حالا مرتساکر در صحبت هایش در اردوی تیم ملی آلمان در باره وجود ارتباط احساسی بین خود و آرسنال از سال های قبل صحبت می کند .
198 سانتی متری ژرمن ها در اینباره می گوید :

" ارتباط احساسی بین من و آرسنال وجود داشت . این ارتباط از زمانی که جوان بودم وجود داشت و وقتی که با لباس آرسنال قدم می زدم .
این دایره حالا تکمیل شده است . من فکر می کنم در نهایت به ان دست یافتم و بعد از اولین تمرین و یا وقتی که برای اولین بار در استادیوم قدم می زدم .
من از بابت دریافت این پیشنهاد بسیار خوشحالم و فکر نمی کردم اینگونه شود .
وقتی من جوان بودم برای دیدم اقوامم به انگلیس رفتم و به عنوان یک مجنون فوتبال همیشه با یک پیراهن فوتبال باز می گردید و البته من آن زمان پیراهن آرسنال را گرفتم و برادرم پیراهن منچستر یونایتد . "​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امیر راستی فهمیدی فردی لیونگبرگ رفت تیم قطبی؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

اینا تو قاموس ما توپچی ها نمی گنجه

اما مرتساکر رو میبینم حال میکنم
خیلی رعناست

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چه میکنه رابین 4 تا گل زد به سن مارینو

[h=6]آرون رمزی گل برتری تیم ملی ولز را به ثمر رساند !!!!

ولز 2 - 1 مونتنگرو[/h]

Last edited by a moderator:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
امیر راستی فهمیدی فردی لیونگبرگ رفت تیم قطبی؟
شوخی می کنی علی؟!
الان چند سالشه؟
خدا رو شکر نرفت پیش عربا!
///
علی الان ای دی اس ال ندارم می تونی یه کاری بکنی؟ بازی با منچستر آخر بازی یکی از هوادارا پیراهن قدیمی باشگاه با تبلیغ JVD رو آورده بود ورزشگاه! می تونی عکسشو برام گیر بیاری؟ می خوام بذرم برای آواتار!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
شوخی می کنی علی؟!
الان چند سالشه؟
خدا رو شکر نرفت پیش عربا!
///
علی الان ای دی اس ال ندارم می تونی یه کاری بکنی؟ بازی با منچستر آخر بازی یکی از هوادارا پیراهن قدیمی باشگاه با تبلیغ JVD رو آورده بود ورزشگاه! می تونی عکسشو برام گیر بیاری؟ می خوام بذرم برای آواتار!

35 سالشه امیر

باشه الان *** قطعه وصل بشه واست میگردم

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
06098083072389404359.jpg

خشم اژدها:دي

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ریو میایچی تیم ملی ژاپن دعوت نیست؟
///
کیا این عکس مال بازی با منچستره؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوشبختانه فک نکنم دعوت شده باشه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
علی این آواتار ما چی شد؟ :دی
/
من امروز دیدم که سایت هواداری هم عوض شده! بد نیست اما دلیلی نداره که اینقدر تغییر و تحول بدن توش!
/
پیش به سوی موفقیت های گم شده...

بالا