• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
ولی وقتی میبینم همکارم رفته یه IXUS300 خریده که با دوربین موبایلش خیلی فرق نداره و انداخته یه گوشه و یکی دیگه که SX200 خریده و هنوز یکبار حافظش پر نشده میخواد بفروشه بهتره کسی رو که هنوز نخریده بهتره بیشتر راهنماییش کنیم . دوربینهای دیجیتال به جایی رسیدن که دیگه خیلی چیزی برای ارتقا ندارن و فقط با عوض کردن ظاهر دوربین و یه سری امکانات نرمافزاری دوربین جدیدشونو میدن بیرون .
این نوشته کاملا اشتباهه .

من اصول عکسبرداری رو از روی کتاب خوندن و تمرین کردن می‌دونم. قصد دارم یه دوربین نیمه حرفه‌ای بخرم که بتونم به قول معروف باهاش ور برم و اون چیزهایی که رو که می‌دونم، بکار بگیرم. کلاً به زوم هم علاقه دارم
فکر می‌کنم دوربین‌هایی که برای تغییر فاصله کانونی از موتور استفاده می‌کنن، مصرف باتری بالاتری دارن و به همین خاطر مثلاً همین دوربین HS20 فوجی، به نظرم از این نظر مناسبه. دوست دارم دوربین، امکان تعویض لنز داشته باشه (توی طرح توسعه‌ی پیشرفت عکسبرداری من!) و علاوه بر حالت‌های اتوماتیک، بیشتر تنظیمات‌اش رو هم بشه دستی و به خوبی انجام داد.
یه بودجه‌ی 700-800 تومنی هم دارم.

به نظر شما، گزینه‌ی بهتری از HS20 برای پیدا میشه استاد؟
شما اگر نیاز به تهیه دوربینی دارید که بتونید لنز اون رو عوض کنید باید دوربین SLR تهیه کنید که دوربین HS20 دوربین SLR نیست و این قابلیت رو نداره .
در بقیه موارد این دوربین مناسبه

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ولی وقتی میبینم همکارم رفته یه IXUS300 خریده که با دوربین موبایلش خیلی فرق نداره و انداخته یه گوشه و یکی دیگه که SX200 خریده و هنوز یکبار حافظش پر نشده میخواد بفروشه بهتره کسی رو که هنوز نخریده بهتره بیشتر راهنماییش کنیم . دوربینهای دیجیتال به جایی رسیدن که دیگه خیلی چیزی برای ارتقا ندارن و فقط با عوض کردن ظاهر دوربین و یه سری امکانات نرمافزاری دوربین جدیدشونو میدن بیرون . درسته SX230 زوم خوبی داره ولی شما عکساشو با دوربینهای بهتر مثل G12 LX3 S95 مقایسه کنید اونوقت میخوره تو ذوق . ضمنا اصلا هم منظورم تبلیغ برند نیست بلکه مدل نیمه حرفه ایه که اکثر برندها عرضه میکنن هست . LX3 رو به خاطر اینکه تو اینا از همه ارزونتره پیشنهاد میکنم و خودم از نمایندگیایه پاناسونیک پرسیدم همشون تا یه ماه پیش داشتن.

اون موارد بولد شده رو دقت کن.:blink::blink::blink::blink::blink::blink:
من با دوربین خودم(SX210) که از نظر نویز بیشتر از 230 هست عکسهایی گرفتم و تو همین بخش گذاشتم.
شما کدوم گوشی رو دیدی که کیفیتش بهتر از این باشه؟؟
تو کدوم سایت خوندی که دوربین های کمپکت جای پیشرفت ندارن؟وقتی که فریم بر ثانیه در فیلم برداری بهتر میشه.رنج ایزو بالاتر میره.و همچنین سری جدید با حسگر CMOS به جای CCD عرضه میشه.و همه ی اینها مربوط به چیپ هست نه نرم افزار.و همه ی این ها کیفیت عکس و فیلم رو بالاتر میبره کی میگه که جای پیشرفت نداره؟در ضمن S95 شما حسگر CCD داره که دیگه خریدنش به نظر من اشتباهه.هم برای مصرفش و هم برای بهبود کیفیت.

در آخر این که شما اگه بهترین دوربین رو داشته باشی و تنظیماتش رو به صورت آماتور دست کاری کنی مطمئنا" کیفیتش از یه گوشی موبایل بهتر نمیشه;)
شاید همکار شما هم همینکار را کرده

ashkan.sam

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
من قصد خرید یک دوربین دیجیتال دارم
بودجه من هم 400 هزار تومان هستش
و اینکه استفاده من بیشتر گرفتن عکس دز مسافرت ها و مهمان هست
از همه چیز مهمتر هم برام اینه که دوربینی که می خوام بخرم به قیمتش ارزشمند باشه
برادرم دوربین ضد آب رو داره که خیلی خوبه
منم خیلی دنبال یه دوربین ضد آب گشتم ولی گزینه ای که من جذب کنه پیدا نکردم
از این دوربین ها خوشم اومده و می خوام نظر شما رو هم بدونم
ضمنا اگر کسی تجربه ای راجب قیمت سایت دیجی کالا داره بگه (می خوام بدونم قیمتش از مثلا جکهوری بالاتر یا نه ؟)

ممنون

1.Sony Cyber-Shot DSC-HX7V
این دوربین 16.8 مگا پیکسل
اپتیکال 10 زوم
حسگر cmos
ضبط ویدیویی 1080p Full HD
عکاسی سه بعدی
که خیلی دوست دارم بدونم این سه بعدیش واقعا کار میکنه یا نه ؟
قیمت دیجی کالا 398000

2.Canon PowerShot SX230 HS
حسگر CMOS با کیفیت 12.8 مگاپیکسل
که مشکا اصلی من با این دوربین همین 12.8 هست در صورتی که میشه دوربین هایی با کیفیت 16 تو این رنج خرید
بزرگنمایی اپتیکال 14 برابر
Full HD 1080p

3.Nikon Coolpix L120
بط ویدیویی 720p HD
حسگر CCD با کیفیت 14.5 مگاپیکس
بزرگنمایی اپتیکال 21 برابر
وزن 431 گرمیش یه مقدار زیاده

4.Fujifilm FinePix T300
حسگر CCD با کیفیت 14 مگاپیکسل
زوم 10 اپتیکال
قیمت بسیار مناسب 208000

5.Fujifilm FinePix S4000
دوربین سوپ ر زوم با 30 زوم
کیفیت 14 مگا پیکسل
وزن بالای 445 گرم

6.Fujifilm FinePix F550EXR
تا جایی که من تحقیق کردم سری
exr
برای مبتدیان بسیار عالی عمل می کند
حسگر CMOS با کیفیت 16 مگاپیکسل

اینم لینک مقایسه این محصولات

مقایسه دوربین دیجیتالمقایسه

ashkan.sam

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
من قصد خرید یک دوربین دیجیتال دارم
بودجه من هم 400 هزار تومان هستش
و اینکه استفاده من بیشتر گرفتن عکس دز مسافرت ها و مهمان هست
از همه چیز مهمتر هم برام اینه که دوربینی که می خوام بخرم به قیمتش ارزشمند باشه
برادرم دوربین ضد آب رو داره که خیلی خوبه
منم خیلی دنبال یه دوربین ضد آب گشتم ولی گزینه ای که من جذب کنه پیدا نکردم
از این دوربین ها خوشم اومده و می خوام نظر شما رو هم بدونم
ضمنا اگر کسی تجربه ای راجب قیمت سایت دیجی کالا داره بگه (می خوام بدونم قیمتش از مثلا جکهوری بالاتر یا نه ؟)

ممنون

1.Sony Cyber-Shot DSC-HX7V
این دوربین 16.8 مگا پیکسل
اپتیکال 10 زوم
حسگر cmos
ضبط ویدیویی 1080p Full HD
عکاسی سه بعدی
که خیلی دوست دارم بدونم این سه بعدیش واقعا کار میکنه یا نه ؟
قیمت دیجی کالا 398000

2.Canon PowerShot SX230 HS
حسگر CMOS با کیفیت 12.8 مگاپیکسل
که مشکا اصلی من با این دوربین همین 12.8 هست در صورتی که میشه دوربین هایی با کیفیت 16 تو این رنج خرید
بزرگنمایی اپتیکال 14 برابر
Full HD 1080p

3.Nikon Coolpix L120
بط ویدیویی 720p HD
حسگر CCD با کیفیت 14.5 مگاپیکس
بزرگنمایی اپتیکال 21 برابر
وزن 431 گرمیش یه مقدار زیاده

4.Fujifilm FinePix T300
حسگر CCD با کیفیت 14 مگاپیکسل
زوم 10 اپتیکال
قیمت بسیار مناسب 208000

5.Fujifilm FinePix S4000
دوربین سوپ ر زوم با 30 زوم
کیفیت 14 مگا پیکسل
وزن بالای 445 گرم

6.Fujifilm FinePix F550EXR
تا جایی که من تحقیق کردم سری
exr
برای مبتدیان بسیار عالی عمل می کند
حسگر CMOS با کیفیت 16 مگاپیکسل

اینم لینک مقایسه این محصولات

مقایسه دوربین دیجیتالمقایسه

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
دوست عزیز.اشکان
من تجربه ای ندارم ولی هیچ وقت رو مگا پیکسل دوربینی حساب باز نکن.چون در اصل افزایش مگا پیکسل بیشتر برای تبلیغاته.
و این که تا میتونی دوربین جدید بخر.

ashkan.sam

Registered User
لایک‌ها
16
مرسی
پیشنهادی ندارید که کدوم یکی رو بخرم ؟؟

ممنون

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
من با دوربین خودم(SX210) که از نظر نویز بیشتر از 230 هست عکسهایی گرفتم و تو همین بخش گذاشتم.
شما کدوم گوشی رو دیدی که کیفیتش بهتر از این باشه؟؟
تو کدوم سایت خوندی که دوربین های کمپکت جای پیشرفت ندارن؟وقتی که فریم بر ثانیه در فیلم برداری بهتر میشه.رنج ایزو بالاتر میره.و همچنین سری جدید با حسگر CMOS به جای CCD عرضه میشه.و همه ی اینها مربوط به چیپ هست نه نرم افزار.و همه ی این ها کیفیت عکس و فیلم رو بالاتر میبره کی میگه که جای پیشرفت نداره؟در ضمن S95 شما حسگر CCD داره که دیگه خریدنش به نظر من اشتباهه.هم برای مصرفش و هم برای بهبود کیفیت.

در آخر این که شما اگه بهترین دوربین رو داشته باشی و تنظیماتش رو به صورت آماتور دست کاری کنی مطمئنا" کیفیتش از یه گوشی موبایل بهتر نمیشه;)
شاید همکار شما هم همینکار را کرده
همکارم IXUS300 داشت که با مود AUTO عکس میگرفت که واقعا افتضاح بود که خودم براش چند تا با تنظیم دستی گرفتم خوشش اومد ولی توجیهی برای اینکه مود اتو بد بگیره نداشت بالاخره 300 تومن پولشو داده .
در مورد پیشرفت دوربینهاهم نگفتم اصلا جای پیشرفت ندارن اما یه سرس آیتمها دیگه آخرشن مثل مگاپیکسل و کیفیت lcd و شاید تا حدودی کیفیت عکس . دوربین sony p200 دوربین خیلی قدیمیه ولی دوست دارم شما عکساشو با سونی های جدید مقایسه کنید هرچقدر هم از نظر نرم افزار و پروسسور دوربینها پیشرفت کنن جای سایز سنسور رو نمیگیرن الان نگاه کنین دوربینهای جدید سونی همه با سنسور کوچیک عرضه میشن . به همین خاطره که دوربینهای با سنسور بزرگتر رو پیشنهاد میدم (s90 lx3 g12 ...) اینم بگم اختلافشون فقط سایز سنسور نیست اینا مدلهایی هستن که برندها نگاه ویژه ای روشون دارن و سعی میکنن چه از نظر کیفیت بدنه و چه از نظر امکانات دیگه بهترینها رو بکار ببرن.

ضمنا کجا اومده که سنسور cmos بهتر از ccd هست؟ تو رویو ها نگاه کنید مزایا و معایب هر کدوم کاملا توضیح داده شده . مزیت cmos کیفیت بالاتر نیست بلکه سرعت بالاتر عکاسیه و مصرف انرژی پایینتر و همینطور نویز کمتر ccd که با پیشرفت هر کدوم نقایصشون داره کم میشه.
یه مسئله مهم هزینه ایه که برای دوربین میکنیم مثلا خیلی خوبه که به جای lx3 مدل جدیدترش lx5 رو بخریم ولی آیا اختلاف 450 تومن تا 610 تومن ارزششو داره که اینکارو بکنیم؟ خوب اگه بخواهیم 610 پول بدیم گزینه های خیلی بهتری هستن مثل g12 و olympus ep1 و ...

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
مگاپیکسل نشانه کیفیت دوربین نیست ... این بیشتر بازی تبلیغاتی شرکت هاست که انقدر به مگاپیکسل بالاتر بها میدن ...
دوربین Nikon d3s یکی از با کیفیت ترین دوربین های بازاره و حدود 5 هزار دلار قیمت داره ( بدون لنز ) .... این دوربین 12.1 مگاپیکسل هستش ..

از بین دوربین هایی که معرفی کردید 1 ، 2 و 6 مناسب هستن ... دیگه اینکه کدوم رو انتخاب کنید به نیاز های شما و علاقه شما برمیگرده

farzad705

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من می خوام دوربینمو ارتقا بدم و برم تو رده dslr ها ولی موندم چیو انتخاب کنم.بودجه ام حدود 1 تومنه و حدود 100 تومن هم شاید بتونم بزارم روش.لنز و وسایل جانبیش رو چند مدت دیگه که پول دستم اومد می خرم.حالا شماها چی رو پیشنهاد می کنین؟من خودم d5100 و eos 600d رو در نظر گرفتم.از این دو تا کدومش به صرفه تره؟اگه انتخاب بهتری هم وجود داره بگین ممنون می شم.

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
با این مبلغ تنها میتونید این دو دوربینو با یه حافظه و کیف بخرید دیگه به وسایل دیگه بودجتون نمیرسه . مگر اینکه با همین لنز کیت و فلاش سرخود سرکنید تا با بودجه بعدی .
ولی با انتخابتون موافقم چون 600 نسبت به 550 فرقهای قابل توجهی کرده (منظورم LCD و همچنین زوم اپتیکال هست) در مورد 5100 هم باز با 5000 فرق زیادی کرده و همچنین نسبت به 3100 ارزششو داره بیشتر پول بدی.
ولی برای انتخاب از بین این دو خیلی تخصصی تو سایت عکاسی بحث شده که پیشنهاد میکنم قبل از خرید کامل بخونینش.

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
با سلام خدمت دوستان,و جناب Poets Of Fall
بنده حدود 4 هفته پیش پس از کلی تحقیق و بر رسی و مشاوره با ایشون بالاخره canon EOS 600D رو خریدم,و خواستم بیام نظرم رو بگم,که نسبت به دوربین قبلیم که G11 بود,زمین تا اسمون فرق کرده,کیفیت عکس ها,عمق رنگ,و...همه چی عالیه,و مخصوصا این فوکوس دستیش در حین فیلم برداری حرف نداره,خلاصه خواستم بگم همه چی تمومه,و بنده به خواستم رسیدم,اما یه مشکلی که دارم اینه که فیلم برداری FULL HD که میگیرم,bit rate فیلم برداریش حدود 45 مگ هست,به عبارتی ثانیه ای حدود 45 مگ ذخیره میکنه,و رمی که روش انداختم silicon power class 10 هست,با این تفاسیر بعد از 5 ثانیه فیلم برداری,به صورت اتوماتیک ضبط فیلم رو متوقف میکنه,خلاصه فعلا نمیتونم فیلم بگیرم,و میخواستم از دوستان راهنمایی بگیرم که راهی هست بشه با این حجم فیلم برداری کرد؟رم پرسرعت؟یا ...
درضمن حجم عکس ها در حال jpeg حدود 5 مگ به بالا هست و در حالت raw حدود 25 مگ هست,کیفیت LCD هم بسیار رفته بالا
اینم 2 تا عکس نمونه,البته حجمشون رو کم کردم:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
joker_war عزیز معمولا" تمام دوربین ها حجم فیلم برداریشون بالا هست. فکر کنم با فرمت mov ذخیره میکنه درسته؟
بسیار لذت بردم از عکس هات و همچنین بیشتر رفتم تو کف خرید :(
از من میشنوی اون سیلیکون پاور رو که معمولا" همه میگن class 10 این برند دروغی بیش نیست بنداز کنار.
بهتره از مارکهای معروف تر مثل toshiba-tdk-patriot استفاده کنی.یا LEXAR
با خرج مبلغ 40 تومن میتونی یه مموری SDHC PATRIOT 16GB CLASS 10 بگیری که مطمئنا" پشیمون نخواهی شد;)

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
دوربینتون مبارکه . فقط یه سوال دارم که آیا فوکوس ممتد موقع فیلمبرداری براش نگذاشتن و مثل 500 باید دکمه ستاره رو فشار بدی تا فوکوس کنه؟
در مورد رم هم مطمئنا یه اشکالی تو رم هست چون اینا قلابی زیاد دارن الان نمایندگیهای سونی قیمتهاشون خیلی مناسب شده میتونی از اونا خرید کنی

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
joker_war عزیز معمولا" تمام دوربین ها حجم فیلم برداریشون بالا هست. فکر کنم با فرمت mov ذخیره میکنه درسته؟
بسیار لذت بردم از عکس هات و همچنین بیشتر رفتم تو کف خرید :(
از من میشنوی اون سیلیکون پاور رو که معمولا" همه میگن class 10 این برند دروغی بیش نیست بنداز کنار.
بهتره از مارکهای معروف تر مثل toshiba-tdk-patriot استفاده کنی.یا LEXAR
با خرج مبلغ 40 تومن میتونی یه مموری SDHC PATRIOT 16GB CLASS 10 بگیری که مطمئنا" پشیمون نخواهی شد;)
سلام عزیز,بله فرمتش mov هست,عکس ها هم خیلی معمولی بودن,و سوژه خوبی پیدا نکردم که عکس های حرفه ای بگیرم,
بله احتمالا باید جنس رمش خوب نباشه,عوضش میکنم,شما هم ایشالا میخری,در کل تو این قیمت واقعا دوربین کامل و مجهزیه,تمام خواسته های شمارو براورده میکنه,البته در حد خودش

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
دوربینتون مبارکه . فقط یه سوال دارم که آیا فوکوس ممتد موقع فیلمبرداری براش نگذاشتن و مثل 500 باید دکمه ستاره رو فشار بدی تا فوکوس کنه؟
در مورد رم هم مطمئنا یه اشکالی تو رم هست چون اینا قلابی زیاد دارن الان نمایندگیهای سونی قیمتهاشون خیلی مناسب شده میتونی از اونا خرید کنی
خیلی ممنون,راستش اصلا نمیتونم باهاش فیلم بگیرم به خاطر رمش,اما همین چند ثانیه که گرفتم,متوجه شدم که فوکوس ممتد و خودکار در حین فیلم برداری نداره,و شما باید دستی این عمل رو انجام بدید که بسیار هم عالی هست,اما یخورده باید حرفه ای باشید که دوربین رو نلرزونید و درست فوکوس کنید,کلا سخته یخورده

Last edited:

electronic1387

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
دوستان من اين دوربينو ميخوام بگيرم:) لطفا راهنمايي بفرماييد در مورد كيفيت عكس و همچنين كيفيت ساخت:happy:
اگه پيشنهاد بهتري هم دارين تو اين رنج قيمت (100تا 200) لطفا اعلام بفرماييد.:D
با سپاس بي پايان

dewdrop1989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نقاش هستم و به دوربين هايي كه از جزئيات (detail) عكس هاي خوبي مي گيرند احتياج دارم. در حدود 500 هزار تومان پول دارم(450 تا 550 كم و زياد)،و ترجيح مي دم دوربيني بخرم حرفه اي باشه dslr كه لنز قابل تعويض داشته باشه.
در اين مايه هاي قيمت چه دوربيني رو پيشنهاد مي كنيد؟
* canon 1000d خوب هست؟قيمتش الان تو بازار در چه حدوده؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
این مدل دیگه تولید نمیشه و جاش 1100 اومده با قیمت حدود 700 تومن.
البته اگه به بازار خارج دسترسی داشته باشید شاید بتونید PANASONIC GF2 با این قیمت بخرید.

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
با این بودجه خرید SLR امکان پذیر نیست مگر اینکه دست دوم خرید کنید و همیشه هم از لنز کیت استفاده کنید که به نظر من مناسب کار شما نیست
بهتره یه دوربین مثل canon G12 تهیه کنید ( اگر زوم 5x این دوربین برای کار شما کافیه ) یا بودجه رو بالاتر ببرید

بالا