• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
آره.خیلی از دوربین های نیکون رو تو این رنج قیمت چک کردم.به نظرم این چون یه لنز 18-55 روش هست _و البته خیلی فاکتور های دیگه_ شاید گزینه خوبی باشه.
البته میگن دوربینی بگیرم که فقط عکاسی میکنه و این دوربین قابلیت فیلم برداری هم داره.میگن سنسورش بعد از یه مدت کیفیتشو از دست میده.لطفا در این مورد هم نظر بدین.
منظورم از پرتره portrait اینه که بتونم باهاش از چهره یا تو آتلیه عکس بگیرم.چون خودم یه دوربین sony DSC-H50 دارم ولی عکسایی که از چهره باهاش میگیرم کیفیت خوبی ندارن.کلا یه دوربین بهتر برای تمرین و یادگیری عکاسی می خوام.
معمولیترین لنز ها همین لنز هستند
اگر میخواهید d5100 را با همین لنز بخرید پیشنهاد میکنم یک d3100 بخرید با یک لنز 18-105 که یک واک اند رود عالیست نسبت به قیمت و به یک اسطوره بدل شده (با کمی اغراق)
هم جواب پرتره شما را میدهد هم بقیه کارها البته از اونجاییکه مطمئن هستم با عکاسی و این دورربین ها اشنایی ندارید بهتون پرایم معرفی نکردم و مطمئنم همین لنز و دوربین به خوبی از پس نیاز های شما بر میاد من خودمم این ترکیبو داشتم و بسیار راضی بودم
اگر جایی از عرایضم اشتباه است استید بفرمایند

miinooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معمولیترین لنز ها همین لنز هستند
اگر میخواهید d5100 را با همین لنز بخرید پیشنهاد میکنم یک d3100 بخرید با یک لنز 18-105 که یک واک اند رود عالیست نسبت به قیمت و به یک اسطوره بدل شده (با کمی اغراق)
هم جواب پرتره شما را میدهد هم بقیه کارها البته از اونجاییکه مطمئن هستم با عکاسی و این دورربین ها اشنایی ندارید بهتون پرایم معرفی نکردم و مطمئنم همین لنز و دوربین به خوبی از پس نیاز های شما بر میاد من خودمم این ترکیبو داشتم و بسیار راضی بودم
اگر جایی از عرایضم اشتباه است استید بفرمایند

سلام
d3100 در حالت حساسیت بالا نویز تصویرش زیاده.تو این مورد فکر میکنم d5100 خیلی بهترباشه.اگه میشه لطفا راجع به video mode هم نظربدین.

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
d3100 در حالت حساسیت بالا نویز تصویرش زیاده.تو این مورد فکر میکنم d5100 خیلی بهترباشه.اگه میشه لطفا راجع به video mode هم نظربدین.
اینو شما از کی شنیدی از یک حرفه ای یا فروشنده یا کسی که فقط تو نت یه چیزی شنیده ؟
شما در اتلیه که نور کنترل شده داری در جاهای دیگه هم نویزش قابل قبوله و به نظر من لنز برای شما خیلی مهمتر از تفاوت نویز

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
فرق عمده ای که این دو برای مصرف خونگی دارن قابلیت فوکوس ممتد نیکون تو مود فیلمبرداری هست که تو کنون نیست . ولی برای مقاصد حرفه ای که فیلمبرداری ارزش خیلی کمتری داره باید به مقایسه عکسها و مشخصات دو دوربین که کامل تو سایتها روش بحث شده بپردازین . و یا کسی که با هر دو حرفه ای کار کرده .

kooshai

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی

دوستان از بین این ۲ دوربین کدوم پیشنهاد میدید؟؟

NIKON D5100 VS CANON 600D

میخوام برم کلاس عکاسی. میخوام با یه دوربین خوب شروع کنم.

میشه بگید هر کدوم واسه چه استفاده ای خوبن؟؟ ممنون میشم.

فعلآ میخوام یه مدت با لنز ی که رو دوربین هست سر کنم تا ببینم چی میشه.

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام به همگی

دوستان از بین این ۲ دوربین کدوم پیشنهاد میدید؟؟

NIKON D5100 VS CANON 600D

میخوام برم کلاس عکاسی. میخوام با یه دوربین خوب شروع کنم.

میشه بگید هر کدوم واسه چه استفاده ای خوبن؟؟ ممنون میشم.

فعلآ میخوام یه مدت با لنز ی که رو دوربین هست سر کنم تا ببینم چی میشه.
تا اساتید جواب بدن یک نکته عرض میکنم
شما تا وقتی علاقه و رشته ای که میخواید دنبال کنید مشخص نشه پیشنهاد بدنه اشتباه است چون اول باید به بررسی لنز مورد نظر ژانرتون بپردازید بعد بدنرو انتخاب کنید
یرای خرید هیچ وقت دیر نمیشه

aysan_fp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
می شه لطفا من رو هم راهنمایی کنید؟!
بعد از کلی فکر از بین دوربین هایی که انتخاب کرده بودم آنالیز کردم و رسیدم به این دو دوربین...Fujifilm FinePix HS20 و Canon PowerShot SX30 IS...
ولی نمی دونم کدوم ارزش بیشتری برای خریدن.canon اسمش در رفته و خوب اکثر کسایی که خریدن خوب بوده. fuji هم با توجه به اسم کمپانیش نمی تونه دوربین بدی داشته باشه!
ولی بازم شما تجربه تون از من بیشتره.می شه یکی به من بگه کدوم ارزشش بیشتره بخرم؟!ممنون می شم زود جواب بدین...

