• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
با سلام خدمت دوستان عزیز و احتمالآ سعید بزرگوار . دی

سعید جون من می خوام یه دوربین slr like بخرم ، هزینه هم فرقی نمی کنه ولی متوسط 500-600 تومن خوبه .

به نظرت بین دو دوربین sony hx1 ( یا حتی sony hx100 ) و یا canon sx30 is ( که خودت چند باری تو همین تاپیک عنوان کردی ) کدوم یکی رو مناسب تر می دونی ؟؟ اگر پیشنهاد دیگه ای هم داری ، ممنون می شم بگی .
به نظرت کدوم کارآمد تره ؟؟ هدف خاصی هم ندارم . فقط می خوام بزنم به طبیعت و عکس بگیرم . دی . عکس پانوراما هم ترجیحآ بگیره .

در ضمن من الان با یکی از بچه های فامیل بودم که sony hx1 داشت که می گفت چند ماه پیش 580 خریده در حالی که من الان سرچ کردم دیدم نوشته 410 تومن . کلآ این قیمت های اینترنتی درست هستن یا نه ؟؟ یعنی امکان داره یه دوربین در عرض 7 - 8 ماه ، 170 تومن بشکنه ؟؟

پیشاپیش ممنون به خاطر جوابی که می دی . :D

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
با سلام خدمت دوستان عزیز و احتمالآ سعید بزرگوار . دی

سعید جون من می خوام یه دوربین slr like بخرم ، هزینه هم فرقی نمی کنه ولی متوسط 500-600 تومن خوبه .

به نظرت بین دو دوربین sony hx1 ( یا حتی sony hx100 ) و یا canon sx30 is ( که خودت چند باری تو همین تاپیک عنوان کردی ) کدوم یکی رو مناسب تر می دونی ؟؟ اگر پیشنهاد دیگه ای هم داری ، ممنون می شم بگی .
به نظرت کدوم کارآمد تره ؟؟ هدف خاصی هم ندارم . فقط می خوام بزنم به طبیعت و عکس بگیرم . دی . عکس پانوراما هم ترجیحآ بگیره .

در ضمن من الان با یکی از بچه های فامیل بودم که sony hx1 داشت که می گفت چند ماه پیش 580 خریده در حالی که من الان سرچ کردم دیدم نوشته 410 تومن . کلآ این قیمت های اینترنتی درست هستن یا نه ؟؟ یعنی امکان داره یه دوربین در عرض 7 - 8 ماه ، 170 تومن بشکنه ؟؟

پیشاپیش ممنون به خاطر جوابی که می دی . :D
سلام من میتونم جسارت کنم خودمو قاطی کنم؟
اولین دوربینتون میشه الان دوربین چی دارین
مطمئنید slr like میخواین

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام من میتونم جسارت کنم خودمو قاطی کنم؟
اولین دوربینتون میشه الان دوربین چی دارین
مطمئنید slr like میخواین
خواهش می کنم . خوشحال شدم که می خواید راهنمایی کنید :)

الان والا یه دوربین کامپکت دیجیتال نیکون coolpix 4100 دارم . البته اینو 6 سال پیش از دوبی خریده بودم و فکر کنم دیگه منو ارضا نمی کنه و کلآ گذاشتمش کنار .

دلیل چندان خاصی هم برای خریدن slr like ندارم . دی . شما پیشنهاد دیگه ای دارید ؟؟ البته بودجه ی خرید slr رو ندارم . ( دارم ، دی ، ولی نمی خوام دو سه میلیون واسه یه دوربین خرج کنم در حالی که یه آماتور هستم )

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
خواهش می کنم . خوشحال شدم که می خواید راهنمایی کنید :)

الان والا یه دوربین کامپکت دیجیتال نیکون coolpix 4100 دارم . البته اینو 6 سال پیش از دوبی خریده بودم و فکر کنم دیگه منو ارضا نمی کنه و کلآ گذاشتمش کنار .

