citrix
Registered User
- نوشتهها
- 134
- لایکها
- 1
من سربازم با مدرک فوق دیپلم ! یعنی بهترین حرف رو زدی ! به نظر من اگه بتونه کسی یه فوق دیپلم هم بگیره تمومه ! چون هیچ فرقی نداره با لیسانس و فوق لیسانس ! من 8 ماه دیگه دارم اما از این ناراحتم که بهترین لحظه های عمرم داره میره ! اما توی 23سالگی کارت پایان خدمت دارم با فوق دیپلم ! زیاد سخت نگیرید میدونم که نمیشه اما دیگه چاره ای نیست ! دست خودمونم که نیست پس باید کشید ! به قوله خیلیا این نیز بگذرد !عجب دوران مزخرفیه این دوران سربازی
تجربیات نسبتاً خوبی بدست میاری، اما به قیمت گزاف اتلاف دوسال از بهترین سالهای زندگیت.
توصیه شخصی من: اگه میخواهید برید سربازی، همون بعد دیپلم برید، درسته که سرباز صفر هستید و تا حدودی اذیت میشید، اما در نهایت تو سن بیست سالگی سربازیتون رو رفتید و حالا میتونید با تجربیاتی که بدست آوردید تصمیم برای ادامه زندگیتون بگیرید، ادامه تحصیل، کار، ازدواج و ..... ولی هرچی سربازی رفتنو به تعویق بندازید و مثلاً بعد از فوق لیسانس برید سربازی، درسته که حالا افسرید و کمتر به شما سخت میگذره، اما از لحاظ روحی و روانی و محیط اطراف بیشتر تحت فشارید، و تازه تو سن 27، 28 و حتی سی سالگی سربازیتون تموم میشه و میرسید به اول خط!!!!!!
در کل سربازی (که در قدیم به درستی به اجباری معروف بود) فاز بسیار مزخرفی از زندگیه ما پسرهاست، حتی اگه بهترین جا بیوفتیم و کلی برای فرماندهاتون زیر و رو بکشید ولی باز هم این شما هستید که بازنده اید، چون داره بزرگترین سرمایتون یعنی عمرتون در بهترین سالهای زندگی که تکرار نمیشه تلف میشه.
البته این تجربه شخصی منه و نظر هر شخصی محترمه.