• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

citrix

Registered User
لایک‌ها
1
عجب دوران مزخرفیه این دوران سربازی
تجربیات نسبتاً خوبی بدست میاری، اما به قیمت گزاف اتلاف دوسال از بهترین سالهای زندگیت.
توصیه شخصی من: اگه میخواهید برید سربازی، همون بعد دیپلم برید، درسته که سرباز صفر هستید و تا حدودی اذیت میشید، اما در نهایت تو سن بیست سالگی سربازیتون رو رفتید و حالا میتونید با تجربیاتی که بدست آوردید تصمیم برای ادامه زندگیتون بگیرید، ادامه تحصیل، کار، ازدواج و ..... ولی هرچی سربازی رفتنو به تعویق بندازید و مثلاً بعد از فوق لیسانس برید سربازی، درسته که حالا افسرید و کمتر به شما سخت میگذره، اما از لحاظ روحی و روانی و محیط اطراف بیشتر تحت فشارید، و تازه تو سن 27، 28 و حتی سی سالگی سربازیتون تموم میشه و میرسید به اول خط!!!!!!

در کل سربازی (که در قدیم به درستی به اجباری معروف بود) فاز بسیار مزخرفی از زندگیه ما پسرهاست، حتی اگه بهترین جا بیوفتیم و کلی برای فرماندهاتون زیر و رو بکشید ولی باز هم این شما هستید که بازنده اید، چون داره بزرگترین سرمایتون یعنی عمرتون در بهترین سالهای زندگی که تکرار نمیشه تلف میشه.

البته این تجربه شخصی منه و نظر هر شخصی محترمه.
من سربازم با مدرک فوق دیپلم ! یعنی بهترین حرف رو زدی ! به نظر من اگه بتونه کسی یه فوق دیپلم هم بگیره تمومه ! چون هیچ فرقی نداره با لیسانس و فوق لیسانس ! من 8 ماه دیگه دارم اما از این ناراحتم که بهترین لحظه های عمرم داره میره ! اما توی 23سالگی کارت پایان خدمت دارم با فوق دیپلم ! زیاد سخت نگیرید میدونم که نمیشه اما دیگه چاره ای نیست ! دست خودمونم که نیست پس باید کشید ! به قوله خیلیا این نیز بگذرد !

jack_poppy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من و دوستم می خواستیم اول اسفند اعزام بشیم و باهم بیفتیم یه جا.به نظر شما کی باید دفتر چه رو پست کنیم.یکی از دوستام می گفت اوایل بهمن بفرستیم اما با توجه به تجربه شما و اینکه خیلی از شما عزیزان دفترچه رو فرستادید ممنون می شم جواب منو بدید.
بنده لیسانس مکانیک هستم.
ارادتمند شما.

mjs7

Registered User
لایک‌ها
174
ساعت 7 صبح رفتم فقط برگ سفید و سبز و واکسن رو گرفتن بعد گفتن ساعت 3 بیاین ترمینال که ببریمتون کرمان.
من از جبهه پدرم کسری خدمت دارم اونجا یکی رو دیدم که 16 ماه کسری داشت، واسه اون کسری رو هم توی برگ سبز و هم تو برگ سفید نوشته بود اما واسه من فقط توی برگ سبز نوشته. می خواستم ببینم واسم مشکلی پیش نمیاد؟

بلاخره امروز خدمت من هم تموم شد
از فردا باید برم دنبال کار وبدبختی :دی

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
دوستان من پدر و مادرم از هم جدا شدن (خیلی وقته).........برادرم کفیل مادرمه و با هم زندگی میکنن و من هم با پدرم زندگی میکنیم..........یعنی جدا از همیم.......پدرم 60 سالش شده.....من هم هم کار میکنم هم درس میخونم(مغازه داریم).......میخواستم بدونم که میشه من کفالت پدرم رو بگیرم ؟.....کسی اطلاع داره ؟.....والا چند جا رفتیم یکی گفت میشه یکی گفت نمیشه باز یکی گفت میشه و یکی گفت نمیشه.....بعد یه سربازه بهم گفت میشه بابا اینا میخوان الکی بگن نه که بری خودت رو معرفی کنی..........
خواهشا کمک کنین......اگه نمیشه که الکی دیگه دانشگاه نرم و برم سرکار و بگم گور بابای سربازی.......چون بمیرمم نمیرم سربازی که 2 سال از عمرم الکی بره...........

sarbazz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزت همه ی سربازان با مرام زیاد.
من مهندس برق هستم، می خواستم بعد کنکور یعنی اوایل اسفند اعزام بشم.به نظر شما کی باید دفتر چه را پست کنم؟چجوری می تونم بیفتم تهران؟ یعنی یه کلکی،حقه ای چیزی نداره؟:pمن بمیرم جواب منو بدید.فکر و خیال خدمت سربازی،کنکور،عاشقی،بیکاری،کتابای مزخرفی که تو کله نمیره و هزار جور بد بختی دیگه نمی ذاره شب تا صبح بخوابم:wacko:.
عزت زیاد

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان.
من و دوستم می خواستیم اول اسفند اعزام بشیم و باهم بیفتیم یه جا.به نظر شما کی باید دفتر چه رو پست کنیم.یکی از دوستام می گفت اوایل بهمن بفرستیم اما با توجه به تجربه شما و اینکه خیلی از شما عزیزان دفترچه رو فرستادید ممنون می شم جواب منو بدید.
بنده لیسانس مکانیک هستم.
ارادتمند شما.

یه جا افتادنش رو نمیدونم اما حدود 20 روز مونده به اعزام برج دهی ها بفرست
احتمال زیاد بشه 1/12

واسه اطمینان بیشتر از **** وظیفه بپرس

reza953

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ما هم رفتیم آموزشگاه نظامی نزاجا. واقعا الافی بود !! الکی سره منگنه کردنه برگه ها و دادن برگه آبی و تشکیل پرونده 4 ساعت الاف شدیم.

ما هم تا شنبه مرخصی هستیم.

این خلاصه امروز!! :D

سلام منم اونجام:D...من که از شانس خوبم افتادم گردان زجر:wacko:

reza953

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دلمون خوش بود افتادیم تهران ولی مثل اینکه افتادم تو بدترین گردان توی بدترین پادگان آموزشی تهران:wacko:
فاتحه:D
آموزشگاه نظامی نزاجا پاسدارانو میگم:)

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
دلمون خوش بود افتادیم تهران ولی مثل اینکه افتادم تو بدترین گردان توی بدترین پادگان آموزشی تهران:wacko:

من افتادم گردان یاسین . امیدوارم خوب باشه.

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
راستی هم دوره ای های عزیز در آموزشگاه نظامی نزاجا !! آقا شنبه صبح باید از کدوم در بیاییم تو ؟ کسی اطلاع داره ؟

ali_autumnal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

امروز میخوام یه تقلب به همه برسونم!!!

فایل زیر رو دانلود کنید. جزوه آموزشی نظامی هستش.

واسه اونایی خوبه که مثل خودم تنبلی نوشتن دارن.

آخه تو زمان سربازی میریم کلاس های نظامی انقدر میگن بنویسید که............

دوست داشتید دانلود کنید یه نگاه بندازید بهش. بد نیست

موفق باشید
وب سایت من

فایل های ضمیمه

• آموزش نظامی.doc
    304 KB · نمایش ها: 66

behnam_2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

امروز میخوام یه تقلب به همه برسونم!!!

فایل زیر رو دانلود کنید. جزوه آموزشی نظامی هستش.

واسه اونایی خوبه که مثل خودم تنبلی نوشتن دارن.

آخه تو زمان سربازی میریم کلاس های نظامی انقدر میگن بنویسید که............

دوست داشتید دانلود کنید یه نگاه بندازید بهش. بد نیست

موفق باشید
وب سایت من
مفید بود ممنون:D
ولی زیادم بود وخصوصا عدداش:D:blink:

eee_3e

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام به همه ی دوستان
آقا شما هم فجر؟ ایییی
کدوم گروهانی پس حتمن همو دیدیم ولی نمیشناسیم منم فجرم گروهان 2

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
منم گروهان 3 چه شکلی بودی:D?

:D من لباس سفید پوشیده بودم کاپشن دستم بود و کلاسور ! دیگه چه راهنمایی میخوای ؟!!

راستی یه 2-3 تا سوال دارم.

1) اینکه گفت رو لباس ها باید اسم اموزشگاه و اسم خودمون رو بزنیم باید روی اورکت هم بزنیم یا نه ؟

2) نوار قرمز که روی شلوار میزدیم چجوری باید بزنیم ؟ روی جیب رو هم باید بگیره یه قسمتش رو ؟

Last edited:

behnam_2

Registered User
لایک‌ها
0
:D من لباس سفید پوشیده بودم کاپشن دستم بود و کلاسور ! دیگه چه راهنمایی میخوای ؟!!

راستی یه 2-3 تا سوال دارم.

1) اینکه گفت رو لباس ها باید اسم اموزشگاه و اسم خودمون رو بزنیم باید روی اورکت هم بزنیم یا نه ؟

2) نوار قرمز که روی شلوار میزدیم چجوری باید بزنیم ؟ روی جیب رو هم باید بگیره یه قسمتش رو ؟
1- والا من زدم از خیاطه اونجا پرسیدم گفت بزن منم زدم
2-نوار قرمز هم از انتهای جیب بالا تا ابتدای جیب پایین و بعدش دوباره از انتهای جیب پایین تا انتهای شلوار از رو جیب نباید رد شه
همون لاغره بودی:D?

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
1- والا من زدم از خیاطه اونجا پرسیدم گفت بزن منم زدم
2-نوار قرمز هم از انتهای جیب بالا تا ابتدای جیب پایین و بعدش دوباره از انتهای جیب پایین تا انتهای شلوار از رو جیب نباید رد شه
همون لاغره بودی:D?

نه داداش لاغر نیستم ! شاید به چشم تو لاغر به نظر برسم !! :D
تو چی پوشیده بودی ؟

ابن نوار قرمز رو مطمئن هستی که از روی جیب نباید بره ؟ یعنی دره جیب فقط روش نوار نمیخوره از وسط جیب تا آخر بره یا اینکه اصلا روی جیب نره ؟

flight91

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها برگه سفیدم اومد.اعزام 18/8/90 هستم
افتادم مرکز آموزش تکاور لشکرک
اگه راجب اینجا اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگین.چه جور جایی هست؟!

بالا