دلیل چندان خاصی هم برای خریدن slr like ندارم . دی . شما پیشنهاد دیگه ای دارید ؟؟ البته بودجه ی خرید slr رو ندارم . ( دارم ، دی ، ولی نمی خوام دو سه میلیون واسه یه دوربین خرج کنم در حالی که یه آماتور هستم )
راهنمایی خیر درس پس دادن در محضر شما
البته تمام slr ها نیاز به این هزینه هنگفت ندارند برای کاربری معمولی ولی نمیخوام slr پیشنهاد کنم چون مستلزم وقت و توجیه خریده و اگر بدون توجیه باشه بدون در نظر گرفتن هزینه حتی یک دوربین 8 تومنی باعث عذابتون میشه
میخوام بدونم توقع شما از دوربین با توجه به اولویتهاتون چیه بودجه نهاییم حتما برام مشخص کنید

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
راهنمایی خیر درس پس دادن در محضر شما
البته تمام slr ها نیاز به این هزینه هنگفت ندارند برای کاربری معمولی ولی نمیخوام slr پیشنهاد کنم چون مستلزم وقت و توجیه خریده و اگر بدون توجیه باشه بدون در نظر گرفتن هزینه حتی یک دوربین 8 تومنی باعث عذابتون میشه
میخوام بدونم توقع شما از دوربین با توجه به اولویتهاتون چیه بودجه نهاییم حتما برام مشخص کنید
خواهش می کنم .
والا بودجه همون 600 تومن فکر کنم نهایتش باشه . دی
امکاناتشم :
زومش زیاد برام مهم نیست ولی ترجیحآ 20x رو داشته باشه .
ترجیحآ شارژی نباشه و باطری خور باشه
واید بالایی هم داشته باشه
قابلیت عکاسی پانوراما داشته باشه
حالا نمی دونم یه همچین دوربینی هست یا نه ولی ترجیحآ در برابر آب و باران مقاوم باشه
قیمتش هم که از همه مهمتره . دی
کیفیت عکساش هر چی بیشتر باشه ، بهتره و رنگ ها رو زنده تر نشون بده و لرزشگیر داشته باشه . فیلمبردایش هم زیاد برام مهم نیست که اچ دی باشه یا نه .
بعد اینکه نمی دونم کلآ این نگرانیم به جا هست یا نه ولی دوربینی می خوام که خوش دست باشه و زمخت نباشه . من چون چپ دست هستم ، اصلآ این دست راستم برام معضلی شده . :( کلآ نمی خوام وقتی دوریبنو تو دستم می گیرم ، احساس ناراحتی بکنم .

حالا نمی دونم همچین دوربینی وجود داره یا نه . ولی می خوام بیشتر این موارد رو داشته باشه .

ممنون

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
زومش زیاد برام مهم نیست ولی ترجیحآ 20x رو داشته باشه .
اقا این خودش شد کلی زوم واقعا به این زوم نیاز دارید؟!توجه داشته باشید پوشش فاصله کانونی زیاد همراه با افت کیفیت هست
واید بالایی هم داشته باشه
در کامپکت ها و لایکها بخاطر سایز سنسور باید قید واید بالارو بزنید
قابلیت عکاسی پانوراما داشته باشه
وجود این قابلیت مهم نیست چون خودتون با یه مقدار تجربه میتونید با ادغام چند شات پاناروماهایی بسیار بهتر ثبت کنید

ببینید در کل اگر تمام این چیزهارا باهم بخواید (بجز باطری) فقط dslr با لنزهای گران جوابگو هست
زوم 20x یعنی پیش به سوی لایکها و افت کیفیت
ببخشید که فعلا پیشنهاد نمیدم میخوام یه سری مسائل قبل از پیشنهاد روشن بشه
پس یک سوال کیفیت خروجیو فدای زوم میکنید؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دوستان کیفیت دوربین های نیکون عالیه به نظر میاد این دوربین ها برای حرفه ها درست شده قیمت فروششم از 300 هست

