• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوست عزیز منظور شما اینه من 213 صفحه رو بخونم تا به جوابم برسم؟؟؟

اگه کمی دقت کنی یکی قبل از شما همین سوال رو پرسیده بود

شما یک سبک رزمی رو خودتون انتخواب کنید بعد در اینجا در مورد اون سبک نظر پرسی کنید :)

smagoli

Registered User
لایک‌ها
46
اگه کمی دقت کنی یکی قبل از شما همین سوال رو پرسیده بود

شما یک سبک رزمی رو خودتون انتخواب کنید بعد در اینجا در مورد اون سبک نظر پرسی کنید :)

اگر به سوال من دقت میکردید من راجع به کیوکشین نظر استادان رو پرسیدم... :)

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
اگر به سوال من دقت میکردید من راجع به کیوکشین نظر استادان رو پرسیدم... :)
سلام دوست عزیز خود من هم مثل شما در انتخاب سبک دچار تردید هستم.ولی در مورد کیوکشین شنیدم که بیشترین قدرت بدنی و استقامت رو در میان همه سبکها داره.و بدنهای کیوکشین کا ها محکم هست و نسبت به بقیه سبکها در برابر ضرابت مقاومتر هستند.کیوکشین در مبارزات آزاد مثل k1 و... به همراه موی تای و کیک بوکسینگ جزو موفقترین سبکهاست.

smagoli

Registered User
لایک‌ها
46
سلام دوست عزیز خود من هم مثل شما در انتخاب سبک دچار تردید هستم.ولی در مورد کیوکشین شنیدم که بیشترین قدرت بدنی و استقامت رو در میان همه سبکها داره.و بدنهای کیوکشین کا ها محکم هست و نسبت به بقیه سبکها در برابر ضرابت مقاومتر هستند.کیوکشین در مبارزات آزاد مثل k1 و... به همراه موی تای و کیک بوکسینگ جزو موفقترین سبکهاست.

من هم شنیده هام راجع به کیوکشین مثل شماست

ایا استادان هم تایید میکنند؟؟

برای من که 18 سالمه برای شروع دیر نیست؟؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دوستان بارها درون تاپیک گفته شده که انتخواب سبک یا هنر یا مکتب یا............. به خود شخص بستگی داره . و ما در این فرم نمیتونیم بگیم این یا اون رو انتخواب کن.

هر کسی سبک خودش رو دوست داره و میگه بهترین و........یا به هر حال هر چیز دیگه . اگر من نوع به شما بگم فلان سبک رو انتخواب کن و شما هم به خاطر سابقه من یا هر کسی دیگر مهر قبولی به انتخوابت بزنی من بزرگترین خیانت رو در حق شما کردم.
( دوست من هنر های رزمی و مکاتب جنگی مثل خرید ماشین نیست که مشورت کنید. شما انتخواب کنید بعد مشورت کنید) دقیقا 4 سال پیش همین بحث رو تو تاپیک کردیم

ممنون از حسن توجه شما

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام استاد میلاد
2 تا سوال داشتم
1 در سبکی که استاد هستید چه سلاح هایی است
2 قدمتش به چه سالی میرسه
ممنون

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
من هم شنیده هام راجع به کیوکشین مثل شماست

ایا استادان هم تایید میکنند؟؟

برای من که 18 سالمه برای شروع دیر نیست؟؟
سلام مجدد .اینکه گفتم کیوکشین جزو موفقترین سبکهاست رو خودم در مسابقات k-1 دیدم.به عنوان مثال سمی شیلت کیوکشین کای هلندی سه سال پشت سر هم قهرمان k-1 شده.من اطلاعات خیلی خوبی در مورد سبکهای مختلف دارم و به باشگاههای مختلف برای دیدن تمریناتشون رفتم.اگر اومدم اینجا پرسیدم چه سبکی رو برم بخاطر این هست که 26 سالمه و نمیتونم(فرصتشو ندارم)که سالها برای یه سبک وقت بزارم.در مورد اینکه پرسیدید دیر شده یا نه باید بگم من از مربی های کیوکشین و سانشو و فول کیک بوکسینگ(وقتیکه برای دیدن تمریناتشون رفته بودم) پرسیدم که 26 سالگی برای شروع دیر نیست؟ که هرسه گفتن نه دیر نیست ولی باید اصولی کار کنی و جوگیر هم نشی .با توجه به اطلاعاتی که کسب کردم خوبه آدم از پنج سالگی بره ژیمناستیک.از هشت سالگی تکواندو رو در کنار شنا شروع کنه.12 ساله که شد بره کیوکشین.بعد از چند سال که کیوکشین رو کار کرد میتونه هر ورزشی رو شروع کنه(جودو-جوجیتسو-موی تای-کیک بوکسینگ و ...) و در اون ورزش موفق بشه چون بدن محکم با استقامت بالا و قدرتمندی رو ساخته.

