• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
بازگشت آندو و منتظری به ترکیب اصلی

سايت گل ـ مربيان استقلال پس از بازي با تراكتورسازي در جريان تمرينات و همچنین جلسه فنی که دیروز انجام شد ازنکته خاصی را مئرد توجه قرار دادند. چیزی که مظلومی هم در کنفرانس مطبوعاتی بعد از مسابقه با عصبانیت از آن حرف زد این بود که بازیکنان تیم در هنگام ضربات ایستگاهی شرح وظایف خود را انجام نداده اند و آزاد ماندن حمله وران تراکتورباعث سه گلی شده که تراکتور با آن به صدر جدول رسید. .پرویز مظلومی اصرار فراوان دارد كه پژمان منتظري هرطور شده توسط پزشكان تيم براي بازي آماده شود و آخرین اخبار حاکی از ان است که او به این دیدار خواهد رسید.از طرفی مظلومی از عملکرد مهدی امیرآبادی در بازی با تراکتورسازی راضی نیست و این امکان وجود دارد که ولیدعلی به عنوان دفاع چپ بازی کند.
در خط هافبک آبی پوشان هم تغییری به وجود نخواهد آمد و نکته مهم بازگشت آندرانیک تمیوریان خواهد بود که در بازی با تراکتورسازی محروم بود.
در این چند روز خبرهایی هم در مورد حضور میلاد میداودی یا آرش برهانی در ترکیب ثابت استقلال شنیده شده و اگر ترس میلاد ریخته باشد شانس او برای حضور در زمین کم نیست. البته از یاد نبریم که عملکرد برهانی در داربی ها پشتوانه خوبی برای این مهاجم غیرقابل پیش بینی است.
درحال حاضر فریدون زندی تنها مصدم جدی استقلال است.

دوست دارم هواداران استقلال تشويقم كنند/ جاسم كرار: گل برترى استقلال را به پرسپوليس مى زنم

جاسم كرار عراقى هنوز نتوانسته عملكرد خوب خود در تراكتورسازى را در استقلال تكرار كند. او مقابل تيم سابقش هم نتوانست مانع شكست آبى پوشان شود و البته به گفته كارشناسان عملكرد ضعيفى داشت. كرار خودش معتقد است هنوز با شرايط تيم خو نگرفته و كمى زمان مى برد تا هماهنگى ايجاد شود.
او مى خواهد اولين گل خود با پيراهن استقلال را در دربى پايتخت به ثمر برساند. گفت وگوى ابرار ورزشى با كرار را در ذيل مى خوانيد:
• از بازى با تراكتورسازى شروع كنيم. چطور بود؟
- من سال پيش در تراكتورسازى حضور داشتم و مى دانستم كارمان مقابل اين تيم بسيار دشوار است. ما خوب شروع كرديم اما ناهماهنگى ميان نفرات كار دستمان داد و در نهايت هم بازى را واگذار كرديم.
• خودت هم مقابل تيم سابقت عملكرد خوبى نداشتى.
- خب من ۲ روز قبل از بازى به جمع نفرات اضافه شدم و يك روز قبل از مسابقه هم در بيمارستان بودم و زير سرم قرار گرفتم. با اين شرايط آمدم و مقابل تراكتورسازى بازى كردم و هر چه داشتم براى تيم گذاشتم. به هر حال متاسفم كه نتوانستم كمكى به استقلال كنم.
• چرا جاسم كرار هنوز در استقلال نتوانسته مثل مدت حضورش در تراكتورسازى بدرخشد؟
- به هر حال شرايط متفاوت است اما قول مى دهم به زودى بهترين بازى هايم را براى استقلال به معرض بگذارم، طورى كه فريادهاى هواداران تراكتور كه مى گفتند «كرار، كرار» را از زبان هواداران پر شور استقلال بشنوم.
• چرا اينقدر براى حضور در ايران قبل از بازى با تراكتورسازى تعلل كردى؟
- من مشكلى داشتم كه نتوانستم به موقع در تمرينات حاضر شوم. در اين مورد براى مسئولين باشگاه هم توضيحات بسيارى دارم كه قرار است در اسرع وقت آنها را به مسئولين ارائه كنم.
• اوضاع كنونى استقلال چگونه است؟
- خيلى خوب. ما باخت به تراكتورسازى را به دست فراموشى سپرده ايم و تمام هدفمان اين است كه خوب تمرين كنيم و آماده دربى شويم. كادرفنى نيز امروز (ديروز) به بازيكنان استراحت داد تا از فردا (امروز) كارمان را با قدرت شروع كنيم. ديگر به شكست مقابل تراكتور فكر نمى كنيم و در حال حاضر تنها هدفمان پيروزى در دربى است.
• براى اولين بار قرار است در دربى حاضر باشى. چه احساسى دارى؟
- در مورد دربى چيزهاى زيادى شنيده ام و خوشحالم كه قرار است براى اولين بار حضور در اين بازى حساس را تجربه كنم. اميدوارم با بازى خوب ما همراه باشد و انشاءالله ۳ امتياز را بگيريم تا هوادارانمان ما را به خاطر باخت به تراكتورسازى ببخشند. تيم ما از هر لحاظ نسبت به پرسپوليس برترى دارد و براى پيروزى در دربى آماده ايم.
• قول گلزنى به پرسپوليس را مى دهى؟
- بنويس از دربى پايم به گلزنى باز مى شود. اصلاً بنويس گل پيروزى استقلال را خودم به پرسپوليس مى زنم. اميدوارم شانس با من يار باشد.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
لووووول. مرسی آخر تیتر بود خداییش.