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
اقا این خودش شد کلی زوم واقعا به این زوم نیاز دارید؟!توجه داشته باشید پوشش فاصله کانونی زیاد همراه با افت کیفیت هست

در کامپکت ها و لایکها بخاطر سایز سنسور باید قید واید بالارو بزنید

وجود این قابلیت مهم نیست چون خودتون با یه مقدار تجربه میتونید با ادغام چند شات پاناروماهایی بسیار بهتر ثبت کنید

ببینید در کل اگر تمام این چیزهارا باهم بخواید (بجز باطری) فقط dslr با لنزهای گران جوابگو هست
زوم 20x یعنی پیش به سوی لایکها و افت کیفیت
ببخشید که فعلا پیشنهاد نمیدم میخوام یه سری مسائل قبل از پیشنهاد روشن بشه
پس یک سوال کیفیت خروجیو فدای زوم میکنید؟
لوول . من فکر می کردم زوم 20x خیلی هم زیاد نیست . دی . فکر می کردم نرمال و اورج هستش این مقدار زوم .

اصلآ زوم برام مهم نیست . کیفیت مهم تره برام .
من الان یکم گیج شدم . چون هیچ اطلاعی در مورد dslr ندارم . :(
اونجا که گفتید پیش به سوی لایکها و افت کیفیت ، مگه کیفیت لایکها نسبت به dslr ها و کامپکت ها کمتره ؟؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
من 500 شو داشتم . تو رویو ها که دیدم کیفیت 550 خیلی بهتر شده گذشته از اون که رزولیشنش هم بالاتر رفته (بدون بالا رفتن نویز) کلا دوربین خوبیه ولی اگر 100 تومنم بگذاری روش یه 600 بگیری اونوقت lcd چرخان و زوم چند برابر اضافه بر زوم روی لنز (فقط موقع فیلمبرداری ) خواهی داشت .
در ضمن اگر فیلمبرداری براتون مهمه اینها فوکوس ممتد هنگام فیلمبرداری ندارن در صورتی مشابهش تو نیکون که 5100 هست داره .

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
20x تو slr یعنی لنز با فاصله کانونی 400 (400/18=22x) که حداقل 1500000 تومن فقط پول لنزشه . تنها راهی که بتونی slr با زوم تو این حد (300/18=17x) داشته باشی خرید یه لنز تامرون 70-300 که کیفیت پایینتری نسبت به کنون داره با قیمت حدود 200 تومن در کنار دوربینتون هست که مود ماکرو هم داره .
slrlike ها کیفیت معمولی دارن و از slr ها کیفیت خیلی پایینتر و از کامپکتهایی مثل canon g12 , s95 کیفیت به نسبت پایینتری دارن.

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
لوول . من فکر می کردم زوم 20x خیلی هم زیاد نیست . دی . فکر می کردم نرمال و اورج هستش این مقدار زوم .

