میگم ساسان جان تا امشب فقط وقت هست برا تیم بستن درسته ؟
آرین جان تا فردا شب ساعت 11 فرصت دارید. ولی بهتره زودتر تیمتون رو ببندید چون ترافیک سایت فردا قطعا بالا میره و ممکنه برای ساختن تیم با مشکل مواجه بشید.
مخلصیم
با تشکر از ساسان عزیز که هر سال زحمت برگزاری این لیگ زیبا رو بر عهده دارند این فصل با تیم جدید و متحول شده blue heart در لیگ شرکت می جویم
ساسان خان یه سوال داشتم و اون اینکه می تونیم ترکیب و ارنج سایر دوستان رو مشاهده کنیم یا پرایوت هستن ؟؟ برام جالب هست که ببینم دوستان دیگه چه کسانی رو انتخاب کردن![]()
من با تيم Deeta تو دو تا ليگ هستم. اونايي هم كه ميگن ليگ برتر انگليس ضعيفتره دقت كنن تو اينجا با دو تا دفاع ميشه بازي كرد و خبري هم از بهترين بازيكناي زمين نيست. به هر حال اينم حال خودشو داره.
من یه سوال داشتم وقتی بازیکن میخریدم مثلا کاسیاس یه امتیاز بالایی داشت و توی رده بندی اول بود ولی الان امتیازش 0 شده الان چی شده؟
من اگه الان تیم ببندم می تونم وارد لیگ بشم؟ یا باید صبر کنم این دور تموم شه؟
ساسان جان اگه امکانش هست یکمی هم در مورد HTH توضیح بدید !! مثلآ الان نگاه می کردم نوشته من قراره با 10 نفر مسابقه بدم که الان یکیش 0 -0 شدم با یکی از تیم های بچه ها !!
الان این 10 نفر که من قراره باهاشون مسابقه بدم ، بطور رندم انتخاب شدن یا شما برنامه ریزی کردین ؟
کلآ چطوریه ؟؟
پیشاپیش ممنون![]()