• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
منظورتون از اینکه جدیدترش اومده یا نه تو چه مدل دوربیناییه؟ اگر منظورتون سوپر زوم کنون هست که این آخرین مدله . ولی یه چیزی شما اصلا sx30 رو با دوربین باکیفیتی مثل G9 قیاس نکنید بلکه تنها به زوم زیادی میرسید که خوب جالبه ولی عکسهای تو شبش اصلا به G9 نمیرسه .

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلاملیکم.:D
یه سوال دارم اول.سعید نیستش؟؟؟یا من پیداش نکردم؟
===========
بچه من الان g9 دارم ار 2008 تا الان.چند وقت پیش یکی از بچه ها sx30 گرفته بود که خب من وسوسه شدم دوربینم رو عوض کنم!
بودجه رو از 600 700 در نظر بگیریم.میخواستم ببینم بعد از sx30 چه مدلهایی اومده!میشه با این قیمتا گرفت
یه سوال دیگه هم اینکه این که کیفیتاشون ارزش داره g9 رو عوض کنم یا وایسم تا مدل های جدید بیاد و قیمتا تعدیل شه.فقط هم عکاسی برام مهمه!!!
جسارتا عرض میکنم کیفیت g9 از sx30 بسیار بالا تر و واقعا کار اشتباهی هست از sx30 جدیدتر sx40 که چند روز پیش معرفی شده و هنوز تو ایران نیست
من پیشنهاد میکنم اگر میخواید دوربینو عوض کنید(برای تنوع و اپدیت) و قصد کامپکت دارید یک g12 بخرید که کیفیت بسیار خوبی دارد(البته نسبت به کامپکت ها و سوپر زومها)

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
منظورتون از اینکه جدیدترش اومده یا نه تو چه مدل دوربیناییه؟ اگر منظورتون سوپر زوم کنون هست که این آخرین مدله . ولی یه چیزی شما اصلا sx30 رو با دوربین باکیفیتی مثل G9 قیاس نکنید بلکه تنها به زوم زیادی میرسید که خوب جالبه ولی عکسهای تو شبش اصلا به G9 نمیرسه .
سلام دوست من.ممنون از پاسختون.راستش من اطلاعات زیادی در مورد دوربین ها ندارم
3سال پیش هم اولین دوربینم رو که همین جی 9 بود تهیه کردم.یک ماه پیش من این دوربین اس ایکس 30 رو دیدم وقتی عکسایی که باهاش انداختیم رو دیدم واقعا احساس میکردم رنگا شفاف ترند انگار.
برا همین یکم وسوسه شدم که یه دوربین جدید بگیرم که انگار شما میفرماید اس ایکس 30 تفاوت زیادی با دوربین خودم نداره.من فک نیمکنم با 700 تومن بتونم دوربین خیلی قوی تری بگیرم نسبت به جی 9 خودم.درسته؟

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
جسارتا عرض میکنم کیفیت g9 از sx30 بسیار بالا تر و واقعا کار اشتباهی هست از sx30 جدیدتر sx40 که چند روز پیش معرفی شده و هنوز تو ایران نیست
من پیشنهاد میکنم اگر میخواید دوربینو عوض کنید(برای تنوع و اپدیت) و قصد کامپکت دارید یک g12 بخرید که کیفیت بسیار خوبی دارد(البته نسبت به کامپکت ها و سوپر زومها)
خیلی ممنون از راهنماییتون.شاید چون من فقط چند تا عکس با اس ایکس 30 انداختم اینجوری به نظرم اومده.دیروز بازار بودم جی 12 615 تومن بود.من برا تنوع نمیخوام دوربینم رو عوض کنم.میخوام یه مدل بگیرم که قوی تر باشه.به نظر شما با 700 تومن میتونم همجین دوربینی تهیه کنم یا نه؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
از g12 با کیفیت تر باید بری تو رده دوربینهای حرفه ای با قابلیت تعویض لنز . که اگر برای مصرف خانگی میخواهید میتونم sony nex3 رو پیشنهاد بدم که با گارانتی غیر اصلی از 650 تا 700 میتونی گیر بیاری که اونم زوم پایینی داره (سه برابر ) که برای جبرانش لنزی با قیمتی بیشتر از خود دوربین باید بخری و دلیلم برای این مدل یکی کیفیت بالای تصویر مخصوصا در شب و همچنین فیلمبرداری hd با 30 فریم بر ثانیه و همچنین قابلیت اتوفوکوس موقع فیلمبرداری که فقط تو این مدل و دوربینهای نیکون هست و دیگر ظریف بودن بدنه نسبت به بقیه حرفه ایها . اگر براتون جثه بزرگ مشکلی نداره نیکون d3100 رو پیشنهاد میکنم.