sasan s: دوست عزیز لطفا قوانین تاپیکهای هواداری رو رعایت کنید. با تشکر

Last edited by a moderator:

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98

پرویز مظلومی اصرار فراوان دارد كه پژمان منتظري هرطور شده توسط پزشكان تيم براي بازي آماده شود و آخرین اخبار حاکی از ان است که او به این دیدار خواهد رسید.از طرفی مظلومی از عملکرد مهدی امیرآبادی در بازی با تراکتورسازی راضی نیست و این امکان وجود دارد که ولیدعلی به عنوان دفاع چپ بازی کند.

ولید علی دفاع چپ!؟ اگه قرار باشه پژمان به بازی برسه پس می تونن میثم رو بزارن دفاع چپ. جواد شیرزاد کجاست چرا ازش خبری نیست

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مرد جنجالی تقلید صدا در تمرین استقلال

7kuc9hf5p92yc0i5ss4h.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال در فاصله 3 روز به آغاز دربی 71 از ساعت 18:30 در ورزشگاه دستگردی تمرینات خود را پیگیری کرد. قرار بود تماشاگران امروز در ورزشگاه دستگردی حضور پیدا نکنند اما منصور پورحیدری پس از مشاهده آنها مقابل درب ورزشگاه دستگردی از مسئولین خواست تا تماشاگران را راه دهند.

پورحیدری از هوادران تیم استقلال خواست از فردا تا روز دربی در تمرینات شرکت نکنند تا این تیم در آرامش کامل به تمرینات تاکتیکی بپردازند.

* میلاد میداودی و مجتبی جباری با کمی تاخیر به محل تمرین آبی‌پوشان رسیدند.

* سامان گوران که در این چند وقت اخیر با تقلید صدای علی دایی، فردوسی پور و... در برنامه‌های مختلف و همچنین حضور در برنامه خنده بازار سروصدای زیادی به پا کرده است، در تمرین آبی‌پوشان حاضر شد و کارهای تاکتیکی این تیم را نظاره کرد.

* ولید علی که روز گذشته خود را به تهران رسانده بود از امروز در تمرین تیمش شرکت کرد تا برای دیدار با پرسپولیس آماده باشد.

* حدود 200 نفر از هواداران استقلال به شدت به تشویق این تیم پرداخته و از مظلومی خواستند تا مثل دو بازی گذشته مقابل پرسپولیس این تیم را شکست دهند. این هواداران بارها بارها مظلومی و بازیکنان تیم استقلال را مورد تشویق خود قرار داده و برای دیدار با پرسپولیس به آنها روحیه دادند.

* فریدون زندی که با مصدومیت روبرو است با لباس شخصی در تمرین آبی‌پوشان شرکت کرد و برای دقایقی با مظلومی به صحبت پرداخت.

* پژمان منتظری و فرهاد مجیدی در ابتدای تمرین به دویدن دور زمین و کارهای اختصاصی پرداختند.

* یکی از نکات جالب امروز حضور یکی از تماشاگران با پیراهن پرسپولیس بود این نوجوان درحالی که پیراهن سراسر سرخ به تن داشت، در میان تماشاگران استقلال نشسته و به شدت بازیکنان این تیم و مظلومی را تشویق می‌کرد.

* مدافع تنومند نیوزلندی با نام استیو هولد در تمرین آبی‌پوشان شرکت کرد. جثه درشت این مدافع باعث تعجب بازیکنان شده بود.

* فرهاد مجیدی زودتر از بازیکنان ورزشگاه دستگری را ترک کرد و در کارهای تاکتیکی این تیم شرکت نکرد.

* عکاسان حاضر در ورزشگاه که برای پوشش تصویری تمرین استقلال در محل تمرین حاضر بودند، از منصور پورحیدری سرپرست استقلال گلایه می کردند. پورحیدری از عکاسان خواسته بود که تنها 15 دقیقه در کنار زمین حضور داشته باشند و در بقیه دقایق تمرین به جایگاه خبرنگاران و یا تماشاگران بروند که این مسئله مشکلاتی را برای عکاسان رسانه های مختلف بوجود آورد.

* تمرینات استقلال از فردا بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران پشت درهای بسته برگزار می شود.

تیم فوتبال استقلال روز جمعه از ساعت 18:30 در ورزشگاه آزادی مهیمان پرسپولیس تهران خواهد بود.

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
sسلام بچه ها

من واسه اولین بار میام ورزشگاه واسه دوربین که گیر نمیدن نه؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
sسلام بچه ها

سلام

فکر نمیکنم بردن دوربین اشکالی داشته باشه

حيدري به هواداران استقلال:در دربي جبران مي کنيم

00005159.jpg

پس از پايان تمرين امروز تيم استقلال تهران ، خسرو حيدري در مصاحبه اي اختصاصي با کانون هواداران باشگاه استقلال به سوالات خبرنگار کانون درباره آخرين وضعيت استقلال قبل از دربي 71 پاسخ داد .

در ابتدا از درباره بازی استقلال - تراکتور سوال بگو .چی شد که استقلال بازی را واگذار کرد ؟
ما در آن بازی تمام تلاشمان را کردیم دو گل هم زدیم اما روی سه ضربه ایستگاهی سه گل خوردیم . خود من بد بازی نکردم . اما به هر حال متاسفانه بازی را واگذار کردیم

* برخی ها اعتقاد دارند خط دفاع استقلال انسجام لازم را نداشت دلیل آنها هم دریافت سه گل یک شکل در یک بازی است ؟

ببنید دفاع استقلال مشکل خاصی نداشت و ندارد در بازی تراکتور مشکل ما یارگیری نامناسب بود و با وجودی که برای یارگیری تاکید شده بود اما اینکار به خوبی صورت نگرفت و همین عامل دریافت گلها شد

*تعویض علی حمودی روی عملکرد جناح راست استقلال تاثیری داشت ؟

به هر حال این نظر کادر فنی است . من سعی می کنم با آقای حمودی زوج خوب و موفقی تشکیل دهم اما تعویض ها با صلاحدید کادر فنی صورت می گیرد و من نظر خاصی در این مورد ندارم .

*از تراکتور که بگذریم می رسیم به بازی با پرسپولیس . این روزها همه تمرینات شما برای این بازی متمرکز است ارزیابی شما از شرایط تیم استقلال چیست؟

شرایط خوبی داریم بعد از باخت به تراکتور انگیزه ما برای بازی با پرسپولیس بیشتر شده است و فعلاً سخت برای این مسابقه تمرین می کنیم همه چیز خوب است و اوضاع تیم راضی کننده است .

