• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**مسابقه فانتزي ليگ قهرمانان فصل 2012-2011 -- UEFA CHAMPIONS LEAGUE FANTAZY **

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سید جان تنها جایی که من پیدا کردم همون صفحه اصلی فوتبال فانتزی هست . یه قسمتی داره به اسم Lost Password? اونجا باید ای میلتون رو بدید ببینیم چی میشه . امیدوارم موضوع حل بشه.

نشد هم یک تیم جدید بسازید نهایتش اینه هفته اول رو از دست دادید دیگه .

شاد باشید

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام/
من چون به دلیل غیبت تو کنفرانس مطبوعاتی حاظر نشده بودم :دی الان اومدم در برابر رسانه ها پاسخگو باشم.

قبول دارم که رتبه اصلا اونقدر کم هست که روم نمیشه بگم ولی خب تیم خیلی بدشانسی آورد. امید واریم هنوز و به جریان برخواهیم گشت.
این پوین جدید با عنوان ریکاورد بال خیلی غیر منتظره بود و به ما ضربه زد. خب به خیلی ها هم منفعت رسوند. به هر حال این حاصل فقر مطالعه بود :دی
هفته آینده بازیها قابلیت پوئن آوری بهتری دارند و البته این حوادث باورنکردنی لیگ قهرمانان همیشه ادمو غافلگیر میکنه.
بدون تعارف میگم / اینکه آقا ساسان تو جدول تقریبا همسایه هست خیلی برام مایه امیدواری هست. :دی

مرجان @
به این میگن شانس مادر جون :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
الان از اینجا به بعد باید چه بکنم؟:))
شما دیگه کاری نکن که ما بتونیم آبرو داری کنیم :دی
:D
تا پایان دور گروهی روال همینه/ هر هفته تیمت و ارنج میکنی و هر هفته هم یه ترانسفر داری که اختیاری هست. بیشتر از اون هم امتیاز منفی داره.
یه کارت ویژه هم داره برای ترانسفر که یه بار میتونی استفاده کنی و امتیاز منفی نمیگیری. با اون میتونی هر چند تا تعویض خواستی انجام بدی ولی فقط یه باره.

از دور گروهی به بعد بودجه اضافه میشه و با حذف شدن نیمی از تیمها میتونی از هر تیم بازیکن بیشتری برداشته و همچنین تو شروع هر مرحله تعداد ترانسفر ها هم افزایش پیدا میکنه.

دیگه مورد خاصی نیست و باید فقط حواست جمع ترانسفر هات باشه و اینکه به موقع تعویض هات رو انجام بدی. کاپتانت رو خوب انتخاب کنی و این مسائل.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
شما دیگه کاری نکن که ما بتونیم آبرو داری کنیم :دی
:D
تا پایان دور گروهی روال همینه/ هر هفته تیمت و ارنج میکنی و هر هفته هم یه ترانسفر داری که اختیاری هست. بیشتر از اون هم امتیاز منفی داره.
یه کارت ویژه هم داره برای ترانسفر که یه بار میتونی استفاده کنی و امتیاز منفی نمیگیری. با اون میتونی هر چند تا تعویض خواستی انجام بدی ولی فقط یه باره.

از دور گروهی به بعد بودجه اضافه میشه و با حذف شدن نیمی از تیمها میتونی از هر تیم بازیکن بیشتری برداشته و همچنین تو شروع هر مرحله تعداد ترانسفر ها هم افزایش پیدا میکنه.

دیگه مورد خاصی نیست و باید فقط حواست جمع ترانسفر هات باشه و اینکه به موقع تعویض هات رو انجام بدی. کاپتانت رو خوب انتخاب کنی و این مسائل.

خیلی پیچیده شد:((
می دونی که باید با من اماتو رحرف بزنی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

بدون تعارف میگم / اینکه آقا ساسان تو جدول تقریبا همسایه هست خیلی برام مایه امیدواری هست. :دی

آقا برای ما هم افتخاری هست در کنار شما باشیم :دی ولی انشاا... بالاهای جدول نه پایینش :دی

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
فقط به منظور یاداوری برای بچه ها
بازیها از امروز شروع میشه بچه ها اگه می خواهند ترکیبشون و درست کنند

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

فقط به منظور یاداوری برای بچه ها
بازیها از امروز شروع میشه بچه ها اگه می خواهند ترکیبشون و درست کنند

فرامرز جان ممنون که یاد آوری کردین :)