اصلآ زوم برام مهم نیست . کیفیت مهم تره برام .
من الان یکم گیج شدم . چون هیچ اطلاعی در مورد dslr ندارم . :(
اونجا که گفتید پیش به سوی لایکها و افت کیفیت ، مگه کیفیت لایکها نسبت به dslr ها و کامپکت ها کمتره ؟؟
ببین دوسته من زوم بالای 10 میگن سوپر زوم زومای معمولی 4 5 هست البته چون قصد خرید dslr نداری توضیح نمیدم که معنای زوم اون چیزی نیست که شما فکر میکنید چون تو این دوربین فکر شما صدق میکنه
اگر زوم برات مهم نیست من پیشنهادم دوربینی مثل g12 هست که از سنسور بزرگتری بهره میگیره و قاعدتا نویز کمتر و کیفیت بیشتری داره
پیش به سوی لایک ها تقریبا با دوربینهای توی بازار که از سنسورهای کوچک استفاده میکنند یعنی افت کیفیت و افزایش نویز نسبت به g12 s95 که جناب bahri-d نیز فرمودند که باشناختی که از ایشون توی فرومه دیگری دارم تجربه کمی ندارند
در ضمن هر اطلاعاتی در مورد dslr میخواید بفرمایید تا اونجاییکه بتونم در خدمتتون میزارم اینم تو ذهنتون داشته باشید که دوربین مثل d3100 نیکون با قیمت 700 تومن کیفیت به مراتب بیشتری نسبت به تمام لایکها و کامپکتهای بازار داره
من پیشنهادم به شما قبل از خرید پرس وجو و مطالعه است البته نه از فروشندگان محترم
اگر واقعا به عکاسی علاقه دارین و میخواید اونو ادامه بدین مطمئنا کامپکت و لایکها دست و پای شما رو میبنده و براتون محدودین ایجادمیکنه ولی اگر به صرف داشتن دوربین برای عکسهای روزمره و یه مقدار طبیعت و... استفاده میکنید داشتن dslr بخاطر سایز وزن هزینه نا معقول تجهیزات گران که بعد از خرید باید کم کم تهیه کنید براتون عذاب میشه در ضمن dslr ها بهترین خروجی رو در زمانی که تنظیمات دستی هست ارائه میدن
پس فکراتونو بکنید نیازهاتونو بشناسید
هر سوالی هست در خدمتم
از استید محترم خواهشا هر وقتی جای از عرایضم اشتباه بود حتما تصحیح بفرمایید که در حقه کسانی که مطالبو میخونند ظلم نشه

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام مجدد خدمت شما ، و ممنون از وقتی که صرف می کنید . :blush:

حقیقتش من بعد از مطالعه ی چند تا مطلب ، به نظرم رسید که dslr ها زیاد برای من کارایی نداره و همون اس ال ار لایکها و کامپکت ها منو راضی می کنن .

بعد اینکه بعد از کمی جست و جو ، به نظرم رسید که کلآ کانن بهتر از سونی هستش . ( اگه اشتباه می کنم بگید ) . من همین g12 رو هم تو لیستم داشتم ولی با توصیه های پسرعموم ، اچ ایکس 1 رو بهش ترجیح دادم ، ولی الان با یکمی بررسی به نظرم رسید که g12 خیلی سرتر از اون هستش .

فکر کنم الان انتخابم بین sx30 is و g12 باشه . تحقیق هم زیاد کردم ولی باز هم مطمئن نیستم . بیشتر امکانتشون شبیه به هم هست ، ولی به طور مثال جی12 دارای قابلیت underwater هست ولی اون یکی نیست . بعد اینکه sx30 دارای زوم 35 هستش که با توجه به حرف شما ، نباید زیاد جالب باشه .
نکته ی دیگه هم که گفته بودم این بود که خوش دست باشه . بعضی جاها خوندم که g12 سایز کوچکی داره و دست ها خوب سوارش نمی شن . منم دستام یکم بزرگره ، دی ، می ترسم یکمی بدفورم باشه . نظر شما چیه ؟؟ نگرانیم بی مورده ؟

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام مجدد خدمت شما ، و ممنون از وقتی که صرف می کنید . :blush:

حقیقتش من بعد از مطالعه ی چند تا مطلب ، به نظرم رسید که dslr ها زیاد برای من کارایی نداره و همون اس ال ار لایکها و کامپکت ها منو راضی می کنن .

بعد اینکه بعد از کمی جست و جو ، به نظرم رسید که کلآ کانن بهتر از سونی هستش . ( اگه اشتباه می کنم بگید ) . من همین g12 رو هم تو لیستم داشتم ولی با توصیه های پسرعموم ، اچ ایکس 1 رو بهش ترجیح دادم ، ولی الان با یکمی بررسی به نظرم رسید که g12 خیلی سرتر از اون هستش .

