• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
با سلام دوباره من به جواب سوالم نرسیدم.(توانایی در برابر سنگین وزنها.میگم سنگین وزنها چون معمولا افرادی که قوی هیکل هستند بیشتر برای دیگران شاخ و شونه میکشن.البته همه اینطور نیستن)ورزشی که یادگیری اش سریع و در عین حال کارآمد باشه.ممنون

مهم نیست که چه ورزشی این کار رو میکنه بلاخره هر ورزشی تکنیک های خودش رو داره و همشون هم یک جور خاص با افراد سنگین و غیر سنگین مبارزه میکنند مهم اینه که تو به چه چیزی علاقه داری
یعنی میگی کاراته کار افراد سنگین رو نمیزنه اما جودو کار میزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
کیسه دیواری چی هست؟

آره میدونم هنوز باشگاه وینگ چان نرفتم میدونم که ضربات مشت مستقیم باید به آرنج فشار وارد نشه

خیلی تمرین میخواد دوس دارم سرعت مشت هام اینقدر زیاد باشه که توی هوا دیده نشه

توی فیلم ها و کلیپ های وینگ چون اگه دیده باشی حتمأ یه دونه از این کیسه ها هست .
به دیوار وصل میشه . 3 تیکه داره . توش پر میشه از ذرت دامی .
این شکلی :

wallbag-Training-2.jpg

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام دوباره من به جواب سوالم نرسیدم.(توانایی در برابر سنگین وزنها.میگم سنگین وزنها چون معمولا افرادی که قوی هیکل هستند بیشتر برای دیگران شاخ و شونه میکشن.البته همه اینطور نیستن)ورزشی که یادگیری اش سریع و در عین حال کارآمد باشه.ممنون

دوست من مبارزه با قوی هیکل نیاز به قدرت نداره . تمام اساتید ژاپنی چه اونابی که باهاشون صحبت کردم و چه اونایی که صحبتاشون رو شنیدم به یک جمله اشاره کردن ( یه جنگجو خوب یاد میگیره بدنش رو خوب جا بجا کنه )

نفهمیدی بگو واست بگم کامل

ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من متوجه نشدم با این کیسه ها چکار ید کرد؟
سرعت دستها بالاتر میره

دوست من کیسه بکس در تعادل . سرعت . قدرت هیچ نقشی نداره کیسه بکس تنها تقارن بدنی رو نصبت جسم مقابل قوی میکنه

تفکری اشتباهی که بیشتر رزمی کارا دارن

ممنون از حسن توجه شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
دیروز فیلمی از بوجینکان بودو تایجوتسو ایران در شبکه خبر پخش شد که من موفق نشدم همش ریکورد کنم

اما متوجه شدم بوجینکان ایران نه تتها پیشرفتی نداشته بلکه باصحبت هایی که آقای فرجی و شاگردان ایشون در تلوزیون کردن دیدم پس رفت هم داشته .

بزودی فیلم رو واستون میزارم و ببیند اشخاصی که به قول خودشون مدتهاست رزمی کار میکنند و ژاپن رفتن چقدر دایره علمیشون .................. و................. جای تفکر داره .

وقتی که شاگرد ایشون که مدتهاست یه قول خودشون نینجوتسو کار کرده به نینجوتسو میگه هنر رزمی....................:lol:
وقتی که نماینده این سبک که ژاپن رفته میگه لباس نینجا.............................:lol:

و.............................................

نه دوستان من ابنها نینجوتسو نیست همونطور که هاتسومی نیست و از سال 2004 در سمینار کودن ریو گفت دیگه به من نگبد نینجا کار میکنم، بگید ( بوجینکان بودو تایجوتسو)

سعی میکنم امروز فیلم رو بزارم :)

ممنون از حسن توجه شما

کاملا با شما موافقم . دلم از همین چیزا پره .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام استاد
این اواتارت رو توضیح میدی چیه؟
ممنون
فیلم رو هم اگر گذاشتی که خیلی ممنونتم

سلام دوست من این مجوز ژاپنی کوگا سیگان ریو نینپو (نینجا) من هست. :) اسمم گوشه چپ بالا نوشته شده

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
دوست من مبارزه با قوی هیکل نیاز به قدرت نداره . تمام اساتید ژاپنی چه اونابی که باهاشون صحبت کردم و چه اونایی که صحبتاشون رو شنیدم به یک جمله اشاره کردن ( یه جنگجو خوب یاد میگیره بدنش رو خوب جا بجا کنه )