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام مجدد .اینکه گفتم کیوکشین جزو موفقترین سبکهاست رو خودم در مسابقات k-1 دیدم.به عنوان مثال سمی شیلت کیوکشین کای هلندی سه سال پشت سر هم قهرمان k-1 شده.من اطلاعات خیلی خوبی در مورد سبکهای مختلف دارم و به باشگاههای مختلف برای دیدن تمریناتشون رفتم.اگر اومدم اینجا پرسیدم چه سبکی رو برم بخاطر این هست که 26 سالمه و نمیتونم(فرصتشو ندارم)که سالها برای یه سبک وقت بزارم.در مورد اینکه پرسیدید دیر شده یا نه باید بگم من از مربی های کیوکشین و سانشو و فول کیک بوکسینگ(وقتیکه برای دیدن تمریناتشون رفته بودم) پرسیدم که 26 سالگی برای شروع دیر نیست؟ که هرسه گفتن نه دیر نیست ولی باید اصولی کار کنی و جوگیر هم نشی .با توجه به اطلاعاتی که کسب کردم خوبه آدم از پنج سالگی بره ژیمناستیک.از هشت سالگی تکواندو رو در کنار شنا شروع کنه.12 ساله که شد بره کیوکشین.بعد از چند سال که کیوکشین رو کار کرد میتونه هر ورزشی رو شروع کنه(جودو-جوجیتسو-موی تای-کیک بوکسینگ و ...) و در اون ورزش موفق بشه چون بدن محکم با استقامت بالا و قدرتمندی رو ساخته.

سلام
مواردی که شما نام بردید از نظر پیرامون حرفه ای مشکل داره

من خودم حدود 24 ساله دارم ورزش میمکنم یعنی از 4 سالگی سال 70 قهرمان شنا شیرجه کشور شدم و از 4 سالگی ژیمناستیک کار کردم و تکواندو ،و.................

مواردی که شما گفتید خالی از بعد حرفه ای هست

ممنون از حسن توجه شما

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام به دوست مهربانم

حی نگو استاد :)
در این مکتب کوساری کاما، شینوبی کن، شوریکن جونسو، هوجوجوتسو ، کوپوجوتسو،تنمون ، چیمون، سوینو جوتسو، و......... تمام سلاح هایی که در نینجوتسو دیدی :)
البته تو بوجینکان فقط اسم این ها استفاده میشه :) تقریبا

در مورد قدمت اصلی شیوه هاش چون وابسته به کودن های امپراطوری بوده و اکثرشون سامورایی و نانا جوتسو کارهای معروف بودن میشه گفت همراه با تنشین شودن کاتوری شینتو ریو ،حدود هزارو صد سال اما بعدها که **** پیدا کرد و در قالب سربازان متخصص و spy (نینجا ) در اومدن حدود 800 سال

این هم طومار ناریخ امپراطوری هنرهای رزمی توکوکاوا شوگنتو که اسم مدرسه من و با آرم کومون در طرف چپ میبینید

مشاهده پیوست 85827

ممنون از حسن توجه شما

خیلی ممنون

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
حالا مشکل کجاست که ما هم نظر بدیم
شما که میگی کیوکوشین خوبه و از اون خوشت هم میاد خوب پس ما چه نظری بدیم
شروع کن دیگه اما پیش یک استاد خوب برو خیلی مهمه

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
حالا مشکل کجاست که ما هم نظر بدیم
شما که میگی کیوکوشین خوبه و از اون خوشت هم میاد خوب پس ما چه نظری بدیم
شروع کن دیگه اما پیش یک استاد خوب برو خیلی مهمه
به احتمال زیاد همون کیوکشین رو برم .ولی حیف دیر این سبک رو شناختم.البته دوست داشتم دوستان سبکی که برای شرایط من مناسبتر باشه رو پیشنهاد بدن که..................

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
به احتمال زیاد همون کیوکشین رو برم .ولی حیف دیر این سبک رو شناختم.البته دوست داشتم دوستان سبکی که برای شرایط من مناسبتر باشه رو پیشنهاد بدن که..................