*دربی قابل قابل پیش بینی نیست اما خواستیم نظر شما را هم جویا شویم ...

درسته دربی قابل پیش بینی نیست چون شرایط این مسابقه متفاوت است ربطی هم به تیم ضعیف و قوی ندارد انگیزه ها برای این مسابقه خیلی زیاد است اهل کری خواندن هم نیستم اما مطمئن باشید تیم پرسپولیس مقایل استقلال فشار زیادی متحمل خواهد شد و سعی خواهیم کرد از تمام جهات به این تیم فشار وارد کنیم و برنده باشیم

* و صحبت پایانی...

هوادران استقلال مطئن باشند باخت به تراکتور در بازی دربی به فراموشی سپرده می شود و ان شاءالله در بازی با تیم پرسپولیس باز هم هوادران خود را شاد و خوشحال کردم همین جا اعلام می کنم منتظر حضور پرشما آنان در آزادی هستیم ....

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خیلی جالبه...کلا..

کاظیمان رو اورده 90...

الانم از تراکتور سازی..

ولی هیچ خبری از فرهاد بهترین گلزن لیگ نیست..

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
sسلام بچه ها

دوست عزیز اگر نظر برادر کوچکت رو بخوای به نظر من برای بار اول داربی رو نرید بهتره - چون ممکنه کلا قید استادیوم رو بزنید
بهتر اول با بازیهای دیگه شروع کنید.(اینجوری اعتیاد آور هم هست ;) )

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

خب به دربی نزدیک میشیم و کری خونی تو تیم ها حاشیه ایجاد میکنه. با بودن پورحیدری از این قضیه خیالم راحته که نمیذاره تیم زیاد مصاحبه کنه .
با بودن اندو خیلی مشکلاتمون حل میشه و در دفاع هم با نبودن امیرآبادی (که این بازی اخر خیلی ضعبف بود) و برگشتن پزمان میتونیم خوش بین باشیم ضمن اینکه بازی قبلی حنیف هم اون حنیف نبود و خب وضع دربی فرق میکنه. خب تو دروازه و خط هافبک و حمله هم اوضاعمون خوبه/ بار فنی تیم کاملا میچربه و قابل قبوله/ باخت به تراکتور تیم رو به لحاظ روحی به نقطه عطف میرسونه و البته بازی رقیب با ذوب هم میتونه گمراه کننده باشه هم برای ما و هم برای خود اون تیم. بهر حال همه چیز برای ما مهیا تر به نظر میرسه و فقط باید جنگ روحیه رو تو دربی نبازیم تا برنده این بازی باشیم . هر چند خیلی به جو بد بین هستم و به جریان های غیر فوتبالی. بهر حال دو برد ما تو سال گذشته میتونه بهانه غیر فوتبالی خوبی باشه برای برنده نشدن اشتقلال! امیدوارم هر چی میشه فوتبال برنده باشه و همه چیز فوتبالی جلو بره چون مطمعنا به ضرر ما نخواهد شد.

sسلام بچه ها

ببین رفیق دوستمون مهدی جان خیلی نکته خوبی رو گفتن و من خیلی موافقم باهاش.

ضمن اینکه دوربین شانسی هست. معمولا میگیرن. اگه نگیرن باید بدی به اون چادر اماناتشون ! :دی و خیلی کم هم دیدم که کسانی با خواهش و من بمیرم تو بمیری تونستن ده نفر و راضی کنن بیارن تو. کلا ریسک هست.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خب ! من یه مطلبی خوندم گفتم اطلاع رسانیش هم بکنم البته نقل به مضمونه نمیدونم چقدر موثقه :

wrd35nn0k7itmqp6klj.jpg

کانون هواداران باشگاه استقلال در نظر دارد بر اساس پیشنهاد و درخواست هواداران این تیم ، از این پس در تمامی مسابقات استقلال ، در دقیقه 7 به صورت هماهنگ و یکپارچه فرهاد مجیدی کاپیتان ارزنده خود را مورد تشویق قرار دهد . شروع اجرای این طرح از دربی 71 خواهد بود و بر این اساس طرح ، در دقیقه 7 دیدار تیمهای استقلال - پیروزی که در روز جمعه 25 شهریور برگزار می شود هواداران این تیم از جا برخاسته و یک صدا فرهاد مجیدی را تشویق خواهند کرد از این پس نیز در تمامی مسابقات استقلال (چه میزبان باشد و چه مهمان ) این طرح با حمایت هواداران تیم استقلال به مرحله اجرا در خواهد آمد.

این طرح ابتکاری که با هدف قدردانی از تلاشهای خستگی ناپذیر کاپیتان شایسته تیم استقلال اجرا می شود اولین نمونه در تاریخ فوتبال ایران و دنیا محسوب می شود.

کانون هواداران استقلال ضمن نامگذاری دقیقه 7 به نام فرهاد مجیدی ، اعلام کرد هماهنگی لازم با لیدرهای کانون صورت گرفته و از هواداران این تیم نیز درخواست کرد به هر صورت ممکن درباه این طرح اطلاع رسانی کنند تا اتحاد و انسجام لازم برای تشویق کاپیتان شماره 7 خود در دقیقه 7 هر مسابقه حاصل شود

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
واسه یه کار دیگه میرم تهران ولی خوب جمعه بیکارم جایی هم ندارم که برم فوتبالو ببینم دی: پس چه جایی بهتر از ازادی

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام ...خب بعد از مدتی که نتونستم بیام الان دوباره تو جمع بچه ها هستم .... بازی با تراکتور رو باختیم که اگه میبردیم مطمئنم توی باد برد تراکتور ، دربی رو میباختیم ... اما الان قول میدم بتون که بازی ر به هیچ وجه نمیبازیم ....

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
حدادي فر،عقيلي،مجيدي کانديداي بازيکن سال آسیا

شانس قاسم حدادي فر براي حضور در ليست نهايي با توجه به همراهي تيم ذوب آهن در ليگ قهرمانان آسيا و تيم ملي در مقدماتي جام جهاني بيشتر از دو بازيکن ديگر است.

کنفدراسیون فوتبال آسیا اولین فهرست کاندیداهای مرد سال 2011 آسیا را منتشر کرد که در این فهرست 15 نفره نام 3 بازیکن ایرانی نیز دیده می شود. فرهاد مجیدی، هادی عقیلی و قاسم حدادی فر 3 بازیکن ایرانی حاضر در این فهرست هستند.

کره جنوبی و ایران 3 بازیکن و ژاپن نیز 2 بازیکن در این فهرست دارند. عراق، امارات، چین، ازبکستان، عربستان، اردن و سوریه نیز هرکدام یک بازیکن در این لیست دارند. این فهرست ماه آینده و بعد از بازی های مقدماتی جام جهانی، مقدماتی المپیک، لیگ قهرمانان آسیا و ای.اف.سی کاپ به روز می شود و ممکن است از آن بازیکنی حذف و بازیکنان جدیدی به آن اضافه شوند.
مراسم انتخاب بازیکن سال 2011 آسیا روز چهارشنبه دوم آذر 90 در کوالالامپور برگزار می شود.

فهرست کاندیداهای اولین لیست

1. دنگ ژوئوژیانگ(چین)

2.فرهاد مجیدی( ایران)

3.فراس الخطیب( سوریه)

4. قاسم حدادی فر( ایران)

5. ها تائه گون( کره جنوبی)

6. هادی عقیلی( ایران)

7. حسن عبدالفتاح( اردن)

8. اسماعیل مطر( امارات)

9. کیسوکه هوندا( ژاپن)

10. کو جا چئول( کره جنوبی)

11. محمد نور( عربستان)

12. سرور جپاروف( ازبکستان)

13. تاکاشی اینوی( ژاپن)

14. یئوم کی هون( کره جنوبی)

15. یونس محمود( عراق)

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود به همه آبی دلان عزیز

چیز زیادی نمونده به داربی و انشالله یه بازی خوب از استقلال و یه برد دیگه ....