نفهمیدی بگو واست بگم کامل

ممنون از حسن توجه شما
ممنون در صورت امکان سبک مورد نظرتون رو که با هوشیاری و چابکی در مبارزه(منظورتون این بود دیگه؟)هماهنگی داشته باشه رو معرفی کنید.من 181 قدمه 26 سالمه و 69 کیلو وزنم.بدن خشکی دارم.میخوام سبکی که پیشنهاد میدید یادگیریش خیلی زمانبر نباشه چون من نوجوان 15 ساله نیستم که سر فرصت و با حوصله سالها وقت بذارم.در عین حال بی منطق هم نیستم که بخوام سریع به مهارت کامل برسم.با تشکر مجدد

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ممنون در صورت امکان سبک مورد نظرتون رو که با هوشیاری و چابکی در مبارزه(منظورتون این بود دیگه؟)هماهنگی داشته باشه رو معرفی کنید.من 181 قدمه 26 سالمه و 69 کیلو وزنم.بدن خشکی دارم.میخوام سبکی که پیشنهاد میدید یادگیریش خیلی زمانبر نباشه چون من نوجوان 15 ساله نیستم که سر فرصت و با حوصله سالها وقت بذارم.در عین حال بی منطق هم نیستم که بخوام سریع به مهارت کامل برسم.با تشکر مجدد

سلام دوست من

اگر من به شما سبکی رو معرفی کنم هم تجربه حرفه ای خودم رو زیر سوال بردم و هم خیانتی است به شما. (بنا به دلایلی)

دوست من خودت راه رو پیدا میکنی.

ممنون از حسن توجه شما

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
سلام مجدد شما از میان کاراته(کیوکشین)-کیک بوکسینگ-موی تای-هاپکیدو-سانشو و .... چه سبکی رو پیشنهاد میدید با تشکر

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام مجدد شما از میان کاراته(کیوکشین)-کیک بوکسینگ-موی تای-هاپکیدو-سانشو و .... چه سبکی رو پیشنهاد میدید با تشکر
اگر بیش از حد روی این موضوع پافشاری کنی هیچ وقت نمیتونی یه سبک رزمی کار کنی. بهتره بری و خودت تمرینات سبک ها را ببینی و از هر کدام خوشت اومد امتحانش کنی.

smagoli

Registered User
لایک‌ها
46
با سلام خدمت همه ی اساتید
من تصمیم گرفتم یک ورزش رزمی رو شروع کنم
اهداف من برای این تصمیم چندتاست. برای سلامتی، برای زیبایی و تناسب اندام و اینکه اگر روزی خدایی نکرده جایی دعوایی شد بتونم از پس خودم بر بیام
من 18 سالمه.
البته اینکه بتونم تو درگیری خیابانی از پس خودم بر بیام و از خودم دفاع کنم واسم مهمه
حالا شما اساتید با توجه به اهداف و سن من، چه رشته ی رزمی رو به من پیشنهاد میکنید
ایا کیوکوشین با خواسته های من همخونی داره؟؟

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام دوست من این مجوز ژاپنی کوگا سیگان ریو نینپو (نینجا) من هست. :) اسمم گوشه چپ بالا نوشته شده

میشه یکم بیشتر توضیح بدی
چه تکنیک ها و سلاح هایی داره
از ژاپن گرفتی یا برنچ دوجو
ممنون

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
دوست من کیسه بکس در تعادل . سرعت . قدرت هیچ نقشی نداره کیسه بکس تنها تقارن بدنی رو نصبت جسم مقابل قوی میکنه

تفکری اشتباهی که بیشتر رزمی کارا دارن

ممنون از حسن توجه شما
بالاتر رفتن استقامت عضلات دست = سریعتر شدن سرعت مشتهای متوالی .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
بالاتر رفتن استقامت عضلات دست = سریعتر شدن سرعت مشتهای متوالی .

بله دوست من . اما نه با کیسه بکس . البته کیسه بکس و.......... بیشتر در سبکهای چینی و جدید ژاپنی به چشم میخوره. تمرین زیاد به کیسه بکس تقارن رو تو یه مبازه واقعی از بین میبره

私は頻繁にアップグレードされた対称性はしかし、ドットネットバッグに多くのトレ
کیجیو ناناشی

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
با سلام خدمت همه ی اساتید
من تصمیم گرفتم یک ورزش رزمی رو شروع کنم
اهداف من برای این تصمیم چندتاست. برای سلامتی، برای زیبایی و تناسب اندام و اینکه اگر روزی خدایی نکرده جایی دعوایی شد بتونم از پس خودم بر بیام
من 18 سالمه.
البته اینکه بتونم تو درگیری خیابانی از پس خودم بر بیام و از خودم دفاع کنم واسم مهمه
حالا شما اساتید با توجه به اهداف و سن من، چه رشته ی رزمی رو به من پیشنهاد میکنید
ایا کیوکوشین با خواسته های من همخونی داره؟؟

دوست من پست تکراری ندید
اول مطالب تاپیک به دقت دنبال کن جواب سوال پیدا میکنی

بالا