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام مجدد
الان یک چیز عجیب توی لیگ و هد تو هد دیدم. دوتا از تیمها اسمشون به Deleted User تغییر پیدا کرده !! و در هدتو هد هم هر دو تیم بازی اول رو با امتیاز 0 بازنده شدن.(صبح فرزاد به من گفت توی هد تو هد با یه تیمی بازی داره به اسم Deleted !!و گفت احتمالا اشخاص جدیدی تونستن وارد لیگ هد تو هد بشن)این باعث شد من به موضوع شک کنم .
با نگاه کردن به لیست اولیه تیمها که در پست 3 هست متوجه شدم این تیمها shayatine rajim و Real Madrid که متعلق به S.M.H و F A R
A M A R Z عزیز هست.
با توجه به اینکه S.M.H عزیز قبلا گفته بودند نمی تونن با ای میلشون به یوزر دسترسی داشته باشند احتمالا اون اتفاق به این موضوع ربط پیدا میکنه و احتمالا فرامرز عزیز هم باید چنین مشکلی داشته باشند.
واقعا عجیب هست این موضوع و دلیلش هم فعلا نامشخص !!!

فعلا تا مشخص شدن موضوع من کدهای لیگ رو از پست دوم بر خواهم داشت.

شاد باشید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

ریکس فرمودیم ! (ریسک) و 5 تعویض همایونی انجام داده و 8 امتیاز منفی بجان خریدیم !!

ببینیم چه می شود ! :happy: :cool:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود
ما نیز از تیم رضایت نداشتیم ؛ کلا تیم و دگرگون کردیم رفت پی کارش.
کارت ویژه رو همین ب بسم ا.. زدیم به رگ :دی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود
ما نیز از تیم رضایت نداشتیم ؛ کلا تیم و دگرگون کردیم رفت پی کارش.
کارت ویژه رو همین ب بسم ا.. زدیم به رگ :دی

نه ؟؟!
همین اول کاری وایلد کارتت رو خرج کردی برادر ؟؟ :eek:

من کاپیتونم ! اورا س من یو گل نخوره و برادر اورا یه پاس گلی چیزی هم بده لبخند رضایتی خواهیم زد ! :rolleyes:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
نه ؟؟!

:rolleyes:

اولش خیلی تردید داشتم ولی آخرش به این نتیجه رسیدم که اگه بخوام تو جدول تکونی بخورم باید این ترکیب رو از دست بدم. خیلی بازیکن هام رو ازشون ناامید شده بودم و امتیاز منفی زیاد هم به کل از چرخه بیرونم میکرد. دیگه دلو زدم به دریا. :دی
امشب یا به جریان برمیگردم یا کلا محو میشم. :p به سبک فیروز کریمی تغییرات دادم :دی
این 5 تا بازی گروهی رو خوب کار کنم برای مرحله های بعد کم کم تیمو در قالب صعود کنندها تغییر خواهیم داد .

وای آقا فرزاد ته دلم و خالی کردی
blab.gif
:دی

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
گومز امشب دو تا گل زد ، بعد من گذاشته بودمش رو نیمکت! ای خدا.... گفتم تازه از بند مصدومیت رها شده یا نمیاد تو زمین یا آماده نیست؛ ولی....

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

نه ؟؟!

من کاپیتونم ! اورا س من یو گل نخوره و برادر اورا یه پاس گلی چیزی هم بده لبخند رضایتی خواهیم زد ! :rolleyes:

:D:D:D

آقا واقعا شرمنده با این مشاوره ای که بهت دادم احتمالا الان به خون من تشنه ای . من یه چند وقتی طرفت نمیام تا خونی که جلوی چشمت رو گرفته محو بشه. ولی خداییش کی فکر می کرد منچستر یونایتد توی خانه از باسل 3 تا گل بخوره !!

شاد و پیروز باشید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام خدمت دوستان
:D:D:D
آقا واقعا شرمنده با این مشاوره ای که بهت دادم احتمالا الان به خون من تشنه ای . من یه چند وقتی طرفت نمیام تا خونی که جلوی چشمت رو گرفته محو بشه. ولی خداییش کی فکر می کرد منچستر یونایتد توی خانه از باسل 3 تا گل بخوره !!
شاد و پیروز باشید

فک کن ؟! بنزما چه غوغائی هم کرد دیشب ! :دی ولی امشب یه جایگزین طلائی دارم براش عب نداره :p

بالا