• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

battlefield2

Registered User
لایک‌ها
28
ممنون از راهنمایی شما

خب پس یک دوربین حرفه ای در حد یک میلیون (با لنز) معرفی کنید. و یک سوال دیگه : خود دوربین در میزان کیفیت عکس تاثیر داره ؟ و بین برندهای مختلف این کیفیت متفاوته یا فقط نوع لنز تاثیر گذار هست (و البته بهترین برند رو هم معرفی کنید)

با تشکر

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
ممنون از راهنمایی شما

خب پس یک دوربین حرفه ای در حد یک میلیون (با لنز) معرفی کنید. و یک سوال دیگه : خود دوربین در میزان کیفیت عکس تاثیر داره ؟ و بین برندهای مختلف این کیفیت متفاوته یا فقط نوع لنز تاثیر گذار هست (و البته بهترین برند رو هم معرفی کنید)

با تشکر
دوست عزیز با یک ملیون تومن نمیتونید با خرید دوبین SLR به بزرگنمایی مورد نظر برسید ...
این بودجه فقط برای تهیه یک بدنه ُSLR و لنز کیت کافیه ... وگرنه شما برای لنز تله با بزرگنمایی که مورد نیاز شما هست خیلی بیشتر از این حرف ها باید هزینه کنید ... مگر اینکه تا فاصله کانونی حدود 250mm برای شما کافی باشه و همینطور نیازی به لنز با کیفیت خیلی بالا نداشته باشید .

کیفیت هم به بدنه بستگی داره ، هم به لنز ...

بین برند های مختلف تفاوت های جزئی هست ولی شما اگر میخواید SLR تهیه کنید بهتره از بین دو برند Canon یا Nikon یکی رو انتخاب کنید ... ( این هم به نوع نیاز های شما و علاقه شما برمیگرده که کدوم یکی رو انتخاب کنید ... معمولا تفاوت ها در رده entry level انقدر زیاد نیست و بیشتر بحث علاقه مطرحه )

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سعید جان من تا حالا با slr کار نکردم.
تو دوربین خودم با زیاد کردن ایزو(از 400 بالاتر) نویز تصویر خیلی زیاد میشه.
تو دوربین های slr هم همینجوره؟
یا بستگی به موارد دیگه ای داره؟

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
سعید جان من تا حالا با slr کار نکردم.
تو دوربین خودم با زیاد کردن ایزو(از 400 بالاتر) نویز تصویر خیلی زیاد میشه.
تو دوربین های slr هم همینجوره؟
یا بستگی به موارد دیگه ای داره؟
حسین عزیز ایزو مشخص کننده حساسیت سنسور به نور هستش ... توی هر دوربینی با بالا رفتن ایزو ، نویز هم بیشتر میشه ... ولی دوربین های حرفه ای تا ایزو های خیلی بالا هم میتونن عکس های قابل قبول بگیرن ....
برای مثال این عکس با دوربین Canon 1D MK IV در ایزوی 12800 گرفته شده ( کراپ 100 درصد )
https://lh6.googleusercontent.com/-...AAAAAaU/fwHhBZIinPw/s1600/1D+IV+ISO+12800.jpg

اینجا هم میتونی بقیه sample های این دوربین تا ایزوی 102400 رو ببینی :
Images West: EOS 1D Mark IV High ISO Samples

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
حسین عزیز ایزو مشخص کننده حساسیت سنسور به نور هستش ... توی هر دوربینی با بالا رفتن ایزو ، نویز هم بیشتر میشه ... ولی دوربین های حرفه ای تا ایزو های خیلی بالا هم میتونن عکس های قابل قبول بگیرن ....
برای مثال این عکس با دوربین Canon 1D MK IV در ایزوی 12800 گرفته شده ( کراپ 100 درصد )
https://lh6.googleusercontent.com/-...AAAAAaU/fwHhBZIinPw/s1600/1D+IV+ISO+12800.jpg

اینجا هم میتونی بقیه sample های این دوربین تا ایزوی 102400 رو ببینی :
Images West: EOS 1D Mark IV High ISO Samples

راستش منم رنج زیاد ایزو(مثلا" تا همین 12800 ) رو تو مشخصات دوربین ها دیده بودم.
یعنی 8 برابر دوربین خودم.
ولی نمیدونستم میزان نویز تا چه حد زیاد میشه.
ممنون سعید جان

Roza jon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام- ممنون میشم راهنماییم کنید؟
من یه دوربین میخوام حدود 300-400 حالا اگه یه خورده کمتر بیشتر باشه ولی ارزش داشته باشه مهم نیست و یا بیشتر
من در حد عکس خانوادگی و مسافرت و .. میخوام از نظر ظاهر -قیمت-کیفیت عکس و تاحدودی فیلم برام مهمه؟
خیلی وقت دارم توسایتا میگردم ولی..
فکر کنم canon بهتر باشه چند مدل خوب بهم پیشنهاد بدین -یه مقدار عجله دارم.
نظرتون دربارهاین گزینه ها هم بدین:
ixus 310-----ixus130---ixus1000-sx 230-sx220و..
منتظرم پیشنهاداتتون هستم(گزینه های خوب و مناسب)

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
سلام
برای عکاسی خانوادگی و مسافرت خیلی مهم نیست کدوم یکی رو انتخاب کنید ... بیشتر به علاقه شما برمیگرده ....، دوربین Canon PowerShot SX230 HS با توجه به بودجه شما مناسبه .

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
تو این قیمت فقط PANASONIC LX3 که با کیف و رم 4 میشه 450 تومن .تنها ایرادش زوم پایینشه (2.5 برابر) ولی کیفیت و امکانات کاملا حرفه ای که معادلش تو کنون میشه G12
مدل SX230 هم بد نیست چون نسبت به مدل قبلیش 210 کیفیتش بهتر شده.
مدل IXUS 310 هم مانند پاناسونیک دیافراگمش 2 هست که سرعت شاتر رو بالا میبره .ولی اون کجا و این کجا.
مدلهای دیگه هم که نام بردید چیزی برای گفتن ندارن .

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من هم بهتون sx230 یا 220 رو پیشنهاد میدم.
از نظر ظاهر.امکانات.کیفیت عکس و فیلم(که 1080) هست میتونه بسیار مناسب باشه.
در ضمن زوم بالا و ایزوی نسبتا" خوب هم از مزیت هاش هست

Roza jon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطف میکنید ایرادات ixus 310رو به هم بگید؟
و اینکه قیمت پایینتر بگیرم کیفیت پایینتره؟
اگر به غیر از این مدل هایی که گفتم مدل مناسبی هست به من پیشنهاد بدید؟
مرسییییییییییییییییی

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
لطف میکنید ایرادات ixus 310رو به هم بگید؟
و اینکه قیمت پایینتر بگیرم کیفیت پایینتره؟
اگر به غیر از این مدل هایی که گفتم مدل مناسبی هست به من پیشنهاد بدید؟
مرسییییییییییییییییی

ixus 310 رو یه بار تست کردم.کیفیتش بهتر از 230 هست .تازه صفحه نمایشش لمسیه
ولی اولا" زوم خیلی کمی داره(فکر کنم 4x)
و بعد از اون تنظیمات دستی برای لنز نداره که ممکنه یه روز به کار بیاد
در مورد مدلهای دیگه اطلاعاتی ندارم

Roza jon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ixus 310 رو یه بار تست کردم.کیفیتش بهتر از 230 هست .تازه صفحه نمایشش لمسیه
ولی اولا" زوم خیلی کمی داره(فکر کنم 4x)
و بعد از اون تنظیمات دستی برای لنز نداره که ممکنه یه روز به کار بیاد
در مورد مدلهای دیگه اطلاعاتی ندارم

صفحه نمایش لمسی یک حسن یا ایراد؟
من از ظاهر 310 خوشم می یاد ولی مثل اینکه 230 بهتره؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
صفحه نمایش لمسی یک حسن یا ایراد؟
من از ظاهر 310 خوشم می یاد ولی مثل اینکه 230 بهتره؟

اون که حسنه.
ولی در کل اگه فقط برای عکس معمولی میخوای میتونی همون رو بگیری(310)
310 قیافه ی بهتری هم داره

Roza jon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام- ممنون میشم راهنماییم کنید؟
من یه دوربین میخوام حدود 300-400 حالا اگه یه خورده کمتر بیشتر باشه ولی ارزش داشته باشه مهم نیست و یا بیشتر
من در حد عکس خانوادگی و مسافرت و .. میخوام از نظر ظاهر -قیمت-کیفیت عکس و تاحدودی فیلم برام مهمه؟
خیلی وقت دارم توسایتا میگردم ولی..
فکر کنم canon بهتر باشه چند مدل خوب بهم پیشنهاد بدین -یه مقدار عجله دارم.
نظرتون دربارهاین گزینه ها هم بدین:
ixus 310-----ixus130---ixus1000-sx 230-sx220و..
منتظرم پیشنهاداتتون هستم(گزینه های خوب و مناسب)

در کل تو این رنج قیمت یک چیز معقول و خوب از هر نظر بهم معرفی کنید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
در کل تو این رنج قیمت یک چیز معقول و خوب از هر نظر بهم معرفی کنید.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی

دوست من تصمیم آخر پای خودته.برای من بین این ها 230 بهترین انتخابه(البته برای من).به خاطر زوم بالا و تنظیمات دستی لنز
ولی هر کسی نسبت به کارایی های که احتیاج داره انتخاب میکنه.
بین این سه:IXUS 1000/SX230/IXUS310 هر کدوم رو انتخاب کنی پشیمون نمیشی.خودت رو زیاد درگیر نکن

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
باز هم میگم PANASONIC LX3 از همه اینا با اختلاف زیاد بهتره ضمن اینکه با حدود 100 تومن بیشتر CANON S95 هم میتونی بگیری که تو کامپکتها حرف اول رو تو کیفیت و امکانات دستی میزنه.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
bahri-d عزیز.
نه من مدیر تبلیغات کانن هستم و نه شما رئیس شرکت پاناسونیک.
واقعیتش رو هم بگم این که اصلا" در مورد lx3 تحقیقی نکردم.کار هم نکردم.ولی دوربین خوبی بوده+اینکه با فرمت raw هم ذخیره میکنه
ایشون مبلغ 300 تا 400 یا کمی بالاتر رو دارند.
و کمترین قیمت تو فروشگاه های اینترنتی از مدل شما 460 هست.
ولی sx230 با قیمت 399 تو دی جی کالا موجوده.که ایشون میتونند با یه دونه 3 پایه/ مموری 8gb/ محافظ صفحه و همچنین کیف با قیمت 450 بخرند
در ضمن lx3 و همچنین s95 هر دو قدیمی شدند و همه جا موجود نیست.

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
ولی وقتی میبینم همکارم رفته یه IXUS300 خریده که با دوربین موبایلش خیلی فرق نداره و انداخته یه گوشه و یکی دیگه که SX200 خریده و هنوز یکبار حافظش پر نشده میخواد بفروشه بهتره کسی رو که هنوز نخریده بهتره بیشتر راهنماییش کنیم . دوربینهای دیجیتال به جایی رسیدن که دیگه خیلی چیزی برای ارتقا ندارن و فقط با عوض کردن ظاهر دوربین و یه سری امکانات نرمافزاری دوربین جدیدشونو میدن بیرون . درسته SX230 زوم خوبی داره ولی شما عکساشو با دوربینهای بهتر مثل G12 LX3 S95 مقایسه کنید اونوقت میخوره تو ذوق . ضمنا اصلا هم منظورم تبلیغ برند نیست بلکه مدل نیمه حرفه ایه که اکثر برندها عرضه میکنن هست . LX3 رو به خاطر اینکه تو اینا از همه ارزونتره پیشنهاد میکنم و خودم از نمایندگیایه پاناسونیک پرسیدم همشون تا یه ماه پیش داشتن.

maisamzp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به هر حال دوربین Fujifilm FinePix HS20 با زوم اپتیکال 30 برابر و فیلمبرداری full HD بهترین انتخابه برای شما .. کیفیت این دوربین در رده خودش خیلی عالیه ، البته مطمئنن عکس ها بدون نویز نیستن و شما باید از این دوربین در اندازه های قیمتی که داره انتظار داشته باشی .
.

سلام
من دوربین فوجی فیلمی که شما این بالا معرفی کردید رو دیدم. دوربین خوبیه و مخصوصاً مود حالت اتوماتیک‌اش عکس‌های خوبی میگیره؛ هرچند انتظاراتی که من خودم شخصاً از دوبین داشتم، به نظرم بالاتر از این دوربینه.

اما تقاضای کمک اصلی:

من اصول عکسبرداری رو از روی کتاب خوندن و تمرین کردن می‌دونم. قصد دارم یه دوربین نیمه حرفه‌ای بخرم که بتونم به قول معروف باهاش ور برم و اون چیزهایی که رو که می‌دونم، بکار بگیرم. کلاً به زوم هم علاقه دارم ;)
فکر می‌کنم دوربین‌هایی که برای تغییر فاصله کانونی از موتور استفاده می‌کنن، مصرف باتری بالاتری دارن و به همین خاطر مثلاً همین دوربین HS20 فوجی، به نظرم از این نظر مناسبه. دوست دارم دوربین، امکان تعویض لنز داشته باشه (توی طرح توسعه‌ی پیشرفت عکسبرداری من!) و علاوه بر حالت‌های اتوماتیک، بیشتر تنظیمات‌اش رو هم بشه دستی و به خوبی انجام داد.
یه بودجه‌ی 700-800 تومنی هم دارم.

به نظر شما، گزینه‌ی بهتری از HS20 برای پیدا میشه استاد؟

Roza jon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان مرسی از دیجی کالا خرید کنم پشیمون نمیشم؟تو شهر ما sx230قیمتش 480هست و 310قیمتش 420ولی من هنوز موندم که چی بخرم می خوام پس فردا پشیمون نشم .

بالا