• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**مسابقه فانتزي ليگ قهرمانان فصل 2012-2011 -- UEFA CHAMPIONS LEAGUE FANTAZY **

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
بنظرتون مسی کاپیتان باشه خوبه ؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من تیمم رو درست نکرده بودم و دی ماریم و رونالدو رو نیمکتن! یه بازیکن مصدوم هم تو ترکیب داشتم. اگر تعویض سومم رو انجام بدم احتمالش هست که اون بازیکن مصدوم با دی ماریا یا رونالدو تعویض بشه؟؟؟ (اصولا نه :دی)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بنظرتون مسی کاپیتان باشه خوبه ؟

چرا که نه !!

من تیمم رو درست نکرده بودم و دی ماریم و رونالدو رو نیمکتن! یه بازیکن مصدوم هم تو ترکیب داشتم. اگر تعویض سومم رو انجام بدم احتمالش هست که اون بازیکن مصدوم با دی ماریا یا رونالدو تعویض بشه؟؟؟ (اصولا نه :دی)

امیرجان اگر بازیکن مصدومت دیشب بازی داشته به نظرم بهتره هیچ تعویضی نکنی شاید اتوماتیک تعویضش کرد . البته توجه کن ببین نفر اولی که روی نیمکت هست کدوم بازیکنته؟ اگه رونالدو هست به ریسکش میرزه.
پ.ن: شما که انگلیسیت خوبه یه نگاه به قوانین بنداز ببین چی گفته در این رابطه
پ.ن2: دفعه پیش که مشاوره دادم فرزاد 7 امتیازش پرید این دفعه رو نمیدونم چه بلایی سر شما بیاد :دی !!

شاد و پیروز باشید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
چرا که نه !!

امیرجان اگر بازیکن مصدومت دیشب بازی داشته به نظرم بهتره هیچ تعویضی نکنی شاید اتوماتیک تعویضش کرد . البته توجه کن ببین نفر اولی که روی نیمکت هست کدوم بازیکنته؟ اگه رونالدو هست به ریسکش میرزه.
پ.ن: شما که انگلیسیت خوبه یه نگاه به قوانین بنداز ببین چی گفته در این رابطه
پ.ن2: دفعه پیش که مشاوره دادم فرزاد 7 امتیازش پرید این دفعه رو نمیدونم چه بلایی سر شما بیاد :دی !!

شاد و پیروز باشید

فکر نمیکنم تو این دوره جدید اصلا تعویض اتومات داشته باشه ، در ضمن دیگه بازیکن تعویضی اول و دومم نداره که ، تو هر پست یه بازیکن ذخیره هست فقط که یا تعویضش میکنی که اگه بازی کرده باشه و امتیازی داشته باشه امتیازش از بین میره و دیگه هم نمیشه برش گردوند و فقط امتیاز احتمالی بازیکن جدید محاسبه میشه

پ ن : شدیدا امیدوارم اون بازیکن امشبم که کاپتان عزیزمم هست ! 2 گل حداقل ! بزنه و اون توطئه استکبار جهانی رو علیه من از بین ببره !! :rolleyes:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مرسی آقا فرزاد و آقا ساسان.
من هر موقع تو لیگ های فانتزی تیمم رو به هر دلیلی چک نکردم بدترین بلاها سرم اومده :(

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مرسی آقا فرزاد و آقا ساسان.

قربانت امیر جان

خب ! به فنا رفته هستم ، خوشحال هستم !

فوسیله اخراج شد .. فن پرسی کاپیتان هم اصلا تو ترکیب نیست !!!!! فک کن ؟! قرار بود کاپیتان طلائی باشه ..دم ات //

جواد جان فکر کنم منم هفته بعد وایلد کارت بترکونم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ما هم کباب شدیم این هفته... :(
باید به تیم شوک وارد کنم :دی تیم داره خطر سقوط رو احساس می کنه همین اول فصلی :دی

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
ای جانم.بجز اشتباه هفته اولم این هفته خوب امتیاز گرفتم.فعلا تا ششم اومدم بالا.پیش به سوی رتبه اول

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب برای منم این هفته بد نشد.
میشد بهتر هم بشه ولی قناعت میکنم.
دو تا دفاع هام صفر گرفتن و بازی نکردن که میتونست برام حداقل 8 تا بیشتر بیاره.

ضمن اینکه این تغییرات تیمها در لیگ قهرمانان گاها واقعا شوک آور میشه. گاهی بازیکن رو تو لیگ استراحت میدن تا اروپا بازی کنه و گاهی برعکس که میره رو مخ :دی

ریسک تقریبا 70 درصد جواب داد.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
بنده هم با اقتدار آقا ساسان رو شکست دادم تا به حسام نشون بدم این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست!!
03236IMMgrin.gif

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
با اینکه شکست خوردم اما راضی کننده بود

جواد@مسی رو داشتی؟:دی

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سلام :)
من هر چی میزنم می خواد وارد بشه می زنه میگه user name and password اشتباه هست در صورتی که اشتباه هم نیست بعد هم وقتی forgot رو می زنی و ایمیل رو میدم میگه همچین ایمیلی اصلا ثبت نام نکرده !!!

من ایمیل که می فرسته رو اکسپت نکردم فکر می کنید از همون هست حالا شانس ما زدیم اون ایمیل رو هم دیلیت کردیم (البته اشتباهی :( )
حالا راهی نیست دوباره باید تیم بسازم :(

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
من هر چی میزنم می خواد وارد بشه می زنه میگه user name and password اشتباه هست در صورتی که اشتباه هم نیست بعد هم وقتی forgot رو می زنی و ایمیل رو میدم میگه همچین ایمیلی اصلا ثبت نام نکرده !!!

من ایمیل که می فرسته رو اکسپت نکردم فکر می کنید از همون هست حالا شانس ما زدیم اون ایمیل رو هم دیلیت کردیم (البته اشتباهی :( )
نه دیگه شما فعال نکردی و بعد یه مدت گویا دوباره باید ثبت نام کنی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

تا تو باشی منو مسخره نکنی:دی

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

فرامرز جان ایمیله رو کلا پاک کردی یا ریختیش تو سطل آشغال ایمیلت ؟ یه نگاهی اونجا بنداز شاید ریخته باشیش اونجا :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سلام دوستان

فرامرز جان ایمیله رو کلا پاک کردی یا ریختیش تو سطل آشغال ایمیلت ؟ یه نگاهی اونجا بنداز شاید ریخته باشیش اونجا :)

ممنون جواد جان ولی از اونجا هم پاک کردم :D:D

دوباره ساختم دیگه :)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مادر جون از پسر شما انتظاری غیر از این نمیره. ولی دفعه دیگه از این ریسک ها نکن :دی
پسرم همیشه سر بلندم می کنه
یعنی یاد حرفت افتادم که گفتی:
باید دو تا گل بزنه:دی

فراز@
هیییس:دی

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
تیم منم وارد مسابقات شد. تو این دور که فردیناند و ازیل گند زدن، 2 تا از بازیکن ها هم بازی نکردند. هر چند که رتبه 23 رو دارم ولی گوش به زنگ باشید که تیمم کم کم می یاد بالا. من به این بچه ها امیدوارم :دی

//

ساسان اسم منو هم به پست سوم اضافه کن

بالا