اقا زیاد هم دیر نیست اگه استادت خوب باشه و خوب تمرین کنی 1 یا 2 سال دیگه میتونی حرفه ای باشی بسته به تمرینت داره
قبلا هم ورزش رزمی کار کردی؟
نمیشه بگی چه ورزشی برو همه اش بسته به علاقته مثلا همین کیو کوشین ممکن بری چند ماه بعد پشیمون بشه به الان نگاه نکن داغی:)
فقط میشه گفت که چه ورزشی چی داره مثلا شما دوست داری ورزش پرت کردن داشته باشه که جوابش میشه جودو:)

سردرگم در عالم

Registered User
لایک‌ها
9
اقا زیاد هم دیر نیست اگه استادت خوب باشه و خوب تمرین کنی 1 یا 2 سال دیگه میتونی حرفه ای باشی بسته به تمرینت داره
قبلا هم ورزش رزمی کار کردی؟
نمیشه بگی چه ورزشی برو همه اش بسته به علاقته مثلا همین کیو کوشین ممکن بری چند ماه بعد پشیمون بشه به الان نگاه نکن داغی:)
فقط میشه گفت که چه ورزشی چی داره مثلا شما دوست داری ورزش پرت کردن داشته باشه که جوابش میشه جودو:)
ممنون از بات جوابتون من رزمی کار نکردم ولی سه ساله بدنسازی میرم و استیل خوب و بدن عضلانی دارم یه چیزی در مایه های بادی کلاسیک ولی نه در اون حد.چهارشونه هستم عضلات سینه پهن و دست و پای بلند دارم(تیپ بدنیم باید بین مزومروف و اکتومروف باشه) وزنم 69 کیلو قدم 181 پاهای عضلانی ولی کم حجمی دارم.فکر میکنم اگر پاهام حجم بیشتری بگیره وزنم استاندارد بشه چون بالاتنه ام حجم خوبی داره.به نظر خودم استیلم به موی تای میخوره ولی به خاطر خشن بودنش صلاح نمیبینم برم.درباره کودو کاراته(دای دو جو کو) اطلاعی دارید؟

Last edited:

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
ممنون از بات جوابتون من رزمی کار نکردم ولی سه ساله بدنسازی میرم و استیل خوب و بدن عضلانی دارم یه چیزی در مایه های بادی کلاسیک ولی نه در اون حد.چهارشونه هستم عضلات سینه پهن و دست و پای بلند دارم(تیپ بدنیم باید بین مزومروف و اکتومروف باشه) وزنم 69 کیلو قدم 181 پاهای عضلانی ولی کم حجمی دارم.فکر میکنم اگر پاهام حجم بیشتری بگیره وزنم استاندارد بشه چون بالاتنه ام حجم خوبی داره.به نظر خودم استیلم به موی تای میخوره ولی به خاطر خشن بودنش صلاح نمیبینم برم.درباره کودو کاراته(دای دو جو کو) اطلاعی دارید؟

ممنون
این نوع بدنسازی برای هنرهای رزمی خوب نیست و اشکال زیادی رو به وجود میاره
همین کیوکوشین که می خوای بری بهتره چون اسیب دیدگیت کمتره
در مورد کاراته چیزی نمیدونم

three heart

Registered User
لایک‌ها
49
سلام به دوست مهربانم

حی نگو استاد :)
در این مکتب کوساری کاما، شینوبی کن، شوریکن جونسو، هوجوجوتسو ، کوپوجوتسو،تنمون ، چیمون، سوینو جوتسو، و......... تمام سلاح هایی که در نینجوتسو دیدی :)
البته تو بوجینکان فقط اسم این ها استفاده میشه :) تقریبا

در مورد قدمت اصلی شیوه هاش چون وابسته به کودن های امپراطوری بوده و اکثرشون سامورایی و نانا جوتسو کارهای معروف بودن میشه گفت همراه با تنشین شودن کاتوری شینتو ریو ،حدود هزارو صد سال اما بعدها که **** پیدا کرد و در قالب سربازان متخصص و spy (نینجا ) در اومدن حدود 800 سال

این هم طومار ناریخ امپراطوری هنرهای رزمی توکوکاوا شوگنتو که اسم مدرسه من و با آرم کومون در طرف چپ میبینید

مشاهده پیوست 85827

ممنون از حسن توجه شما

سلام استاد
ممنون میشه اگه به سوالاتم جواب بدی
این مدرسه یکی از شاخه های کوگا است
شجره هم داره؟که نوشته شده باشه
استادی که اموزشش میده یا کسی درشجرش مشهور است
ممنون

ripek

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه

باشگاه وینگ چون کسی تو کرج سراغ داره کجاست؟ و استادش کیه؟

با سپاس

بالا