دوستان من امریم قرارگاه شمال شرقی مشهد خورده کسی از بچه ها می دونه اونجا چه جوریه؟ کجای مشهده؟
راستی اون قضیه که اگر از محل سکونت بیش از 800 کیلومتر دور باشی از خدمت کم میشه درسته را نه؟ کسی اطلاعی داره؟
سلام.احتمالا شما مازاد خوردید.یعنی روز اعزام مشخص میشه که کجا می افتید برای منم اینطور بود که به جای محل آموزش یه ... گذاشته بود.ولی برای اطمینان برید از پلیس + 10 یا **** وظیفه شهرتون بپرسید.سلام دوستان برگ سفید اومد در خونموم هیچی ننوشته لطفا کمکم کنید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه جلوی نام مرکز آموزش هیچی ننویشته؟؟؟؟؟!!!!
نه من آموزشیم را تهران بودم اعزامی 1/6 از اصفهان. این امریه ادامه خدمتم هستش و بیش از 1000 کیلومتر با شهر محل اعزام من فاصله دارهسلام دوست عزیز شما آموزشی رو اونجا افتادی؟؟؟والا من تاحالا قرارگاه شمال شرقی مشهد نشنیدم ولی این چیزی که شماگفتی برای مسافت برای شما فکر نکنم کاربرد داشته باشه چون بعد از آموزشی توی شهر خودت خدمت میکنی البته اگه سوالتونو درست متوجه شده باشم منم امریه گرفتم آموزشیم احتمالا نیشابور هستش.راستی شما اعزامیه چه ماهی هستی؟؟؟واز کدوم شهر هستی؟؟؟
نه من آموزشیم را تهران بودم اعزامی 1/6 از اصفهان. این امریه ادامه خدمتم هستش و بیش از 1000 کیلومتر با شهر محل اعزام من فاصله داره
این امریه از اون امریه ها که شما فکر می کنی نیست . بعد از پایان آموزشی یه برگه بهتون می دن که نوشته ادامه سربازیتون توی کجاست به اون برگه می گن امریه و اصلا انتخابی نیست مگر اینکه بند پ داشته باشی . اره این دوره اکثر بچه های غیر شرایطی را انداختن استان های مرزی .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این چه امریه ایه که دور از شهر خودتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم از اصفهانم.از کجا امریه گرفتی؟؟؟؟؟خودت خواستی یااینکه خودشون انداختن اونجا؟؟؟؟؟:blink:
این امریه از اون امریه ها که شما فکر می کنی نیست . بعد از پایان آموزشی یه برگه بهتون می دن که نوشته ادامه سربازیتون توی کجاست به اون برگه می گن امریه و اصلا انتخابی نیست مگر اینکه بند پ داشته باشی . اره این دوره اکثر بچه های غیر شرایطی را انداختن استان های مرزی .
بند پ همون پارتیه . من امریه نگرفتم توی تقسیمات ارتش امریه من اونجا خورد.آخه من خودم امریه گرفتم از جهاد کشاورزی و الان محل ادامه خدمتمو میدونم کجاست .هنوز موندم :blink: .
این بند پ یعنی چی؟؟؟؟مگه از کجا امریه گرفتی؟؟
سلام داداش منم به احتمال زیاد اونجا افتادم پست منو بخونی متوجه میشی (10986) شهید هاشمی نژاد یه جاییه در 7کیلومتری شهر نیشابور در محلی به نام باغرود .......خدا به خیر کنه..........
خدا بخیر کنه !!!!! خدا بهت حال داده مشتی ... هتل هاشمی .. اینقدر بهت میدن بخوری که برگردی قشنگ توپول موپول شدی ..برو حالشو ببر..
آقا من یه غیبت خیلی طولانی داشتم؛ حالا تو برگ سبز زده 90 روز اضاف؛ این جریانش چطوریه ؟ بخشوده میشه ؟ یا باید برم مثه مرد ! :دی زیر بار ؟ متاهل هستم.
آقا من یه غیبت خیلی طولانی داشتم؛ حالا تو برگ سبز زده 90 روز اضاف؛ این جریانش چطوریه ؟ بخشوده میشه ؟ یا باید برم مثه مرد ! :دی زیر بار ؟ متاهل هستم.
سلام شماکه اونجا نبودی،از کجا میدونی؟؟؟؟؟؟
دوستان کسی هست جواب سوالمو بدونه :
من حدود 1 هفته پیش کپی برگ سبزم رو دادم واسه پذیرش **** توی شهرستان خودمون ، الان واسم امریه ی قرارگاه قرب جور شده ... اگه اینم بفرستم چی میشه ؟ چون توی پستهای قدیمی دیدم که دوستان نوشته بودند اگه از 2 جای مختلف امریه بگیری هر دوتاش سوخت میشه ، حالا واسه من که یکیش پذیرش سپاهه ... میشه بگید دقیقا چیکار کنم ؟ نکنه هر دو تاش سوخت بشه به فا*ک برم ؟