• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**مسابقه فانتزي ليگ قهرمانان فصل 2012-2011 -- UEFA CHAMPIONS LEAGUE FANTAZY **

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
پست شماره 3 هم تکمیل شد. پست شماره 3 شامل نام تیمها و مربیان حاضر در لیگ پرشین تولز در مسابقات فانتزی هست.
تا الان 21 تیم وارد لیگ شدند.
شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مربی این تیم blue heart هم لطفا خودشون رو معرفی کنند

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
میگم ساسان جان تا امشب فقط وقت هست برا تیم بستن درسته ؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
میگم ساسان جان تا امشب فقط وقت هست برا تیم بستن درسته ؟

آرین جان تا فردا شب ساعت 11 فرصت دارید. ولی بهتره زودتر تیمتون رو ببندید چون ترافیک سایت فردا قطعا بالا میره و ممکنه برای ساختن تیم با مشکل مواجه بشید.
مخلصیم

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
آرین جان تا فردا شب ساعت 11 فرصت دارید. ولی بهتره زودتر تیمتون رو ببندید چون ترافیک سایت فردا قطعا بالا میره و ممکنه برای ساختن تیم با مشکل مواجه بشید.
مخلصیم

راستش هر دفعه که اومدم برم بسازم تیم رو نشد که الان تاپیک رو دیدم یادم افتاد. چشم الان میرم ردیف میکنم . تو همین پست هم اسم تیم رو میذارم .

آقا ما بیشتر

ادیت : The MoonLight هم وارد شد آقا :دی

Last edited:

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
با تشکر از ساسان عزیز که هر سال زحمت برگزاری این لیگ زیبا رو بر عهده دارند این فصل با تیم جدید و متحول شده blue heart در لیگ شرکت می جویم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
با تشکر از ساسان عزیز که هر سال زحمت برگزاری این لیگ زیبا رو بر عهده دارند این فصل با تیم جدید و متحول شده blue heart در لیگ شرکت می جویم

ممنون و خوش آمدید . به امید موفقیت شما :)

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
با اجازه ی اساتید ، ما هم یه تیم فکستنی واسه خودمون ساختیم =)))

manchester takimi

ممنون

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
خوشامد به آرین ، سپهر و معین عزیز امیدوارم موفق باشید.
پست شماره 3 ویرایش شد . تا الان 25 تیم در مسابقات شرکت کردند.

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام مجدد
فقط خواستم آخرین آلارم رو هم بدم. دوستانی که تیم ساختید تا امشب ساعت 11 فرصت دارید هر تغییری به تیمتون بدید بعد از اون دیگه باید منتظر دور دوم باشید که تنها مجاز به انجام یک تعویض هستید و بیشتر از یک تعویض براتون همراه جریمه خواهد بود.

شاد و پیروز باشید

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
ساسان خان یه سوال داشتم و اون اینکه می تونیم ترکیب و ارنج سایر دوستان رو مشاهده کنیم یا پرایوت هستن ؟؟ برام جالب هست که ببینم دوستان دیگه چه کسانی رو انتخاب کردن :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان خان یه سوال داشتم و اون اینکه می تونیم ترکیب و ارنج سایر دوستان رو مشاهده کنیم یا پرایوت هستن ؟؟ برام جالب هست که ببینم دوستان دیگه چه کسانی رو انتخاب کردن :)

معین جان تا دور اول تموم نشه اجازه نمیده تیم سایرین رو ببینید ولی بعد از دور اول اکی میشه.

blakk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با تيم Deeta تو دو تا ليگ هستم. اونايي هم كه ميگن ليگ برتر انگليس ضعيف‌تره دقت كنن تو اينجا با دو تا دفاع ميشه بازي كرد و خبري هم از بهترين بازيكناي زمين نيست. به هر حال اينم حال خودشو داره.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

من با تيم Deeta تو دو تا ليگ هستم. اونايي هم كه ميگن ليگ برتر انگليس ضعيف‌تره دقت كنن تو اينجا با دو تا دفاع ميشه بازي كرد و خبري هم از بهترين بازيكناي زمين نيست. به هر حال اينم حال خودشو داره.