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
از g12 با کیفیت تر باید بری تو رده دوربینهای حرفه ای با قابلیت تعویض لنز . که اگر برای مصرف خانگی میخواهید میتونم sony nex3 رو پیشنهاد بدم که با گارانتی غیر اصلی از 650 تا 700 میتونی گیر بیاری که اونم زوم پایینی داره (سه برابر ) که برای جبرانش لنزی با قیمتی بیشتر از خود دوربین باید بخری و دلیلم برای این مدل یکی کیفیت بالای تصویر مخصوصا در شب و همچنین فیلمبرداری hd با 30 فریم بر ثانیه و همچنین قابلیت اتوفوکوس موقع فیلمبرداری که فقط تو این مدل و دوربینهای نیکون هست و دیگر ظریف بودن بدنه نسبت به بقیه حرفه ایها . اگر براتون جثه بزرگ مشکلی نداره نیکون d3100 رو پیشنهاد میکنم.
فک نمیکنم با این پولم بتونم دوربین SLR بگیرم :( حد اقل باید یه مدت با همین جی 9 سر کنم پس.جی 12 تفاوتش با جی 9 خیلیه؟فیلم برداری برام اهمیتی نداره

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
با احترام زیادی که برای جناب bahri قائلم ولی بنده به هیچ وجه به شما dslr پیشنهاد نمیکنم حتی nex

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دوستان ...
واقعیتش میخوام یه دونه دوربین دیجیتال در حد 500 تومن بخرم . می خوام فیلمبرداری خیلی خوبی داشته باشه و کیفیت عکسشم خوب باشه.بیشترم واسه مصرف خونگی میخوام بخرم . چه ÷یشنهادی دوستان و اساتید دارند توی این رنج قیمت ؟

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان ...
واقعیتش میخوام یه دونه دوربین دیجیتال در حد 500 تومن بخرم . می خوام فیلمبرداری خیلی خوبی داشته باشه و کیفیت عکسشم خوب باشه.بیشترم واسه مصرف خونگی میخوام بخرم . چه ÷یشنهادی دوستان و اساتید دارند توی این رنج قیمت ؟
اکثر دوربین های جدید با این قیمت از کیفیت خوبی دیر فیلمبرداری برخوردارند یا hd یا full hd هستند که هر دو خوبند اگر علاقه زیادی به زوم دارید با کیفیت کمتر و البته بدنه بزرگتر سوپر زومهایی مثل hs20 پیشنهاد میشه و اگر کیفیت بیشتر و زوم کمتر با بدنه کوچکتر را میپسندید دوربینهایی مثل s95 g12 رو پیشنهاد میکنم البته شاید یه خورده قیمتشون بیشتر باشه

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
اکثر دوربین های جدید با این قیمت از کیفیت خوبی دیر فیلمبرداری برخوردارند یا hd یا full hd هستند که هر دو خوبند اگر علاقه زیادی به زوم دارید با کیفیت کمتر و البته بدنه بزرگتر سوپر زومهایی مثل hs20 پیشنهاد میشه و اگر کیفیت بیشتر و زوم کمتر با بدنه کوچکتر را میپسندید دوربینهایی مثل s95 g12 رو پیشنهاد میکنم البته شاید یه خورده قیمتشون بیشتر باشه
می خوام Full HD باشه ترجیحاً و زوم هم اونقدرا واسم مهم نیست . کیفیت بیشتر واسم مهمه ...