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
فکر میکنم زوم بالا براتون خیلی مهمه که این دو مدل رو انتخاب کردید.درسته؟
اگه عجله برای خرید ندارید بذارید تا sx40 تا چند وقت دیگه میاد اونوقت خرید کنید

aysan_fp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از پاسخ سریع...
بله زوم برام مهه چون مربوط به رشته ام می شه که لازم دارم عکس های خوبی بگیرم.مشکلم اینه که عجله دارم در خریدش.باید تا هفته دیگه بگیرم.می شه بگید کدوم از نظر شما بهتره؟!

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
خواهش میکنم
والا من در مورد فوجی اطلاعی ندارم(باید دوستان نظر بدند)
ولی خوب مشخصات فنی اش یه کم بهتره(سنسور بزرگتر-محدوده ی ایزوی بیشتر-محدوده ی شاتر بهتر-فیلم برداری با کیفیت full hd)
کنون هم چیز خوبی هست ولی اگه فوجی رو تایید کنند به نظر من بهتره فوجی رو بگیرید
در ضمن Nikon Coolpix P500 هم هست که انگار چیز بدی نیست
امیدوارم دوستان حرفه ای تر راهنمایی تون کنند

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
خواهش میکنم
والا من در مورد فوجی اطلاعی ندارم(باید دوستان نظر بدند)
ولی خوب مشخصات فنی اش یه کم بهتره(سنسور بزرگتر-محدوده ی ایزوی بیشتر-محدوده ی شاتر بهتر-فیلم برداری با کیفیت full hd)
کنون هم چیز خوبی هست ولی اگه فوجی رو تایید کنند به نظر من بهتره فوجی رو بگیرید
در ضمن Nikon Coolpix P500 هم هست که انگار چیز بدی نیست
امیدوارم دوستان حرفه ای تر راهنمایی تون کنند
پیرو فرمایشات استاد عزیز عرض کنم فوجی توی این دوربین بهتر از کنن عمل کرده و نویز کنن یخورده اذیت میکنه و مزیت های فوجی بیشتره
(البته جزو حرفه ای ها محسوب نمیشم)

aysan_fp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایی ها تون.احتمال خیلی زیاد همون fuji بگیرم..:)

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
پیرو فرمایشات استاد عزیز عرض کنم فوجی توی این دوربین بهتر از کنن عمل کرده و نویز کنن یخورده اذیت میکنه و مزیت های فوجی بیشتره
(البته جزو حرفه ای ها محسوب نمیشم)
مقدم جان نزن این حرفها رو
این واژه ی حرفه ای تر رو فقط برای شما و سعید به کار بردم.
اگه نه ما آماتوی بیش نیستیم

mehran_hot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه از اساتید کسی با sony nex 3 or 5 کار کرده ؟ واسه خرید یه slr این گزینه خوبی هست ؟ من دنبال دوربینی هستم که تا سقف 700 باشه و حرفه ای باشه ( برای عکاسیه حرفه ای از چهره و اشخاص و گهگاهی منظره ):)

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
من nex5 دارم که چند ماهیه خریدم . کیفیت عکسهاش خوبه و همچنین فیلمبرداریش اما کار کردن با تنظیماتش کمی سخته و به راحتی کنون نیست که یه شبکه نقطه داره و رو هر کدوم قرمز باشه رو اون فوکوس میکنه . دلیل اینکه کنون خودم رو فروختم(eos500) و این رو خریدم 1- داشتن فوکوس ممتد موقع فیلمبرداری 2- ظریف بودن بدنه 3- بهتر بودن کیفیت عکس و فیلم وگرنه اگر یه شخصی بودم که حرفه ای عکس میگیره کنون بهتر بود . اینم بگم که مدلهای جدیدتر کنون خیلی کیفیتشون بالا رفته (eos 550 , eos 600) .

shr776

Registered User
لایک‌ها
25
سلام.این دوربین عکاسی wx7 سونی خوبه ؟چه قیمته؟پاناسونیکtx7 i?کدوم بهتره

Volga

Registered User
لایک‌ها
51
من میخوام دوربین حرفه ای بخرم 2 مدل دیدم که خیلی ازشون خوشم اومده ولی تفاوت قیمت یه مقدار زیاده . یکی کانن d7 یکی هم نیکون D7000 . ایا D7 نسبت به قیمتش کارایی داره ؟ ایا دوربینی هست که از D7 بهتر باشه؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام.من در مورد slr ها زیاد اطلاعی ندارم ولی d7000 نیکون خیلی بهتر از 7d هست.البته فکر کنم کیفیت فیلم برداری کنون بهتر باشه ولی اگه برای عکاسی حرفه ای میخواین فکر کنم نیکون خیلی بهتر باشه(سنسور بزرگتر.فوکوس پوینت بیشتر و ..)

sami_1985

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من ميخوام حدود 800 تومان دوربين فيلم برداری برای خونه بخرم،چه چيزی پيشنهاد ميکنيد؟
ميخوام Fullhd باشه و ترجيحاً Canon يا Panasonic باشه.مگه اينکه با اين قيمت Sony واقعاً ارزشش بيشتر باشه.
راستی hard هم نخوره،چون هم باطری زياد مصرف ميکنه،هم ممکنه زياد ضربه بخوره.(حالا اگه ديديد با 100 تا 200 تومان بالاتر میشه جنس بهتر با کارايی بيشتری خريد،اشکال نداره)لطفاً 3-4 مدل به ترتيب خوب بودن معرفی کنيد
فقط اگه ميشه زود جواب بديد،آخه ميخوام شنبه يا صبح يکشنبه خريد کنم.اگه جايی که قيمت خوب+جنس خوب ميده ميشناسيد معرفی کنيد.
ممنون ، شاد باشيد

بالا