دوست عزیز خوش آمدید. اسم تیم شما هم به لیست پست سوم تاپیک اضافه شد. در این دوره 26 تیم شرکت کردند.
لیگ پرشین تولز هم بسته شد و دیگه تیمی نمیتونه وارد بشه. مگه اینکه از بچه های بخش کسی جا مونده باشه که براش دعوتنامه خواهیم فرستاد در صورتی که درخواست ورود به لیگ رو داشتند.

امروز رفتم امتیازهای تیمم رو یه دیدی بزنم متوجه شدم در محاسبه امتیازات اشتباه شده. اشکال اصلی امتیازها هم مربوط بود به بازیکنانی که تیمشون گل خورده ولی بهشون امتیاز تیمی رو داده ، که گل نخوردن!!

البته در روز اول از این اشتباهات ممکنه پیش بیاد ولی قطعا تا همین امشب امتیازات اکی میشه.

شاد و پیروز باشید

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
من یه سوال داشتم وقتی بازیکن میخریدم مثلا کاسیاس یه امتیاز بالایی داشت و توی رده بندی اول بود ولی الان امتیازش 0 شده الان چی شده؟

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
من اگه الان تیم ببندم می تونم وارد لیگ بشم؟ یا باید صبر کنم این دور تموم شه؟

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
ساسان جان اگه امکانش هست یکمی هم در مورد HTH توضیح بدید !! مثلآ الان نگاه می کردم نوشته من قراره با 10 نفر مسابقه بدم که الان یکیش 0 -0 شدم با یکی از تیم های بچه ها !!
الان این 10 نفر که من قراره باهاشون مسابقه بدم ، بطور رندم انتخاب شدن یا شما برنامه ریزی کردین ؟
کلآ چطوریه ؟؟

پیشاپیش ممنون :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من یه سوال داشتم وقتی بازیکن میخریدم مثلا کاسیاس یه امتیاز بالایی داشت و توی رده بندی اول بود ولی الان امتیازش 0 شده الان چی شده؟

سید جان امتیازی که قبلا دیده بودی مربوط بود به امتیاز کسب شده کاسیاس در فصل قبل مثلا 52 امتیاز. الان که فصل جدید شروع شده امتیازهای این فصل براش ثبت میشه که با توجه به اینکه هنوز بازی نکرده امتیازش فعلا 0 هست .

من اگه الان تیم ببندم می تونم وارد لیگ بشم؟ یا باید صبر کنم این دور تموم شه؟

دیکسی عزیز هر چه سریعتر تیمتون رو ببندید و منتظر پایان بازیهای امشب نشید . چون حداقل امتیازات امشب رو به دست میارید.
بعد از اینکه تیمتون رو بستید لطفا ای میلتون رو برام پی ام کنید تا براتون دعوتنامه بفرستم.

ساسان جان اگه امکانش هست یکمی هم در مورد HTH توضیح بدید !! مثلآ الان نگاه می کردم نوشته من قراره با 10 نفر مسابقه بدم که الان یکیش 0 -0 شدم با یکی از تیم های بچه ها !!
الان این 10 نفر که من قراره باهاشون مسابقه بدم ، بطور رندم انتخاب شدن یا شما برنامه ریزی کردین ؟
کلآ چطوریه ؟؟

پیشاپیش ممنون :)

هد تو هد و مسابقه هاش یک جورهایی شانسی و تصادفی هست و من هیچ برنامه ای ندادم برای تیمها . خودش رندم انتخاب کرده . پایان دور اول امتیاز شما با تیم حریفتون مقایسه میشه و صاحب برد یا باخت یا مساوی میشید . احتمالا به چند گروه تقسیم شدیم چون تعدادمون برای هد تو هد بیشتر از دورهای مسابقات بوده و از هر گروه احتمالا چند تیم بالا میان و در دوره حذفی به هم میخورن.

شاد و پیروز باشید

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
امشب 6 تا بازیکن دیگه دارم. آرسنال اگه گل دقیقه اخر نخورده بود خیلی وضعم بهتر بود . ایرادی نداری . امشب تلافی می کنم

بالا