• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
سلام . به همه رزمی کارهای محترم البته من رزمی کار هنوز نشدم (آقا یه وقت ما رو نزنین:happy:).

کیوکشین مگه یه دونه نیست چه طور چند تا شد؟؟؟ این ماتسویی و ماتسوشیما دیگه چیه . ؟؟؟؟

استاد خوب یعنی چی؟ از کجا میتونم پیدا کنم یه چند تا سایت به ایمیل هاشون ایمیل زدم گفتن بیا ما اینجا با استاد صحبت میکنیم تا زیاد اذیتت نکنن برای ووشو بودن و گفتن سبک ما خیلی تنوع بیشتری از کیوکشین داره .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام . به همه رزمی کارهای محترم البته من رزمی کار هنوز نشدم (آقا یه وقت ما رو نزنین:happy:).

کیوکشین مگه یه دونه نیست چه طور چند تا شد؟؟؟ این ماتسویی و ماتسوشیما دیگه چیه . ؟؟؟؟

استاد خوب یعنی چی؟ از کجا میتونم پیدا کنم یه چند تا سایت به ایمیل هاشون ایمیل زدم گفتن بیا ما اینجا با استاد صحبت میکنیم تا زیاد اذیتت نکنن برای ووشو بودن و گفتن سبک ما خیلی تنوع بیشتری از کیوکشین داره .

خوب البته کیوکشین یه سبکه واحد است ولی بعد از مرگ سوسای اویاما ، بنیانگذار این سبک شاگردان ارشد و بعضا شاگردانی که فکر می کردند استاد هستند ، برای خودشان سبکی راه اندازی کردند . متاسفانه بیش از 70 سبک کیوکشین داریم . از بین این سازمان ها ، 3 سازمان اصالت و شجره دارند ، که اکثرا از خانواده استاد فقید اویاما هستند. International Kyokushin Karate Organization که به اختصار IKO میگویند . خوشبختانه در ایران اکثر سبک ها فعالند ( شاید 30 سال )
در تهران استادهای عالی هست . شیهان شیرزاد سبک شین ذن / شیهان وحیدی سبک IFK / شیهان آشوری سبک ماتسوشیما و...... این افراد از مسئولان سبک هستند . هم آگاه هستند و هم دلسوز .
مقایسه ووشو با کیوکشین اشتباه است . باید ببینی به چی علاقه داری . هر سبکی زیبایی خودش را دارد. فقط باید زیر نظر استاد خوب و دلسوز کار کنی .
موفق باشی

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
این استادانی که فرمودین کجا هستن ؟؟؟ من چه جوری میتونم با این افراد صحبت کنم.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
این استادانی که فرمودین کجا هستن ؟؟؟ من چه جوری میتونم با این افراد صحبت کنم.
زمانی که تهران بودم پیششون میرفتم اما الان دیگه اطلاعی ندارم که کجا هستند.

soheilsoal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من شدیدا به دنبال کتاب ک‍ارات‍ه و ذن ک‍ارات‍ه ن‍وش‍ت‍ه اب‍راه‍ی‍م م‍ی‍رزائ‍ی می گردم
هرچه جستجو کردم نتونستم لینکی برای دانلود پیدا کنم . یه چندتایی پیدا کردم که همه خراب بودند .
خواهش می کنم که یک لینک دانلود به من بدید یا در صورت امکان برای من ایمیل کنید یا پیام خصوصی بدید
خیلی خیلی لازم دارم
با تشکر

soheilsoal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی
من دنبال یه سبک از ورزش های رزمی می گردم که به آرامش روح و روان کمک کنه
هیکلم درشت و عضلانی هست
27 سال دارم
دیگه کتک کاری از ما گذشته :دی
دوست دارم یه ورزش رزمی که بیشتر به تمرکز درون و فکر و روح بپردازه انجام بدم
ممنون میشک اگه راهنمایی کنید منو

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
سلام.من تازه واردم در مورد چند تا سبک تحقیق کردم میخوام از یکیشون شروع کنم ولی نمیدونم کدومشون با شرایط من جور در میاد.26 سالمه قدم 181 وزنم 69 بدن خشکی دارم 3 ساله بدنسازی کار میکنم.سبکهای مورد نظرم اینهاست:وینگچون-هاپکیدو-جودو-جوجیتسو-کودو کاراته-موی تای.باز اگر رشته ی بهتری به نظرتون میرسه ممنون میشم بگید.فقط توضیح هم بدید.با تشکر

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با سلام
من شدیدا به دنبال کتاب ک‍ارات‍ه و ذن ک‍ارات‍ه ن‍وش‍ت‍ه اب‍راه‍ی‍م م‍ی‍رزائ‍ی می گردم
هرچه جستجو کردم نتونستم لینکی برای دانلود پیدا کنم . یه چندتایی پیدا کردم که همه خراب بودند .
خواهش می کنم که یک لینک دانلود به من بدید یا در صورت امکان برای من ایمیل کنید یا پیام خصوصی بدید
خیلی خیلی لازم دارم
با تشکر

راستی
هیکلم درشت و عضلانی هست
27 سال دارم
در مورد کتاب کاراته و ذن اطلاعی ندارم ولی خودم کتابشو دارم .
اگر دنبال سبک آروم و آرامش دهنده روان هستی بهتره بری تایچی چوان و چی کونگ هم کار کنی .