فکر کنم الان انتخابم بین sx30 is و g12 باشه . تحقیق هم زیاد کردم ولی باز هم مطمئن نیستم . بیشتر امکانتشون شبیه به هم هست ، ولی به طور مثال جی12 دارای قابلیت underwater هست ولی اون یکی نیست . بعد اینکه sx30 دارای زوم 35 هستش که با توجه به حرف شما ، نباید زیاد جالب باشه .
نکته ی دیگه هم که گفته بودم این بود که خوش دست باشه . بعضی جاها خوندم که g12 سایز کوچکی داره و دست ها خوب سوارش نمی شن . منم دستام یکم بزرگره ، دی ، می ترسم یکمی بدفورم باشه . نظر شما چیه ؟؟ نگرانیم بی مورده ؟
عرضم به حضوره گلتون که g12 دوربین بسیار با کیفیتی هست و من کاملا اونو به sx30 ترجیه میدم امکانات خوبی هم داره
پیشنهاد میدم یکبار دستتون بگیرید تا با اندام اون اشنا بشید
لینک زیر هم مشخصات کامل این دوربین هست و صفحه ای که قرار میدم میتونید عکساشو با ایزو مختلف ببینید اگر سئوالی بود در خدمتم
در ضمن پیشنهاد میکنم تو ایزو بالی 800 مقایسه کنید که بیشتر مشخص باشه

Last edited:

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
ممنون جناب مقدم . اتفاقآ تصمیم نهایمو گرفتم و فکر کنم همون جی 12 رو بگیرم . ممنون از راهنمایهاتون . :)
ایزوبالی 800 رو هم نفهمیدم چیه !! دی

البته امیدوارم بعدها اگر با مشکلات فنی رو به رو شدم ، بتونید من ِ کمترین رو راهنمایی کنید .:)

یه سوالی هم داشتم از جناب bahri-d ، امیدوارم که این پست رو ببینن و منو روشن کنن .
من متوجه شدم که شما قبلآ از سایت دیجیکالا خرید کردید . فکر می کنم قیمت هاش از کف بازار مقداری بیشتر هست . به نظرتون می شه بهش اطمینان کرد و از اون خرید کرد ؟
ممنون .

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
ممنون جناب مقدم . اتفاقآ تصمیم نهایمو گرفتم و فکر کنم همون جی 12 رو بگیرم . ممنون از راهنمایهاتون . :)
ایزوبالی 800 رو هم نفهمیدم چیه !! دی

البته امیدوارم بعدها اگر با مشکلات فنی رو به رو شدم ، بتونید من ِ کمترین رو راهنمایی کنید .:)

یه سوالی هم داشتم از جناب bahri-d ، امیدوارم که این پست رو ببینن و منو روشن کنن .
من متوجه شدم که شما قبلآ از سایت دیجیکالا خرید کردید . فکر می کنم قیمت هاش از کف بازار مقداری بیشتر هست . به نظرتون می شه بهش اطمینان کرد و از اون خرید کرد ؟
ممنون .
دوست عزیز بنده همه پست های شما و این دوستمون رو خوندم و میخواستم بگم که بهترین انتخاب رو کردید,بنده خودم 2 سال G11 داشتم,G12 که دیگه...
کیفیت عکاسی و ساخت دوربین بسیار بالاست,و شمارو مجذوب خودش میکنه,اما نمیخوام وارد جزیات بشم,ولی بنده خودم بارها از DIGIKALA خرید کردم,و از نظر من از مغازها خیلی بهتره,و یه جوریایی حرف نداره,بنده همین EOS 600D خودم رو تو بازار کمتر از 1.100 پیدا نکردم,اما از DIGIKALA به قیمت 1.50 خریدم,در کل همیشه قیمتاش از بازار بالاتر نیست,گاهی هم پایین تره,غیر از دیجیکالا هم این سایت خوبیه:alldigitall.ir که از اینم خرید داشتم,اما دیجیکالا یه چیز دیگست,سرتون رو درد اوردم,اما تو خریدتون موفق باشید و وقتی خریدید بیاید نتایجش رو اعلام کنید تا دوستان بهره ببرند,با تشکر

