• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

ha123di

Registered User
لایک‌ها
0
ساک من پره پره یه 2نفر میخواد بلندش کنه:lol:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
آقا منم دارم میرم کچل کنم...

فقط یه توصیه که یه بنده خدایی کرد،اینکه با 4 بزنید حتما،اونجا بهتون گیر میدن و میگیرن همونجا عین گوسفند یه ذره مو رو میریزن پایین و بدنتون پر مو میشه...

اونوقته که سلامتون میکنم :D

behnam_2

Registered User
لایک‌ها
0
منم با 4 زدم ولی به نظرم خیلیم بد نشد ولی سرد لامذهب:d
منم دارم جمع می کنم قفل مونده باید بخرم البته روزه اول زیاد نیارین برمیگردیم باز:D

eee_3e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی می دونه تو میدون **** ماکزیمم چند ساعت طول می کشه کارمون؟
که این برگه را بدیم اون یکی را بگیریم؟

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
سری قبل رفیقای من با 10 زدن رفتن هیچکسم گیر نداد بهشون
جو ندید من با 4 نمیزنم :D

آقا این ساک منو بزاری رو کمر خر میشکنه :-s چی کار کنم ؟ سنگینه لامصب چیز خاصیم نیست آخه کلی چیزایی که ملت گفتنو فاکتور گرفتم !

عجب ! اگه پیاده روی باشه تا در پادگان که مجبورم مثل فیلما هی وسط راه خالیش کنم سبک شه :D :D

Last edited:

behnam_2

Registered User
لایک‌ها
0
سری قبل رفیقای من با 10 زدن رفتن هیچکسم گیر نداد بهشون
جو ندید من با 4 نمیزنم :D

آقا این ساک منو بزاری رو کمر خر میشکنه :-s چی کار کنم ؟ سنگینه لامصب چیز خاصیم نیست آخه کلی چیزایی که ملت گفتنو فاکتور گرفتم !

عجب ! اگه پیاده روی باشه تا در پادگان که مجبورم مثل فیلما هی وسط راه خالیش کنم سبک شه :D :D
06 budi:D?

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
اقا فردا برای میدون **** که نباید مو ها رو بزنیم نه؟ من نزدم. پادگان هم که معرفی میکنن دوستان گفتن نمیخواد و وقتی وسائل رو دادن و مرخصی دادن میگن موها رو بزنید و بیاین آره ؟ من پاسداران نزاجا هستم ساکن تهران

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
آقا کسی می دونه تو میدون **** ماکزیمم چند ساعت طول می کشه کارمون؟
که این برگه را بدیم اون یکی را بگیریم؟

توی میدون **** کار شما نهایتاً 5 دقیقه طول میکشه. میری تو و به صف میشی، ازتون برگه سفید رو میگیرن و یه برگه کوچیک که زمان و مکان حضورتون توش مشخص شده تحویل میگیری، همین. :happy:
برای من که 1/6 رفتم میدون **** اینطوری بود. :D انشالله که دوره آموزشی برای دوستان عزیز به خوبی بگذره و زیاد سخت نباشه. :happy:

دوره آموزشی ما هم تموم شد. :cool: شهید بیگلری ناجا مشکین شهر بودم. با درجه ستوان 3 ترخیص شدم و یگان خدمتیم هم، یگان ویژه ناجا شد. :f34r:

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا فردا برای میدون **** که نباید مو ها رو بزنیم نه؟ من نزدم. پادگان هم که معرفی میکنن دوستان گفتن نمیخواد و وقتی وسائل رو دادن و مرخصی دادن میگن موها رو بزنید و بیاین آره ؟ من پاسداران نزاجا هستم ساکن تهران

سلام

بله دوست عزیز همینیکه فرمودین دوستان گفتن کاملا درسته و فعلا احتیاجی به زدن مو و آوردن وسایل نیست;)

Registered User
لایک‌ها
21
من که زدم سر رو با 5 :D
باید زد دیرو زود داره سوخت و سوز یخ

دوستان اگه فردا بردنمون که دیگه خداحافظ همگی وگرنه میام باز :D

خدا پشت و پنا همه
یا حق

URE1385

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که زدم سر رو با 5 :D
باید زد دیرو زود داره سوخت و سوز یخ

دوستان اگه فردا بردنمون که دیگه خداحافظ همگی وگرنه میام باز :D

خدا پشت و پنا همه
یا حق

من موهام رو میخوام ،من که خسته شدم از این جنگ اعصاب رفتم خیالم رو راحت کردم با 4 زدمشون صحرای محشری بود جای همگی خالی،
من که تمام وسایلم رو با خودم میارم یه موقع میبینی نامه بهمون دادند که مثلا ساعت 10 ترمینال باشین خودمون میبریمتون کار **** هیچ پیش بینی دقیقی نداره

arezaeej

Registered User
لایک‌ها
0
منم1ساعت پیش موهاموبا8زدم:(
اگه بدی وخوبی دیدید حلال کنید:cool:

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

همونطور که گفتم برگه سفید رو گرفتن و یه برگه دیگه بهمون دادن و ما از میدان **** برگشتیم

فردا ساعت 8 صبح باید ترمینال غرب باشیم برای عزیمت به پادگان جوادنیا(وزارت دفاع)

به امید موفقیت و سلامتی همگی دوستان:)

راستی چراغ اول رو من روشن کردم:lol:

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
سلام به همه دوستان

همونطور که گفتم برگه سفید رو گرفتن و یه برگه دیگه بهمون دادن و ما از میدان **** برگشتیم

فردا ساعت 8 صبح باید ترمینال غرب باشیم برای عزیمت به پادگان جوادنیا(وزارت دفاع)

به امید موفقیت و سلامتی همگی دوستان:)

راستی چراغ اول رو من روشن کردم:lol:

بله اولش یخورده الاف شدیم ولی بعدش سریع خوندن و ما هم فردا 9 صبح باید نزاجا پاسداران خودمون رو معرفی کنیم.

یه تیکه جالب این بود که نشسته بودیم داشتن اسم پادگان ها رو میخوندن . یه دفعه یارو اسم 03 عجب شیر رو خوند همه گفتن اوه اوه اوه !!! صدا پیچید یه 6-7 نفری بلند شدن . دلم براشون سوخت ! کاملا ته دلشون خالی شد !! همچنین برای 05 کرمان !!! :(

یکی از دوستان نزدیکه خودم رو دیدم که اونم افتاده جواد نیا. امیدوارم دوران خوبی داشته باشین . :)

من متاسفانه یخورده دیر رسیدم نتونستم بر و بچ پیتی رو زیارت کنم. انشاالله تو پادگان میبینمشون.

من سعی میکنم 8:30 جلوی در پادگان باشم. مخلصه همه هم دوره ای های عزیز هم هستیم. :cool:

sarkhan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله اولش یخورده الاف شدیم ولی بعدش سریع خوندن و ما هم فردا 9 صبح باید نزاجا پاسداران خودمون رو معرفی کنیم.

یه تیکه جالب این بود که نشسته بودیم داشتن اسم پادگان ها رو میخوندن . یه دفعه یارو اسم 03 عجب شیر رو خوند همه گفتن اوه اوه اوه !!! صدا پیچید یه 6-7 نفری بلند شدن . دلم براشون سوخت ! کاملا ته دلشون خالی شد !! همچنین برای 05 کرمان !!! :(

یکی از دوستان نزدیکه خودم رو دیدم که اونم افتاده جواد نیا. امیدوارم دوران خوبی داشته باشین . :)

من متاسفانه یخورده دیر رسیدم نتونستم بر و بچ پیتی رو زیارت کنم. انشاالله تو پادگان میبینمشون.

من سعی میکنم 8:30 جلوی در پادگان باشم. مخلصه همه هم دوره ای های عزیز هم هستیم. :cool:

ممنون دوست عزیز ان شاء الله شما هم این دوران رو به خوبی سپری کنین و موفق باشین;)

Registered User
لایک‌ها
21
:D من که رفتم اومدم خوابیدم باز
اصلاً این کم خوابی رو مخ من با صبح زود بیدار شدنا !!!! :D

اسم ما که اون ته توها بود چقدر علاف شدم البته خودمم دیر رفتما :D

من امروز ساعت 1:30 باید برم :D

فکر کنم میخوان 1 ساعتم بیکار نباشیم :D

دوستان 12 ساعت خدمتی همتون رو بخدا میسپارم
ما رفتیم

دوران خوبی داشته باشید

یا حق :D :D :D :D

سعید007

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستان وخسته نباشید
من 90/08/18 اعزامم ولی هنوز که هنوز این برگه سفید نیومده که کجا می یفتم خیلی دلهره دارم کسی از دوستان می دونه که این برگه کی می یاد خواهش می کنم بگین؟؟؟؟؟؟
دوستان به نظر شما خدمت به من خیلی خیلی سخت می گذره اخه من دیپلمه IT هستم؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر:eh::eh::eh::eh::eh::eh:

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
سلام به دوستان وخسته نباشید
من 90/08/18 اعزامم ولی هنوز که هنوز این برگه سفید نیومده که کجا می یفتم خیلی دلهره دارم کسی از دوستان می دونه که این برگه کی می یاد خواهش می کنم بگین؟؟؟؟؟؟
دوستان به نظر شما خدمت به من خیلی خیلی سخت می گذره اخه من دیپلمه IT هستم؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر:eh::eh::eh::eh::eh::eh:

عجله نکن . 18 روز دیگه مونده . تا 2 - 3 روز قبل از اعزام هم جا داره . ولی معمولش بین 1 تا 2 هفته مونده به اعزام

بالا