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام.من تازه واردم در مورد چند تا سبک تحقیق کردم میخوام از یکیشون شروع کنم ولی نمیدونم کدومشون با شرایط من جور در میاد.26 سالمه قدم 181 وزنم 69 بدن خشکی دارم 3 ساله بدنسازی کار میکنم.سبکهای مورد نظرم اینهاست:وینگچون-هاپکیدو-جودو-جوجیتسو-کودو کاراته-موی تای.باز اگر رشته ی بهتری به نظرتون میرسه ممنون میشم بگید.فقط توضیح هم بدید.با تشکر
سلام . سن و سال مهم نیست . توی این فروم دوستان و استادان زیادی همیشه گفتند باید ببینی به چطور سبکی علاقه داری واینکه هدفت چیه ؟
رشته های که انتخاب کردی خیلی با هم متفاوتند . جودو و جوجیتسو شامل موارد درگیری تن به تن است /// موی تای یه سبک خشن و شامل ضربات مشت و زانو و پا و آرنج است و ضربه در سر هم دارد دقیقا مثل کیک بوکسینگ /// هاپکیدو تلفیقی از تکواندو و جوجیتسو است /// وینگ چون یه سبک قوی و اصیل چینی است که بیشتر بر تعادل و سریع بودن و ... تاکید دارد حالا ببین علاقه ات به چه سبکی است . شاید بدنت خشک باشه ولی به مرور دارای انعطاف میشی .

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام . سن و سال مهم نیست . توی این فروم دوستان و استادان زیادی همیشه گفتند باید ببینی به چطور سبکی علاقه داری واینکه هدفت چیه ؟
رشته های که انتخاب کردی خیلی با هم متفاوتند . جودو و جوجیتسو شامل موارد درگیری تن به تن است /// موی تای یه سبک خشن و شامل ضربات مشت و زانو و پا و آرنج است و ضربه در سر هم دارد دقیقا مثل کیک بوکسینگ /// هاپکیدو تلفیقی از تکواندو و جوجیتسو است /// وینگ چون یه سبک قوی و اصیل چینی است که بیشتر بر تعادل و سریع بودن و ... تاکید دارد حالا ببین علاقه ات به چه سبکی است . شاید بدنت خشک باشه ولی به مرور دارای انعطاف میشی .

کاملا با شما موافقم من هم می خواستم همین ها رو بنویسم
خودت چی کار کردی؟به قول میلاد ریسیت شدی
الان چی کار میکنی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
راستی
هیکلم درشت و عضلانی هست
27 سال دارم

مگه ورزش رزمی کتک کاریه!!!!!!!!

soheilsoal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد کتاب کاراته و ذن اطلاعی ندارم ولی خودم کتابشو دارم .
اگر دنبال سبک آروم و آرامش دهنده روان هستی بهتره بری تایچی چوان و چی کونگ هم کار کنی .
ممنونم
من شیراز هستم
شما یا کس دیگه ای اطلاع داره کلاس خوب کجا هست ؟

مگه ورزش رزمی کتک کاریه!!!!!!!!
والله چیزی که من اینجا تو ایران دیدم بیشتر کتک کاریه ، اونم نه مبارزه ، که کارای غیر اصولی
پارسال رفتم مجموعه ی استخر کوثر ، کلاس ووشو گذاشته بود ، یه روز رفتم ببینم چه خبره
دیدم همشون ژیمناستیک کار و ایروبیک و اینا بودن فقط پشتک ملق می زدن !
تازه این مربیه می گفتن بهترین مربی هست و ....
ممنون می شم اگه توی شیراز جای خوبی سراغ دارید معرفی کنید .

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
ممنونم
من شیراز هستم

والله چیزی که من اینجا تو ایران دیدم بیشتر کتک کاریه ، اونم نه مبارزه ، که کارای غیر اصولی
پارسال رفتم مجموعه ی استخر کوثر ، کلاس ووشو گذاشته بود ، یه روز رفتم ببینم چه خبره

من شیراز نیستم :) ولی به نظرم آیکیدو و تای چی و ای آی دو رو می تونی امتحان کنی

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
با تشکر از توضیحاتتون من سبکی میخوام که قدرت بدنیمو بالاتر ببره یادگیریش سریع باشه و ضربه به سر و صورت نداشته باشه و بهم در مقابل کشتی گیرها و جودوکا ها و... و افراد سنگین وزن توانایی بده.(هیچوقت اهل دعوا نبودم و نیستم.منظورم در صورت لزوم هست).

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
کاملا با شما موافقم من هم می خواستم همین ها رو بنویسم
خودت چی کار کردی؟به قول میلاد ریسیت شدی
الان چی کار میکنی
ممنون از شما . چی بگم ..
یه کم از لحاظ روحی بهم ریخته شده بودم . ولی الان بهتر شدم . هر چند ...... خیلی دلم پره.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
ممنونم
من شیراز هستم

متاسفانه سراغ ندارم.

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
با تشکر از توضیحاتتون من سبکی میخوام که قدرت بدنیمو بالاتر ببره یادگیریش سریع باشه و ضربه به سر و صورت نداشته باشه و بهم در مقابل کشتی گیرها و جودوکا ها و... و افراد سنگین وزن توانایی بده.(هیچوقت اهل دعوا نبودم و نیستم.منظورم در صورت لزوم هست).

با این چیزی که شما تعریف کردی یا باید جودو بری و یا جوجیتسو . البته یادگیریشون اصلا اسون نیست . و حتما هم باید با یه استاد خوب کار کنی . راستی آی کی دو هم میتونی بری.
موفق باشی.

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون از جوابتون.نظرتون درباره ی اینکه دو سبک مختلف رو در کنار هم شروع کنم چی هست؟اگر بنظرتون خوب میاد چه سبکهایی رو پیشنهاد میدید؟(البته اون فاکتور توانایی در برابر سنگین وزنهارو هم در نظر بگیرید)باز هم ممنون

بالا