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
دوست عزیز بنده همه پست های شما و این دوستمون رو خوندم و میخواستم بگم که بهترین انتخاب رو کردید,بنده خودم 2 سال G11 داشتم,G12 که دیگه...
کیفیت عکاسی و ساخت دوربین بسیار بالاست,و شمارو مجذوب خودش میکنه,اما نمیخوام وارد جزیات بشم,ولی بنده خودم بارها از DIGIKALA خرید کردم,و از نظر من از مغازها خیلی بهتره,و یه جوریایی حرف نداره,بنده همین EOS 600D خودم رو تو بازار کمتر از 1.100 پیدا نکردم,اما از DIGIKALA به قیمت 1.50 خریدم,در کل همیشه قیمتاش از بازار بالاتر نیست,گاهی هم پایین تره,غیر از دیجیکالا هم این سایت خوبیه:alldigitall.ir که از اینم خرید داشتم,اما دیجیکالا یه چیز دیگست,سرتون رو درد اوردم,اما تو خریدتون موفق باشید و وقتی خریدید بیاید نتایجش رو اعلام کنید تا دوستان بهره ببرند,با تشکر

ممنون دوست عزیز . فقط نمی دونم چند روزه می رسه به دستم ( اورمیه ) و فکر کنم 10 - 15 تومن هم پول پست بگیره که یکم زیاد از آب در میاد . دی . باید یکمی تحقیق کنم . حالا که شما تاییدش کردین ، دیگه حرفی نیست :)

من فقط یه چیزی که متحیرم می کنه ، اینکه که عوام اکثرآ اعتقاد خاصی به سونی دارند . هرکس رو می بینم می گه جز سونی سمت هیچ مارک دیگه ای نرو . با کلی دلیل و مدرک ، باز هم نمی تونم قانعشون کنم که کانن هم برند قابلی هست .
امیدوارم همه به راه راست هدایت بشن . دی

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
ممنون دوست عزیز . فقط نمی دونم چند روزه می رسه به دستم ( اورمیه ) و فکر کنم 10 - 15 تومن هم پول پست بگیره که یکم زیاد از آب در میاد . دی . باید یکمی تحقیق کنم . حالا که شما تاییدش کردین ، دیگه حرفی نیست :)

من فقط یه چیزی که متحیرم می کنه ، اینکه که عوام اکثرآ اعتقاد خاصی به سونی دارند . هرکس رو می بینم می گه جز سونی سمت هیچ مارک دیگه ای نرو . با کلی دلیل و مدرک ، باز هم نمی تونم قانعشون کنم که کانن هم برند قابلی هست .
امیدوارم همه به راه راست هدایت بشن . دی
ارومیه,اگر بگید با پست ویژه بفرستند,مثلا اگر امروز صبح بفرستند,فردا صبح دست شماست,پر سرعت ترین پست همینه,هزینه یه دوربین هم فکر کنم همین 10-15 بشه با پست ویژه,در مورد اقوام هم باید بگم,که زیاد تعصبی بودن روی یک مارک خوب نیست,ادم باید بنا به شرایط و کارایی و کیفیت و...خرید کنه,که فعلا G12 کنون بی رغیبه و قیمت بسیار مناسبی داره,ایشالا شما میخری و میری با دوربین قانعشون میکنی,در مورد دیجیکالا هم خیالتون تخت باشه,هیچ مشکلی ندارن

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
حرف این دوستون تایید میشه,600D ارزشش رو داره,اون D5100 هم خوبه,حتی تو ایزوهای بالا,یخورده بهتر از 600D عمل میکنه,اما مشکل اینه که تنظیمات فیلم برداریش کسترده نیست,

imperfect

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من قصد خرید یه دوربین دارم تو رنج قیمت 350-400.
خیلی وقته دارم تحقیق میکنم و فکر میکنم بهترین گزینه برای من fujifilm f500 باشه.
ولی همه بهم توصیه میکنن فوجی نگیرم و میگن اسباب بازیه و برند قابل اعتمادی نیست و سریع خراب میشه و ...
نظر شما چیه؟
اگه گزینه دیگه ای هم برای پیشنهاد دارین که بهم بگین ممنون میشم.

بالا