یکی فرهاد رو بگیره :دی

یاد ناصر خان گرامی

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
بيا از قطره ها دريا بسازيم

130_01312722930.jpg

هفتادويكمين شهرآورد در راه است،ميداني ديگر،رويارويي ديگر و عرصه اي ديگر براي يك حماسه...

دربي براي ما آبيها ياد آورخاطرات عمدتا شاد و غرور انگيزي است، از گل ثانيه 30 علي سامره تا گل هاي دقيقه 90 مظلومي،مجيدي و قرباني ... تا شوت هاي كاپيتان فكري...بارها خنديديم و گهگاهي آه حسرت كشيديم ... هفتاد بازي خاطره، هفتاد بازي دلداگي و هفتاد بازي تلخ و شيرين را سپري كرديم تا به اين ميدان رسيديم. امسال بار ها ثابت كرديد كه بهترين هستيد، شما بي شماريد و نيازي به فراخوان و دعوت نداريد اما اين چند خط بهانه اي است تا مرور خاطرات كنيم و دلي به يك ديگر بدهيم.

بيا از قطره ها دريا بسازيم... بيا از من و تو ما بسازيم سكوهاي آزادي منتظر قدوم پاك و بي ريا شماست... فرزندان پرافتخارتين تيم ايران در قاره كهن نگاهاشان به حضور و حمايت شماست .... مثل هميشه يار دوازدهم باشيد، ياوري پرقدرت و پاك، ياري كه عاري از هرگونه بديهاست و درس معرفت و اخلاق مي دهد... ياري كه با جوانمردي و غيرت جمله مي سازد... با استقلال باشيد آنچنان كه بالغ بر 65 سال است تنهايش نگذاشتيد،عليرغم سفسطه گريها اخير پيرامون مبحث داوري و يا حاشيه سازيها، فقط و تنها فقط به تشويق و توفيق تيم محبوب خود بيانديشيد... وعده ديدار ما... ساعت 18و 30 دقيقه روز جمعه ورزشگاه آزادی

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب تراکتور باخت
ما فردا می تونیم با برد به صدر برگردیم
و فکر کنم این خودش یک روحیه خوب برای بچه ها باشه :happy:
من امیدوارم اگه بچه ها بازی خودشون رو بکنند ما 100 درصد می بریم
نمی خوام قاطع صحبت کنم ولی با شرایط ما و شرایط اونها چیزی که فوتبال میگه اینکه ما باید برنده باشیم ولی همه چیز رو نمیشه پیش بینی کرد و همینطور قانون های مسخره ما !!!
ولی من امیدوارم که این بازی رو می بریم چون ما بهتریم :cool:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
خوب تراکتور باخت
ما فردا می تونیم با برد به صدر برگردیم
و فکر کنم این خودش یک روحیه خوب برای بچه ها باشه :happy:
من امیدوارم اگه بچه ها بازی خودشون رو بکنند ما 100 درصد می بریم
نمی خوام قاطع صحبت کنم ولی با شرایط ما و شرایط اونها چیزی که فوتبال میگه اینکه ما باید برنده باشیم ولی همه چیز رو نمیشه پیش بینی کرد و همینطور قانون های مسخره ما !!!
ولی من امیدوارم که این بازی رو می بریم چون ما بهتریم :cool:

یکی از مسخره ترین قانون هائی که فقط تو این بازی اجرا میهش 50-50 بودن درصد تماشاگراست.
هیچ دلیلی برای این کار نیست.
فقط خدا کنه به این برهانی بازی نده هر چند آمارش تو دربی خوبه ولی اگه روز خوبش نباشه (که تا اینجای لیگ نداشته) قابلیت خراب کردن تک تک موقعیت ها رو داره
ای کاش زندی هم میبود تا میونه میدونه قبظه میکردیم.هر چند الانشم در وضعیت بسیاری خوبی هستیم.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
برادر پژمان منتظری به من گفت که داداشش بازی نمیکنه ..... اگه درست باشه و بازی نکنه با توجه به قد کوتاه حسینی و شیرزاد (امیرآبادی) مطمئنا به مشکل برمیخوریم .... کسی خبری از پژمان نداره ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا