• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

سعید007

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان برگ سفید اومد در خونموم هیچی ننوشته لطفا کمکم کنید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه جلوی نام مرکز آموزش هیچی ننویشته؟؟؟؟؟!!!!

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من امریم قرارگاه شمال شرقی مشهد خورده کسی از بچه ها می دونه اونجا چه جوریه؟ کجای مشهده؟
راستی اون قضیه که اگر از محل سکونت بیش از 800 کیلومتر دور باشی از خدمت کم میشه درسته را نه؟ کسی اطلاعی داره؟

سلام دوست عزیز شما آموزشی رو اونجا افتادی؟؟؟والا من تاحالا قرارگاه شمال شرقی مشهد نشنیدم ولی این چیزی که شماگفتی برای مسافت برای شما فکر نکنم کاربرد داشته باشه چون بعد از آموزشی توی شهر خودت خدمت میکنی البته اگه سوالتونو درست متوجه شده باشم منم امریه گرفتم آموزشیم احتمالا نیشابور هستش.راستی شما اعزامیه چه ماهی هستی؟؟؟واز کدوم شهر هستی؟؟؟

mansoormin

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان برگ سفید اومد در خونموم هیچی ننوشته لطفا کمکم کنید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه جلوی نام مرکز آموزش هیچی ننویشته؟؟؟؟؟!!!!
سلام.احتمالا شما مازاد خوردید.یعنی روز اعزام مشخص میشه که کجا می افتید برای منم اینطور بود که به جای محل آموزش یه ... گذاشته بود.ولی برای اطمینان برید از پلیس + 10 یا **** وظیفه شهرتون بپرسید.
موفق باشید

navidkh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز شما آموزشی رو اونجا افتادی؟؟؟والا من تاحالا قرارگاه شمال شرقی مشهد نشنیدم ولی این چیزی که شماگفتی برای مسافت برای شما فکر نکنم کاربرد داشته باشه چون بعد از آموزشی توی شهر خودت خدمت میکنی البته اگه سوالتونو درست متوجه شده باشم منم امریه گرفتم آموزشیم احتمالا نیشابور هستش.راستی شما اعزامیه چه ماهی هستی؟؟؟واز کدوم شهر هستی؟؟؟
نه من آموزشیم را تهران بودم اعزامی 1/6 از اصفهان. این امریه ادامه خدمتم هستش و بیش از 1000 کیلومتر با شهر محل اعزام من فاصله داره

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
نه من آموزشیم را تهران بودم اعزامی 1/6 از اصفهان. این امریه ادامه خدمتم هستش و بیش از 1000 کیلومتر با شهر محل اعزام من فاصله داره

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این چه امریه ایه که دور از شهر خودتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم از اصفهانم.از کجا امریه گرفتی؟؟؟؟؟خودت خواستی یااینکه خودشون انداختن اونجا؟؟؟؟؟:blink:

flight91

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها برگه سفیدم اومد.اعزام 90/8/18 هستم.امریه آتش نشانی هم هستم
افتادم دژبان مرکز
اگه راجب اینجا اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگین.چه جور جایی هست؟!

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
آقا من یه غیبت خیلی طولانی داشتم؛ حالا تو برگ سبز زده 90 روز اضاف؛ این جریانش چطوریه ؟ بخشوده میشه ؟ یا باید برم مثه مرد ! :دی زیر بار ؟ متاهل هستم.

navidkh

Registered User
لایک‌ها
0
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این چه امریه ایه که دور از شهر خودتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم از اصفهانم.از کجا امریه گرفتی؟؟؟؟؟خودت خواستی یااینکه خودشون انداختن اونجا؟؟؟؟؟:blink:
این امریه از اون امریه ها که شما فکر می کنی نیست . بعد از پایان آموزشی یه برگه بهتون می دن که نوشته ادامه سربازیتون توی کجاست به اون برگه می گن امریه و اصلا انتخابی نیست مگر اینکه بند پ داشته باشی . اره این دوره اکثر بچه های غیر شرایطی را انداختن استان های مرزی .

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
این امریه از اون امریه ها که شما فکر می کنی نیست . بعد از پایان آموزشی یه برگه بهتون می دن که نوشته ادامه سربازیتون توی کجاست به اون برگه می گن امریه و اصلا انتخابی نیست مگر اینکه بند پ داشته باشی . اره این دوره اکثر بچه های غیر شرایطی را انداختن استان های مرزی .

آخه من خودم امریه گرفتم از جهاد کشاورزی و الان محل ادامه خدمتمو میدونم کجاست .هنوز موندم :blink: .
این بند پ یعنی چی؟؟؟؟مگه از کجا امریه گرفتی؟؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
دوستان من حدود 1 هفته پیش کپی برگ سبزم رو دادم واسه پذیرش **** توی شهرستان خودمون ، الان واسم امریه ی قرارگاه قرب جور شده ... اگه اینم بفرستم چی میشه ؟ چون توی پستهای قدیمی دیدم که دوستان نوشته بودند اگه از 2 جای مختلف امریه بگیری هر دوتاش سوخت میشه ، حالا واسه من که یکیش پذیرش **** ... میشه بگید دقیقا چیکار کنم ؟ امریه رو برم دنبالش یا مجبورم بی خیال شم ؟

navidkh

Registered User
لایک‌ها
0
آخه من خودم امریه گرفتم از جهاد کشاورزی و الان محل ادامه خدمتمو میدونم کجاست .هنوز موندم :blink: .
این بند پ یعنی چی؟؟؟؟مگه از کجا امریه گرفتی؟؟
بند پ همون پارتیه . من امریه نگرفتم توی تقسیمات ارتش امریه من اونجا خورد.

mo0ji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
8/18 نیرو هوایی گروه پدافند سمنان نبود؟

mo0ji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش منم به احتمال زیاد اونجا افتادم پست منو بخونی متوجه میشی (10986) شهید هاشمی نژاد یه جاییه در 7کیلومتری شهر نیشابور در محلی به نام باغرود .......خدا به خیر کنه..........

خدا بخیر کنه !!!!! خدا بهت حال داده مشتی ... هتل هاشمی .. اینقدر بهت میدن بخوری که برگردی قشنگ توپول موپول شدی ..برو حالشو ببر..

mojtaba6682

Registered User
لایک‌ها
0
خدا بخیر کنه !!!!! خدا بهت حال داده مشتی ... هتل هاشمی .. اینقدر بهت میدن بخوری که برگردی قشنگ توپول موپول شدی ..برو حالشو ببر..

سلام شماکه اونجا نبودی،از کجا میدونی؟؟؟؟؟؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
آقا من یه غیبت خیلی طولانی داشتم؛ حالا تو برگ سبز زده 90 روز اضاف؛ این جریانش چطوریه ؟ بخشوده میشه ؟ یا باید برم مثه مرد ! :دی زیر بار ؟ متاهل هستم.

سلام
دوست من هم 3 سال غیبت داشت ولی در استانه گرفتن معافییت رفت برای این 3 ماه اقدام کرد ( حدود 1 ماه قبل ) ...
ما فک میکردیم بخشیدند اما این اتفاق نیافتاده بود و رفت دادسرا . اونجا هم حکم رو برای طرف میبرند ، من دقیق یادم نیست ولی 3 تا گزینه گذاشته بودند پیش پاش
1- زندان ( فک کنم حدود 15 تا 30 روز )
2- جریمه ی تقریبی 100-150 هزار تومنی
3- چند ضربه شلاق !

که دوست من یه مقدار التماس کرده بود همون جریمه ی نقدی رو براش بریدند بعدش هم دوباره شروع کرد به نامه نگاری که وضعیت مالی خوبی ندارم و ... نمیدونم تخفیف زیادی بهش دادند یا کلا جریمه ی مالی رو هم نگرفتند .

اینجوری بهتون بگم باید خودتونو بزنید به موش مرده بازی و بدبخت بیچاره بودن ! البته نیاز به دروغ گفتن نیست ... کیه که مشکل مالی نداشته باشه !;)

filit

Registered User
لایک‌ها
7

من نمیدونم این دوستمون این پست بالایی جریانی که گفت چه ربطی داشت به سه ماه اضاف

دیگه بخشش به شما نمیخوره فقط کسایی که قبل ابان اعزام شدن مشمول این بخشش میشن

مگر اینکه دوباره بزارن به عهده فرمانده هر پادگان که بخشیده بشه

نبود 10 روز پیش خدمتم تموم شده هنوز تصفیه ندادن ؟:D

jaja123

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز

من 18/8/90 تاریخ اعزامم هست.

چن تا پرسش برام پیش اومده که با شما مطرح می کنم:

برگه سفید من چند روز پیش اومد

من افتادم نیرو زمینی تکاور

دیپلمه هستم و 17 ماه کسر خدمت تایید شده دارم و تو برگ سبزمم ثبت شده که 17 ماه از خدمتم کم بشه

و در کل پانزده روز برای خدمت دارم

که البته می گن باید دو ماه اموزشی رو کامل برم

نکته مهم برای من اینه که:ایا من که فقط باید دو ماه اموزشی رو برم هم شامل دوره کد میشم یا نه؟یعنی من بعد از از اینکه اموزشیم تموم شه دیگه برگه امریه و...ندارم و در اصل خدمت در یگان ندارم می خواستم ببینم برای کسایی که فقط اموزشی رو دارن هم دوره کد هست یا نه؟؟؟

در ضمن شنیدم اعزامی های اذر سربازیشون 24 ماهه می شه

من که اعزامی ابان هستم هم ممکنه برام این اتفاق بیفته؟؟؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
دوستان کسی هست جواب سوالمو بدونه :

من حدود 1 هفته پیش کپی برگ سبزم رو دادم واسه پذیرش **** توی شهرستان خودمون ، الان واسم امریه ی قرارگاه قرب جور شده ... اگه اینم بفرستم چی میشه ؟ چون توی پستهای قدیمی دیدم که دوستان نوشته بودند اگه از 2 جای مختلف امریه بگیری هر دوتاش سوخت میشه ، حالا واسه من که یکیش پذیرش سپاهه ... میشه بگید دقیقا چیکار کنم ؟ نکنه هر دو تاش سوخت بشه به فا*ک برم ؟

Ali :D

Registered User
لایک‌ها
21
دوستان کسی هست جواب سوالمو بدونه :

من حدود 1 هفته پیش کپی برگ سبزم رو دادم واسه پذیرش **** توی شهرستان خودمون ، الان واسم امریه ی قرارگاه قرب جور شده ... اگه اینم بفرستم چی میشه ؟ چون توی پستهای قدیمی دیدم که دوستان نوشته بودند اگه از 2 جای مختلف امریه بگیری هر دوتاش سوخت میشه ، حالا واسه من که یکیش پذیرش سپاهه ... میشه بگید دقیقا چیکار کنم ؟ نکنه هر دو تاش سوخت بشه به فا*ک برم ؟

اگه دو جا بدی جفتش میپره !
یکیش رو سریع تا نفرستادن **** وظیفه کنسل کن !

بالا