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
می خوام Full HD باشه ترجیحاً و زوم هم اونقدرا واسم مهم نیست . کیفیت بیشتر واسم مهمه ...

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
اینا فیلمبرداریشون hd هستند البته مطمئن باشید hd هم رضایت شما رو جلب میکنه در ضمن hd بدون نویز خیلی بهتر از full hd با نویز و کیفیت پایینتر است
front.jpg

rear.jpg

front.jpg

rear.jpg

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
آخه G12 قیمتش حول و حوش 620 تومنه که زیاده فعلا بخوام واسه دوربین هزینه کنم .
خودم بین Fuji HS20 و Canon SX30 HS موندم که چیکار کنم .
Panasonic FZ100
هم توی رنج 500 تومنه که بین این 3 مدل موندم کدوم رو بخرم .
نظر اساتید چیه ؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
میتونم بهتون panasonic lx3 رو اگر گیرتون بیاد پیشنهاد کنم . چون گفتید که فیلمبرداریش خوب باشه وگرنه canon s95 رو پیشنهاد میدادم که متاسفانه هنگام فیلمبرداری زوم اپتیکال ندارن . g12 هم ضمنا زوم اپتیکال هنگام فیلمبرداری نداره .

kooshai

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی

دوستان از بین این ۲ دوربین کدوم پیشنهاد میدید؟؟

NIKON D5100 VS CANON 600D

miinooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
به نظر شما اگه بخوام یه دوربین نیمه حرفه ای بخرم که بتونم باهاش پرتره های قشنگی بگیرم نیکون d5100 گزینه مناسبی هست؟چون لنز 18-55 داره انتخابش کردم.قیمتش هم مناسبه.حدود یه تومنه.
یه دوربین می خوام که رنگ عکس هاش خیلی طبیعی باشه.

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
به نظر شما اگه بخوام یه دوربین نیمه حرفه ای بخرم که بتونم باهاش پرتره های قشنگی بگیرم نیکون d5100 گزینه مناسبی هست؟چون لنز 18-55 داره انتخابش کردم.قیمتش هم مناسبه.حدود یه تومنه.
یه دوربین می خوام که رنگ عکس هاش خیلی طبیعی باشه.
سلام
نیازی به تاپیک جدید نبود
چون لنز 18-55 داره؟
منظورتون از پرتره چیه؟
تمام dslr ها با فرمت خام میتونند عکاسی کنند و شما میتونید تمام رنگها و .... را بدون از دست دادن دیتیل هر جور میخواید درست کنید

kooshai

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
استفادتون چیه برای چه کاری میخواید لنز هم انتخاب کردین

میخوام برم کلاس عکاسی. میخوام با یه دوربین خوب شروع کنم.

میشه بگید هر کدوم واسه چه استفاده ای خوبن؟؟ ممنون میشم.

فعلآ میخوام یه مدت با لنز ی که رو دوربین هست سر کنم تا ببینم چی میشه.

miinooo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نیازی به تاپیک جدید نبود
چون لنز 18-55 داره؟
منظورتون از پرتره چیه؟
تمام dslr ها با فرمت خام میتونند عکاسی کنند و شما میتونید تمام رنگها و .... را بدون از دست دادن دیتیل هر جور میخواید درست کنید

سلام
آره.خیلی از دوربین های نیکون رو تو این رنج قیمت چک کردم.به نظرم این چون یه لنز 18-55 روش هست _و البته خیلی فاکتور های دیگه_ شاید گزینه خوبی باشه.
البته میگن دوربینی بگیرم که فقط عکاسی میکنه و این دوربین قابلیت فیلم برداری هم داره.میگن سنسورش بعد از یه مدت کیفیتشو از دست میده.لطفا در این مورد هم نظر بدین.
منظورم از پرتره portrait اینه که بتونم باهاش از چهره یا تو آتلیه عکس بگیرم.چون خودم یه دوربین sony DSC-H50 دارم ولی عکسایی که از چهره باهاش میگیرم کیفیت خوبی ندارن.کلا یه دوربین بهتر برای تمرین و یادگیری عکاسی می خوام.

بالا