مسن چه امضای قشنگی داره خدا وقتشو بیشتر کنه:دیامضا گذاشته شد
مسن چه امضای قشنگی داره خدا وقتشو بیشتر کنه:دیامضا گذاشته شد
خب این هم کد امضا برای دوستان :
HTML:[CENTER][IMG]http://www.mihanimg.com/images/dphogjjdurlkhs1v4uq.jpg[/IMG] [B]باز هم یک دربی دیگه و باز هم یک شکست و تحقیر دیگه جلوی بهترین و بزرگترین [COLOR="#0000FF"]تیم آسیا[/COLOR] .. چیزی نداریم بگم جز اینکه حتی تیر دروازه و پنالتی با کمک داور هم نتونست جلوی [COLOR="#0000FF"]هت تریک[/COLOR] شدن ما رو بگیره .. زانو میزنیم و تا عمر داریم باید این حقیقت رو قبول کنیم که : [COLOR="#0000FF"][SIZE=2]استقلال[/SIZE][/COLOR] تا ابد سرور ما [COLOR="#FF0000"]لنگی[/COLOR] هاست و قسم میخوریم از این پس بیشتر به فکر علف خوردن باشیم تا کری خوندن ![/B][/CENTER]
یه نکته هست فقط اینکه این امضا رو تمام دوستانی که برای دربی شرط بسته بودن باید بذارن . چه اونهایی که تو لیگ هستند و چه اونهایی که فقط برای این بازی شرط بسته بودن !
یعنی صد رحمت به امضایی که یوسف تنهایی گذاشت!!!
این چیه؟ 3 روز معطل کردین اینو بدین؟! واقعا که!!
یوسف من از همینجا در کسوت برادری البته دی... دستت رو می بوسم بابته امضای قبلی حداقل فان بیشتر بود جالب تر بود!
جان آرین که خیلی برام عزیزه من امضا نداشتم دیدم امضا باید بذارم خیلی خوشحال شدممسن چه امضای قشنگی داره خدا وقتشو بیشتر کنه:دی
من این امضا رو یک سال تو امضام میزارم باشهبهترین و بزرگترین تیم آسیا
چلسی ها: :cap:
F A R A M A R Z-navid69-Amenocy-H-C-j_2006_n-Moostafa-HAM!D-.:Bermoda:.-STEPS -سعادت-
مسن گروه منچستر رو استارت کن
...
هیچی نمیگم در مورد امضا!
همین که دیر دادید معلومه چقدر مخالف داشته!
واقعا امضا بدون داشتن خلاقیت
من به این امضاها میگم امضاهای عقده ای!
بیشتر از اونکه تحقیر تیم حریف رو نشون بده عقده تیم خودتون رو داره تو این امضا نمایش میده![]()
همه اون چیزایی که براتون عقده شده بود تو این یکی دو سال به لطف خود ما به دست اوردید و الان باید عقده گشایی کنید دیگه![]()
این عقده هم شده قضیه بحث ستاره قهرمانی که توی هیچ کجای دنیا حتی افغانستان و کشورهایی که صاحب فوتبال نیستن هم شما نمیتونید ببینید که ستاره های قهرمانی توی سری مسابقات دیگه ای رو بیارن روی لوگو باشگاه و توی لیگ به نمایش بزارن![]()
شما اگه تونستی این رو ثابت کنی:
من این امضا رو یک سال تو امضام میزارم باشه![]()
به قول حامد ایلبیگی: از کجا؟![]()
امضا خیلی قشنگه دمتون گرم![]()
من دارم گریه میکنم آرهخب حالا گریه نکن یوسف ! آخی
در مورد امضا هم همین که یه عکس فان هم توش گذاشتیم برید خدا رو شکر کنید ! امضای شما هم ماله چند سال پیش هست معلوم میکنه کدوم امضا از رو عقدست ! انقد هم ریزید که نیاز به کل کل نیست اصلا !
برو امضا دادن یاد بگیر عزیز منبهترین و بزرگترین تیم آسیا
آرین گروه منچستر رو بزن
من و مسن حال نداریم
بعد بازی باید امضا رو بدیم ها
اخی بمیرم عقده ای شدید بس که گریه کردین ما که هر روز شادیم بخیل نیستیم 3 روزم شما اس اس ها بخندینشما نگی جالب نیست کی بگه اخه:دی
شما بزار ما یکم بخندیم خیلی وقته بعد از دربی کم خندیدیم![]()
هستی جان فعلا همین باشه خوبه ما راضییم
بازی برگشت باز یه بهترش و براتون میخریم.
جدی چقدر امضا بدیم اخه؟