06 budiسری قبل رفیقای من با 10 زدن رفتن هیچکسم گیر نداد بهشون
جو ندید من با 4 نمیزنم
آقا این ساک منو بزاری رو کمر خر میشکنه :-s چی کار کنم ؟ سنگینه لامصب چیز خاصیم نیست آخه کلی چیزایی که ملت گفتنو فاکتور گرفتم !
عجب ! اگه پیاده روی باشه تا در پادگان که مجبورم مثل فیلما هی وسط راه خالیش کنم سبک شه![]()
![]()
آقا کسی می دونه تو میدون **** ماکزیمم چند ساعت طول می کشه کارمون؟
که این برگه را بدیم اون یکی را بگیریم؟
اقا فردا برای میدون **** که نباید مو ها رو بزنیم نه؟ من نزدم. پادگان هم که معرفی میکنن دوستان گفتن نمیخواد و وقتی وسائل رو دادن و مرخصی دادن میگن موها رو بزنید و بیاین آره ؟ من پاسداران نزاجا هستم ساکن تهران
من که زدم سر رو با 5
باید زد دیرو زود داره سوخت و سوز یخ
دوستان اگه فردا بردنمون که دیگه خداحافظ همگی وگرنه میام باز
خدا پشت و پنا همه
یا حق
سلام به همه دوستان
همونطور که گفتم برگه سفید رو گرفتن و یه برگه دیگه بهمون دادن و ما از میدان **** برگشتیم
فردا ساعت 8 صبح باید ترمینال غرب باشیم برای عزیمت به پادگان جوادنیا(وزارت دفاع)
به امید موفقیت و سلامتی همگی دوستان
راستی چراغ اول رو من روشن کردم:lol:
بله اولش یخورده الاف شدیم ولی بعدش سریع خوندن و ما هم فردا 9 صبح باید نزاجا پاسداران خودمون رو معرفی کنیم.
یه تیکه جالب این بود که نشسته بودیم داشتن اسم پادگان ها رو میخوندن . یه دفعه یارو اسم 03 عجب شیر رو خوند همه گفتن اوه اوه اوه !!! صدا پیچید یه 6-7 نفری بلند شدن . دلم براشون سوخت ! کاملا ته دلشون خالی شد !! همچنین برای 05 کرمان !!!![]()
یکی از دوستان نزدیکه خودم رو دیدم که اونم افتاده جواد نیا. امیدوارم دوران خوبی داشته باشین .![]()
من متاسفانه یخورده دیر رسیدم نتونستم بر و بچ پیتی رو زیارت کنم. انشاالله تو پادگان میبینمشون.
من سعی میکنم 8:30 جلوی در پادگان باشم. مخلصه همه هم دوره ای های عزیز هم هستیم.![]()
سلام به دوستان وخسته نباشید
من 90/08/18 اعزامم ولی هنوز که هنوز این برگه سفید نیومده که کجا می یفتم خیلی دلهره دارم کسی از دوستان می دونه که این برگه کی می یاد خواهش می کنم بگین؟؟؟؟؟؟
دوستان به نظر شما خدمت به من خیلی خیلی سخت می گذره اخه من دیپلمه IT هستم؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر:eh::eh::eh::eh::eh::eh: