این نوشته کاملا اشتباهه .ولی وقتی میبینم همکارم رفته یه IXUS300 خریده که با دوربین موبایلش خیلی فرق نداره و انداخته یه گوشه و یکی دیگه که SX200 خریده و هنوز یکبار حافظش پر نشده میخواد بفروشه بهتره کسی رو که هنوز نخریده بهتره بیشتر راهنماییش کنیم . دوربینهای دیجیتال به جایی رسیدن که دیگه خیلی چیزی برای ارتقا ندارن و فقط با عوض کردن ظاهر دوربین و یه سری امکانات نرمافزاری دوربین جدیدشونو میدن بیرون .
شما اگر نیاز به تهیه دوربینی دارید که بتونید لنز اون رو عوض کنید باید دوربین SLR تهیه کنید که دوربین HS20 دوربین SLR نیست و این قابلیت رو نداره .من اصول عکسبرداری رو از روی کتاب خوندن و تمرین کردن میدونم. قصد دارم یه دوربین نیمه حرفهای بخرم که بتونم به قول معروف باهاش ور برم و اون چیزهایی که رو که میدونم، بکار بگیرم. کلاً به زوم هم علاقه دارم
فکر میکنم دوربینهایی که برای تغییر فاصله کانونی از موتور استفاده میکنن، مصرف باتری بالاتری دارن و به همین خاطر مثلاً همین دوربین HS20 فوجی، به نظرم از این نظر مناسبه. دوست دارم دوربین، امکان تعویض لنز داشته باشه (توی طرح توسعهی پیشرفت عکسبرداری من!) و علاوه بر حالتهای اتوماتیک، بیشتر تنظیماتاش رو هم بشه دستی و به خوبی انجام داد.
یه بودجهی 700-800 تومنی هم دارم.
به نظر شما، گزینهی بهتری از HS20 برای پیدا میشه استاد؟
در بقیه موارد این دوربین مناسبه