• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**مسابقه فانتزي ليگ قهرمانان فصل 2012-2011 -- UEFA CHAMPIONS LEAGUE FANTAZY **

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ساسان جان یا ۲ جواد عزیز چی‌ هست داستان اینجا ؟ میشه یه توضیح یکی‌ بده ببینیم چی‌ کار باید کرد ؟

اولا برای توضیحات دقیق یه سر به سایت بازیها بزن. یه نگاه بندازی میگیری جریانو . 5 مین وقت میگیره. و اما بعد ... توضیحات درهم و برهم من :دی

ببین حاجی صد میلیون مجازی بهت پول میده و میری تو بازار خرید. باید 15 تا بازیکن بخری که معلوم کرده از هر خط چند تا. این بازی چون مربوط به لیگ قهرمانان هست دایره تیمها هم در حد همون تیمهایی هست که تو این مرحله هستند. 15 تا بازیکن رو جوری میخری که موثر باشند و امتیاز بیارند. 11 تا رو ارنج میکنی میریزی تو زمین. بعد بر اساس قوانین که امتیازهارو مشخص کرده و البته بر اساس بازی حقیقی ای که بازیکنها در لیگ قهرمانان از خودشون نمایش میدن بازیکنها امتیاز میگیرن. مثلا گومز بایرن رو شما خریدی و تو ترکیبت بوده / حالا این اقا گل میزنه شما 4 تا میگیری پاس گل میده 3 تا دیگه میگیری یه کارت میگیره یکی منفی میخوری و دست اخر بخاطر حضور نود دقیقه ای هم دو امتیاز میگیره و کلش میشه 8 تا. هر بازیکنیت همینجوری میگیره و مثلا بعد از دور اول بازیها تیمت میشه 55 امتیاز. بعد تیم ساسان خان میشه 50 تا جواد مثلا 20 تا :دی منم که 70 تا ! خوب حالا تیم های ما تو یه لیگ که خودمون راه میندازیم به اسم پی تی عضو میشن و ما با هم هم رقابت میکنیم. امتیازها هم مشخصه قانون هاش مثلا گلر گل نخوره 4 تا یا اخراج منفی دو و ...
یه چیزهایی هم هست که مثلا یه بازیکن رو کاپتان میکنی که احتمال بدی زیاد میگیره اون پوئنش دوبرابر میشه.
کلا جنبه طرفداری خیلی نیست مهم بازی خونی و پیشبینی از مسابقات و بازیکنهاست که کمک میکنه خرید خوبی بکنی و امتیاز بهتر بگیری.
ترانسفر و مصدومیت و همه چی هم هست.

در کل پیشنهاد میکنم شرکت کنی که عاشقش میشی. :دی

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
تیم ساختم واسه کسب مقام اول از آخر.
arteshe sorkh

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تنکیو:دی
یکی اینجا بمونه من مشکل داشتم به فریادم برسه وگرنه مسابقات رو تحریم می کنم و از وجود من بی نصیب می مونید:دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کمککککککککککککککککککککککک

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
تیم من هم با نام Real Madrid شروع به کار کرد :blush:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
رفقا یه سوال
بازیکن هایی که تیمشون تو دورهای بعدی حذف میشن تکلیفشون نو تیم ما چی میشه ؟ اتوماتیک حذف میشن باید دوباره تو تیم های باقیمانده بازیکن جایگزینشون کنیم ؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
فراز@
باز تو حرف زدی؟صد بار گفتم بشین یه گوشه حرف نزن 4 تا آدم فکر کنن آدم درست حسابی هستی:دی
اسم تیمشو:))

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
راستی یادم رفت بگم
من هم اسم تیمم Satanic Undead میباشد :D

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
مرجان درست کردی یا نه بالاخره؟ :دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مرجان درست کردی یا نه بالاخره؟ :دی

الان ساختم
برو ببین تیمی به نام گهر بار jerii هست؟:دی
پ کی بازیکن انتخاب کنم؟:(
خو توضیح بدین:(
این ایمیلا چیه که داره میاد واسم؟:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ایمیل ها مثل لینک فعالسازی هست .
باهاشون برو تو سایت و یا همون سایت رو ریفرش کن و برو تو قسمت گیم و فانتزی لیگ قهرمانان رو بزن و بعد لاگین کن. خودش دیگه مرحله به مرحله میره جلو. تیم بستنش وقت گیره . میتونی بزاری برای بعد.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ایمیل ها مثل لینک فعالسازی هست .
باهاشون برو تو سایت و یا همون سایت رو ریفرش کن و برو تو قسمت گیم و فانتزی لیگ قهرمانان رو بزن و بعد لاگین کن. خودش دیگه مرحله به مرحله میره جلو. تیم بستنش وقت گیره . میتونی بزاری برای بعد.
داره جلو میره
فعلا اینجا باش:دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
از هر تیم چندتا بازیکن میشه گرفت؟

الان تو قسمت فانتزی هستم
چی جوری بازیکن انتخاب کنم؟

بالا