بنظرتون مسی کاپیتان باشه خوبه ؟
من تیمم رو درست نکرده بودم و دی ماریم و رونالدو رو نیمکتن! یه بازیکن مصدوم هم تو ترکیب داشتم. اگر تعویض سومم رو انجام بدم احتمالش هست که اون بازیکن مصدوم با دی ماریا یا رونالدو تعویض بشه؟؟؟ (اصولا نه :دی)
چرا که نه !!
امیرجان اگر بازیکن مصدومت دیشب بازی داشته به نظرم بهتره هیچ تعویضی نکنی شاید اتوماتیک تعویضش کرد . البته توجه کن ببین نفر اولی که روی نیمکت هست کدوم بازیکنته؟ اگه رونالدو هست به ریسکش میرزه.
پ.ن: شما که انگلیسیت خوبه یه نگاه به قوانین بنداز ببین چی گفته در این رابطه
پ.ن2: دفعه پیش که مشاوره دادم فرزاد 7 امتیازش پرید این دفعه رو نمیدونم چه بلایی سر شما بیاد :دی !!
شاد و پیروز باشید
مرسی آقا فرزاد و آقا ساسان.
نه دیگه شما فعال نکردی و بعد یه مدت گویا دوباره باید ثبت نام کنیسلام
من هر چی میزنم می خواد وارد بشه می زنه میگه user name and password اشتباه هست در صورتی که اشتباه هم نیست بعد هم وقتی forgot رو می زنی و ایمیل رو میدم میگه همچین ایمیلی اصلا ثبت نام نکرده !!!
من ایمیل که می فرسته رو اکسپت نکردم فکر می کنید از همون هست حالا شانس ما زدیم اون ایمیل رو هم دیلیت کردیم (البته اشتباهی)
حالا راهی نیست دوباره باید تیم بسازم![]()
تا تو باشی منو مسخره نکنی:دیسلام
من هر چی میزنم می خواد وارد بشه می زنه میگه user name and password اشتباه هست در صورتی که اشتباه هم نیست بعد هم وقتی forgot رو می زنی و ایمیل رو میدم میگه همچین ایمیلی اصلا ثبت نام نکرده !!!
من ایمیل که می فرسته رو اکسپت نکردم فکر می کنید از همون هست حالا شانس ما زدیم اون ایمیل رو هم دیلیت کردیم (البته اشتباهی)
حالا راهی نیست دوباره باید تیم بسازم![]()
نه دیگه شما فعال نکردی و بعد یه مدت گویا دوباره باید ثبت نام کنی
تا تو باشی منو مسخره نکنی:دی
سلام دوستان
فرامرز جان ایمیله رو کلا پاک کردی یا ریختیش تو سطل آشغال ایمیلت ؟ یه نگاهی اونجا بنداز شاید ریخته باشیش اونجا![]()
جواد@مسی رو داشتی؟:دی
پسرم همیشه سر بلندم می کنهمادر جون از پسر شما انتظاری غیر از این نمیره. ولی دفعه دیگه از این ریسک ها نکن :دی