| alibati | Afsaneh-R | hkhafan | kaveh_hazhir | p30room | mahi58 | morteza137 | JVD | S.M.H | Princess NazaniN |
alibati | 0 | 5 | 5 | 8 | 7 | 8 | 6 | 8 | 9 | 6 |
Afsaneh-R | | 0 | | | | | | | | |
hkhafan | 6 | 8 | 0 | 7 | 6 | 7 | 8 | 6 | 7 | 6 |
kaveh_hazhir | 7 | 8 | 7 | 0 | 7 | 7 | 10 | 7 | 5 | 6 |
p30room | 8 | 9 | 6 | 9 | 0 | 9 | 10 | 9 | 8 | 8 |
mahi58 | 9 | 6 | 5 | 10 | 7 | 0 | 5 | 8 | 7 | 5 |
morteza137 | 7 | 6 | 9 | 4 | 7 | 9 | 0 | 8 | 7 | 4 |
JVD | 9 | 6 | 5 | 9 | 7 | 8 | 7 | 0 | 9 | 3 |
S.M.H | 9 | 6 | 7 | 10 | 6 | 8 | 8 | 7 | 0 | 6 |
Princess NazaniN | 8 | 9 | 5 | 4 | 6 | 10 | 9 | 7 | 8 | 0 |
| | | | | | | | | | |
| 63 | امتیاز نداده بودند | 49 | 61 | 53 | 66 | 63 | 60 | 60 | 44 |
خوب با تشکر از دوستان ما هم بالاخره یک بار در این مسابقه برنده شدیم!
بنابراین اولا که قبل از هر چیز: ورزشکارااااان! دلاوران! نام آوران!
ثانیا موضوع هفته دیگه رو هم تا آخر همین امروز تعیین می کنم!
در انتها هم از Afsaneh-R عزیز خواهش می کنم که اگر در مسابقات بعدی شرکت کردند لطفا حتما روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در امتیازدهی هم شرکت کنند. البته این بار چون برنده نبودند امتیازات شون رو حذف نکردم و گذاشتم باشه، ولی اگر کسی از بقیه امتیاز بگیره، ولی امتیاز نده مشکل ایجاد میشه و قاعدتا باید از جدول حذف شون کنیم. با تشکر.
--------------------------------------------------------------------------
پ.ن:
mahi58= 9 من همیشه میباختم
من هم شانسم خیلی افتضاح هستش، ولی البته بعضی موقع ها هم می بردم!
mahi58=8 اینم خیلی جالب بود. بخاطر زحماتت هم سپاس محمود جان
ما مخلصیم به مقدار فراوان!
بله گربه ها یک کم بی چشم و روئن...دقیقاً مثل آدمیزاد ، اگه ضعف ببینن ، میخوان سوار کولت شن

ولی این موجود یه چیزه دیگه بود.تو خونمون بزرگ شد ، هر جور ناراحتی و آزار اذیتی رو ( چه از طرف آدما یا گربه های دیگه ) تحمّل کرد ولی عین خیالش نبود....آرومِ آروم....صداش در نمیومد

فک کنم بدونید ، گربه ی نر با نرای دیگه معمولاً آبش تو یه جوب نمیره ، حتّی اگه بچّش باشه....ولی این زبون بسته تا وقتی زنده بود ، دوتا بچّه گربه ی نر رو پیش خودش بزرگ کرد!...باورتون میشه؟خلاصه عرض کنم ، با غریبه هایی که تا حالا برخورد داشتم ، از این مردتر ندیدم.روحش شادپ.ن: شبیه مرثیه شد

........... در هر صورت ممنون ازتون
اتفاقا خیلی خیلی قشنگ بود. ممنون...
واقعا اگر این عکس رو می ذاشتید و همین توضیحات رو هم می نوشتید در موردش قطعا 10 می دادم.
گربه زیبایی هم بوده انصافا.
من اون بازی، تا قبل گل اول ایران، گریه گریه...
اصن یه وضعی! ولی کریم که گل اولو زد، یه خورده اشکام کمتر شد، ولی 5 دقیقه بعد که خداداد گل دومو زد یهو محله ما رفت هوا !! مادربزرگ خدابیامرزم گلاب به روتون رفته بود دستشویی حیاط، یهو از ترس وسط کار پرید بیرون!! فکر کرد زلزله اومده! :lol: هیچ وقت یادم نمیره. وقتی فیلم گل رو دیدم دوباره تمام خاطراتم زنده شد، واسه همین سریع با KMP عکس یادگاری گرفتم و گذاشتم.:happy:
یادش به خیر! دقیقا محله ما هم همین بود...
ولی بعد از بازی رو بگو...واقعا اولین بار بود که یادم میاد توی کشورمون انقدر خیابون ها شلوغ شده بود.
دقیقا یادمه که توی میدونی در نزدیکی خونه مون مردم داشتند می زدند و می رقصیدند و یه مامور نیروی انتظامی با لحن التماس می گفت: آقایون! خانوما! بسه دیگه! خوشحالی تون رو هم که کردین! بفرمایید دیگه، برای ما دردسر درست میشه!
mahi58=10 آخی خیلی دوس دارم مار و پله
من هم همین طور! همه عاشق اون طرف منچ بازیش بودند، ولی من هی اصرار می کردم که نه، بیاید مار پله بازی کنیم!